gherudos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 ΟΚ πήρα την επιβεβαίωση που ήθελα από τον JUST-GAMER.Το μόνο που σας ρωτούσα ήταν αν χρειάζομαι κάποιο ειδικό εξάρτημα για να τραβήξβ το κλειδί αλλά τελικά δεν το χρειάζομαι.
JUST-GAMER Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Εξάρτημα για να πάρεις το original fw δεν χρειάζεσαι μόνο αν τύχης τα νέα liteon με fw-83850c καθότι για τα liteon fw-74850c χρειάζεσαι απαραίτητα connectivity kit 3 ή 360xtractor για να πάρεις το κλειδί.
gherudos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Ωχ,μπορούμε κάπως να διακρίνουμε το τι θα έχει πριν προβώ στην αγορά του;
darklordvader77 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 (επεξεργασμένο) αν θυμαμαι καλα, μπορεις να ξεχωρισεις μονο αν ειναι jasper/falcon απο κατι κωδικους στη συσκευασια του κ οχι να δεις τι drive έχει.. btw αφου το λεει στο βιβλιαρακι τωρα που το τσεκαρα, να χρησιμοποιουμε μονο σκουπα στους αεραγωγους του ps3, κ οχι οτιδηποτε αλλο, δε ξερω.. κατι δεν θα ξερουν κ αυτοι για να το λενε? Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2009 από darklordvader77
JUST-GAMER Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Ωχ,μπορούμε κάπως να διακρίνουμε το τι θα έχει πριν προβώ στην αγορά του; Ναι μόνο ανοίγοντας το 360 και βλέποντας τι λέει πάνω στο liteon drive.
Socratis_g Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Ωχ,μπορούμε κάπως να διακρίνουμε το τι θα έχει πριν προβώ στην αγορά του; πίσω το κουτί έχει μία τρύπα. Να κοιτάξεις να φένεται αυτό είναι οι νέες μητρικές που δέν ζεστένονται και είναι σπάνιο να πάθουνε κάτι. Αλλιώς μην το πάρεις. Θα κάνεις κ τη μόντα με το σκληρό δίσκο 120άρη με 45ευρώ. για να παίζουνε οι κόπιες απο εκεί. και το μηχάνημα 8α είναι μέσα στη γκαβλα
pscrazy Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δεν θέλω τον modguru θέλω να το κάνω μόνος μου όπως πάντα... Eλα αγορινα μου στο club των xbox users, που ειμαστε μια παρεα και λιωνουμε!!!! Τo autoksekonator θα το ενεργοποιεις πιο συχνα στο ps3 με την εισοδο του χβοχ...trust me!!! Για μενα μην το φλασαρεις! Εγω banaristika γι αυτο και δεν μπαινω, αλλα περιμενω ενα elite jasper να παρω να ξαναμπω στο Live.... Πιστευω απο Σεπτεμβρη να την βρω τη ριμαδα
darhe13 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 αμα το φλασαρει με το καινουργιο το filmaware το 1.60 δεν προκειτε να τον μπαναρουν.!θα περναει κ τα παιχνιδια απο το abgx κ θα ειναι κομπλε..α..κ για να δεις αν εχει liteon βγαζεις την προσοψη κ κοιτας απο μια τριπουλα που εχει..αν εχει κιτρινο καλωδιο φοραει liteon..στο youtube υπαρχουν σχετικα βιντεο
pscrazy Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 αμα το φλασαρει με το καινουργιο το filmaware το 1.60 δεν προκειτε να τον μπαναρουν.!θα περναει κ τα παιχνιδια απο το abgx κ θα ειναι κομπλε.. Mπορεις να παρεις ορκο γι αυτο? Σεπτεμβρη περνω elitaki και οτι ειναι για xbox live θα το περνω αυθεντικο! Μεχρι τωρα με 20-25 ευρω σε μεταχειρ μαζεψα πολλα απο τα games που παιζω.
skanjos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 το firmware ixtreme 1,6 δεν παίζει κόπια αν δεν έχει περαστεί σωστά απο abgx.εκτός του stealth φυσικά,για stealth πρέπει να περιμένεις το παιχνιδι να μπεί στην database του abgx και μετά να το γράψεις για να πατσαριστεί καλά. gherudos αν πάρεις arcade όπως έκανα και εγώ είναι πολύ απλά τα πράγματα ,κοίτα πίσω το κουτί και αν λέει 512 μνήμη(και όχι memory card),τότε είναι jasper με liteon drive.τώρα για τα πιο καινούρια Liteon drives δεν νομίζω να κυκλοφόρισαν ακόμα στην ελλάδα.
darhe13 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 (επεξεργασμένο) Mπορεις να παρεις ορκο γι αυτο? Σεπτεμβρη περνω elitaki και οτι ειναι για xbox live θα το περνω αυθεντικο! Μεχρι τωρα με 20-25 ευρω σε μεταχειρ μαζεψα πολλα απο τα games που παιζω. ορκο...βαρια κουβεντα..!με filmware 1.60 παιχνιδι stealth κ με μερικα πραγματα που πρεπει να προσεχεις οι πιθανοτητες να σε μπαναρουν ειναι ελαχιστες!μεσα 1 χρονο φλασαρισμενος κ δεν με εχουν μπαναρει..!ακομα...οπως κ πολλα ατομα που ξερω..τα πολλα ban waves γινονταν στην αρχη τωρα εχει ενα χρονο να γινει..!τωρα αμα εχεις παλια κονσολα με παλιο filmware κ παιχνιδι μη stealth κανεις μπαμ κ σε στελνουν..! Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2009 από darhe13
kabamaru21 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 τα ban waves συνήθως γινονται καθε νοεμβρη.. ολοι οι flasharismenoi ειμαστε black listed οποτε ειναι απλα luck αν θα σε επιλέξουν για μπανιο!
Antretng Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Ρε παιδιά επειδή πολλά ακούγονται για το πως σε "καταλαβαίνουν" αν ένας που έχει flasharismeni την κονσόλα θελήσει να το "γυρίσει" στα αυθεντικά, αν το ξε-φλασάρεις και μπεις στο live υπάρχει περίπτωση να φας ban; Sorry λάθος thread
skanjos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 τώρα που θα πέσει η τιμή απο το ps3 και θα βγεί το slim πια πιστέυετε θα ήταν η κάλύτερη απάντηση απο την Microsoft? προσωπικά βλέπω 3 επιλογές: 1.και πιο πιθανό,δικό της pricedrop,έχει καιρο να κάνει ετσι και αλλιώς και πιστέυω έχει τα περιθορια. 2.να κόψει την πληρωμή του gold ή να αφήνει να παίζεις παιχνίδια ονλινε με silver και να έχει άλλα προνόμια το gold.αυτό θα ήθελα εγώ προσωπικά να γίνει.δεν πληρώνω στο ps3 online ,ούτε στο wii πριν το πουλήσω ,oύτε στο pc (live ειρωνία ε....) 3.τίποτα. τι πιστέυετε εσείς?εγώ προσοπικά πιστέυω οτι το 1 δεν φτάνει απο μόνο του σε περίπτωση pricedrop του Ps3.αν όμως κάνει και το 1 και το 2 τότε θα έχει πολύ καλή στρατηγική και πιστέυω θα πάει παράλληλα με ps3 στα sales.για να δούμε
Tilemaxx Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 τώρα που θα πέσει η τιμή απο το ps3 και θα βγεί το slim πια πιστέυετε θα ήταν η κάλύτερη απάντηση απο την Microsoft?προσωπικά βλέπω 3 επιλογές: 1.και πιο πιθανό,δικό της pricedrop,έχει καιρο να κάνει ετσι και αλλιώς και πιστέυω έχει τα περιθορια. 2.να κόψει την πληρωμή του gold ή να αφήνει να παίζεις παιχνίδια ονλινε με silver και να έχει άλλα προνόμια το gold.αυτό θα ήθελα εγώ προσωπικά να γίνει.δεν πληρώνω στο ps3 online ,ούτε στο wii πριν το πουλήσω ,oύτε στο pc (live ειρωνία ε....) 3.τίποτα. τι πιστέυετε εσείς?εγώ προσοπικά πιστέυω οτι το 1 δεν φτάνει απο μόνο του σε περίπτωση pricedrop του Ps3.αν όμως κάνει και το 1 και το 2 τότε θα έχει πολύ καλή στρατηγική και πιστέυω θα πάει παράλληλα με ps3 στα sales.για να δούμε Πιο πολύ το πρώτο φαίνεται εφικτό να γίνει. Το Live δεν γίνεται δωρεάν όσο και να χτυπιόμαστε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις