Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

darhe,όσο σκέφτομαι ότι μπορεί να μιλάς στον εαυτό σου σκάω στα γέλια.:lol:

Πάντως ο pscrazy μας έχει ψιλοπρίξει με τα aa,af και πράσινα άλογα.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
κανεις λαθος οτι αυτοι που ασχολουντε με τις κονσολες δεν ξερουν να ξεχωριζουν ποια εκδοση ειναι καλυτερη κ που..!δεν υπαρχουν αδουλευτα κ δουλεμενα ματια..μην το κανεις να φαινετε σαν επιστημη..!

Νομιζεις! Tην προηγουμενη εβδομαδα ηρθε ενα φιλαρακι σπιτι μου, και παιζαμε το Motogp της thq για pc....εγω με 295 Gtx.

Το φιλαρακι ειχε ενα παλιο μηχανημα....Του λεω πως σου φαινεται σε εμενα το παιχνιδι? και μου λεει ιδιο με το δικο μου! Λεω απο μεσα μου οκ!

Παω προχτες σπιτι του να λιωσουμε στο motogp, και το φιλαρακι ειχε βαλει τις μισες μοτοσυκλετες, τα μισα texture, στην μιση αναλυση, στα μισα frames!

Και του λεω ρε χαλια το παιζεις, και μου ελα ρε τι εχει, ιδιο με το δικο σου ειναι!!!!!

Καραφλιασα, του λεω και εγω ενα οκ, δικιο εχεις ιδιο ειναι ! και τελος! και εγω καλα και αυτος καλα :lol:

Δημοσ.
Νομιζεις! Tην προηγουμενη εβδομαδα ηρθε ενα φιλαρακι σπιτι μου, και παιζαμε το Motogp της thq για pc....εγω με 295 Gtx.

Το φιλαρακι ειχε ενα παλιο μηχανημα....Του λεω πως σου φαινεται σε εμενα το παιχνιδι? και μου λεει ιδιο με το δικο μου! Λεω απο μεσα μου οκ!

Παω προχτες σπιτι του να λιωσουμε στο motogp, και το φιλαρακι ειχε βαλει τις μισες μοτοσυκλετες, τα μισα texture, στην μιση αναλυση, στα μισα frames!

Και του λεω ρε χαλια το παιζεις, και μου ελα ρε τι εχει, ιδιο με το δικο σου ειναι!!!!!

Καραφλιασα, του λεω και εγω ενα οκ, δικιο εχεις ιδιο ειναι ! και τελος! και εγω καλα και αυτος καλα :lol:

ελπιζω τουλάχιστον να καταλαβαίνεις οτι παίζετε το ίδιο παιχνίδι και οτι οτι gameplay δεν αλλάζει.....εκτός αν εχει κάτω απο 20fps φυσικά.είναι αστείο να θεωρείται πάντος μεγάλη διαφορά μια σκια ενός ακουστικού που υπάρχει στην σεβα στο ρε5 στο 360 και δεν υπάρχει στο ps3 ,τι μας νοιάζει για την σκια του ακουστικού......

πάντος pscrazy πολύ σε ζηλέυω έχεις 360 και ps3 όπως και εγώ αλλα έχεις και τρελό gaming rig με 295 gtx,μήπως έχεις και wii/ds/psp?

Δημοσ.

ποτε θα δειξει επιτελους το PS3 την δυναμη του? πραγματικα εχω αγορασει ps3 εδω και ενα μιση χρονοι και εχω αγοραει μονο ενα παιχνιδι. Παιζω συνεχεια στο 360. Ποτε θα βγει 1 παιχνιδι που θα πω α!!! ειναι καλυτερο στο ps3? Μεχρι τωρα του 360 ειναι πολυ ανωτερα σε γραφικα και εικονα. Πραγματικα δεν μπορω να το καταλαβω αυτο. και αν δεν ειχε το blue ray θα το ειχα ιδη πεταξει απο το μπαλκονι

Δημοσ.

Ababapano εχει βγαλει καποια καλα, οπως το killzone πολυ καλο singlaki... το little big planet, το mgs 4, το uncharted...το Heavenly μου αρεσε. Τα λεφτα του με την χρηση που του εχω κανει δεν τα εχει βγαλει και ουτε προκειται. Με 2, 3 παιχνιδια αρεα και που δεν βγαζει τα λεφτα της μια gaming Κονσολα. Εκτος αν καποιος το χρησιμοποιει για media player machine. Αλλα εγω εχω 4 Pc σπιτι μου (απο ενα Pc στα υπνοδωματια, ενα στο σαλονι και ενα στη κουζινα!)

Βεβαια το χβοχακι ειναι αλλο κλασης μηχανημα στο θεμα του gaming! Ειναι η κονσολα για πολυ λιωσιμο θα ελεγα

skanjo, δεν εχω nitendo consoles... Eχω psp αλλα οπως το πηρα τοτε γιαπωνεζικο πριν ερθει Ευρωπη ετσι εχει μεινει. Ενα daxter επαιξα και τα 2 syphon filter και μετα στο ραφι!

Οσο για την 295 gtx δεν εχω λογια να πω. Ισως μια λεξη σαν τη ΚΑΡΤΑΡΑ να εδειχνε καποια ποσοτητα απο την δυναμη της

Δημοσ.
είναι αστείο να θεωρείται πάντος μεγάλη διαφορά μια σκια ενός ακουστικού που υπάρχει στην σεβα στο ρε5 στο 360 και δεν υπάρχει στο ps3 ,τι μας νοιάζει για την σκια του ακουστικού......

Δεν ξερω αν εχεις παιξει κ τις 2 εκδοσεις αλλα εχοντας παιξει κ τις 2 εκδοσεις στην ιδια HDTV με τις ιδιες ρυθμισεις, με HDMI στα 720ρ πιστευω πως ναι υπαρχουν σημαντικες διαφορες, στο PS3 εχει πολυ πιο θαμπη εικονα με ταυτοχρονα περισσοτερα jaggies λογω του QAA (ενω στο 360 εχει πολυ καθαρη εικονα λογω του dynamic 0-4xAA), μερικα textures ειναι χαμηλοτερης αναλυσης, λειπουν καποια effects στο νερο στο chapter 3-1 και το σημαντικοτερο ολων οπως προειπα ειναι το frame-rate που στο PS3 το 80% του παιχνιδιου τρεχει κατω απο 30fps με κατι τετοιο να εχει κ αντικτυπο στον χειρισμο/targeting και κατα συνεπεια κ στο gameplay.

Oποτε οπως βλεπεις δεν ειναι μονο η σκια του ακουστικου της Sheva...να εφερνες ως παραδειγμα το demo του Batman: Arkham Asylum θα σου ελεγα οτι ναι εκει οι διαφορες ειναι απειροελαχιστες - απλα λιγα λιγοτερα jaggies στην εκδοση του 360 λογω καποιου ελαφρυ 2xΑΑ που πιανει συγκεκριμενες επιφανειες και σιγουρα δεν κανει κ μεγαλη διαφορα μιας κ η ελλειψη πραγματικου ΑΑ οφειλεται στην χρηση της μετριας UE3 μηχανης γραφικων απο την αλλη η εκδοση του PS3 εχει καλυτερες/λιγοτερο pixelated σκιες απο την εκδοση του 360...το Batman ειναι υποδειγμα multiplatform τιτλου, ειναι σχεδον πανομοιοτυπο και στις 2 εκδοσεις.

Δημοσ.
to ps3 κάνει γαμώ το θόρυβο. το Χ360 που παίζει από το σκληρό είναι silent τελείως!

Kαι το δικο μου το 60αρι ps3 σαν ηλεκτρικη σκουπα κανει! Το χβοχακι μου παιζει απο δισκο ουτε το ακουω!

Μα ο θορυβος στο 360 ηταν απο το drive και οχι απο το μηχανημα. Το ps3 δεν κανει θουβο απο το drive αφου το blu ray με το οποιο το εχει εφοδιασει ειναι πιο αργο και απο μια γιαγια που περιμενει στη σειρα του ΙΚΑ. Aλλιως blu-loading :lol:

Φαντασου να στρωφαρε και παρα πανω το blu ray...με κοντεινερ θα φερνανε τα ανακατασκευασμενα στη sony :-D

Δημοσ.

δεν ξέρω για σας αλλα εμένα το ps3 μου είναι αθόρυβο.υπάρχουν όμως μέρες που το πιάνει κρίση το drive και αρχίζει και κάνει τα δικά του...στο xbox έχω το arcade οπότε δεν το συζητάω κάνει αρκετά περισσότερο θόρυβο.το pc μου κάνει τον 3πλάσιο θόρυβο και έτσι δεν με ενοχλούν οι κονσόλες :).

Δημοσ.

Ρε κωλοπαιδα, ελειψα 3 μερες διακοπες στο Ρεθυμνο κ μου πειραζετε τον Apokleiro??? :mad:

ΜΟΝΟ εγω θελω να τον πειραζω!!!!! :devil:

(Το ξερω, ακουγεται εγωιστικο,και ΕΙΝΑΙ)

p.s. Ghrerudos, πες μας οποτε μπαινει μεσα στο PSN να παιξουμε κανα Multi να σπασουμε πλακα :lol:

Δημοσ.

Παιδιά,το ps3 αρχίζει να κάνει θόρυβο όταν ζεσταίνεται πολύ,το καλοκαίρι περισσότερο.Αλλιώς,εγώ,προσωπικά τουλάχιστον,δεν ακούω τίποτα.Αντιθέτως,η μεγάλη μου εμπειρία από xbox φίλου δεν είναι καλή.Ζέστη έχει,κρύο έχει,αυτό κάνει πάρα πολύ θόρυβο.Υπ' όψην ότι είναι από τα πρώτα xbox (πώς δεν του έχει πάθει rrod δεν ξέρω),αν αυτό έχει σημασία.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...