Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε Απόκλειρε μην ανακυκλώνουμε τα ίδια και τα ίδια συνεχώς,η διαφορά με μένα κι εσένα είναι ότι εγώ σέβομαι τις επιλογές σου,εσύ δεν σέβεσαι τις επιλογές των υπολοίπων,φυσικά κι έχουμε δημοκρατία και μπορούμε να εκφραζόμαστε όχι όπως θέλουμε αλλά δημοκρατικά ώστε να μην προσβάλλουμε τους υπολοίπους με τα λεγόμενά μας,εσύ το μόνο που κάνεις με τα 289 accounts που έχεις φτιάξει είναι να προσβάλεις να μη μιλάς όμορφα και στο τέλος να τρως ΒΑΝ.Γιατί λοιπόν τρώς συνέχεια εσύ ΒΑΝ;Επειδή έχεις δίκαιο;Δεν με νοιάζει ποιός την έχει μεγάλη και ποιός την έχει μικρή [την επεξεργαστική ισχύ :P],είμαι gamer επένδυσα τα λεφτά μου εκεί που πίστευα ότι είναι καλύτερα και δεν βγήκα χαμένος,διασκεδάζω παίζοντας τα παιχνίδια που εγώ επέλεξα να παίξω,απολαμβάνω τις περισσότερες υπηρεσίες που μου προσφέρει και δεν χαλιέμαι επειδή τις πλήρωσα παραπάνω,γιατί να ακούω εσένα λοιπόν εφόσον εγώ τα έχω καλά και με τον εαυτό μου αλλά και με την κονσόλα που επέλεξα;Μάθε πρώτα να μιλάς και να συμπεριφέρεσαι και μετά να απαντάς δημοσίως,πρώτα σκεφτόμαστε μετά γράφουμε.

περναω τα αποκλειρος και τα αλλα.... για πες μου σε ποιο Post δεν μιλησα καλα? Δηλαδη εσυ εισαι η αθωα περιστερα μεσα εδω!

Θα σου απαντησω με 2 πραγματα που ισως τα ξεχασες!

1) Kutaragi -> Microsoft shoots for the moon. Sony shoots for the sun!

(Που ειναι τα 2 μεγαλοκεφαλια της sony τωρα? Ο ενας ειναι σπιτι του και ο αλλος τον υποβιβασανε σε καφετζι στην atari...

2) 4d graphics

Ταξανε στον κοσμο πραγματα περα απο καθε φαντασια! Εσυ μπορει να τα ξεχασες , αλλοι ομως οχι!

Αποτελεσμα : Το βλεπουμε! Μια εταιρια που δεν μπορει να σταθει στα ποδια της μετα απο σχεδον 3 χρονια....

Κοιτα gherudo εσυ εχεις πολυ λιγες απαιτησεις απο την κονσολα σου , ομως αλλοι οχι! Με ποια λογικη του προτεινεις να παρει ps3! Για να βλεπει blu ray καθως θα περιμενει τις αποκλειστικοτητες που καποτε θα ερθουν στο μελλον απο SONY!

Ή να παιζει τα κακιστα port multi games απο το χβοχ!

και μην ξεχνας δεν εχω να χασω κατι, εγω τα παιζω ολα! γιατι τα εχω ολα! και ετσι εχω αποψη πανω σε ολα!:-)

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
περναω τα αποκλειρος και τα αλλα.... για πες μου σε ποιο Post δεν μιλησα καλα? Δηλαδη εσυ εισαι η αθωα περιστερα μεσα εδω!

σαν darkhero το χες παραδεχτει, με αυτο το nick ακομη?? γτ αραγε...:whistle:

Αγορινα μου, εσυ πεταγεσαι παντου κ λες τα ιδια κ τα ιδια με αποτελεσμα να καταντας κουραστικος κ στις 2 πλευρες..

ο gherudos απ' την αλλη λεει τη γνωμη του οποτε χρειαζεται, βοηθαει οσους εχουν προβλημα στο forum σε αυτα που γνωριζει, κ στα τελευταια νεα που μαθαινει μοιραζεται αποψεις.

Με αλλα λογια ειναι θεμιτη κ απαραιτητη η παρουσια του εδω μεσα (π.χ. στα wii/psp/ps3/δικτυα forum), το ακριβως αντιθετο δηλαδη με σενα :-)

Κοιτα gherudo εσυ εχεις πολυ λιγες απαιτησεις απο την κονσολα σου , ομως αλλοι οχι! Με ποια λογικη του προτεινεις να παρει ps3!

Μα το πε ο ανθρωπος, θελει(αυτος οχι εσυ) Media Center, HD Videos, κανα Blu-ray να υποστηριζει, κ να παιζει κανα pro.. εσυ ποια αλλη παιχνιδομηχανη ξερεις που να τα κανει ολα αυτα μαζι?

Ξερω, το καλυτερο ειναι να παρει x360,ps3 (για να το χει στο παταρι),α κ pc για να moddάρει τα παιχνιδια του (μην αφησω κ τον ερωτα σου απ εξω):devil:

Κοινως για αλλη μια φορα τα παιρνεις με την οπτικη σου μονο..;)

και μην ξεχνας δεν εχω να χασω κατι, εγω τα παιζω ολα! γιατι τα εχω ολα! και ετσι εχω αποψη πανω σε ολα!:-)

μεταφραση/νοημα: τα παιζω πολυπλευρα, τα εχω σε ολες τις πλατφορμες, αλλα εχω μονοπλευρη αποψη:X

μονο κ μονο που χεις παρει 2 φορες ps3 την πρωτη για να "απογοητευθεις" κ την αλλη για να "παιξεις" τα παιχνιδια που εθαβες κ συνεχιζεις να θαβεις, καταλαβαινεις οτι είτε απανταω σε στοκο, είτε σε bot, το ιδιο κ τα αυτο ειναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
σαν darkhero το χες παραδεχτει, με αυτο το nick ακομη?? γτ αραγε...:whistle:

Αγορινα μου, εσυ πεταγεσαι παντου κ λες τα ιδια κ τα ιδια με αποτελεσμα να καταντας κουραστικος κ στις 2 πλευρες..

ο gherudos απ' την αλλη λεει τη γνωμη του οποτε χρειαζεται, βοηθαει οσους εχουν προβλημα στο forum σε αυτα που γνωριζει, κ στα τελευταια νεα που μαθαινει μοιραζεται αποψεις.

Με αλλα λογια ειναι θεμιτη κ απαραιτητη η παρουσια του εδω μεσα (π.χ. στα wii/psp/ps3/δικτυα forum), το ακριβως αντιθετο δηλαδη με σενα :-)

Μα το πε ο ανθρωπος, θελει(αυτος οχι εσυ) Media Center, HD Videos, κανα Blu-ray να υποστηριζει, κ να παιζει κανα pro.. εσυ ποια αλλη παιχνιδομηχανη ξερεις που να τα κανει ολα αυτα μαζι?

Ξερω, το καλυτερο ειναι να παρει x360,ps3 (για να το χει στο παταρι),α κ pc για να moddάρει τα παιχνιδια του (μην αφησω κ τον ερωτα σου απ εξω):devil:

Κοινως για αλλη μια φορα τα παιρνεις με την οπτικη σου μονο..;)

μεταφραση/νοημα: τα παιζω πολυπλευρα, τα εχω σε ολες τις πλατφορμες, αλλα εχω μονοπλευρη αποψη:X

μονο κ μονο που χεις παρει 2 φορες ps3 την πρωτη για να "απογοητευθεις" κ την αλλη για να "παιξεις" τα παιχνιδια που εθαβες κ συνεχιζεις να θαβεις, καταλαβαινεις οτι είτε απανταω σε στοκο, είτε σε bot, το ιδιο κ τα αυτο ειναι.

;);) παμε παρακατω! Πολλα που λες ειναι σε μια σφαιρα επιστημονικης φαντασιας.

Εαν διαβαζες και τα αλλα ποστ θα εβλεπες και αλλα παλικαρια να λενε τις κακες εντυπωσεις τους με το ps3 .

Προσωπικη επιθεση σε μενα ΓΙΑΤΙ? Γιατι δεν εχεις τι να μου πεις! Οσα λεω ξερεις οτι ειναι αληθεια και γεγονοτα.

Βγηκε κανεις να πει κατι για το ΧΒΟΧ? Γιατι αραγε? Μιπως ολοι του οι οπαδοι ειναι χαρουμενοι περα απο το rrod που τους καλυψε πληρως η Microsoft.

Πεςμου σε αυτα που ειπα παραπανω τι δεν ειναι αληθεια?

Ο φιλος ακουσε πολλες αποψεις, απο ολους μας εδω μεσα! Εχει μυαλο να κρινει το τι ακριβως θελει.

Επεξ/σία από pscrazy
Δημοσ.

Ρε παιδια κι εγώ που είμαι ουδέτερος, 360 θα του έλεγα να πάρει. Αφού έχει και pc και μπορεί να βλέπει HD ταινίες, τί να το κάνει το ps3? Για να τρέχει Ραφήνα για bluray? Ε όχι...

Ναι όντως δεν έχει νόημα να τσακωνόσαστε για το ποιό είναι καλύτερο, αλλά κάποιες πραγματικότητες είναι δεδομένες, και μπορούμε να τις συζητάμε...

Δημοσ.
;);) παμε παρακατω! Πολλα που λες ειναι σε μια σφαιρα επιστημονικης φαντασιας.

Εαν διαβαζες και τα αλλα ποστ θα εβλεπες και αλλα παλικαρια να λενε τις κακες εντυπωσεις τους με το ps3 .

Προσωπικη επιθεση σε μενα ΓΙΑΤΙ? Γιατι δεν εχεις τι να μου πεις! Οσα λεω ξερεις οτι ειναι αληθεια και γεγονοτα.

Βγηκε κανεις να πει κατι για το ΧΒΟΧ? Γιατι αραγε? Μιπως ολοι του οι οπαδοι ειναι χαρουμενοι περα απο το rrod που τους καλυψε πληρως η Microsoft.

Πεςμου σε αυτα που ειπα παραπανω τι δεν ειναι αληθεια?

Ο φιλος ακουσε πολλες αποψεις, απο ολους μας εδω μεσα! Εχει μυαλο να κρινει το τι ακριβως θελει.

κλασικος apokleiros.. διαβασμα=0 , γλωσσα=απειρο :P παμε παρακατω! (γτ δε μας παιρνει :lol:)

Προσωπικη επιθεση σου 'πα, γιατι εκτος απ το οτι ειναι χιλιοειπωμενα αυτα που λες, δε ξερω αν το διαβασες ή το καταλαβες, μας τα χεις κανει τσουρεκια.. (100 φορες λες εσυ, 3 οι υπολοιποι,καταλαβαινεις τη στοιχειωδη διαφορα? :mad:)

επιστημονικη φαντασια ΝΑΙ ρε, σιγουρα ειναι οι αναγκες του ανθρωπου που στους εξηγησα ποιο μηχανημα τους πληρει.. εσυ αληθεια ποιο μου προτεινες? να αλλαξει τις αναγκες του γτ η sony ειναι απογοητευση κ ψευτρα μηπως? :rolleyes:

Μια μικρη διορθωση: διαβασε αρκετες κ διαφορετικες αποψεις απ ολους, ΝΑΙ. απο σενα ομως.. τι ειχες παντελακη μου,τι ειχα παντα..:eek:

εχω διαβασει αρκετες σελιδες (σχεδον ολες) κ αμα εμπαινα στο τρυπακι αυτο που λες, θα κατεληγα να παιζω pong τωρα..:-)

Δημοσ.

Ρε παιδιά έλεος με τις προσωπικές επιθέσεις. Ο καθένας λέει την άποψή του. Ας μείνουμε μέχρι εκεί...

Δημοσ.
Ρε παιδιά έλεος με τις προσωπικές επιθέσεις. Ο καθένας λέει την άποψή του. Ας μείνουμε μέχρι εκεί...

εχεις δικιο.. απλα αυτο που μου τη δινει,ειναι οτι δε μενει εκει, σε ποσα thread πεταει τα ακυρα του (εκτος απο δω που ναι η βαση του) κ επαναλαμβανεται συνεχεια σαν ενα Loop.

Η αποψη του ειναι αποψη, αλλα εχει καταντησει εριστικο αυτο το πραμα..

με αλλα λογια, δεν λογομαχουμε για τις κονσολες (καρφακι εμενα δε μου καιγεται προσωπικα), αυτη η κολωνια κραταε μηνες :P

οπως κ να χει συγνωμμη polakis!:-)

Δημοσ.
εχεις δικιο.. απλα αυτο που μου τη δινει,ειναι οτι δε μενει εκει, σε ποσα thread πεταει τα ακυρα του (εκτος απο δω που ναι η βαση του) κ επαναλαμβανεται συνεχεια σαν ενα Loop.

Η αποψη του ειναι αποψη, αλλα εχει καταντησει εριστικο αυτο το πραμα..

με αλλα λογια, δεν λογομαχουμε για τις κονσολες (καρφακι εμενα δε μου καιγεται προσωπικα), αυτη η κολωνια κραταε μηνες :P

οπως κ να χει συγνωμμη polakis!:-)

Και δεν μπορείς να τον αντιμετωπίσεις κιόλας. Σε κάθε ban που τρώει το account του, ξεφυτρώνουν άλλα 10.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως όσοι τσακώνεστε με τόσο πάθος για το ποιο είναι καλύτερο (Ps3 Vs Xbox360 και Pc Vs Consoles)κτλ μάλλον είστε οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι στον κόσμο. Άλλα προβλήματα δεν έχετε που τσακώνεστε για χαζομάρες; Και εγώ Χβοχ 360 έχω και το καταευχαριστιέμαι αλλά δεν θα κάτσω να βρίσω κιόλας όποιον έπελεξε κάτι άλλο από εμένα. Είναι επιλογή του. Και αν δώ ότι σύμψωνα με τις ανάγκες του χρειάζεται Ps3 γιατί σώνει και καλά να του πώ να πάρει 360; Eπειδή το πήρα εγώ;

Επεξ/σία από gothrylos
Δημοσ.
Πάντως όσοι τσακώνεστε με τόσο πάθος για το ποιο είναι καλύτερο (Ps3 Vs Xbox360 και Pc Vs Consoles)κτλ μάλλον είστε οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι στον κόσμο. Άλλα προβλήματα δεν έχετε που τσακώνεστε για χαζομάρες; Και εγώ Χβοχ 360 έχω και το καταευχαριστιέμαι αλλά δεν κάτσω να βρίσω κιόλας όποιον έπελεξε κάτι άλλο από εμένα. Είναι επιλογή του. Και αν δώ ότι σύμψωνα με τις ανάγκες του χρειάζεται Ps3 γιατί σώνει και καλά να του πώ να πάρει 360; Eπειδή το πήρα εγώ;

Δυστυχώς φίλε μου ο Απόκλειρος δεν λέει να το καταλάβει αυτό."$ony" και καλά να σε βγάλει σκάρτο για την επιλογή σου κι εσένα αλλά και το μηχάνημα που επέλεξες.

Δημοσ.
Δυστυχώς φίλε μου ο Απόκλειρος δεν λέει να το καταλάβει αυτό."$ony" και καλά να σε βγάλει σκάρτο για την επιλογή σου κι εσένα αλλά και το μηχάνημα που επέλεξες.

Κι εσύ γιατί τσιμπάς δηλαδή;Ρίχνει καλάμι σε λίμνη και τσιμπάνε τα ψάρια αμέσως...Ρε σαν παιδάκια μιλάτε και κάνετε...

Κι αν σου βγάλει σκάρτο το μηχάνημα δηλαδή ο Απόκλειρος κι ο κάθε Απόκλειρος εσένα τι σε πειράζει;Εσύ δεν είσαι ικανοποιημένος με το μηχάνημα σου;Αυτό δεν σου αρκεί;Τι να πω ρε παίδες ειλικρινά με έχετε κάνει κι έχω λιώσει στα γέλια αλλά ώρες ώρες είστε και για κλάμματα...

Δημοσ.

ρε παιδια, εγω λεω να βαλουμε ενα τελος στο τοπικ και αν κλεισει,

αυτος που ρωταει ποιο θελει να παρει ας διαβασει και ας βγαλει ακρη, κατι που δεν το νομιζω. Ας βγουν 2 οδηγοι, ενας για αυτους που θελουν 360 και ενας για PS3 Που θα λεει τα + και τα - της καθε κονσολας και τελος....

Δεν εχει νοημα αυτο που κανουμε...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...