Tilemaxx Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Να μπαναριστούν τα botάκια, για να μπορέσουμε επιτέλους να κάνουμε ανθρώπινη συζήτηση με επιχειρήματα.
mchrisober Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 ρε παιδια ετσι δεν βρισκουμε λυση, αρχιζει ο ενας με μποτακια, αρχιζει ο αλλος να ειρωνευεται, σουπα μετα. Εδω μεσα υπαρχουν αξιολογα ποστ, αλλα νομιζω ειναι υπερπληρης.. Ας μπει λοιπον ενα τελος απ ολους και ας ανοιξουν 2 διαφορετικα θεματα.
GrandGamer Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Ghostbusters 360 - 1280 x 720 2 x AA PS3 - 960 x 540 QAA http://arstechnica.com/gaming/news/2009/06/ghostbusters-graphically-youll-want-to-stick-with-the-360.ars http://ded.zenblue.net/Ghostbusters/ [ame]http://www.gametrailers.com/video/360-ps3-comparison-ghostbusters/51636[/ame]
neovdr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Ε όχι να κλείσει και το thread επειδή κάποιοι ξενέρωσαν με κάποιον. Αν δεν γουστάρετε τι μπαίνετε εδώ έ? Νομίζω κοροϊδευόμαστε τώρα καθώς όλοι ξέρουμε γιατί μπαίνουμε εδώ πέρα. Και όσοι εδω πέρα προτείνουν να γραφούν +/- για κάθε κονσόλα μπορούν να μου πούν ποιός θα τα γράψει αυτά και πως θα συμφωνήσουμε σε τέτοια λίστα όταν ο ένας προσπαθεί να βγάλει ως μη exclusive προφανώς αποκλειστικά παιχνίδια του xbox γιατί τον βολεύει στην διεστραμμένη πραγματικότητα του και ο άλλος πάει να βγάλει το PS3 ψησταριά? ΥΓ: Σας τα έχω ξαναπεί και άλλη φορά αλλά θα το ξαναπώ. Gherudos και Darklordvader κάθε φορά εσείς ξεφωνίζετε ένα χρήστη σαν "Apokleiro" χωρίς μάλιστα να έχετε καμία απόδειξη περί αυτού. Και στην τελική ο Apokleiros να είναι pscrazy εσείς τι τσιμπάτε και γκρινιάζετε μετά?
mchrisober Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 ρε φιλε το τοπικ ειναι 360 ή PS3??? εχω διαβασει 100 αρθρα τοσο στο internet οσο και στο τοπικ... κανενας δεν μπορει να βγαλει καθαρη αποψη για το ποιο ειναι το καλυτερο.. η προταση μου παραπανω ειναι να γινουν 2 τοπικ ετσι ωστε ο καθενας να γραφει και τα exclusive παιχνιδια και οτι αλλο θελει, χωρις να υπαρχει διαμαχη και ενας τριτος να το διαβασει και να βγαλει ακρη. Εαν θες εσυ να παρεις μια κνσολα θα διαβασεις 859 σελιδες με πολλες φορες ασχετα σχολια???? Ας σοβαρευτουμε λοιπον και ας βοηθησουμε τους 3ους να κατατοπιστουν καταλληλα.
neovdr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 ρε φιλε το τοπικ ειναι 360 ή PS3??? εχω διαβασει 100 αρθρα τοσο στο internet οσο και στο τοπικ... κανενας δεν μπορει να βγαλει καθαρη αποψη για το ποιο ειναι το καλυτερο.. η προταση μου παραπανω ειναι να γινουν 2 τοπικ ετσι ωστε ο καθενας να γραφει και τα exclusive παιχνιδια και οτι αλλο θελει, χωρις να υπαρχει διαμαχη και ενας τριτος να το διαβασει και να βγαλει ακρη. Εαν θες εσυ να παρεις μια κνσολα θα διαβασεις 859 σελιδες με πολλες φορες ασχετα σχολια???? Ας σοβαρευτουμε λοιπον και ας βοηθησουμε τους 3ους να κατατοπιστουν καταλληλα. To topic είναι 360vs PS3 ούτε 360 ούτε PS3. Άμα θες συζήτηση τέτοιου είδους μπες στα αντίστοιχα topic που είναι sticky πάνω πάνω. Άμα κάνεις κλικ σε θέμα 360vsPS3 τι περιμένεις να δείς?? Εννοώ θέλεις πληροφορίες για PS3 μπές στο Thread του ps3 αν θες να μάθεις για xbox μπες στο revolution topic τόσο απλά. Εδώ είναι πιο πολύ για "χαμηλού" επιπέδου συζήτηση.
Tilemaxx Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Ε όχι να κλείσει και το thread επειδή κάποιοι ξενέρωσαν με κάποιον. Αν δεν γουστάρετε τι μπαίνετε εδώ έ? Νομίζω κοροϊδευόμαστε τώρα καθώς όλοι ξέρουμε γιατί μπαίνουμε εδώ πέρα. Και όσοι εδω πέρα προτείνουν να γραφούν +/- για κάθε κονσόλα μπορούν να μου πούν ποιός θα τα γράψει αυτά και πως θα συμφωνήσουμε σε τέτοια λίστα όταν ο ένας προσπαθεί να βγάλει ως μη exclusive προφανώς αποκλειστικά παιχνίδια του xbox γιατί τον βολεύει στην διεστραμμένη πραγματικότητα του και ο άλλος πάει να βγάλει το PS3 ψησταριά? ΥΓ: Σας τα έχω ξαναπεί και άλλη φορά αλλά θα το ξαναπώ. Gherudos και Darklordvader κάθε φορά εσείς ξεφωνίζετε ένα χρήστη σαν "Apokleiro" χωρίς μάλιστα να έχετε καμία απόδειξη περί αυτού. Και στην τελική ο Apokleiros να είναι pscrazy εσείς τι τσιμπάτε και γκρινιάζετε μετά? Γιατί προκαλεί, κάνει flame, λέει οτι του κατέβει και δεν μας αφήνει τουλάχιστον να διαφωνούμε με επιχειρήματα.
neovdr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Μην απαντάς και μην αναφέρεσαι σε αυτόν γιατί αν αυτός σε προκαλεί εσύ το συνεχίζεις
gherudos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 ΥΓ: Σας τα έχω ξαναπεί και άλλη φορά αλλά θα το ξαναπώ. Gherudos και Darklordvader κάθε φορά εσείς ξεφωνίζετε ένα χρήστη σαν "Apokleiro" χωρίς μάλιστα να έχετε καμία απόδειξη περί αυτού. Και στην τελική ο Apokleiros να είναι pscrazy εσείς τι τσιμπάτε και γκρινιάζετε μετά? Φίλε μου θα σου απαντήσω κατάλληλα.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ TROLLING ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ INSOMNIA!!!ΌΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΒΑΝ.Όταν ο χρήστης προκαλεί με flaming προσβολές και συνεχίζει να trollarei και στα υπόλοιπα forums και οι moderators δεν κάνουν τίποτα όσα reports κι αν έχουμε κάνει[δες παράδειγμα εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2777460&postcount=24 όπου ο χρήστης που άνοιξε το θέμα ψάχνει οικονομική λύση για να επισκευάσει το PS3 του το οποίο δεν έχει εγγύηση και τι απαντάει ο Απόκλειρος;] ε τι άλλο να κάνουμε;Οι κανόνες του insomnia δεν υπάρχουν για τον Απόκλειρο;Εν τω μεταξύ έχει 2 νέα accounts και όταν θα φάει ΒΑΝ θα έχει το darkhe13 όπου το παίζει παναγία πάλι μέχρι να φάει το ΒΑΝ ως pscrazy.
Tilemaxx Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Φίλε μου θα σου απαντήσω κατάλληλα.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ TROLLING ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ INSOMNIA!!!ΌΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΒΑΝ.Όταν ο χρήστης προκαλεί με flaming προσβολές και συνεχίζει να trollarei και στα υπόλοιπα forums και οι moderators δεν κάνουν τίποτα όσα reports κι αν έχουμε κάνει[δες παράδειγμα εδώhttp://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2777460&postcount=24 όπου ο χρήστης που άνοιξε το θέμα ψάχνει οικονομική λύση για να επισκευάσει το PS3 του το οποίο δεν έχει εγγύηση και τι απαντάει ο Απόκλειρος;] ε τι άλλο να κάνουμε;Οι κανόνες του insomnia δεν υπάρχουν για τον Απόκλειρο;Εν τω μεταξύ έχει 2 νέα accounts και όταν θα φάει ΒΑΝ θα έχει το darkhe13 όπου το παίζει παναγία πάλι μέχρι να φάει το ΒΑΝ ως pscrazy. Πάλι καλά που του εξήγησες εσύ, γιατί και εγώ περίπου τα ίδια θα έλεγα αλλά βαριόμουνα
pscrazy Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Φίλε μου θα σου απαντήσω κατάλληλα.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ TROLLING ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ INSOMNIA!!!ΌΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΒΑΝ.Όταν ο χρήστης προκαλεί με flaming προσβολές και συνεχίζει να trollarei και στα υπόλοιπα forums και οι moderators δεν κάνουν τίποτα όσα reports κι αν έχουμε κάνει[δες παράδειγμα εδώhttp://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2777460&postcount=24 όπου ο χρήστης που άνοιξε το θέμα ψάχνει οικονομική λύση για να επισκευάσει το PS3 του το οποίο δεν έχει εγγύηση και τι απαντάει ο Απόκλειρος;] ε τι άλλο να κάνουμε;Οι κανόνες του insomnia δεν υπάρχουν για τον Απόκλειρο;Εν τω μεταξύ έχει 2 νέα accounts και όταν θα φάει ΒΑΝ θα έχει το darkhe13 όπου το παίζει παναγία πάλι μέχρι να φάει το ΒΑΝ ως pscrazy. πινεις τιποτα ρε φιλε? για κουλαρε λιγο! ποιος darhe ,ποιος αποκλειρος! Σε αυτα που ειπα εχεις ενα επιχειρημα να αντικρουσεις απο το να κλαιγεσαι....ασε μας βραδιατικα.... Οτι λεω ειναι γεγονοτα
Tilemaxx Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 πινεις τιποτα ρε φιλε? για κουλαρε λιγο! ποιος darhe ,ποιος αποκλειρος! Σε αυτα που ειπα εχεις ενα επιχειρημα να αντικρουσεις απο το να κλαιγεσαι....ασε μας βραδιατικα.... Οτι λεω ειναι γεγονοτα Μα το θέμα είναι οτι λές όλο τα ίδια και τα ίδια. Συν οτι είπες στον άλλο να πάρει 360, ενώ ήθελε να επισκευάσει το PS3 του. Έλεος!
pscrazy Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Μα το θέμα είναι οτι λές όλο τα ίδια και τα ίδια. Συν οτι είπες στον άλλο να πάρει 360, ενώ ήθελε να επισκευάσει το PS3 του. Έλεος! και που ειναι το κακο! εδω του χαλασε θα πληρωσει για να το φτιαξει! θα τρελαθουμε ρε παιδια! 230 ευρω στη sony.... Θα τον χαλαγε το χβοχακι νομιζεις, ενα elitaki ειναι super με 299 και reisdent evil, θα εδινε και την κονσολα του στους grmods για παλιοσιδερα για 100 ευρω στανταρ! θα πουλαγε και 40 ευρω το game... ΑΡΑ με 150 ευρω ELITAKI και super του ριχνει και ενα φλασαρισμα! EΙναι μια αποψη αλλιως να το παει στην sony να το φτιαξει και να μεινει με αυτο.
Tilemaxx Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 και που ειναι το κακο! εδω του χαλασε θα πληρωσει για να το φτιαξει! θα τρελαθουμε ρε παιδια! 230 ευρω στη sony....Θα τον χαλαγε το χβοχακι νομιζεις, ενα elitaki ειναι super με 299 και reisdent evil, θα εδινε και την κονσολα του στους grmods για παλιοσιδερα για 100 ευρω στανταρ! θα πουλαγε και 40 ευρω το game... ΑΡΑ με 150 ευρω ELITAKI και super του ριχνει και ενα φλασαρισμα! EΙναι μια αποψη αλλιως να το παει στην sony να το φτιαξει και να μεινει με αυτο. Μα δεν είναι το θέμα τον χαλάει δεν τον χαλάει, το θέμα είναι οτι ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΟ PS3, δεν γουστάρει να αγοράσει 360. Αν σου χαλάσει το αμάξι σου αντί για σέρβις, θα αγοράσεις καινούργιο?
pscrazy Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Μα δεν είναι το θέμα τον χαλάει δεν τον χαλάει, το θέμα είναι οτι ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΟ PS3, δεν γουστάρει να αγοράσει 360. Αν σου χαλάσει το αμάξι σου αντί για σέρβις, θα αγοράσεις καινούργιο? εσυ τι εισαι ο δικηγορος του? Το παλικαρι εχει λογο και αν θελει κατι να μου το πει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις