NonBorn Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Ρε συ P3tran μην μας τρελάνεις όλους τώρα. Δε σ'αρεσει το GT? Δικαίωμα σου αλλά μη πας να μας βγάλεις ότι το παιχνίδι δεν έχει gameplay και όλα αυτά περι bugs κ ιστορίες. Δηλαδή όλοι αυτοί που παίρνουν επι 10 χρόνια το GT είναι μαλάκες? Είναι χαζοί που παίρνουν ένα παιχνίδι που στρίβεις από τον τοίχο ή που δεν έχει gameplay και παίζουν όχι επι μέρες... ούτε επί μήνες... Αλλά επί χρόνια!! Μήπως θες να μιλήσουν οι αριθμοί αντί για μένα? 10.5 million copies worldwide το GT στο PSX 9.37 million copies worldwide το GT2 στο PSX 14.87 million copies sold in December 2006 για το GT3 A-Spec 10.15 million copies sold GT4 Prologue + GT4 Ρίξε μια ματιά και εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Gran_Turismo_%28video_game%29 http://en.wikipedia.org/wiki/Gran_Turismo_2 http://en.wikipedia.org/wiki/Gran_Turismo_3:_A-Spec http://en.wikipedia.org/wiki/Gran_Turismo_4 Σε αντίθεση με αυτό: http://en.wikipedia.org/wiki/Forza_Motorsport http://en.wikipedia.org/wiki/Forza_Motorsport_2 To GT έχει γράψει ιστορία στο χώρο του video gaming και πιστεύω ότι κανείς δε μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό. Το Forza είναι ένα καλό παιχνίδι (το χα λιώσει στο 1o xbox) αλλά και αυτό αντεγραψε το GT. Μη μου λες λοιπόν #*$%@ γιατί το χεις παρακάνει με την πόρωση σου και την "απεχθεια" σε ότι κάνει η Sony και έχει γίνει αν μη τι άλλο κουραστικό. ΥΓ: Καημένους μπορείς να πεις του φίλους σου ,τους γνωστούς σου,τον πατέρα σου,την μητέρα σου, όποιον ξέρεις... Αλλα δε μπορείς να απευθύνεσαι έτσι σε κάποιον που δε ξέρεις.... Γι αυτό πρόσεχε και μίλα καλύτερα σε παρακαλώ. Κάποιος mod ας μιλήσει για αυτό. Παράκληση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WDRGR Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Nonborn σε παρακαλω φιλαρακο μην συνεχιζεις, γιατι δεν θελω να σε χασουμε απο το Insomnia....Δεν εχεις καταλαβει σε ποιον απευθυνεσαι....Στο λεω γιατι εχω φαει τα αποιρα Ban , με εχουν αναγκασει να ανοιγω τους αποιρους λογαριασμους για να αντικρουω το καθε x-trol....Stormwtch, P3tran, Miltoz....kai alla polla pou εχουν βρει στεγη στο insomnia....Αντε στο next gen ,στην x-trol φωλια.... Και οσο για το GT και το forza, ενα πραγμα ισχυει, ο αντιγραφεας ειναι παντα χειροτερος απο τον original.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgio4ever Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 ενα πραγμα ισχυει, ο αντιγραφεας ειναι παντα χειροτερος απο τον original.... Αυτο το λες και για το SIXAXIS ή εκει κανεις την παπια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WDRGR Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Φιλαρακο το sixaxis ειναι αντε γεια φαση, και τωρα θα μπει και η δονυση και θα ειμαστε ΚΟΜΠΛΕ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Αυτο το λες και για το SIXAXIS ή εκει κανεις την παπια; Καμοια σχεση το sixaxis με το wiimote. Ατυχες παραδειγμα.Αλλα και παλι ναι μαλλον καλυτερο ειναι το wiimote. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WDRGR Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Poio wiimote μωρε, αντε παιξε WARHAWK με το wiimote, θα γελασει και το παρδαλο κατσικι . . . . Εγω παντως με το sixaxis την εχω καταβρει, και motostorm παιζει τρελα, kai wrahawk τελοιο....Και γενικα μονο την δονισουλα θα ηθελα και τερμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgio4ever Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Να σε δω να παιζεις Bowling και Baseball με το SIXAXIS και τπτ αλλο στο κοσμο... και σε παρακαλω μαθε να γραφεις λιιιγο καλυτερα δε γινεται να βγαζω τα ματια μου για να καταλαβαινω τι λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WDRGR Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Καλα δεν προκειται να παιξω Bowling και baseball .... ποτε στην ζωη μου....Φιλε Ελλαδα ζω, δεν ζω Αmerica....Ακου baseball....Σιγα μην παιξω και γκολφ, και ραγκμπι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
modecris Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 na se pw egw? sto gameplay... otan to paixnidi exei toses ekatontades amaksia k exei k mexri k ksexoristo protathlima gia to kathena(gia na min pw gia ta protathlimata 24h, k ola ta alla pou prepei na trexeis toses ores) otan mporeis na anavathmiseis k na rithmiseis to kathe sou amaksi, otan to GT theoreitai to korifaio apo apopsi gameplay k diarkeia ston xrono, e min ginomaste k ierosiloi.sto thema physics tha simfonisw. thelei poli douleia to GT. an sto state tou egrafe mono gia ta physics, proswpika tha imoun apolita simfonos me auta pou eipe. Η λέξη gameplay περιλαμβάνει και άλλα πράγματα εκτός αυτών που αναφέρεις και που πιθανών να είναι και σημαντικότερα.Πχ το ΑΙ στο GT (τουλάχιστον μέχρι το 3)πρέπει να το έχει σχεδιάσει ο ΟΣΕ μιας και τα αμάξια τρέχουν με γραμμές στην πίστα σε τρενάκι και με καμία προσπάθεια να σε αποφύγουν ακόμα και αν είσαι σταματημένος(!).Και τα physics προσφέρουν πάρα πολύ στο gameplay όταν μιλάμε για sim. Προς θεού,δεν λέω πως το GT δεν είναι καλό,άλλωστε έχω καταναλώσει ατελείωτες ώρες σε αυτό.Απλώς ξεπεράστηκε σε κάποιους τομείς(όχι σε όλους). αλλά και αυτό αντεγραψε το GT Και οσο για το GT και το forza, ενα πραγμα ισχυει, ο αντιγραφεας ειναι παντα χειροτερος απο τον original.... Παιδιά,το είδος εξελίσσετε.Πιστεύω να το καταλαβαίνετε αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgio4ever Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 @ WDRGR Σωστα γιατι αυτα τα παιχνιδια δε πουλανε εδω ε; Kαι δε μιλαω μονο για σενα γιατι δε ξερω αν εχεις ενημερωθει αλλα δεν εισαι ο μονος στον (gaming) κοσμο. Απλα το SIXAXIS εχει πολυ λιγοτερες χρησεις απο οτι το WiiMote αρα μη πας να το βγαλεις και ανωτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WDRGR Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δεν με ενδιαφερει εαν πουλανε, εγω δεν εχω παιξει ποτε στην ζωη μου και δεν προκειται.... προσωπικη αποψη ειναι για το sixaxis , εσυ μπορει να το βρισκεις αθλιο, οπως και εγω το wiimote που εχω παιξει με κουρασε πρωτα πρωτα και δεν βρηκα κατι να με κανει να το θελω, ολα αυτα ειναι αποψεις του καθενα....Εμενα το sixaxis με καλυπτει πληρως εαν βαλουνε και την δονηση βεβαια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NonBorn Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Φυσικά εξελίσσεται και φυσικά όταν βγαίνουν καλύτερα πράγματα λόγω αλλαγής στο hardware. Και δε σημαίνει ότι επειδή το GT ήταν πάντα στη κορυφή θα είναι και αύριο και μεθαύριο. Εγώ δεν είπα κάτι τέτοιο. Εγώ μίλησα για σεβασμό σε ένα παιχνίδι που έχει κάνει τον κόσμο να κάθεται επί ώρες μπροστά την τηλεόραση του! Μη τα αφορήσουμε όλα. Είπαμε όλα καλα όλα ωραία ας δεχτούμε ότι η απέχθεια ορισμένων κατά του ps3 είναι δεδομένη και δε θα αλλάξει αλλά μη τα κάνουμε όλα κιμά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgio4ever Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Aν ειναι να περιμενεις ποσους μηνες μετα το launch μιας κονσολας κατι το οποιο θα επρεπε να ηταν εκει απο την αρχη, και να πληρωσεις και επιπλεον χρηματα μονο και μονο γιατι "rumble is last-gen" ;-) ειναι τουλαχιστον γελοιο και οσο κ αν νομιζουν εκει στη Sony οτι ειναι οι μονοι real next-gen η ολη κατασταση θυμιζει εποχες PS1, μονο με αθλιοτερα games και πωλησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Aν ειναι να περιμενεις ποσους μηνες μετα το launch μιας κονσολας κατι το οποιο θα επρεπε να ηταν εκει απο την αρχη, και να πληρωσεις και επιπλεον χρηματα μονο και μονο γιατι "rumble is last-gen" ;-) ειναι τουλαχιστον γελοιο . +1000 Σωστος ....να μην ξεχνιομαστε κι'ολας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NonBorn Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Πότε ήταν το GT launch title?! Georgio αν δε θες να περιμένεις η πιστεύεις ότι το PS3 δε θα σε καλύψει σαν κονσόλα με τα games που έχει απλά δε το παίρνεις. Αν δε θες να το πάρεις επειδή είναι ακριβό μη το πάρεις. Αυτό είναι το PS3 και είναι ακριβό γιατί έχει BluRay, γιατί έχει ενσωματωμένο wi-fi & card Reader,γιατί έχει 60gb σκληρό, γιατί έχει δωρεάν PSN, γιατί γιατί γιατί.... Αν δε σ'αρέσει δε το παίρνεις απλά και ωραία. Για κάνε ένα πρόχειρο υπολογισμό πόσα θες για να πάρεις όλα αυτά με τη φιλοσοφία της MS και τα ξαναλέμε. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους... ΥΓ: PSX εποχές? Εμένα μ'αρέσει αυτό... Κοίτα που κατέληξε το PSX και που ο ανταγωνισμός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις