Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
το θεμα ειναι οτι τα ιδια ακουμε απο την πρωτη μερα που βγηκε το ps3 και σκασανε ενα καρο λεφτα. απο τοτε για τα ιδια παιχνιδια λενε οτι θα παιξουνε...

Εδώ σωστά τα λες.Η sony άργησε πάάάρα πολύ να πάρει μπρος.Ουσιαστικά από πέρυσι άρχισε να είναι ανταγωνιστική.Το ότι πούλησε όσο πούλησε την πρώτη χρονιά είναι δώρο γι' αυτήν.Το θέμα όμως είναι ποιος θα πουλήσει περισσότερο ή ποιος θα βγάλει καλύτερα και ποιοτικότερα παιχνίδια (δεν το λέω για να υποστηρίξω την ms ή τη sony)?

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Εδώ σωστά τα λες.Η sony άργησε πάάάρα πολύ να πάρει μπρος.Ουσιαστικά από πέρυσι άρχισε να είναι ανταγωνιστική.Το ότι πούλησε όσο πούλησε την πρώτη χρονιά είναι δώρο γι' αυτήν.Το θέμα όμως είναι ποιος θα πουλήσει περισσότερο ή ποιος θα βγάλει καλύτερα και ποιοτικότερα παιχνίδια (δεν το λέω για να υποστηρίξω την ms ή τη sony)?

παντος παλίκαρε πρωτειμώ μια εταιρία που άργησε να βάλει μπρός παρά μια που κάρφωσε το πόδι της στο φρένο...... 0 καλά first party games απο νοέμβριο μέχρι τώρα και θα αργήσει να βγεί καλο παιχνίδι.....εμένα δεν με νοιάζει πόσα κομμάτια κονσόλες θα φύγουν με ενδιαφέρουν μόνο τα παιχνίδια και απότι φαίνεται η σόνυ είναι η μόνη που έχει φοβερό existing library και πολλα υποσχόμενα exclusive παιχνίδια για το μέλλον ,κάτι που δεν μπορεί να πει κανείς για το χβοχ που έχει μόνο ένα splinter cell και forza 3 coming.....

Δημοσ.

Τόσα ξέρεις τόσα λες...

Αν δεις σε προηγούμενα ποστ θα δεις και τι αποκλειστικά παιχνίδια θα βγάλει η Microsoft.

Απλά τώρα φοράς παρωπίδες και βλέπεις ότι σε βολεύει(θέλεις) να δεις.

Δημοσ.
Τόσα ξέρεις τόσα λες...

Αν δεις σε προηγούμενα ποστ θα δεις και τι αποκλειστικά παιχνίδια θα βγάλει η Microsoft.

Απλά τώρα φοράς παρωπίδες και βλέπεις ότι σε βολεύει(θέλεις) να δεις.

εγω δεν κάνω λάθος παλίκαρε ούτε φοράω παροπίδες ,απλά λέω την αλήθεια που απότι φαίνεται πονάει για κάποιους.

:

MICROSOFT: 7 Exclusives, 10 PC Shared Titles

- Halo 3: ODST (X360)

- Halo Reach (X360)

- Crackdown 2 (X360)

- Forza 3 (X360)

- The Bigs 2 (X360)

- Shadow Complex (X360)

- New Racing Live Arcade

- Left 4 Dead 2 (PC, 360)

- Mass Effect 2 (PC, 360)

- Alan Wake (PC, 360)

- Venetica (PC, X360)

- Arcania (PC, X360)

- Darkest of Days (PC, X360)

- Section 8 (PC, X360)

- Divinity 2: Ego Draconis (PC, X360)

- Supreme Commander 2 (PC, X360)

- Splintercell Conviction (PC, X360)

SONY: 19 Exclusives (PS3), 3 PC Shared Titles

- God of War 3 (PS3)

- Afrika (PS3)

- Demon's Souls (PS3)

- Heavy Rain (PS3)

- Gran Turismo 5 (PS3)

- The Last Guardian (PS3)

- Uncharted 2: Among Thieves (PS3)

- Ratchet Crack (PS3)

- ModNation Racers (PS3)

- The Agent (PS3)

- Final Fantasy Versus XIII (PS3)

- Ninja Gaiden Sigma 2 (PS3)

- MAG (PS3)

- Trinity: Souls of Zill O'll (PS3)

- White Knight Chronicles (PS3)

- Katamari Forever (PS3)

- Fat Princess (PS3)

- Pain! Sore Spots (PS3)

- PixelJunk Shooter (PS3)

- DC Universe Online (PC, PS3)

- The Agency (PC, PS3)

- Final Fantasy 14 (PC, PS3)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
εγω δεν κάνω λάθος παλίκαρε ούτε φοράω παροπίδες ,απλά λέω την αλήθεια που απότι φαίνεται πονάει για κάποιους.

:

MICROSOFT: 7 Exclusives, 10 PC Shared Titles

- Halo 3: ODST (X360)

- Halo Reach (X360)

- Crackdown 2 (X360)

- Forza 3 (X360)

- The Bigs 2 (X360)

- Shadow Complex (X360)

- New Racing Live Arcade

- Left 4 Dead 2 (PC, 360)

- Mass Effect 2 (PC, 360)

- Alan Wake (PC, 360)

- Venetica (PC, X360)

- Arcania (PC, X360)

- Darkest of Days (PC, X360)

- Section 8 (PC, X360)

- Divinity 2: Ego Draconis (PC, X360)

- Supreme Commander 2 (PC, X360)

- Splintercell Conviction (PC, X360)

SONY: 19 Exclusives (PS3), 3 PC Shared Titles

- God of War 3 (PS3)

- Afrika (PS3)

- Demon's Souls (PS3)

- Heavy Rain (PS3)

- Gran Turismo 5 (PS3)

- The Last Guardian (PS3)

- Uncharted 2: Among Thieves (PS3)

- Ratchet Crack (PS3)

- ModNation Racers (PS3)

- The Agent (PS3)

- Final Fantasy Versus XIII (PS3)

- Ninja Gaiden Sigma 2 (PS3)

- MAG (PS3)

- Trinity: Souls of Zill O'll (PS3)

- White Knight Chronicles (PS3)

- Katamari Forever (PS3)

- Fat Princess (PS3)

- Pain! Sore Spots (PS3)

- PixelJunk Shooter (PS3)

- DC Universe Online (PC, PS3)

- The Agency (PC, PS3)

- Final Fantasy 14 (PC, PS3)

μετεξεταστεος ! ελα το Σεπτεμβρη να πεις το μαθημα σου παλι! :-D

Eχεις βαλει μεσα στην list games της sony οτι πιο ανυπαρκτο - κουλο παιχνιδι μπορεις να φανταστεις.

Μου βαζεις και το ninja gaiden sigma μεσα για αποκλειστικοτητα! Δεν παιζεσαι λεμε....

Παιχνιδια αμφιβολου ποιοτητας απλα για να γεμισεις μια λιστα. Σαν τον Ιαπωνα στην Ε3 με το μπλοκακι με τις παραγγελιες....Μαστορα! ενα τζατζικι στο 5!

Επεξ/σία από pscrazy
Δημοσ.
παντος παλίκαρε πρωτειμώ μια εταιρία που άργησε να βάλει μπρός παρά μια που κάρφωσε το πόδι της στο φρένο...... 0 καλά first party games απο νοέμβριο μέχρι τώρα και θα αργήσει να βγεί καλο παιχνίδι.....εμένα δεν με νοιάζει πόσα κομμάτια κονσόλες θα φύγουν με ενδιαφέρουν μόνο τα παιχνίδια και απότι φαίνεται η σόνυ είναι η μόνη που έχει φοβερό existing library και πολλα υποσχόμενα exclusive παιχνίδια για το μέλλον ,κάτι που δεν μπορεί να πει κανείς για το χβοχ που έχει μόνο ένα splinter cell και forza 3 coming.....

Κοίταξε,δεν λέω ότι έχεις άδικο,αλλά μερικά exclusives της sony είναι από αυτά που έχει τάξει εδώ και κάτι χρόνια.Στην ουσία δηλαδή δεν έβγαλε τόσο καιρό πολλά παιχνίδια και συνεχίζει να βγάζει,απλά της έμειναν αυτά που είχε τάξει και τώρα προσθέτονται κι άλλα.

Αυτό που εγώ βλέπω πάντως είναι ότι η sony έχει επενδύσει πολύ σε καινούργια παιχνίδια.

Δημοσ.

just-gamer,ο φίλος δεν μίλησε για συνολικό αριθμό exclusives,αλλά για first party παιχνίδια.Αν κάνω λάθος διορθώστε με.

Δημοσ.

την λίστα δεν την εφτιαξα εγώ ,την πήρα απο το ε3 thread του gamespot.είναι σύνολο τα παιχνίδια exclusives και pc/console για κάθε κονσόλα ,τώρα αν δεν σαρέσει κάποιο παιχνίδι σιγά,σε κάποιον μπορεί να αρέσει ,αν και απορώ γιατι το λες αυτό βλέποντας την λίστα με τα παιχνίδια για 360 μου έρχονται γέλια. μιλάω για exclusives Που θα βγουν όχι για παλια παιχνίδια πριν 2-3 χρόνια.

το fat princess είναι psn game το οποίο περιμένω πως και πως να βγεί,είναι online και είναι απίστευτο πάνε δες κάνα βιντεάκι,μέχρι στιγμής πάντος φαίνεται φοβερό.

Δημοσ.

Αφού πάνω κάτω είναι τα ίδια μηχανήματα και οι διαφορες τους στα παιχνιδια ειναι απειροελαχιστες γιατι δεν μπορειτε να τα βρειτε δεν μπορω να σας καταλαβω...Το xbox360 μεταξυ μας τωρα πουλησε περισσοτερο γιατι ηταν πιο φτηνο συν οτι ειχε την δυνατοτητα της αντιγραφης του παιχνιδιου.Εγω παντως αν ειχαν την ιδια τιμη το ιδιο θα μου εκανε οποιο και να επαιρνα.Δεν θα διαλεγα κονσολα απο τα exclusives.Θα παιξω forza 3 και δεν θα παιξω GT5.Ε δεν θα παθω και τιποτα...Στους ιδιους τιτλους επιμενω επειδη εχω δει και τα 2 εμενα μου φαινονται πανω κατω ιδια...π.χ.Εχω το Resident Evil 5 στο Xβox360 μου και το εχει φιλος μου στο PS3 (ασχετο αλλα σε λιγο κι αυτος xbox θα παρει αφου του χαλασε το ματακι στο blueray disk του PS3 του) και τα ειδαμε και ειναι ρε παιδες ολοιδια αν εξαιρεσεις λιγο οτι στο PS3 μας φαινοταν λιγο πιο σκοτεινο.

Δημοσ.
την λίστα δεν την εφτιαξα εγώ ,την πήρα απο το ε3 thread του gamespot.είναι σύνολο τα παιχνίδια exclusives και pc/console για κάθε κονσόλα ,τώρα αν δεν σαρέσει κάποιο παιχνίδι σιγά,σε κάποιον μπορεί να αρέσει ,αν και απορώ γιατι το λες αυτό βλέποντας την λίστα με τα παιχνίδια για 360 μου έρχονται γέλια. μιλάω για exclusives Που θα βγουν όχι για παλια παιχνίδια πριν 2-3 χρόνια.

το fat princess είναι psn game το οποίο περιμένω πως και πως να βγεί,είναι online και είναι απίστευτο πάνε δες κάνα βιντεάκι,μέχρι στιγμής πάντος φαίνεται φοβερό.

αν φιλε μου σου ερχοντε τα γελια με παιχνιδια οπως alan wake left for dead 2 mass effect 2 halo odst forza 3 splinter cell convinsion κτλ τοτε τι να πω.......παρατα το το αθλημα δεν το κατεχεις...:whistle:

Δημοσ.
Αφού πάνω κάτω είναι τα ίδια μηχανήματα και οι διαφορες τους στα παιχνιδια ειναι απειροελαχιστες γιατι δεν μπορειτε να τα βρειτε δεν μπορω να σας καταλαβω...Το xbox360 μεταξυ μας τωρα πουλησε περισσοτερο γιατι ηταν πιο φτηνο συν οτι ειχε την δυνατοτητα της αντιγραφης του παιχνιδιου.Εγω παντως αν ειχαν την ιδια τιμη το ιδιο θα μου εκανε οποιο και να επαιρνα.Δεν θα διαλεγα κονσολα απο τα exclusives.Θα παιξω forza 3 και δεν θα παιξω GT5.Ε δεν θα παθω και τιποτα...Στους ιδιους τιτλους επιμενω επειδη εχω δει και τα 2 εμενα μου φαινονται πανω κατω ιδια...π.χ.Εχω το Resident Evil 5 στο Xβox360 μου και το εχει φιλος μου στο PS3 (ασχετο αλλα σε λιγο κι αυτος xbox θα παρει αφου του χαλασε το ματακι στο blueray disk του PS3 του) και τα ειδαμε και ειναι ρε παιδες ολοιδια αν εξαιρεσεις λιγο οτι στο PS3 μας φαινοταν λιγο πιο σκοτεινο.

Δεν είναι όμως για όλους έτσι.Εγώ θέλω πχ να παίξω killzone και όχι halo.Δεν έχω γίνει ακόμα αμερικανάκι.:P

Δημοσ.
Δεν είναι όμως για όλους έτσι.Εγώ θέλω πχ να παίξω killzone και όχι halo.Δεν έχω γίνει ακόμα αμερικανάκι.:P

Εσυ ομως θα παρεις Ps3 για τον λογο που προανεφερες.Εγω πηρα παλι xbox γιατι ηταν φτηνο και επειδη μπορουσα να παιξω αντιγραφες (ντροπη μου :X ).Αυτο δεν σημαινει οτι το PS3 ειναι αχρηστο...Ισα ισα το αγαπημενο μου παιχνιδι το Φιφα 2009 δεν μπορω να το παιξω γιατι ποδοσφαιρακια παιζω με σταυρο και με τον σταυρο του xbox δεν γινεται να παιξω...ειναι τουλαχιστον αθλιος ενω με το PS3 τωρα θα ελιωνα.

Δημοσ.
αν φιλε μου σου ερχοντε τα γελια με παιχνιδια οπως alan wake left for dead 2 mass effect 2 halo odst forza 3 splinter cell convinsion κτλ τοτε τι να πω.......παρατα το το αθλημα δεν το κατεχεις...:whistle:

μιλάω για exlcusives ,τα παραπάνω παιχνίδια εκτος του halo odst και του forza θα τα παίξω στο pc μου με καλυτερα γραφικά ,καλύτερο frame rate.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...