GrandGamer Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Ε προφανώς το σχεδίαζε χρόνια, δεν της ήρθε έτσι ξαφνικά πριν 1 μήνα. Τα ευκόλος εννοούμενα παραλείπονται αγαπητέ. Εγώ απλά είπα ότι η Sony έχει ασχοληθεί και με την συγκεκριμένη τεχνολογία και έχει σίγουρα κάποιο καλό λόγο για να ασχοληθεί με το motion controller + Playstation Eye. Δεν έθεσα κάποιο επιχείρημα ούτε υποβίβασα κάπου το xbox ή την Microsoft(πόσο θα μπορούσα να την υποβιβάσω άλλωστε; πόσο χαμηλά να πέσει πια).
Tilemaxx Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Ε προφανώς το σχεδίαζε χρόνια, δεν της ήρθε έτσι ξαφνικά πριν 1 μήνα. Τα ευκόλος εννοούμενα παραλείπονται αγαπητέ. Εγώ απλά είπα ότι η Sony έχει ασχοληθεί και με την συγκεκριμένη τεχνολογία και έχει σίγουρα κάποιο καλό λόγο για να ασχοληθεί με το motion controller + Playstation Eye. Δεν έθεσα κάποιο επιχείρημα ούτε υποβίβασα κάπου το xbox ή την Microsoft(πόσο θα μπορούσα να την υποβιβάσω άλλωστε; πόσο χαμηλά να πέσει πια). Οκ, προφανώς γουστάρεις flame, αλλά εγώ προσωπικά δεν ταίζω τα trolls.
G_Zisis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 tilemaxx,εγώ βλέπω κάποιον που μιλάει σοβαρά και παραθέτει links και βίντεο,κι από την άλλη κάποιον που τον αποκαλεί pstard κλπ.Πες μου,ποιος φαίνεται να είναι το fanboy? Όσο γι' αυτό που είπε για τη microsoft,ίσως εννοούσε τη γενική φήμη που έχει κι όχι κάτι σχετικά με το xbox.
GrandGamer Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Όσο γι' αυτό που είπε για τη microsoft,ίσως εννοούσε τη γενική φήμη που έχει κι όχι κάτι σχετικά με το xbox. Ακριβώς αυτό εννοούσα, ειδικά ως φοιτητής πληροφορικής. Η Microsoft δεν είναι μόνο xbox όπως και η Sony δεν είναι μόνο PS.
G_Zisis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Γιατί,οι φοιτητές της πληροφορικής έχουν ομαδικώς έχθρα προς την ms?
anamenos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Γιατί,οι φοιτητές της πληροφορικής έχουν ομαδικώς έχθρα προς την ms? εγώ δεν έχω πάντως :lol:
GrandGamer Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Ε όχι ακριβώς αλλά όσο να είναι κάτι μας μαθαίνουν και εμάς για τα λειτουργικά
G_Zisis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Ααα...Μ' αυτή τη σκεπτική πάντως σας καταλαβαίνω απόλυτα...Και δεν έχετε άδικο...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Και ποιός μας λέει οτι η Microsoft δεν σχεδίαζε το natal εδώ και χρόνια? Πραγματικά γελάω με τα επιχειρήματα των PStards. [/b] Οκ, προφανώς γουστάρεις flame, αλλά εγώ προσωπικά δεν ταίζω τα trolls. goal από τα αποδυτήρια όμως?
analwsimos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 βρε παιδιά έχουμε κάνει τη συζήτηση τόσο καιρό..έχουμε σκυλοβριστεί μεταξύ μας..έχουμε καταντήσει σαν τους αναρχικούς και τους χρυσαυγήτες ...σαν τον καιν και τον αβελ ....σαν το Ιρακ Ιραν δεκαετίας του 80... σαν Αμερική-Ρωσία αλλά τα γεγονότα είναι γεγονότα και αυτά μας λένε: 1. Το xbox360 είναι πιο όμορφο και πιο καλαίσθητο 2. To PS3 δεν χαλάει τόσο εύκολα όσο κάποια παλιά XboX360 3. Το PS3 τώρα τελευταία έχει καλύτερες κυκλοφορίες σε αποκλειστικούς τίτλους 4. To Xbox360 είνα κατα πολύ φθηνότερο 5. Το xbox360 μπορεί να παίξει αντιγραφές και εκεί που θα πλήρωνες 50ευρώ για το κάθε παιχνίδι πληρώνεις μόνο 2!!!!(το σημαντικότερο) 6. Το online gaming είναι δωρεάν με κάποια προβληματάκια στο PS3, ενώ στο XboX πρέπει να πληρώνεις πενταύερα/μήνα 7. To PS3 είναι BlueRay player 8. To xbox...κι όμως έχει μέλλον όπως φαινεται απο το νέο σύστημα(microsoft βλέπεις) 9. Τα γραφικά είναι παραπλήσια xbox360 έχω και το συστήνω ανεπιφύλακτα για τα λεφτά του... PS3 θα πάρω μόλις φτηνήνει κατα πολύ και μόλις ξεκινήσει να γίνεται εφικτή η αντιγραφή παιχνιδιών(ναι ναι..κάτω η πειρατεία κτλ..ρε άντε γεια)....ΤΕΛΟΣ
G_Zisis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μην περιμένεις αντιγραφή παιχνιδιών στο ps3.Αν δεν μπορείς να αγοράζεις παιχνίδια,νοίκιαζε.Μείωση τιμής θα έχει έρθει σίγουρα μέχρι τα Χριστούγεννα. Αν κι έχω ps3,ούτε εγώ είμαι υπέρ αυτών που υπερασπίζονται (ξαφνικά) τα αυθεντικά και μισούν την πειρατεία.Αντίθετα,χρησιμοποιώ πολύ την πειρατεία.Όμως,ακόμα και να γινόταν το ps3 να το "σπάσω",δεν θα το έκανα,γιατί πολύ απλά θα είχα πρόβλημα με το online.Και 360 να είχα,πάλι δεν θα το "έσπαγα" για να μην τρέμω πότε θα έρθει το ban.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Είπα μλκία ε? όχι, αλλά όταν λες κάτι τέτοιο φροντίζεις να είσαι καλυμμένος πρώτα, γιατί στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί δεν γουστάρεις flame, αλλά το έριξες κανονικότατα στο αμέσως προηγούμενο σου post
GrandGamer Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 1. Το xbox360 είναι πιο όμορφο και πιο καλαίσθητο Αν εννοείς εξωτερικά η κονσόλα διαφωνώ. Τo PS3 είναι πολύ πιο όμορφο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις