pscrazy Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Παιδιά,το ps3 αρχίζει να κάνει θόρυβο όταν ζεσταίνεται πολύ,το καλοκαίρι περισσότερο.Αλλιώς,εγώ,προσωπικά τουλάχιστον,δεν ακούω τίποτα.Αντιθέτως,η μεγάλη μου εμπειρία από xbox φίλου δεν είναι καλή.Ζέστη έχει,κρύο έχει,αυτό κάνει πάρα πολύ θόρυβο.Υπ' όψην ότι είναι από τα πρώτα xbox (πώς δεν του έχει πάθει rrod δεν ξέρω),αν αυτό έχει σημασία. το drive λεμε κανει φασαρια!!! Εχει δισκο ο φιλος σου? Αν ναι, πες του να ripari το παιχνιδι σtο δισκο και να πατησει play to hard disk ! Και το δικο μου παλιο ειναι ρε μαν....κανε αυτο που σου λεω...εκτος του φιλου σου εαν κανει θορυβο και στο dashboard, γιατι παραπανω θορυβο δεν κανει οταν παιζεις απο τον δισκο!
gherudos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Τον έκανα block σιγά μην τον έχω να με πρίζει και στο PSN.Σε όσους κάνει το PS3 θόρυβο πρέπει να κάνετε το βάλετε να καθαριστεί μόνο του και θα το κάνετε ώς εξής:Κλείστε το διακόπτη από πίσω,έπειτα κρατήστε πατημένο το πλήκτρο eject(μην έχετε δισκάκι μέσα) και μετά ανοίξτε τον διακόπτη από πίσω.Το PS3 θα κάνει ένα τρομερό θόρυβο και θα λειτουργήσει τους ανεμιστήρες ανάποδα και θα βγεί όλη η σκόνη έξω,μην τρομάξετε,μετά από λίγο θα σταματήσει,τότε το κλείνετε από τον διακόπτη και είστε έτοιμοι. ΥΓ.Αν πάρω ένα 360 arcade τώρα μπορώ να το σπάσω χωρίς να χρειαστώ έξτρα υλικό;Γιατί είδα και κυκλοφόρησε ένα software που του δίνεις κάτι πληροφορίες και σου δίνει το κλειδί.
G_Zisis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 το drive λεμε κανει φασαρια!!! Εχει δισκο ο φιλος σου? Αν ναι, πες του να ripari το παιχνιδι σtο δισκο και να πατησει play to hard disk ! Και το δικο μου παλιο ειναι ρε μαν....κανε αυτο που σου λεω...εκτος του φιλου σου εαν κανει θορυβο και στο dashboard, γιατι παραπανω θορυβο δεν κανει οταν παιζεις απο τον δισκο! Από τη στιγμή που ανοίγει,η κονσόλα κάνει σα σκούπα (και δεν το λέω με καμία υπερβολή)!Το ps3 μου δεν έχει καταφέρει να κάνει τέτοιο θόρυβο. Όσο για το "play to hard disk",πρέπει να έχει την πιο φτηνή έκδοση που έχει πολύ λίγη μνήμη,οπότε δε νομίζω να χωράει κανά game. Σε όσους κάνει το PS3 θόρυβο πρέπει να κάνετε το βάλετε να καθαριστεί μόνο του και θα το κάνετε ώς εξής:Κλείστε το διακόπτη από πίσω,έπειτα κρατήστε πατημένο το πλήκτρο eject(μην έχετε δισκάκι μέσα) και μετά ανοίξτε τον διακόπτη από πίσω.Το PS3 θα κάνει ένα τρομερό θόρυβο και θα λειτουργήσει τους ανεμιστήρες ανάποδα και θα βγεί όλη η σκόνη έξω,μην τρομάξετε,μετά από λίγο θα σταματήσει,τότε το κλείνετε από τον διακόπτη και είστε έτοιμοι. Όχι ρε συ.Έχω διαβάσει πως δεν είναι καλό να το κάνεις αυτό.Εγώ πάντως μέχρι να ξεκαθαριστεί το τι ακριβώς κάνει αυτή η λειτουργία,δεν το δοκιμάζω (να μου πάει).Αν ήταν τελείως ακίνδυνη και έβγαζε όντως τη σκόνη,δεν θα το είχε στο manual της η sony?Εσύ πιστεύεις πως είναι ακίνδυνο?
pscrazy Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 (επεξεργασμένο) Όχι ρε συ.Έχω διαβάσει πως δεν είναι καλό να το κάνεις αυτό.Εγώ πάντως μέχρι να ξεκαθαριστεί το τι ακριβώς κάνει αυτή η λειτουργία,δεν το δοκιμάζω (να μου πάει).Αν ήταν τελείως ακίνδυνη και έβγαζε όντως τη σκόνη,δεν θα το είχε στο manual της η sony?Εσύ πιστεύεις πως είναι ακίνδυνο? Ειναι η προστασια της κονσολας της sony απο την σκονη! Σαν να το ηξερε η sony. θα πρεπει να ειπε , τιτλους πολλους δεν εχω, online+home για τον λουτσο, γενικα θα ειναι πολλες ωρες κλειστει η κονσολα! Ας του βαλω την πολυ σημαντικη λειτουργια του αυτοξεσκονισμου! Παντως αυτος που εφαρμοσe την τεχνολογια στο μηχανημα για την σκονη σιγουρα ειχε περισσοτερο μυαλο απο αυτον που πηρε την αποφαση του συνονισμου cell-> rsx -> ram Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2009 από pscrazy
gherudos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Όχι ρε συ.Έχω διαβάσει πως δεν είναι καλό να το κάνεις αυτό.Εγώ πάντως μέχρι να ξεκαθαριστεί το τι ακριβώς κάνει αυτή η λειτουργία,δεν το δοκιμάζω (να μου πάει).Αν ήταν τελείως ακίνδυνη και έβγαζε όντως τη σκόνη,δεν θα το είχε στο manual της η sony?Εσύ πιστεύεις πως είναι ακίνδυνο? Καλά άστο εσένα να βρωμέσει,δηλαδή και το Recovery Mode που έχει και δεν το γράφει στο manual δεν το γράφει γιατί είναι κακό;Εγώ 1 φορά το μήνα του κάνω το Fan test και βγάζει όλη τη βρώμα και όλα είναι εντάξει,ενός φίλου μου ήταν μέσα στην μπίχλα και το PS3 του έκανε θόρυβο,όχι τρομερό όμως οι στροφές ήταν πιο γρήγορες γιατί είχε σκόνες και ανέβαζε θερμοκρασία,μόλις του έκανα το FAN test εκτός του ότι πνιγήκαμε στη σκόνη ναι την έβγαλε όλη σταμάτησε και ο θόρυβος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 μπιχλοκατάσταση...
darhe13 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 ρε gherudos εισαι κολλημενο μυαλο ρε φιλε..δεν λες να καταλαβεις...τεσπα πες τα δικα σου για αποκλειρους κ πρασινα αλογα..αν κ νομιζα ο admin σου βαλε μυαλο αλλα τπτ..
gherudos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Μην κάνετε το Update,βρέθηκε exploit στο 1Vs100 και η M$ το μπλοκάρει με το νέο Update.Το exploit είναι δοκιμασμένο και μπορείτε να τρέξετε δικό σας κώδικα ή ακόμα και να φορτώσετε linux.Περισσότερες πληροφορίες σύντομα!!!
darklordvader77 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Gherudos, στο δικο μου 60ρι το χα ψαξει καποτε, αλλα δεν βρηκα τιποτα.. το εχει αυτο το mode? και αν ναι, πως γινεται να το χρησιμοποιησω?
Tilemaxx Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Μην κάνετε το Update,βρέθηκε exploit στο 1Vs100 και η M$ το μπλοκάρει με το νέο Update.Το exploit είναι δοκιμασμένο και μπορείτε να τρέξετε δικό σας κώδικα ή ακόμα και να φορτώσετε linux.Περισσότερες πληροφορίες σύντομα!!! Ποιό Update?
gherudos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Ποιό Update? Το Summer 09 Update. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:44 ---------- Gherudos, στο δικο μου 60ρι το χα ψαξει καποτε, αλλα δεν βρηκα τιποτα.. το εχει αυτο το mode? και αν ναι, πως γινεται να το χρησιμοποιησω? Για τα 60GB είναι ελαφρώς διαφορετική διαδικασία,δες το βίντεο: Γύρισε την κονσόλα ανάποδα και άνοιξέ την,περίμενε 20 δευτερόλεπτα και θα ξεκινήσει,μην το έχεις πολύ ώρα έτσι,1-2 λεπτά,στα 60άρια τελικά δεν υπάρχει αυτή η λειτουργία κι αυτό είναι ένα κόλπο για να ζεσταθεί παραπάνω και να κάνει τον ανεμιστήρα να γυρίσει στις πιο γρήγορες στροφές και ανάποδα για να βγάλει τη ζέστη και τις σκόνες έξω. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:45 ---------- Επί την ευκαιρία θα μου απαντήσει κάποιος και σε αυτό; Αν πάρω ένα 360 arcade τώρα μπορώ να το σπάσω χωρίς να χρειαστώ έξτρα υλικό;Γιατί είδα και κυκλοφόρησε ένα software που του δίνεις κάτι πληροφορίες και σου δίνει το κλειδί.
G_Zisis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 (επεξεργασμένο) Καλά άστο εσένα να βρωμέσει,δηλαδή και το Recovery Mode που έχει και δεν το γράφει στο manual δεν το γράφει γιατί είναι κακό;Εγώ 1 φορά το μήνα του κάνω το Fan test και βγάζει όλη τη βρώμα και όλα είναι εντάξει,ενός φίλου μου ήταν μέσα στην μπίχλα και το PS3 του έκανε θόρυβο,όχι τρομερό όμως οι στροφές ήταν πιο γρήγορες γιατί είχε σκόνες και ανέβαζε θερμοκρασία,μόλις του έκανα το FAN test εκτός του ότι πνιγήκαμε στη σκόνη ναι την έβγαλε όλη σταμάτησε και ο θόρυβος. Δε λέω ρε συ,μπορεί να βγάζει τη σκόνη,αλλά μπορεί να μην είναι προγραμματισμένο για αυτή τη χρήση ή για τακτική χρήση.Δηλαδή η "αντίδραση" πολλών για αυτό το mode πού μπορεί να ωφείλεται?Για το recovery mode δεν έχει εκφράσει ανησυχία κανείς. Ό,τι σε ρωτάω,δεν στο ρωτάω ειρωνικά. Gherudos, στο δικο μου 60ρι το χα ψαξει καποτε, αλλα δεν βρηκα τιποτα.. το εχει αυτο το mode? και αν ναι, πως γινεται να το χρησιμοποιησω? Αν δεν κάνω λάθος,αυτό το mode το έχουν μόνο οι 40gb και 80gb εκδόσεις.Δυστυχώς... Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2009 από G_Zisis
Socratis_g Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Τον έκανα block σιγά μην τον έχω να με πρίζει και στο PSN.Σε όσους κάνει το PS3 θόρυβο πρέπει να κάνετε το βάλετε να καθαριστεί μόνο του και θα το κάνετε ώς εξής:Κλείστε το διακόπτη από πίσω,έπειτα κρατήστε πατημένο το πλήκτρο eject(μην έχετε δισκάκι μέσα) και μετά ανοίξτε τον διακόπτη από πίσω.Το PS3 θα κάνει ένα τρομερό θόρυβο και θα λειτουργήσει τους ανεμιστήρες ανάποδα και θα βγεί όλη η σκόνη έξω,μην τρομάξετε,μετά από λίγο θα σταματήσει,τότε το κλείνετε από τον διακόπτη και είστε έτοιμοι. ΥΓ.Αν πάρω ένα 360 arcade τώρα μπορώ να το σπάσω χωρίς να χρειαστώ έξτρα υλικό;Γιατί είδα και κυκλοφόρησε ένα software που του δίνεις κάτι πληροφορίες και σου δίνει το κλειδί. δεν παίζει αυτό που λές γιατι το δικό μου το ps3 ειναι το τελευταίο με τα 80 gb και δεν έχει φάει καθόλου σκόνη. Οι μαλάκες της σονυ φταίνε που το τροφοδοτικό που καίει το έχουνε βάλει μεσα στην κονσόλα και οχι εκτός οπως στο χ360 υγ: αν παρεις 360 τωρα (που λέει να πάρεις) να πας στον modguru (google 4 it) και με ένα 20ευρο θα σ κάνει ότι θες.
gherudos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δεν θέλω τον modguru θέλω να το κάνω μόνος μου όπως πάντα...
kabamaru21 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 μπες στο 360-gr.com εχει οδηγούς. ( ειναι hardmod η φαση, αν ειναι liteon το drive ) αλλα πιστευω το χεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις