Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εσυ τι εισαι ο δικηγορος του;)? Το παλικαρι εχει λογο και αν θελει κατι να μου το πει:-)....

Α τώρα αλλάζεις θέμα, οκ. Σε αυτό που σε ρώτησα όμως δεν μου απάντησες.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
και που ειναι το κακο! εδω του χαλασε θα πληρωσει για να το φτιαξει! θα τρελαθουμε ρε παιδια! 230 ευρω στη sony....

Θα τον χαλαγε το χβοχακι νομιζεις, ενα elitaki ειναι super με 299 και reisdent evil, θα εδινε και την κονσολα του στους grmods για παλιοσιδερα για 100 ευρω στανταρ!

θα πουλαγε και 40 ευρω το game... ΑΡΑ με 150 ευρω ELITAKI και super του ριχνει και ενα φλασαρισμα!

EΙναι μια αποψη αλλιως να το παει στην sony να το φτιαξει και να μεινει με αυτο.

Ναι θα τον χάλαγε διότι το Xbox του είναι άχρηστο. 99% των παιχνιδιών τα παίζει στο PC σε καλύτερη ποιότητα. Μουσική και ταινίες επίσης βλέπει στο pc και χωρίς να πληρώνει κάθε μήνα τη M$, ενώ με το PS3 θα παίξαι και μερικά καλά exclusive, πχ MGS 4, GoW 3, FF vs 13.

Δημοσ.

pscrazy, δε χρειαζεται να χει βγαλει κανεις το MIT για να καταλαβει οτι εισαι εσυ.. κ να χει πιει κατι οπως λες, ΠΑΛΙ κανει μπαμ..

στο χανε πει κ παλια θελει η π***ανα να κρυφτει, κ η χαρα δεν την αφηνει..

Δημοσ.

GrandGamer wrote:

"Ναι θα τον χάλαγε διότι το Xbox του είναι άχρηστο. 99% των παιχνιδιών τα παίζει στο PC σε καλύτερη ποιότητα. Μουσική και ταινίες επίσης βλέπει στο pc και χωρίς να πληρώνει κάθε μήνα τη M$, ενώ με το PS3 θα παίξαι και μερικά καλά exclusive, πχ MGS 4, GoW 3, FF vs 13."

Και αν δεν έχει καλό pc ή καθόλου pc τι κάνει; Μην θεωρείτε μερικοί αυτονόητο ότι όλοι έχουν το super duper pc, για αυτό και παίρνουν κονσόλα. Για να μην τα σκάνε κάθε χρόνο για αναβαθμίσεις.

Δημοσ.
Και αν δεν έχει καλό pc ή καθόλου pc τι κάνει; Μην θεωρείτε μερικοί αυτονόητο ότι όλοι έχουν το super duper pc, για αυτό και παίρνουν κονσόλα. Για να μην τα σκάνε κάθε χρόνο για αναβαθμίσεις.

Οι περισσότεροι τίτλοι είναι multi-platform, όχι όλοι αλλά πολλοί. Τώρα αν θέλει να παίξει κάποιο συγκεκριμένο που είναι exclusive ας πάρει και xbox.

Δημοσ.

στο χανε πει κ παλια θελει η π***ανα να κρυφτει, κ η χαρα δεν την αφηνει..

Aυτο με το gherudo το εχετε κανει συνθημα της προεκλογικης σας εκστρατιας! Συνεχεια αυτο λετε, ειπαμε παμε παρα κατω :-)

Απαντηση σε ολα αυτα που ειπα δεν ειχα απο κανεναν σας...

Δημοσ.
Aυτο με το gherudo το εχετε κανει συνθημα της προεκλογικης σας εκστρατιας! Συνεχεια αυτο λετε, ειπαμε παμε παρα κατω :-)

Πρωινος πρωινος βλεπω!:devil:

συνεχεια? το πα 2η φορα μετα απο 5 μηνες, αν το "εννοεις" συνεχεια, τι να πουμε κ μεις για καποιον που λεει καθε μερα τα ιδια..:X (συγκρινε τα λιγο αυτα τα μεγεθη μιας κ ειναι πρωι κ εχεις καθαρο μυαλο..oh wait.. αδεια ram εννοω :lol:)

Απαντηση σε ολα αυτα που ειπα δεν ειχα απο κανεναν σας...

γιατι ειχαμε καμια απαντηση απο σενα δηλαδη?? εμεις απαντησαμε σε αρκετα τουλαχιστον..σε αντιθεση με καποιους αλλους.. που λεγαν "παμε παρακατω" :rolleyes:

Δημοσ.
Οι περισσότεροι τίτλοι είναι multi-platform, όχι όλοι αλλά πολλοί. Τώρα αν θέλει να παίξει κάποιο συγκεκριμένο που είναι exclusive ας πάρει και xbox.

Πιστεύω ότι έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα ένας συνδυασμός από ένα σχετικά δυνατό PC και ένα Xbox 360 λύνει τα χέρια. Αν συνδέσει και το Xbox 360 σε μια καλή οθόνη για PC, widescreen, γλυτώνει πολύ τα μεγάλα έξοδα που περιλαμβάνουν την HD TV.

To PC έχει κάποια είδη που παραμένουν αποκλειστικά ή απλά παίζονται καλύτερα εκεί, όπως τα MMOs και τα Strategy. Από εκεί και πέρα, είναι θέμα γούστου. Π.χ. εγώ προτιμώ να παίξω το Halo μου στην πολυθρόνα μου παρά στο PC μου. To αντίθετο όμως ίσχυσε για το Half-Life.

Δημοσ.

Εγώ πάλι θα 'λεγα πως ένας συνδιασμός ενός καλού pc κι ενός ps3,καλύπτει σχεδόν όλο το φάσμα παιχνιδιών που κυκλοφορούν.

Δημοσ.
Εγώ πάλι θα 'λεγα πως ένας συνδιασμός ενός καλού pc κι ενός ps3,καλύπτει σχεδόν όλο το φάσμα παιχνιδιών που κυκλοφορούν.

+1 απο μένα ,μακράν ο καλύτερος συνδιασμός

Δημοσ.

Ναι και εγώ συμφωνώ. Νομίζω ότι τα παιχνίδια που είναι αποκλειστικά για xbox και δεν πρόκειται ποτέ να βγούν σε PC είναι μετρημένα στα δάχτυλα.

Δημοσ.

Δεν θα ελεγα ps3 αλλα οτι προτιμαει ο καθενας ειτε 360 ειτε ps3.εγω μπορει να εκανα την επιλογη και να πηρα 360 γιατι ειχα και το πρωτο αλλα και παλι δεν ειμαι αυτος που θα πει στον αλλον παρε αυτο επειδη η παρε το αλλο επειδη.παρακολουθοντας αυτο το νημα μου φανηκαν ανουσιες ολες οι τελευταιες σελιδες γιατι το μονο που βλεπω ειναι μια <<μαχη>>μεταξυ 2 καλων κονσολων.το θεμα ειναι τι καλυπτει τον καθενα και οχι τι ειναι καλυτερο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...