Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οταν θα βγει ρε παιδια θα δουμε αν ειναι καλο παιχνιδι η οχι...τωρα για αυτο που λεει ο skatzos οταν ενα παιχνιδι εχει απηχηση στον κοσμο δεν ειναι τυχαιο..αρεσει..!οσο για αυτο που λες με την engine εχεις δικιο αλλα δεν ειναι το αλφα κ το ωμεγα στο να χαρακτηρισεις ενα παιχνιδι καλο η οχι..μην ξεχνας οτι κ το halo3 ειναι αριστουργημα αν κ τα γραφικα του θεωρουνται ξεπερασμενα..!βεβαια για το odst εχω κ εγω τις επιφυλαξεις μου..!

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μιλαμε για τρελο κολλημα !!!!

Εδω θα ειμαστε και θα δεις τι φαπα εχει να φαει το uncharted 2 απο το halo odst ;)....

Ναι, ειναι τρελο κολλημα..το δικο σου!:lol: Ύμαρτον, τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα..

Εδω θα μαστε να δουμε.. εως τοτε.. δες τι βραβεια εχει παρει πριν βγει γιατι απο καλο εγινε καλυτερο, κ δεν σερβιρε τα ιδια οπως μερικοι αλλοι :rolleyes:

εμενα μου αρεσει ο σχεδιασμος του χβοχ 360.το χειροτερο τον ειχε το ps2 που ηταν εντελως αχαρο.

ολα τα λεφτα!! ακομα χτυπιεμαι απ τα γελια! :P

Βεβαια να συγκρινεις σχεδιασμο 2005 με 2001, ειναι ατοπο, αλλα κ παλι το 2 ειχε κ@βλα design σε σχεση με το x360.. ψαξε δες ποσοι το χουν κανει κ case mod για το pc..

Συγκρινε το καλυτερα με το 1ο Xbox που οπως κ να το κανεις ηταν λιγο... νταμάρι σε σχεση με το ps2 για παιχνιδομηχανη!

Δημοσ.
Ναι, ειναι τρελο κολλημα..το δικο σου!:lol: Ύμαρτον, τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα..

Εδω θα μαστε να δουμε.. εως τοτε.. δες τι βραβεια εχει παρει πριν βγει γιατι απο καλο εγινε καλυτερο, κ δεν σερβιρε τα ιδια οπως μερικοι αλλοι :rolleyes:

ολα τα λεφτα!! ακομα χτυπιεμαι απ τα γελια! :P

Βεβαια να συγκρινεις σχεδιασμο 2005 με 2001, ειναι ατοπο, αλλα κ παλι το 2 ειχε κ@βλα design σε σχεση με το x360.. ψαξε δες ποσοι το χουν κανει κ case mod για το pc..

Συγκρινε το καλυτερα με το 1ο Xbox που οπως κ να το κανεις ηταν λιγο... νταμάρι σε σχεση με το ps2 για παιχνιδομηχανη!

το ps2 ειχε κ@βλα σχεδιασμο αλλα απο hardware ηταν απογοητευτικο...αδυναμο..!εβγαλε ομως κορυφαια παιχνιδια..!

Δημοσ.
...είναι σαν να λες οτι το wii είναι καλύτερη κονσόλα απο το xbox360 σου...

Γκουχ γκουχ, γιατί δεν είναι; Τουλάχιστον σε αυτό που προσφέρει δεν έχει ανταγωνιστή. Εκτός αν μίλαγες για γραφικά οπότε ναι έχεις δίκιο... αλλά ανώτερα γραφικά δεν σημαίνει καλύτερη κονσόλα ;)

Πάντως εγώ, παρότι έχω και τις δύο κονσόλες, ασχολούμαι περισσότερο με το wii

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
το ps2 ειχε κ@βλα σχεδιασμο αλλα απο hardware ηταν απογοητευτικο...αδυναμο..!εβγαλε ομως κορυφαια παιχνιδια..!

Απογοητευτικο? αδυναμο? :rolleyes: Σε επιπεδο γραφικων δες π.χ. ποσο καλα σε επιπεδο γραφικων εξελιχθηκαν τα MGS2->MGS3, God Of War 1->God Of War 2, GT3->GT4 κ παιχνιδια πραγματικα ΤΕΡΑΣΤΙΑ (σε ολους τους τομεις) που βγηκαν στο τελος της εποχης της κονσολας (π.χ. Shadow Of Collosus)

Σε σχεση με τα σημερινα δεδομενα, ναι. Για το 2001 ήταν καλυτερο απ το Dreamcast. Μετέπειτα ηταν καλυτερο το Gamecube, κ ακομη πιο μετεπειτα το Xbox.. που θελεις να καταληξεις? :-)

edit: Άτιμη κεκτημενη ταχυτητα! καθομαι κ απαντω στον Apokleiro.. Self-Fail!

Επεξ/σία από darklordvader77
Δημοσ.
Απογοητευτικο? αδυναμο? :rolleyes: Σε επιπεδο γραφικων δες π.χ. ποσο καλα σε επιπεδο γραφικων εξελιχθηκαν τα MGS2->MGS3, God Of War 1->God Of War 2, GT3->GT4 κ παιχνιδια πραγματικα ΤΕΡΑΣΤΙΑ (σε ολους τους τομεις) που βγηκαν στο τελος της εποχης της κονσολας (π.χ. Shadow Of Collosus)

Σε σχεση με τα σημερινα δεδομενα, ναι. Για το 2001 ήταν καλυτερο απ το Dreamcast. Μετέπειτα ηταν καλυτερο το Gamecube, κ ακομη πιο μετεπειτα το Xbox.. που θελεις να καταληξεις? :-)

edit: Άτιμη κεκτημενη ταχυτητα! καθομαι κ απαντω στον Apokleiro.. Self-Fail!

δεν θελω να καταληξω απλα λεω οτι το ps2 ηταν η ποιο αδυναμη απο τις τρεις κ παρολαυτα εκανε παταγο!γιατι ειχε καταπληκτικα παιχνιδιΑ!αυτο..παντως μιας κ ανεφερες το dreamcast για μενα εχει αδικηθει αυτη η κονσολα...ειχε προοπτικες για μεγαλα πραγματα..αλλα μια το hype της sony μια το κρεμασμα απο την ea μια κ η δυσπιστια των καταναλωτων επειτα απο το ναυαγιο saturn εφαγαν αυτην την κονσολα...αν η sega ξαναεβγαζε κονσολα πιστευω οτι θα τους επαιρνε τα σωβρακα..!α..φιλε μου darkloardvader77 δεν ειμαι αυτος που λες πιστεψε με..![ame]http://www.youtube.com/watch?v=HkHoDEh0FWc&feature=related[/ame] τεραστια διαφορα κ ομως το ps2 τα σαρωσε ολα..!

Δημοσ.
δεν θελω να καταληξω απλα λεω οτι το ps2 ηταν η ποιο αδυναμη απο τις τρεις κ παρολαυτα εκανε παταγο!γιατι ειχε καταπληκτικα παιχνιδιΑ!αυτο..παντως μιας κ ανεφερες το dreamcast για μενα εχει αδικηθει αυτη η κονσολα...ειχε προοπτικες για μεγαλα πραγματα..αλλα μια το hype της sony μια το κρεμασμα απο την ea μια κ η δυσπιστια των καταναλωτων επειτα απο το ναυαγιο saturn εφαγαν αυτην την κονσολα...αν η sega ξαναεβγαζε κονσολα πιστευω οτι θα τους επαιρνε τα σωβρακα..!α..φιλε μου darkloardvader77 δεν ειμαι αυτος που λες πιστεψε με..!http://www.youtube.com/watch?v=HkHoDEh0FWc&feature=related τεραστια διαφορα κ ομως το ps2 τα σαρωσε ολα..!

το πιστεψε με μου θυμισε:

-Για τα παιχνιδια συμφωνουμε μερικως διοτι κ το gamecube κ το xbox ειχαν, απλα αλλο στυλ το καθενα! Απλα στο ps2 υπηρχαν γνωστοτερα Franchises κ μερικα πολυ καλα καινουργια (όπως κ στους αντιπαλους μονο στα καινουργια)

-Για το Dreamcast respect κ πρωτοπορος, όμως δεν το φαγε το hype που λες, τα αλλα 2 που πες ηταν οι κυριοι παραγοντες του. Είχε 2 χρονια (1999->2001) να κερδισει καταναλωτες κ αγορα, κ δεν εγινε. κριμα.. well it's all just history now..

Αμα εβγαζε μπορει κ ναι, μπορει κ καθολου! who knows..

-οταν συνδυαζεις τις λεξεις hype κ sony, κ τα κλασικα βντεακια-comparisons δε μπορω να σε πιστεψω.. sorry ;)

-Με το βιντεακι σου μας λες το αυτονοηητο?? Ότι στα γραφικα ηταν πολυ καλυτερο το xbox του ps2?? (Console Ηardware 2001 με 2004??) ENNOEITAI! δε συγκρινεται 333MHz με 733ΜΗz,σκληρους, εξτρα RAM,κτλ..

Δημοσ.
το πιστεψε με μου θυμισε:

-Για τα παιχνιδια συμφωνουμε μερικως διοτι κ το gamecube κ το xbox ειχαν, απλα αλλο στυλ το καθενα! Απλα στο ps2 υπηρχαν γνωστοτερα Franchises κ μερικα πολυ καλα καινουργια (όπως κ στους αντιπαλους μονο στα καινουργια)

-Για το Dreamcast respect κ πρωτοπορος, όμως δεν το φαγε το hype που λες, τα αλλα 2 που πες ηταν οι κυριοι παραγοντες του. Είχε 2 χρονια (1999->2001) να κερδισει καταναλωτες κ αγορα, κ δεν εγινε. κριμα.. well it's all just history now..

Αμα εβγαζε μπορει κ ναι, μπορει κ καθολου! who knows..

-οταν συνδυαζεις τις λεξεις hype κ sony, κ τα κλασικα βντεακια-comparisons δε μπορω να σε πιστεψω.. sorry ;)

-Με το βιντεακι σου μας λες το αυτονοηητο?? Ότι στα γραφικα ηταν πολυ καλυτερο το xbox του ps2?? (Console Ηardware 2001 με 2004??) ENNOEITAI! δε συγκρινεται 333MHz με 733ΜΗz,σκληρους, εξτρα RAM,κτλ..

διπλα απο το βιντεακι λεω οτι παρολα την μεγαλη διαφορα το ps2 τα σαρωσε ολα..!αυτο που θελω να πω ειναι οτι σε μια κονσολα παιζουν πλλοι παραγοντες στο αν θα γινει επιτυχημενη η οχι..!δεν ειναι το παν τα γραφικα κτλ...ισως στο αμερικανικο κοινο οι ευρωπαιοι κ γιαπωνεζοι το ψαχνουν περισστερο το θεμα...αν πιστευεις οτι ειμαι αυτος που λες δεν μπορω να κανω τπτ...τουλαχιστον ομως κρατα το για τον εαυτο σου γιατι υπαρχει η πιθανοτητα να εκθετεις εναν ανθρωπο που δεν εχει σχεση με αυτα που λες.!

Δημοσ.

Κ αφου μου λες τα προφανη (οτι νικησε λογω καλυτερων τιτλων) κ συμφωνουμε μερικως (γιατι οι τιτλοι σε καθε κονσολα ειναι υποκειμενικοι κ ας μου αρεσαν κ μενα καλυτερα του ps2) τι μου πετας το comparison video? τι θες να αποδειξεις που δεν ξερουμε ηδη? :mad:

Σου εξηγησα ηδη ποσο ατοπο ειναι, εφοσον εχουν βγει σε διαφορετικες χρονιες κ λογικο ειναι η πιο καινουργια να χει κ καλυτερα γραφικα λογω Hardware. ;)

μαλλον στην προσπαθεια να κρυψεις τον Apokleiro μεσα σου, μας τον δειχνεις!

sο..

don't make me destroy you.. [Vader]

κοινως μη με αναγκασεις να κανω poll.. θα δεις η πλειοψηφια τι θα πει.. :devil:

α, κ συμβουλη (προς ναυτιλωμενους): Όταν κανουμε δευτερο Account, προσπαθουμε να μην εχουμε ακριβως το ιδιο στυλ γραψιματος,ανορθογραφιας,comparison video απ τις ιδιες πηγες κτλ κτλ, για να μην μας καταλαβουν οι πολλοι, κ προσπαθουμε να μην ξαναφαμε ban.. (σου παραδεχομαι βεβαια οτι ανα ban, μεγαλωνει ο χρονος που θα ξαναφας.. αλλα εχεις καιρο ακομη..) :-)

Δημοσ.
Κ αφου μου λες τα προφανη (οτι νικησε λογω καλυτερων τιτλων) κ συμφωνουμε μερικως (γιατι οι τιτλοι σε καθε κονσολα ειναι υποκειμενικοι κ ας μου αρεσαν κ μενα καλυτερα του ps2) τι μου πετας το comparison video? τι θες να αποδειξεις που δεν ξερουμε ηδη? :mad:

Σου εξηγησα ηδη ποσο ατοπο ειναι, εφοσον εχουν βγει σε διαφορετικες χρονιες κ λογικο ειναι η πιο καινουργια να χει κ καλυτερα γραφικα λογω Hardware. ;)

μαλλον στην προσπαθεια να κρυψεις τον Apokleiro μεσα σου, μας τον δειχνεις!

sο..

don't make me destroy you.. [Vader]

κοινως μη με αναγκασεις να κανω poll.. θα δεις η πλειοψηφια τι θα πει.. :devil:

α, κ συμβουλη (προς ναυτιλωμενους): Όταν κανουμε δευτερο Account, προσπαθουμε να μην εχουμε ακριβως το ιδιο στυλ γραψιματος,ανορθογραφιας,comparison video απ τις ιδιες πηγες κτλ κτλ, για να μην μας καταλαβουν οι πολλοι, κ προσπαθουμε να μην ξαναφαμε ban.. (σου παραδεχομαι βεβαια οτι ανα ban, μεγαλωνει ο χρονος που θα ξαναφας.. αλλα εχεις καιρο ακομη..) :-)

μηπως εισαι ο admin κ δεν το γνωριζω..?αν πιστευεις οτι ειμαι ο αποκλειρος εγω σε προκαλω να κανεις report οτι εγω εχω δυο acoount κτλ...!να απευθυνθεις στους υπευθυνους..αν δεν το κανεις ομως μην μιλας γιατι δεν εχεις αποδειξεις για αυτα που λες..!κ ρε φιλε δεν ειναι ατοπο αυτο που λεω..απλα δεν καταλαβαινεις αυτο που λεω..εισαι καχυποπτος για αυτο δεν το καταλαβαινεις..τεσπα...

Δημοσ.

Οχι δεν ειμαι Admin απλα ειμαι νοημον ον.. βλεπω-παρατηρω κ επεξεργαζομαι..

θα κανω το poll καποια στιγμη παντως, η κοινη γνωμη ειναι η μεγαλυτερη αποδειξη που μπορω να κανω για σενα. :-)

Με report θα γινει οταν εκτεθεις, εχεις καιρο ακομη γι αυτο.

Δημοσ.
Οχι δεν ειμαι Admin απλα ειμαι νοημον ον.. βλεπω-παρατηρω κ επεξεργαζομαι..

θα κανω το poll καποια στιγμη παντως, η κοινη γνωμη ειναι η μεγαλυτερη αποδειξη που μπορω να κανω για σενα. :-)

Με report θα γινει οταν εκτεθεις, εχεις καιρο ακομη γι αυτο.

στους υπευθυνους φιλε μου αν εχεις προβλημα με το ατομο μου..δεν εχεις κανενα δικαιωμα να χρησιμοποησεις το ονομα μου για να κανεις poll!μεχρι να βρεις αποδειξεις για αυτα που λες θα σε παρακαλεσω τις αποψεις σου περι αποκλειρου κτλ να τις κρατησεις για τον εαυτο σου γιατι με εκθετεις.!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...