Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Δεν θα ελεγα ps3 αλλα οτι προτιμαει ο καθενας ειτε 360 ειτε ps3.εγω μπορει να εκανα την επιλογη και να πηρα 360 γιατι ειχα και το πρωτο αλλα και παλι δεν ειμαι αυτος που θα πει στον αλλον παρε αυτο επειδη η παρε το αλλο επειδη.παρακολουθοντας αυτο το νημα μου φανηκαν ανουσιες ολες οι τελευταιες σελιδες γιατι το μονο που βλεπω ειναι μια <<μαχη>>μεταξυ 2 καλων κονσολων.το θεμα ειναι τι καλυπτει τον καθενα και οχι τι ειναι καλυτερο.

Ακριβώς. Αν βάλεις κάτω τα πλην και τα συν, πλέον, δεν θα βρεις μεγάλες διαφορές μεταξύ του 360 και του PS3, αν εξαιρέσεις την online ανάπτυξη της Microsoft με το Xbox Live.

Από εκεί και πέρα τις παιδικές αρρώστιες τις έχουν ξεπεράσει και οι δύο κονσόλες. Αυτό που μένει κατά τη γνώμη μου είναι πλέον η πτώση τιμής του PS3.

Δημοσ.
Δεν θα ελεγα ps3 αλλα οτι προτιμαει ο καθενας ειτε 360 ειτε ps3.εγω μπορει να εκανα την επιλογη και να πηρα 360 γιατι ειχα και το πρωτο αλλα και παλι δεν ειμαι αυτος που θα πει στον αλλον παρε αυτο επειδη η παρε το αλλο επειδη.παρακολουθοντας αυτο το νημα μου φανηκαν ανουσιες ολες οι τελευταιες σελιδες γιατι το μονο που βλεπω ειναι μια <<μαχη>>μεταξυ 2 καλων κονσολων.το θεμα ειναι τι καλυπτει τον καθενα και οχι τι ειναι καλυτερο.

Μίλησα μόνο για την περίπτωση που κάποιος θέλει να καλύψει όσο μεγαλύτερη γκάμα παιχνιδιών γίνεται.Γι' αυτό είπα τον συνδιασμό ps3-pc.Τώρα,αν κάποιος τα δει από άλλη οπτική γωνία,σίγουρα μπορεί να του ταιριάζει κάποια άλλη κονσόλα.:-)

Δημοσ.
Μίλησα μόνο για την περίπτωση που κάποιος θέλει να καλύψει όσο μεγαλύτερη γκάμα παιχνιδιών γίνεται.Γι' αυτό είπα τον συνδιασμό ps3-pc.Τώρα,αν κάποιος τα δει από άλλη οπτική γωνία,σίγουρα μπορεί να του ταιριάζει κάποια άλλη κονσόλα.:-)

ενα ps3 ενα 360 κ ενα καλο pc για να καλυπτεις ολη την γκαμα των παιχνιδιων κ ολο το ευρως του μηνιατικου μισθου σου....:-D:-D

Δημοσ.
ενα ps3 ενα 360 κ ενα καλο pc για να καλυπτεις ολη την γκαμα των παιχνιδιων κ ολο το ευρως του μηνιατικου μισθου σου....:-D:-D

Βάλε κι ένα φορητό για τις διακοπές και έκλεισες... Καμία ελπίδα οικονομικής άνεσης... ;)

Δημοσ.

Ο καλύτερος συνδιασμός είναι wii60, χρόνια τώρα (αν και για το wii έχω αμφιβολίες :P). Είναι οι δύο πιο πετυχημένες κονσόλες και θα έχουν την μεγαλύτερη υποστήριξη στο μέλλον. Το ps3 καλώς ή κακώς είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης και το μέλλον του είναι ακόμα άγνωστο.

Δημοσ.

Αυτό το ακούμε εδώ και 3 χρόνια(Απ' όταν βγήκε το ps3) και πολλοί λένε - λέγανε ότι θα ξεπεράσει και το 360 αλλά πολλοί ακόμα περιμένουμε να γίνει αυτό που λες φίλε iznodur

Δημοσ.
Αυτό το ακούμε εδώ και 3 χρόνια(Απ' όταν βγήκε το ps3) και πολλοί λένε - λέγανε ότι θα ξεπεράσει και το 360 αλλά πολλοί ακόμα περιμένουμε να γίνει αυτό που λες φίλε iznodur

Δεν παίζει να γίνει ποτέ. Το PS3 έχασε πάρα πολύ χρόνο, δεν νομίζω οτι θα μπορέσει να αντιστρέψει το τοπίο πλέον.

Δημοσ.
Αυτό εννοείτε φίλε μου απλά μερικοί δεν θέλουν να το καταλάβουν και τρέφουν φρούδες ελπίδες.

Ναι ρε γαμότο! και είχα κάτι μετοχές της sony , ποιος τα χέζει τα AAA exclusive που έχουν βγεί και έρχοντε, εγώ θέλω να βλέπω τα νούμερα και να την παίζω για την πάρτη της Sony ...καλά λες, θα πάω να πάρω xbox που έχει περισσότερες πωλήσεις και καλύτερα συγκριτικά στα pixel.

Δημοσ.

Εσύ τώρα ξεκίνησες το δούλεμα γιατί είσαι πληγωμένος που η sony δεν τα πάει τόσο καλά όσο θα ήθελες γι' αυτό και δεν θα κάτσω να ασχοληθώ μαζί σου.

Δημοσ.

με την αναμενομενη πτωση τιμης του ps3 ισως να αλλαξει κ το τοπιο...δεν προκειτε να φτσει το wιι σε πωλησεις αλλα το 360 μπορει να το φτΑσει..βεβαια κ το 360 εχει πολλα δυνατα χαρτια οποτε θα γινει μαχη...αυτο που εχει καταφερει παντως η microsoft ειναι να αμφισβητησει τον βασιλια που μεχρι τωρα ηταν η σονυ!αυτο δεν το καταφερε ουτε η sega ουτε η nintendo..μην κοιτατε το wιι αυτο παιζει σε δικια του κατηγορια!

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι τα ιδια ακουμε απο την πρωτη μερα που βγηκε το ps3 και σκασανε ενα καρο λεφτα. απο τοτε για τα ιδια παιχνιδια λενε οτι θα παιξουνε...

Δημοσ.
το θεμα ειναι οτι τα ιδια ακουμε απο την πρωτη μερα που βγηκε το ps3 και σκασανε ενα καρο λεφτα. απο τοτε για τα ιδια παιχνιδια λενε οτι θα παιξουνε...

Αυτό ξανά πέστο φίλε μου.

Συμφωνώ απόλυτα με αυτό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...