darhe13 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 σου έχω πει ποτέ κάτι εγώ? τι μου τα λες? κάνε report...γιατί να τον ρωτήσω? με νοιάζει? αν είμαστε για γέλια να το κρίνεις αφού μας γνωρίσεις από κοντά πρώτα... ελα αστην κωλοτουμπα τωρα...τι εγινε ρωτησες κ εμαθες??εσυ πριν δεν ειπες οτι δεν πειθω κανεναν κ αμα το πω στο admin θα γελαει κ το παρδαλο κατσικι?οταν καποιος μου λεει οτι στελνω μηνυματα τον εαυτο μου για να σας μπερδεψω κ καλα επειδη ουσιαστκα ειμαι ο αποκλειρος τοτε ειναι για γελια δεν χρειαζετε να τον γνωρισω απο κοντα.!δηλαδη εχετε σκεφτει ποτε τη πιθανοτητα να κανετε λαθος?φανταστειτε σε τι θεση ειμαι εγω που πρεπει να αποδειξω οτι ειμαι ανθρωπος κ οχι ελεφαντας..!κ ολα αυτα γιατι ειπα πως η sony μου φανηκε αλλαζονικη στην ε3!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 ποοοο συνενόηση μπουζούκι... δεν είπα ότι δεν πείθεις πως δεν είσαι double account... αλλά το ότι η κατηγορία σου δεν είναι πειστική (πχ ότι εγώ ή ο darklordvader έχουμε double accounts) και ότι έτσι όπως στο πας θα κατηγορήσεις και τον admin... όταν βάζεις πρώτο πληθυντικό και quotάρεις/απευθύνεσαι σε μένα θεωρώ ότι είμαι και εγώ για γέλια χωρίς να έχω πει κάτι για σένα, για αυτό είπα έλα να μας γνωρίσεις από κοντά... δεν έχω σκεφτεί την πιθανότητα να κάνω λάθος στη συγκεκριμένη περίπτωση γιατί δεν έχω πει κάτι για σένα, μόνο για τον pscrazy έχω πει και θα συνεχίσω να λέω...
darhe13 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 ποοοο συνενόηση μπουζούκι... δεν είπα ότι δεν πείθεις πως δεν είσαι double account... αλλά το ότι η κατηγορία σου δεν είναι πειστική (πχ ότι εγώ ή ο darklordvader έχουμε double accounts) και ότι έτσι όπως στο πας θα κατηγορήσεις και τον admin... οχι ρε φιλε για πλακα το ειπα αυτο..δεν εισαι ρε thresh για γελια αλλα επειδη ασχολησε με το forum εχεις δει οτι με ταυτοποιουν συνεχεια με τον αποκλειρο ε κ εγω πρεπει να αμυνθω..εχω κανει κ report κ τα παντα...αλλα τπτ.!εγω ευχαριστως να σε γνωρισω ρε thresh ετσι κ αλλιως με τα ιδια πραγματα λιωνουμε κ ασχολουμαστε..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 οχι ρε φιλε για πλακα το ειπα αυτο.. ναι το ξέρω ότι το είπες για πλάκα απλά να στέκει και λίγο, εκεί κόλλησα
darhe13 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 ναι το ξέρω ότι το είπες για πλάκα απλά να στέκει και λίγο, εκεί κόλλησα τεσπα εγω πλακα εκανα..δεν το ειπα για να σε θιξω..κ νομιζα οτι μου την ελεγες κ εσυ για αυτο σου μιλησα ετσι..τεσπα...δεν ξαναμιλαω κ τελειωνει η ιστορια.!
SpellStormer Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 εγώ δεν φανατίζομαι όπως κάνουν κάποιοι για το ποια κονσόλα μου αρέσει γιατί πολύ απλά τι θα κερδίσω? τα λεφτά τα κερδίζουν αυτοί που τις φτιάχνουν τις κονσολες όχι εμείς... τώρα η γνώμη μου είναι ότι το ps3 έχει καλύτερο hardware και δίνει στα παιχνίδια καλύτερα γραφικά κλπ και το xbox 360 έχει πολύ περισσότερο κόσμο (ίσος και με τι βοήθεια τις πειρατείας) και μεγαλύτερη ποικιλία σε παιχνίδια (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει κακά γραφικά) με λίγα λόγια και τα 2 είναι καλά το κάθε ένα στο δικό του κομμάτι...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 τώρα η γνώμη μου είναι ότι το ps3 έχει καλύτερο hardware και δίνει στα παιχνίδια καλύτερα γραφικά κλπ μόνο καλύτερο επεξεργαστή, η κάρτα γραφικών του είναι χειρότερη... τώρα για τα καλύτερα γραφικά ειδικά στα games που υπάρχουν και στις 2 κονσόλες θα διαφωνήσω όπως και αρκετοί άλλοι που θα postάρουν μετά από μένα
nzeppos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Αμάν με αυτή την καραμέλα της πειρατείας. Το 360 έχει σταθερά περισσότερες πωλήσεις σε αυθεντικά παιχνίδια, τόσο συνολικές όσο και ανά μήνα (πχ. στα multiplatforms). Το ότι σπάει, ελάχιστα επηρεάζει τις πωλήσεις της ίδιας της κονσόλας (εκτός ίσως από κάποιες χώρες που η ανεξέλεγκτη πειρατεία ζει και βασιλεύει...) ενώ φυσικά οι developers το χιλιοπροτιμούν σε σχέση με το δύστροπο κουτί της Sony (κλασική Sony, δεν θα αλλάξει ποτέ).
dr_thodt Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 μόνο καλύτερο επεξεργαστή, η κάρτα γραφικών του είναι χειρότερη... τώρα για τα καλύτερα γραφικά ειδικά στα games που υπάρχουν και στις 2 κονσόλες θα διαφωνήσω όπως και αρκετοί άλλοι που θα postάρουν μετά από μένα Συμφωνα με τον tech guru Carmack μιλωντας για το Rage στο περιοδικο Edge: "The PS3 lags a little bit behind in terms of getting the performance out of it," John Carmack told Edge. "The rasteriser is just a little bit slower - no two ways about that. "The RSX is slower than what we have in the 360. The CPU is about the same, but the 360 makes it easier to split things off, and that's what a lot of the work has been, splitting it all into jobs on the PS3," he said. Και συνεχιζει: "Everything is designed as a 60 hertz game. We expect this to be 60 hertz on every supported platform." "The work remaining is getting it locked so there's never a dropped frame or a tear, but we're confident that we're going to get that." Πραγματικα αν καταφερει η ID να βγαλει το Rage με αυτα τα γραφικα στα 60fps χωρις ιδιαιτερα προβληματα στο frame-rate θα ειναι σιγουρα οτι πιο εντυπωσιακο τεχνικα υπαρχει στις κονσολες με διαφορα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 το about the same δεν είναι the same όμως άρα θεωρώ ότι η cpu του PS3 είναι έστω και λίγο πιο γρήγορη
dr_thodt Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 το about the same δεν είναι the same όμως άρα θεωρώ ότι η cpu του PS3 είναι έστω και λίγο πιο γρήγορη Aυτο που δειχνει το παραπανω αρθρο ειναι οτι τα μηχανηματα ειναι πολυ πιο κοντα απο θεμα δυναμης απο οτι νομιζουν οι περισσοτεροι - πολυ πιο κοντα απο οτι ηταν τα PS2 και XBOX για παραδειγμα.
john2gr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Έχοντας τρελό respect στον Carmack, οφείλω να πω ότι δεν αξίζει την σημερινή εποχή να δίνει κάποιος ιδιαίτερη βάση στις δηλώσεις των devs. Θυμάστε τι έλεγαν Mark Rein και Lucas Arts άλλωστε (ότι τα PCs δεν ήταν δυνατά για να τρέξουν τα παιχνίδια τους) και μέσα σε μια μέρα, όλα άλλαξαν. Μην ξεχνάμε από την άλλη τους first party developers που ότι και να γίνει, θα εξυμνούν την κονσόλα στην οποία αναπτύσσουν. Με απλά λόγια, αν όχι όλες, οι περισσότερες δηλώσεις είναι πλέον "PR Bullshits". Όταν με το καλό κυκλοφορήσουν οι εκδόσεις να τις συγκρίνουμε. Μέχρι τότε όμως δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να ασχολείται κανείς!
DJTaurus Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Παιδια εγω ξερω οτι απο τον οκτωβρη το ps3 θα εχει το παιχνιδι με τα καλυτερα γραφικα...η Νaughty Dog με το Uncharted εκθετει τους devs κ απ'οτι διαβασα δεν θα εχει install...καλυτερο παιχνιδι κονσολας,καλυτερο παιχνιδι σε γραφικα,καλυτερο action-adventure και best game of show στην Ε309...Στα multiplatform ειναι ξεκαθαρο οτι για να βγει το ιδιο αποτελεσμα στο ps3 με το 360 θελει περισσοτερο χρονο που σημαινει περισσοτερο κοστος αν και λεγεται οτι προσφατα η sony τους εδωσε πιο απλοποιημενα game tools.Noμιζω δεν εχει νοημα να πιπιλαμε αλλο την καραμελα οτι το Ps3 υπολοιπεται του xbox & δεν υπαρχει λογος για αυτη την αντιπαλοτητα.....με 170 ευρω πλεον εχεις 360 κ γλυτωνεις τοσα χρηματα απο τα multiplatform...κ ενα ps3 για τα exclusive...τα παντα ολα!!
dr_thodt Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Έχοντας τρελό respect στον Carmack, οφείλω να πω ότι δεν αξίζει την σημερινή εποχή να δίνει κάποιος ιδιαίτερη βάση στις δηλώσεις των devs. Θυμάστε τι έλεγαν Mark Rein και Lucas Arts άλλωστε (ότι τα PCs δεν ήταν δυνατά για να τρέξουν τα παιχνίδια τους) και μέσα σε μια μέρα, όλα άλλαξαν. Μην ξεχνάμε από την άλλη τους first party developers που ότι και να γίνει, θα εξυμνούν την κονσόλα στην οποία αναπτύσσουν. Με απλά λόγια, αν όχι όλες, οι περισσότερες δηλώσεις είναι πλέον "PR Bullshits". Όταν με το καλό κυκλοφορήσουν οι εκδόσεις να τις συγκρίνουμε. Μέχρι τότε όμως δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να ασχολείται κανείς! Το PR BS που το ειδες? Ο Carmack εχει πει κατι παρατραβηγμενο οπως εχουν πει οι παραπανω ή η Ubi π.χ. με το SP: Conviction που δεν μπορει να βγει και καλα στο PS3? Αυτο που εχει πει ειναι οτι το 360 κ το PS3 ειναι πολυ κοντα απο θεμα δυναμης με το καθενα να εχει τα δικα του υπερ κ κατα - οπως π.χ. ευκολια (360) VS ωμη δυναμη (PS3). O Carmack δεν μας εχει συνηθισει σε PR BS και οτι εχει πει μεχρι μπορει κ το υποστηριζει με τα παιχνιδια του, εξαλλου ο τυπος ειναι απο τους καλυτερους προγραμματιστες που υπαρχουν στον gaming χωρο αυτη τη στιγμη - το να τον συγκρινεις με ατομα οπως ο Mark Rein και λοιπα PR τσουτσεκια ειναι τουλαχιστον αστοχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις