Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλά το ign,αλλά και το gamespot?Νομίζω ίσχυε μόνο για το πρώτο.

Βέβαια,άμα ο pscrazy λέει πως το ign υποστηρίζει το ps3,κάτι παραπάνω θα ξέρει...

και ο pscrazy το PS3 γουστάρει, μην τον βλέπεις που κάνει ναζάκια. Και πέρισι τα ίδαι έλεγε ..αλλά το MGS4 το τσίμπισε και το τερμάτισε κιόλας :lol: ...κοινώς βαράτε με και ας κλαίω, μαζόχα μου εσύ :lol:

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και probably even faster στο PC :P

βέβαια η "ήττα" είναι ότι λέει πως η cpu του PS3 είναι πάνω κάτω τα ίδια σε επιδόσεις με αυτή του Xbox360 :o

"The RSX is slower than what we have in the 360. The CPU is about the same, but the 360 makes it easier to split things off, and that's what a lot of the work has been, splitting it all into jobs on the PS3," he said.

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Carmack: Rage runs faster on Xbox 360

http://n4g.com/dev/NewsCom-368850.aspx?CT=2#Comments

Eιδηση θα ηταν να γινοτανε το αντιθετο!

Η κονσολα pasticcio (Ps3) που στα ιταλικα σημαινει ανακατεμα και αγιος ο θεος οπως θα ελεγα την τεχνολογια του ps3!:lol:

Oλοι το εχουν τουμπανο και η sony κρυφο καμαρι!

Επεξ/σία από pscrazy
  • Super Moderators
Δημοσ.
αφου ολοι κρινετε απο το: ναρκαλιευτης runs faster on 360 γιατι δεν περνετε ενα pc να τελειωνετε? πφφ

το Rage είναι "ναρκαλιευτής"? :o

Δημοσ.

X360 ρε παιδια τι PS3? Τι ακριβως θα παιξεις στο PS3? Τα μονα παιχνιδια που εμειναν στην Sony ειναι το Metal Gear 4, Killzone 2, Uncharted, Last Guardian, GT5. Αυτα απο μεγαλα profile παιχνιδια. Βαλε και το γεγονος οτι δεν μπορεις να το τσιπαρεις βαλε και το γεγονος οτι τα original παιχνιδια του κοστιζουν μια περιουσια και καταλαβαινεις για τι μιλαμε.

Βεβαια δεν ξερω πως ειναι τωρα τα πραγματα για το Χ360 αλλα παλιοτερα ηταν μεγαλο ρισκο να σου μεινει η κονσολα στο χερι (εγω ο ιδιος περασα απο 5 μηχανηματα μονο και μονο για να τσαντιστω απιστευτα και να αγορασω ενα ετοιμοπαραδοτο Wii ζητωντας τους να κανουμε αλλαγη και να μην μου φερουν αλλο 360) που ηταν για εμενα εξισου σοβαρος λογος για να μην παρω ουτε αυτην.

PC, PS2, DS, Wii, PSP ειναι οτι χρειαζομαι για τις gaming αναγκες μου.

Δημοσ.

Carmack: Rage runs faster on Xbox 360

http://n4g.com/dev/NewsCom-368850.aspx?CT=2#Comments

Rage Will Look Worse on 360 Due to Compression; Doom 4 and Rage Not Likely for Digital Distribution

http://www.shacknews.com/onearticle.x/53976

θα αποφασισει τελικα ο Carmack γιατι εχω κ τις δυο κονσολες κ ειμαι σε διλημμα αν θα το κατεβασω η θα το νοικιασω :lol:

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί να αποφασίσει? αν έχει χειρότερα γραφικά θα τρέχει και πιο γρήγορα...

Δημοσ.

Rage Will Look Worse on 360 Due to Compression; Doom 4 and Rage Not Likely for Digital Distribution

http://www.shacknews.com/onearticle.x/53976

θα αποφασισει τελικα ο Carmack γιατι εχω κ τις δυο κονσολες κ ειμαι σε διλημμα αν θα το κατεβασω η θα το νοικιασω :lol:

Αν θές καλύτερα frames πάρε την 360 έκδοση, αν δεν θέλεις να κάνεις install 4 δισκάκια πάρε του PS3.

Δημοσ.
Αν θές καλύτερα frames πάρε την 360 έκδοση, αν δεν θέλεις να κάνεις install 4 δισκάκια πάρε του PS3.

Bασικα θα το παιξω στο pc ! :-)

Αλλα οπως ολοι μας , προτιμαμε να κανουμε ενα rip τα δισκακια στο xbox και να ειμαστε ωραιοι με αρκετα frames και γρηγορη αναγνωση . Παρα το βασανισμενο blu ray ;)

Σιγουρα η διαφορα δεν θα ειναι μονο στα frames ολο και κατι θα εχει πετσοκομμενο η εκδοση του ps3, AA, AF, shaders, μουντα χρωματα, textures low resolution! Το εχουμε δει το σεναριο πανω απο 100 φορες και το εχουμε εμπεδωσει :-) !

Ποσο πολυγωνα ειναι τα μουστακια του snake ειπαμε ;) ?

Δημοσ.
Bασικα θα το παιξω στο pc ! :-)

Αλλα οπως ολοι μας , προτιμαμε να κανουμε ενα rip τα δισκακια στο xbox και να ειμαστε ωραιοι με αρκετα frames και γρηγορη αναγνωση . Παρα το βασανισμενο blu ray ;)

Σιγουρα η διαφορα δεν θα ειναι μονο στα frames ολο και κατι θα εχει πετσοκομμενο η εκδοση του ps3, AA, AF, shaders, μουντα χρωματα, textures low resolution! Το εχουμε δει το σεναριο πανω απο 100 φορες και το εχουμε εμπεδωσει :-) !

Ποσο πολυγωνα ειναι τα μουστακια του snake ειπαμε ;) ?

Ρε Απόκλειρε, γιατί τόσο μίσος για το PS3, αφού αν δεν κάνω λάθος το έχεις, εξάλλου δεν νομίζω να έχεις τίποτα μετοχές στη Sony ή στη Microsoft. Ξεκόλλα.

Δημοσ.
Ρε Απόκλειρε, γιατί τόσο μίσος για το PS3, αφού αν δεν κάνω λάθος το έχεις, εξάλλου δεν νομίζω να έχεις τίποτα μετοχές στη Sony ή στη Microsoft. Ξεκόλλα.

μεθαυριο που θα βγει το unchrted2 θα το αγαπαει ξανα το ps3...ετσι πανε αυτα..!

• Super Moderators
Δημοσ.

για τον ίδιο λόγο που κάποιο γαύρος ή βάζελος "μισεί" την άλλη πλευρά...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...