darhe13 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 ειστε τραγικοι ρε παιδια, αλλα ας γινει ενα poll να δουμε αποτελεσμα... δικιο εχεις ρε φιλε...αλλα δεν μπορεις να αφηνεις τον καθενα να λεει οτι θελει..!
darklordvader77 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 χαχαχα!! εχεις πολυ πλακα τελικα... ίσως περισσότερη απ οση ειχες σαν αποκλειρος.. Το οτι σε εκθετω που το βλεπεις? Ειμαστε ολοι ανωνυμοι κ απροσωποι σε αυτο το Forum (κ σε ολα τα Forums). H μονη μας "εκθεση" ειναι οι ακραιες αποψεις κ συμπεριφορες.. Μιλας για αποδειξεις εκ του ασφαλους νομιζω.. μπορει καλλιστα καποιος Admin να βεβαιωθει για την i.p. σου, αλλα θα ταν χρονοβορο κ κουραστικο, δε νομιζω καποιος απ τους admins να το εκανε ποτε δηλαδη.. οποτε θα καταφηγω στο poll το οποιο απλα θα μαζεψει γνωμες, μην φοβασαι, δεν θα ειπωθει τπτ προσβλητικο για σενα, ισως για τον Apokleiro, αλλα αφου δεν εισαι συ οπως λες, γιατι το χεις παρει στα σοβαρα?? Αν ημουν στη θεση σου θα το χα παρει στο πιο χαλαρο.. αλλα ως γνωστον οποιος εχει την μυγα-->μυγιαζεται, την σφιγγα--> σφιγγεται, κ τον ζορό--> ζοριζεται!
pscrazy Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Tελικα ο Αποκλειρος darklordvader77 ποιος ειναι ? Εβγαλες ακρη ? Μολις καταληξεις καπου κανε μας ενα report να ξερουμε! Το θεμα μας ειναι το pixelstation 3! Ποιο πουλακι ειδε πωλησεις Ιουλιου, εκει στη sony το βλεπω με την εισοδο του 2010 να κανουν ομαδικο χαρακιρι!
dr_thodt Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 τόσα πρόβατα που θα πάνε να το αγοράσουν το odst σαν το halo wars δεν σημαίνει οτι το κάνει καλό παιχνίδι.το odst χρησιμοποιεί την engine του halo 3 που είναι η engine του halo 2......σώθηκες δλδ.....μην το πας στις πωλήσεις γιατι αν είναι ετσι είναι σαν να λες οτι το wii είναι καλύτερη κονσόλα απο το xbox360 σου..δεν σε συμφαίρει. παίζουμε τα παιχνίδια όχι τις πωλήσεις,ούτε έχουμε μετοχές να μας νοιάζει. To να προσπαθει καποιος να μειωσει τα Halo φαινεται το ιδιο χαζο με το να μειωσει τα Metal Gear Solid ή τα Final Fantasy, κ να εχεις καποιες διαφωνιες για την σειρα δεν μπορεις παρα να δειξεις σεβασμο σε ενα franchise που αλλαξε ενα ολοκληρο ειδος στις κονσολες και μεχρι κ σημερα εχει δωσει μονο ποιοτικα παιχνιδια...οσο για την μηχανη του Halo 3 εχεις παιξει το παιχνιδι? οταν δεις τι μπορει να κανει αυτη η μηχανη σε τετραπλο co-op στο Legendary τοτε ελα να μας ξαναπεις.
darklordvader77 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Tελικα ο Αποκλειρος darklordvader77 ποιος ειναι ? Εβγαλες ακρη ? Μολις καταληξεις καπου κανε μας ενα report να ξερουμε! Το θεμα μας ειναι το pixelstation 3! Ποιο πουλακι ειδε πωλησεις Ιουλιου, εκει στη sony το βλεπω με την εισοδο του 2010 να κανουν ομαδικο χαρακιρι! χαχαχα! θες να σου πω εγω ποιος εισαι?? Τοσο lame πια?? Το ξερεις πολυ καλα μονος σου, ειπαμε στο poll θα δουμε! Όσο για το report, κανε ενα κοπο να διαβασεις την προηγουμενη μου απαντηση, κ θα καταλαβεις.. ελπιζω
darhe13 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 χαχαχα!! εχεις πολυ πλακα τελικα... ίσως περισσότερη απ οση ειχες σαν αποκλειρος.. Το οτι σε εκθετω που το βλεπεις? Ειμαστε ολοι ανωνυμοι κ απροσωποι σε αυτο το Forum (κ σε ολα τα Forums). H μονη μας "εκθεση" ειναι οι ακραιες αποψεις κ συμπεριφορες.. Μιλας για αποδειξεις εκ του ασφαλους νομιζω.. μπορει καλλιστα καποιος Admin να βεβαιωθει για την i.p. σου, αλλα θα ταν χρονοβορο κ κουραστικο, δε νομιζω καποιος απ τους admins να το εκανε ποτε δηλαδη.. οποτε θα καταφηγω στο poll το οποιο απλα θα μαζεψει γνωμες, μην φοβασαι, δεν θα ειπωθει τπτ προσβλητικο για σενα, ισως για τον Apokleiro, αλλα αφου δεν εισαι συ οπως λες, γιατι το χεις παρει στα σοβαρα?? Αν ημουν στη θεση σου θα το χα παρει στο πιο χαλαρο.. αλλα ως γνωστον οποιος εχει την μυγα-->μυγιαζεται, την σφιγγα--> σφιγγεται, κ τον ζορό--> ζοριζεται! ουτε σφιγγομαι ουτε ζοριζομαι...απλα δεν θελω να με ταυτοποιουν με ατομα που δεν εχω σχεση!και σε παρακαλω ασε την ειρωνεια γω δεν σε ειρωνευτικα..!αν θες να κανεις poll για τον αποκλειρο καντο..εμενα δεν θελω να ανακατεψεις!
pscrazy Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Περιμενω το poll με αγωνια ! Επειδη εγω δεν ξερω ποιος ειμαι θα ηθελα πολυ να μου πεις εσυ .... Να σαι καλα, μου εφτιαξες τη μερα , well done!
dr_thodt Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Oριστε το νεο video του Rage απο τον μεγα Carmack... [ame=http://www.gametrailers.com/video/quakecon-trailer-rage/54146]http://www.gametrailers.com/video/quakecon-trailer-rage/54146[/ame] Αν μπορεσει να καταφερει να τρεξει αυτα τα γραφικα στα 60fps σε ολες τις πλατφορμες τοτε συγουρα θα βαλει τα γυαλια σε πολλους που δεν μπορουν καλα καλα να μας δωσουν σταθερα 30fps σε παιχνιδια με πολυ χειροτερα γραφικα...κ να φανταστει καποιος οτι συμφωνα με τον Carmack το Doom 4 θα εχει 3 φορες περισσοτερη λεπτομερεια εφοσον θα τρεχει στα 30fps.
pscrazy Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Oριστε το νεο video του Rage απο τον μεγα Carmack... http://www.gametrailers.com/video/quakecon-trailer-rage/54146 Αν μπορεσει να καταφερει να τρεξει αυτα τα γραφικα στα 60fps σε ολες τις πλατφορμες τοτε συγουρα θα βαλει τα γυαλια σε πολλους που δεν μπορουν καλα καλα να μας δωσουν σταθερα 30fps σε παιχνιδια με πολυ χειροτερα γραφικα...κ να φανταστει καποιος οτι συμφωνα με τον Carmack το Doom 4 θα εχει 3 φορες περισσοτερη λεπτομερεια εφοσον θα τρεχει στα 30fps. Δεν μας ειπες το 60αρι το θες με vsync on or off στο pixel-station 3 !!! O carmack εχει πει οτι στο pixelsation 3 θα τρεχει απο 20-30 fps. Στο χβοχ θα πηγαινει πολυ καλυτερα. Ενω στο pc θα ειναι πολλα κλικ πανω σε γραφικα και fps αναλογα και το τι εχει ο καθενας!
darklordvader77 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Περιμενω το poll με αγωνια ! Επειδη εγω δεν ξερω ποιος ειμαι θα ηθελα πολυ να μου πεις εσυ .... Να σαι καλα, μου εφτιαξες τη μερα , well done! ειναι καλυτερο ομως αφου την φτιαξω να στη χαλασω, τι λες? πιο αποτελεσματικο μου φαινεται ουτε σφιγγομαι ουτε ζοριζομαι...απλα δεν θελω να με ταυτοποιουν με ατομα που δεν εχω σχεση!και σε παρακαλω ασε την ειρωνεια γω δεν σε ειρωνευτικα..!αν θες να κανεις poll για τον αποκλειρο καντο..εμενα δεν θελω να ανακατεψεις! Γιατι θα βγεις στην γειτονια κ θα λεει η κυρα Κουλα αν εισαι ή δεν εισαι ο Apokleiros? Μη φοβασαι, ακομη σκεφτομαι την δομη του poll, απλα το ονομα σου θα ανφερθει στους υποψηφιους, τπτ περισσότερο, τιποτα λιγοτερο.
pscrazy Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 ειναι καλυτερο ομως αφου την φτιαξω να στη χαλασω, τι λες? πιο αποτελεσματικο μου φαινεται Eισαι τρελος ! και εχεις φαση δεν λεω, γουσταρω να τα τσουγκραμε.... Ποιος αποκλειρος και darhe, εσυ εισαι ο number 1 crazy pilot!
darklordvader77 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 απλα με εχεις κουρασει με τα Accounts σου.. get a life OUT of insomnia! εως κ οι xbox users καταλαβαν ποσο εριστικο spyware x360bot εισαι! ακομη να το καταλαβεις?
darhe13 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Oριστε το νεο video του Rage απο τον μεγα Carmack... http://www.gametrailers.com/video/quakecon-trailer-rage/54146 Αν μπορεσει να καταφερει να τρεξει αυτα τα γραφικα στα 60fps σε ολες τις πλατφορμες τοτε συγουρα θα βαλει τα γυαλια σε πολλους που δεν μπορουν καλα καλα να μας δωσουν σταθερα 30fps σε παιχνιδια με πολυ χειροτερα γραφικα...κ να φανταστει καποιος οτι συμφωνα με τον Carmack το Doom 4 θα εχει 3 φορες περισσοτερη λεπτομερεια εφοσον θα τρεχει στα 30fps. ω..θεε μου..γραφικαρες..αποκλειετε να τρεχει ετσι στις κονσολες...
pscrazy Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 ω..θεε μου..γραφικαρες..αποκλειετε να τρεχει ετσι στις κονσολες... Αντιθετως εγω πιστευω οτι αυτο ειναι απο κονσολες, απο χβοχ 360 κατα πασα πιθανοτητα. Τα γραφικα αυτα μου φαινονται λιγα για pc !
Προτεινόμενες αναρτήσεις