Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας

ψαχνομαι και εγω τωρα για ps3 η xbox360.

μου ειπε ενας φιλος οπου φενρει και πουλαει τα xbox360 οτι τα νεα με τον 60αρι δισκο δεν μπορουν να σπασμουν για να παιζουν πειρατικα. αληθευει?

ακσιζει να αγορασω τωρα κονσολα μιας θα βγουνε αλες σε λιγο καιρο?

θα συνδεσω το xbox360 αν παρω αυτο τελικα με hdmi. με το hdmi τα γραφικα ειναι ισαξια με του ps3 ?

μπορειται να μου δωσετε την καλυτερη προσφορα απο καταστημα της ελλαδος η ebay για τοMicrosoft XBOX 360 Premium Pro (HDMI) Κονσόλα 60GB (ΧΒΟΧ 360)

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν πήγαινες σήμερα στα Carrefour θα το έπαιρνες -20%. Τώρα ρίξε μια ματιά στο http://www.skroutz.gr για να βρεις την πιο συμφέρουσα επιλογή(μην ξεχάσεις να συμπεριλάβεις τα έξ. αποστολής στις τιμές του κάθε καταστήματος).

Τα γραφικά δεν έχουν να κάνουν με το HDMI. Το X360 στα κοινά παιχνίδια έχει καλύτερα γραφικά, ενώ το αντίστροφο ισχύει για τα αποκλειστικά της Sony, τα οποία έχουν ελαφρώς καλύτερα από τα αποκλειστικά του X360.

Αυτό με τα 60άρια δεν μπορώ ούτε να στο επιβεβαιώσω, ούτε και να στο διαψεύσω. Πάντως 2 φιλαράκια που πήραν χθες X360 60άρια από τα Carrefour, φλασαρίστηκαν κανονικά.

Δημοσ.
γεια σας

ψαχνομαι και εγω τωρα για ps3 η xbox360.

μου ειπε ενας φιλος οπου φενρει και πουλαει τα xbox360 οτι τα νεα με τον 60αρι δισκο δεν μπορουν να σπασμουν για να παιζουν πειρατικα. αληθευει?

ακσιζει να αγορασω τωρα κονσολα μιας θα βγουνε αλες σε λιγο καιρο?

θα συνδεσω το xbox360 αν παρω αυτο τελικα με hdmi. με το hdmi τα γραφικα ειναι ισαξια με του ps3 ?

μπορειται να μου δωσετε την καλυτερη προσφορα απο καταστημα της ελλαδος η ebay για τοMicrosoft XBOX 360 Premium Pro (HDMI) Κονσόλα 60GB (ΧΒΟΧ 360)

1. Δεν ισχύει.

2. Δεν προβλέπονται next-gen κονσόλες πρίν απο το 2011.

3. Το HDMI καθορίζει την ανάλυση, δεν κάνει καλύτερα γραφικά. Αν έχεις HDTV επιβάλλεται.

4. http://www.ebw.gr/store/default.aspx?tabid=144&CatID=189&productid=2155 (Το HDMI καλώδιο πωλείται χωριστά).

Δημοσ.
1. Δεν ισχύει.

2. Δεν προβλέπονται next-gen κονσόλες πρίν απο το 2011.

3. Το HDMI καθορίζει την ανάλυση, δεν κάνει καλύτερα γραφικά. Αν έχεις HDTV επιβάλλεται.

4. http://www.ebw.gr/store/default.aspx?tabid=144&CatID=189&productid=2155 (Το HDMI καλώδιο πωλείται χωριστά).

εχω hd ready tv .

που μπορω να αποταθω για το chip για πειρατικα?( πμ)

ακουσα για προβληματικες παρτιδες. αληθευει? πρεπει να κοιταξω κατι?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
εχω hd ready tv .

που μπορω να αποταθω για το chip για πειρατικα?( πμ)

ακουσα για προβληματικες παρτιδες. αληθευει? πρεπει να κοιταξω κατι?

Όχι δεν υπάρχουν πλέον προβληματικές παρτίδες. Ειδικά με την τελευταία motherboard τα failure rates έχουν σχεδόν εκλείψει.

Για modchip δεν γνωρίζω δεν έχω ασχοληθεί ποτέ, κάνε μια αναζήτηση στο Google σίγουρα θα βρείς κάτι.

Δημοσ.
Και τα Jasper βγήκαν προβληματικά

Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, ούτε τη γνώμη (RRoD) άλλαξε ούτε την κεφαλή (Motherboard) του.

Δημοσ.

Δεν είναι πρόβλημα αυτό αφού το έχει με δίχως ψύξη,φυσιολογικό ειναι ,ας βάλει το drive από πάνω για να γίνεται η ροή του αέρα μέσα στις χαραμάδες της ψήκτρας.

Δημοσ.
Δεν είναι πρόβλημα αυτό αφού το έχει με δίχως ψύξη,φυσιολογικό ειναι ,ας βάλει το drive από πάνω για να γίνεται η ροή του αέρα μέσα στις χαραμάδες της ψήκτρας.

Μήπως να το βάλει και σε ένα κουβά με πάγο? Είπαμε να μπορούμε να παίξουμε με το κεφάλι μας ήσυχο, όχι να κάνουμε για άλλη μια φορά αλχημείες για να μην βγάλει RRoD. Σν και μπορούμε να εγκαταστήσουμε τα games στο HDD που αυτό μειώνει τη θερμοκρασία κατα 50%. Αλλά και πάλι πόσα θα χωρέσει αυτός ο δίσκος?

Δημοσ.

Δεν είμαι κάτοχος ΧΒΟΧ [αν και μου χάρισαν ένα και με περιμένει μόλις γυρίσω από τις διακοπές(το παλιό εννοώ).] και δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά,εγώ το διάβασα κάπου και το πόσταρα,γιατί αυτό που λέει ο TIlemaxx δεν ισχύει εφόσον δεν εξαλείφθηκαν δια παντώς τα RROD ακόμη και από τα καινούρια μοντέλα.

ΥΓ.Όσοι ενδιαφέρεστε για αγορά PS3 το you.gr το έχει σήμερα στα 299Ε με δώρο το Killzone,επίσης είναι το 80GB SKU.

Δημοσ.

Το προσέξατε ότι οι ανεμιστήρες πίσω δεν δουλεύουνε επομένως δεν υπάρχει καθόλου αέρας(Και απαγωγή θερμότητας από τις ψήκτρες) στο 360 για να μην λάβουμε υπόψιν μας ότι είχε βγάλει και το πλαστικό που οδηγάει τον αέρα εκεί που πρέπει.

Αν θέλεις να αποδείξεις κάτι λανθασμένο πολλά κάνεις.

Το θέμα είναι ποιοι ευκολόπιστοι το πιστεύουν.

Δημοσ.
Δεν είμαι κάτοχος ΧΒΟΧ [αν και μου χάρισαν ένα και με περιμένει μόλις γυρίσω από τις διακοπές(το παλιό εννοώ).] και δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά,εγώ το διάβασα κάπου και το πόσταρα,γιατί αυτό που λέει ο TIlemaxx δεν ισχύει εφόσον δεν εξαλείφθηκαν δια παντώς τα RROD ακόμη και από τα καινούρια μοντέλα.

ΥΓ.Όσοι ενδιαφέρεστε για αγορά PS3 το you.gr το έχει σήμερα στα 299Ε με δώρο το Killzone,επίσης είναι το 80GB SKU.

Τι είπα που δεν ισχύει?

EDIT: Τώρα κατάλαβα, είπα όμως έχουν σχεδόν εκλείψει λαμβάνοντας υπόψιν μου τα διάφορα βίντεο που κυκλοφορούν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, ούτε τη γνώμη (RRoD) άλλαξε ούτε την κεφαλή (Motherboard) του.

Tα χρονια και αν περασανε και η laser eye τεχνολογια παλιωσε η sony συνεχιζει το αρμεγμα των αγελαδων! Καλο το στιχακι, αφιερωμενο για σενα!

Δεν πανε na χαλανε, τι σε νοιαζει αφου σε καλυπτει 100% microsoft!

4 xronia xbox, ποτε δεν ειχα προβλημα. Αλλα το προσεχω οπως και το ps3 μου. Καλα οχι και τοσο πολυ γιατι το χβοχ το ανοιγω να παιξω, το αλλο το εχω κλειστο περιμενωντας το uncharted 2....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:19 ----------

Ερχονται τα slim απο Σεπτεμβρη και παει να ξεστοκαρει...

Gherudo εσυ που ξερεις τους grmods (εαν τους ξερεις) και καλα για παρε και ρωτα τους τι δουλεια εχει πεσει με τα χαλασμενα ps3....ματια , φριδια, πλακετες, της τρελης....ψοφανε ενα ενα!

Επεξ/σία από pscrazy
Δημοσ.

Ελεγα και γω που χαθηκες εσυ?? Να μας πεις για την καλη Microsoft και την κακια Sony που μας ρουφαει το αιμα κ τα λεφτα??:lol:

Tα χρονια και αν περασανε και η laser eye τεχνολογια παλιωσε η sony συνεχιζει το αρμεγμα των αγελαδων! Καλο το στοιχακι, αφιερωμενο για σενα!

Εμενα απ την αλλη μου ρθε ενα καλυτερο στιχακι εμπνευσμενο ακριβως για σενα:

Ο Απόκλειρος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, ούτε τη γνώμη (MS Rulez) άλλαξε ούτε την κεφαλή του. Μόνο τα username αλλαζε, γιατι με τοση π@π@ρολογια το χειμερινο (κ προσεχως καλοκαιρινο) banάκι το χε στο τσεπακι!! :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...