Tilemaxx Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 για τον ίδιο λόγο που κάποιο γαύρος ή βάζελος "μισεί" την άλλη πλευρά... Ναι αλλά αυτός έχει και τις 2 κονσόλες. Ενας βάζελος δεν γίνεται να είναι και ΟΣΦΠ ταυτόχρονα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Ναι αλλά αυτός έχει και τις 2 κονσόλες. Ενας βάζελος δεν γίνεται να είναι και ΟΣΦΠ ταυτόχρονα. yes, you've got a point there... αλλά τι να κάνουμε, έτσι είναι ο τύπος...
darhe13 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 ρε αφηστε τα αυτα καλοκαιριατικα....tiemaxx ασε το pc κ γρηγορα για μπανιο στο καθισμα...! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:43 ---------- παιδια δεν ειναι μονο το failure rate. Δεν μας εβαλε να ξανααγορασουμε κονσολες με το hdmi , μην τα λεμε οπως θελουμε. Εχω σκασει περισσοτερα λεφτα στο χβοχ παρα στο ps3 για αλλαγες κονσολων! Εμενα μου αρεσουν και τα δυο, βασικα για μενα πρεπει οι κονσολες να κανουν μεχρι 300 ευρω για να τις χαιρεται ο κοσμακης... Το ps3 ειναι ωραιο σαν μηχανημα μου εχει προσφερει πολυ ωραια single games! :X:X εσυ τα ελεγες αυτα pcscrazy..???τελικα απο αγαπη ξεκινησε κ μετα εγινε μισος....
pscrazy Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 μεθαυριο που θα βγει το unchrted2 θα το αγαπαει ξανα το ps3...ετσι πανε αυτα..! Για ενα Σαββατοκυριακο θα το λιωσω το :-)ps3:-) ! Ναι εγω τα ειπα αυτα, μου εχει χαρισει ωραια singlakia οπως heavenly sword, uncharted, rachet, little big planet, mgs4, killzone 2.... Αυτα μου αρεσαν..... Aλλα υπαρχει και η αλλη πλευρα , για αυτον που εχει οχι και τις δυο αλλα την μια κονσολα! Οσο για το hdmi μου την εσπασε που το εβαλε μετα, αν και δεν το ξαναγορασα για αυτο το λογο αλλα (ban). Απλα επρεπε να το βαλει απο την αρχη....
darhe13 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Για ενα Σαββατοκυριακο θα το λιωσω το :-)ps3:-) ! εχει κ φοβερο multiplayer...οποτε δεν ειναι για ενα σ/κ....οχι οτι σου αρεσαν τα mgs4 killzone 2...αλλα μου ελεγες καποτε...!τεσπα..
Tilemaxx Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 εχει κ φοβερο multiplayer...οποτε δεν ειναι για ενα σ/κ....οχι οτι σου αρεσαν τα mgs4 killzone 2...αλλα μου ελεγες καποτε...!τεσπα.. Γιατί συνομιλείς με τον εαυτό σου?
darhe13 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Γιατί συνομιλείς με τον εαυτό σου? οτι να ναι tilemaxx.....θεωρειες συνομοσιας φτιαχνεις..!κοψε τον λιακοπουλο..!
darklordvader77 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Tilemaxx, μην ρωτας ενα bot (pscrazy/apokleiros) αν αλλαξε ο κωδικας του, ρωτα τον admin! (darkhero/darhe13)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 ξύνεις πληγές λόρδε Vader...
darhe13 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Tilemaxx, μην ρωτας ενα bot (pscrazy/apokleiros) αν αλλαξε ο κωδικας του, ρωτα τον admin! (darkhero/darhe13) ασε μας ρε daklordvader/αποκλειρε...οτι να ναι...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 ασε μας ρε daklordvader/αποκλειρε...οτι να ναι...
darhe13 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 ασε μας ρε thersh/pcscrazy...τελικα εχει πλακα..!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 ναι αλλά το να γελάς μόνος σου όχι τουλάχιστον να έχει κάποιες πιθανότητες να στέκει αυτό που λες, πχ αυτός στον οποίο απευθύνεσαι να είναι registered το 2009 αλλιώς στο τέλος σε βλέπω να το λες και στον admin με αποτέλεσμα να γελάει και το παρδαλό κατσίκι...
darhe13 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 ναι αλλά το να γελάς μόνος σου όχι τουλάχιστον να έχει κάποιες πιθανότητες να στέκει αυτό που λες, πχ αυτός στον οποίο απευθύνεσαι να είναι registered το 2009 αλλιώς στο τέλος σε βλέπω να το λες και στον admin με αποτέλεσμα να γελάει και το παρδαλό κατσίκι... αφου για γελια ειστε ρε φιλε τι θες να κανω?ο αλλος με λεει οτι στελνω μηνυματα στον εαυτο μου..!αν ειναι δυνατον...το εχω πει στο admin...!γιατι δεν τον ρωτας κ εσυ να δουμε τι θα σου πει??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 σου έχω πει ποτέ κάτι εγώ? τι μου τα λες? κάνε report... γιατί να τον ρωτήσω? με νοιάζει? αν είμαστε για γέλια να το κρίνεις αφού μας γνωρίσεις από κοντά πρώτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις