G_Zisis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Η τελευταία περίοδος δεν ήταν και πολύ ποιοτική,αλλά το πιάσαμα το νόημα.
privateer Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Head2Head: Battlefield 1943 http://www.lensoftruth.com/?p=13433
pscrazy Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Head2Head: Battlefield 1943 http://www.lensoftruth.com/?p=13433 Tι ειχες Γιαννη τι ειχα παντα! Παντα 2 κλικ ποιοτητας κατω απο το χβοχ 360 το ps3! Και αυτο δεν ειναι τιποτα, call of juarez, fight night 4, fuel, ghostbusters....ολοκληρωνουν την ακομη και τωρα κατωτερωτητα του ps3...και ερχονται και αλλoi τιτλοι... Πως λενε την οπτικη μονιμως κατωτεροτητα του ps3 τα sonyfanboy, α ναι θυμηθηκα κακο setup στην HDTV!!!! Η καραμελα για τους sonakides θα τελειωσει με την κυκλοφορια του Final fantasy xiii οπου και αυτο θα ειναι καλυτερo, 1000% στο χβοχ. Πραγματικα πιστευεται οτι το μηχανημα της microsoft δεν μπορει να φτιαξει καλυτερο απο την demo εκδοση που εχω στα χερια μου και παιζω sto ps3 εκδοση του ff xiii! Εγω επειδη εχω καταλαβει τι παιζει με τα 2 μηχανηματα σας λεω οτι ανετα θα το εχει κανει στην χειροτερη περιπτωση ιδιο με το ps3! Εκει για να δουμε τι θα σκαρφιστουν τα sonyfanboy;)
Socratis_g Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 επειδή εχω και τα 2 μηχανήματα, εχω να πω. Και το ps3 εχει γραφικάρες, βλέπε killzone2, metalgear. εχει δωρεάν live. και παιζει bluray Το χ360 με το τελευταίο softawre παίζει απο το σκληρό αθόρυβα και το βασικότερο παιζει αντιγραφές. Ψηφίζω Χ360
darhe13 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 επειδή εχω και τα 2 μηχανήματα, εχω να πω. Και το ps3 εχει γραφικάρες, βλέπε killzone2, metalgear. εχει δωρεάν live. και παιζει bluray Το χ360 με το τελευταίο softawre παίζει απο το σκληρό αθόρυβα και το βασικότερο παιζει αντιγραφές. Ψηφίζω Χ360 ναι μωρε κ τα δυο καλα μηχανηματα ειναι...με τα θετικα τους κ τα αρνητικα τους...μην τρελενομαστε κιολας..ειναι κ καλοκαιρι....!αφηστε ps3 χbοχ360 και παμε παραλια...!!!
skanjos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 IGN: Marvel Vs. Capcom 2 superior on PS3 Ps3 - 9.0 Xbox 360 - 8.7 ετσι για να λέμε και τα αντίθετα..... το 360 βέρσιον έχει μερικά φράμε ντροπς
Tilemaxx Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 IGN: Marvel Vs. Capcom 2 superior on PS3 Ps3 - 9.0 Xbox 360 - 8.7 ετσι για να λέμε και τα αντίθετα..... το 360 βέρσιον έχει μερικά φράμε ντροπς Έτυχε να έχετε καλύτερη βερσιόν σε ένα παιχνίδι και το κάνετε βούκινο
darklordvader77 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 όπως λεει κ η διαφημιση, δεν ετυχε, πετυχε!
skanjos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 πρωτειμώ την καλύτερη βέρσιον του mvc2 παρα του ghostbusters χαχαχαχα.βουκινο για τα Multiplatform τα lemmings κάνουν γιατι δεν έχουν που αλλου να κρατηθούν για το 2009......
pscrazy Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 (επεξεργασμένο) IGN: Marvel Vs. Capcom 2 superior on PS3 Ps3 - 9.0 Xbox 360 - 8.7 ετσι για να λέμε και τα αντίθετα..... το 360 βέρσιον έχει μερικά φράμε ντροπς IGN γελασαμε!!!! Εμπιστευεσαι την Τατιανα της SONY! Skanjo σοβαρεψου man! Μιλαμε για τρελο λιωσιμο μεσα στο 2009 εμεις που εχουμε ps3, ενας τιτλος πισω απο τον αλλο, εαν δεν ηταν το Killzone και το demo ff xιιι δεν θα το ειχα ακουμπισει το μηχανημα! Οπως ολοι μας νομιζω. Οπως και οι πωλησεις του sony απο αυτα τα δυο ανεβηκαν λιγο πανω απο τον ΠΑΤΟ! Αντε μηνες εμειναν πριν το uncharted 2 να παιξουμε λιγο κανενα Σαββατοκυριακο γιατι παραπανω δεν θα ειναι και μετα παλι στο off το μηχανημα Α ξεχασα την παιχνιδαρα infamous δεν ειναι πολυ καιρος που συνηλθα απο τους εμμετους ! Aνυπαρκτος τιτλος (gameplay,graphics, physics) που μονο στο sony θα μπορουσε να αποθεωθει.... Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2009 από pscrazy
skanjos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 χμ.... γνώμη του ign ή γνώμη του "ορισμού του τρόλλινγκ" ? διαλέγω ign.
Tilemaxx Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 (επεξεργασμένο) IGN γελασαμε!!!! Εμπιστευεσαι την Τατιανα της SONY! Skanjo σοβαρεψου man! Μιλαμε για τρελο λιωσιμο μεσα στο 2009 εμεις που εχουμε ps3, ενας τιτλος πισω απο τον αλλο, εαν δεν ηταν το Killzone και το demo ff xιιι δεν θα το ειχα ακουμπισει το μηχανημα! Οπως ολοι μας νομιζω. Οπως και οι πωλησεις του sony απο αυτα τα δυο ανεβηκαν λιγο πανω απο τον ΠΑΤΟ! Αντε μηνες εμειναν πριν το uncharted 2 να παιξουμε λιγο κανενα Σαββατοκυριακο γιατι παραπανω δεν θα ειναι και μετα παλι στο off το μηχανημα Α ξεχασα την παιχνιδαρα infamous δεν ειναι πολυ καιρος που συνηλθα απο τους εμμετους ! Το IGN είναι το πλέον 360 supporter site μαζί με το Gamespot. Έλεος, το ακούσαμε και αυτό... Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2009 από Tilemaxx
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 χμ.... γνώμη του ign ή γνώμη του "ορισμού του τρόλλινγκ" ? διαλέγω ign. πως τολμάς να αμφισβητείς τον Apokleiro ρε?!
G_Zisis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Το IGN είναι το πλέον 360 supporter site μαζί με το Gamespot. Έλεος, το ακούσαμε και αυτό... Καλά το ign,αλλά και το gamespot?Νομίζω ίσχυε μόνο για το πρώτο. Βέβαια,άμα ο pscrazy λέει πως το ign υποστηρίζει το ps3,κάτι παραπάνω θα ξέρει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις