Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
λοιπον..1.πληρωνω live πληρωνεις hdmi cable..ποιο σου φενετε ποιο κοροιδο..?2.chostbusters πιαχνιδι που η σονυ ετρεξε να παρει τα δικαιωματα για να μην κυκλοφορυσει ευρωπη στο 360...ποιος το πλασαρει σαν παιχνιδαρα?σονυ..!ποιος ειναι για κλαματα?η σονυ...3.δεν εχεις left for dead 2 gears2 halo reach alan wake forza 3 ktlασε την καραμελιτσα με το pc..η 9600gt που στοιχιματιζω οτι εχεις δεν τα σηκωνει..!4.ακυρο 5.στο πσ3 ειτε θες ειτςε δεν θες το κανεις χωρις να εχει καμια βελτιωση στα loading στο 360 ειναι επιλογη σου κ αν το περασεις το cd δεν γυρναει μη επιβαρινοντας ετσι το drive σου..!

1.πληρώνω hdmi cable πληρώνεις live/woverpiced wileless network adapter/μπαταρίες για χειρηστήριο ή charger(ποιός είναι το κορόιδο?)2.πφφφ δεν το πλασάρει σαν παιχνιδάρα η σόνυ ,απλά τελευταία κινείται και αυτή στα μυλτι αν δούμε και το exclusive joker chapter στο batman assylum.πρώτον δεν ξέρεις τι pc έχω,2ον απο τα πάνω που λες δεν θα έχω μόνο ta halo reach/forza 3 και σου πρωσθέτω και το οdst ενώ οι xbox360 only users δεν θα έχουν τα gow3/demons soul/heavy rain/gt5/last guardian/uncharted 2/rachet future/agent/ffv13/mag/white knight chronicles....χμ....(για το geow2 δεν μιλάω γιατί είναι παλιότερος τίτλος και αν θέλετε να αναφερθούμε σε παλιότερα πρέπει να αναφερθούν τα Mgs4/resistance/uncharted/lbp κτλπ.....)5.τι?αν μιλάς για το install,στο ps3 βελτιώνει κατα πολύ τα loading times,και σε πολλα παιχνίδια δεν χρειάζεται κιόλας.

1.δεν χρειαζετε να παρεις wirless adapter..καλωδιακι του θεου κ εισαι κομπλε..!πληρωνω μια λιθειου για το χειριστιριο πληρωνεις headset..2.3.γενικα και αοριστα5.φαντασου να μην ειχε κ τα installs τι loading times θα ειχε......

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

darhe13 vs. pscrazy=

ορθoγραφικά λαθη.. check!:X

"εχω κ τις 2 κονσολες+βαρβατο pc αρα εγω ξερω, μη μιλατε".. ckeck!:P

"ορθά επιχειρηματα".. check!:devil:

yes R2 it is you, it is you!!:lol:

Επεξ/σία από darklordvader77
Δημοσ.
κατι μου λεει οτι θα ερθει κ ο gheduros τωρα....!

Τελικά Απόκλειρε ποιό account θα κρατήσεις? Μπερδευόμαστε και οι υπόλοιποι, όχι τίποτα άλλο.

Δημοσ.
Τελικά Απόκλειρε ποιό account θα κρατήσεις? Μπερδευόμαστε και οι υπόλοιποι, όχι τίποτα άλλο.

Άρχισε τα quote στον εαυτό του για να μας ψαρώσει!:lol:

Δημοσ.
Άρχισε τα quote στον εαυτό του για να μας ψαρώσει!:lol:

αχ..τι να σε κανω εισαι με την παναθα κ δεν μπορω να σε κραξω...cisse cisse!!δεν ειμαι ο αποκλειρος αλλα ειναι που λενε καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα...!

Δημοσ.

ενώ οι xbox360 only users δεν θα έχουν τα gow3/demons soul/heavy rain/gt5/last guardian/uncharted 2/rachet future/agent/ffv13/mag/white knight chronicles...

ποσα απο αυτα θα παιξεις στους επομενους 6 μηνες?

Δημοσ.
ποσα απο αυτα θα παιξεις στους επομενους 6 μηνες?

gt5,uncharted 2,demons soul,white knight chronicles,rachet and clank ,για πες μου τώρα εσύ πόσα exclusive παιχνίδια θα παίξεις τους επόμενους 6 μήνες........

Δημοσ.

Εχει χασει την μπαλα ο skanjos! Μονο οι πολυ πορωμενοι psfans περνουν στα σοβαρα τα χρονοδιαγραμματα για τις κυκολοφορεις παιχνιδιων της SONY !

Η sony μας εχει δειξει οτι στην Ε3 αντι να παρουσιασει τα παιχνιδια που θα βγαλει μεσα στην περιοδο μεχρι την επομενη Ε3 , παρουσιαζει γενικα games με βαση το 10ετες πλανο του ΤΖικγκερ!:lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...