Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Να ρα.. δεν είναι αξιόπιστο το techradar (ή τα άλλα που επειδή δεν ξέρεις να διαβάζεις τα βάφτισες "μπαρούφες"..) και είσαι εσύ και ο skywrite or whatever :P

Δεν χρησιμοποίησα το Google btw, το είχα πολλούς μήνες στα Bookmarks μου. Κάθε φορά που κάποιος στο MSN με ρωτούσε ποια από τις 2 αναφερόμενες "παιχνιδομηχανές" να ψωνίσει του έστελνα αυτό σαν απάντηση. :-)

Άσε μη Quotάρεις από εδώ μέσα απόψεις και γνώμες γιατί δεν με ενδιαφέρουν και πολύ.. αλλά με ενδιαφέρει να δω το "να κάνουμε και όλοι οι υπόλοιποι το ίδιο;" part για να δω αν μπορείτε.. :o

/Koritsi_Gia_PC

Έλα έχουμε ακόμα 5 ώρες ως το ξημέρωμα, να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Δεν χρησιμοποίησα το Google btw, το είχα πολλούς μήνες στα Bookmarks μου. Κάθε φορά που κάποιος στο MSN με ρωτούσε ποια από τις 2 αναφερόμενες "παιχνιδομηχανές" να ψωνίσει του έστελνα αυτό σαν απάντηση. :-)[/b]

Τις γνώσεις σου ήθελαν στο msn..:lol:

Όσο για τα περί δεν ξέρεις να διαβάζεις...ΑΣΤΟ εκτίθεσαι!:-)

google--->reasons console better pc

Πρώτο αποτέλεσμα αυτό που quotαρες

Δεύτερο....http://www.techradar.com/news/gaming/12-reasons-console-gaming-beats-pcs-489212

Μάντεψε...Από το ίδιο site κιόλας!:lol:

p.s:Εντάξει το ότι πατάς στο google και ότι σου βγάλει το quotάρεις το είπα στην υπερβολή...Αλλά...

το πρώτο αποτέλεσμα;;;Δεν το περίμενα!:o

Δημοσ.
Οριστε....:-)

Οποιος δεν συμφωνει μαζι σου ή με την παρεα σου ειναι fanboy?

Μαθε κατι που ισως δεν το ξερεις, οτι ολοι εχουμε μια αποψη για τα πραγματα και την ελευθερια να την εκφραζουμε!

Ποιος νομιζεις οτι εισαι ο θεος? Η gherudoλογικη σου δεν εκφραζει εδω το site!

Δηλαδη εγω, ο χρηστης polakis, dpapa, koritsi gia pc, και τοσοι αλλοι εχουμε αδικο με αυτα που λεμε....

Ρε Απόκλειρε μην ανακυκλώνουμε τα ίδια και τα ίδια συνεχώς,η διαφορά με μένα κι εσένα είναι ότι εγώ σέβομαι τις επιλογές σου,εσύ δεν σέβεσαι τις επιλογές των υπολοίπων,φυσικά κι έχουμε δημοκρατία και μπορούμε να εκφραζόμαστε όχι όπως θέλουμε αλλά δημοκρατικά ώστε να μην προσβάλλουμε τους υπολοίπους με τα λεγόμενά μας,εσύ το μόνο που κάνεις με τα 289 accounts που έχεις φτιάξει είναι να προσβάλεις να μη μιλάς όμορφα και στο τέλος να τρως ΒΑΝ.Γιατί λοιπόν τρώς συνέχεια εσύ ΒΑΝ;Επειδή έχεις δίκαιο;Δεν με νοιάζει ποιός την έχει μεγάλη και ποιός την έχει μικρή [την επεξεργαστική ισχύ :P],είμαι gamer επένδυσα τα λεφτά μου εκεί που πίστευα ότι είναι καλύτερα και δεν βγήκα χαμένος,διασκεδάζω παίζοντας τα παιχνίδια που εγώ επέλεξα να παίξω,απολαμβάνω τις περισσότερες υπηρεσίες που μου προσφέρει και δεν χαλιέμαι επειδή τις πλήρωσα παραπάνω,γιατί να ακούω εσένα λοιπόν εφόσον εγώ τα έχω καλά και με τον εαυτό μου αλλά και με την κονσόλα που επέλεξα;Μάθε πρώτα να μιλάς και να συμπεριφέρεσαι και μετά να απαντάς δημοσίως,πρώτα σκεφτόμαστε μετά γράφουμε.

Δημοσ.

Πηγή: teckradar.com

Λέγαμε? :rolleyes:

/Μαρία

Δεύτερο....http://www.techradar.com/news/gaming/12-reasons-console-gaming-beats-pcs-489212

Μάντεψε...Από το ίδιο site κιόλας!:lol:

p.s:Εντάξει το ότι πατάς στο google και ότι σου βγάλει το quotάρεις το είπα στην υπερβολή...Αλλά...

το πρώτο αποτέλεσμα;;;Δεν το περίμενα!:o

pwned-funny2.jpg

Δημοσ.

Nα διαβάζεις ξέρεις κοπελιά;

Το πρώτο αποτέλεσμα στο google ήταν αυτό που quotαρές και το δεύτερο ήταν από το ΙΔΙΟ site το άρθρο "12 reasons console gaming is better than PC" και πήγαινε στο σχολιάκι σου "αλλά με ενδιαφέρει να δω το "να κάνουμε και όλοι οι υπόλοιποι το ίδιο;" part για να δω αν μπορείτε.. "...

Τι θες να πείς με αυτό το pwned τουλάχιστον εσύ καταλαβαίνεις;:lol:

Δημοσ.
Nα διαβάζεις ξέρεις κοπελιά;

Το πρώτο αποτέλεσμα στο google ήταν αυτό που quotαρές και το δεύτερο ήταν από το ΙΔΙΟ site το άρθρο "12 reasons console gaming is better than PC" και πήγαινε στο σχολιάκι σου "αλλά με ενδιαφέρει να δω το "να κάνουμε και όλοι οι υπόλοιποι το ίδιο;" part για να δω αν μπορείτε.. "...

Τι θες να πείς με αυτό το pwned τουλάχιστον εσύ καταλαβαίνεις;:lol:

To pwned το έβαλα εγώ και πήγαινε στο koritsi_gia_pc.

Δημοσ.

Ρε έχετε πολύ πλάκα πάντως...Το καταδιασκεδάζω με εσάς εδώ...Παρακαλώ να μην σβηστούν τα μηνύματα τους όπως επίσης να μην φάει κανένας ban (λίγο πολύ όλοι τους για ban είναι αλλά ρε αλήθεια έχουν πολύ γέλιο!!!)

Και μόνο που μαλώνουν για το ποιά κονσόλα ή PC είναι καλύτερη/o αυτό από μόνο του είναι πολύ γελοίο..keep going boys and girls!!!!

Δημοσ.
Ρε έχετε πολύ πλάκα πάντως...Το καταδιασκεδάζω με εσάς εδώ...Παρακαλώ να μην σβηστούν τα μηνύματα τους όπως επίσης να μην φάει κανένας ban (λίγο πολύ όλοι τους για ban είναι αλλά ρε αλήθεια έχουν πολύ γέλιο!!!)

Και μόνο που μαλώνουν για το ποιά κονσόλα ή PC είναι καλύτερη/o αυτό από μόνο του είναι πολύ γελοίο..keep going boys and girls!!!!

Προσωπικά δε θεωρώ κάποιο καλύτερο. Γι'αυτό το λόγο έχω και κονσόλες και PC.

Άλλοι πιστεύουν ότι το PC είναι πάνω από όλα...

Δημοσ.

Και τωρα πρεπει να πεταχτει κανενα γνωστο bot και να αρχισει να "σκιζει τα ρουχα του" ουρλιαζοντας οτι το ps3/xbox/pc ειναι το καλυτερο και οτι ολοι οι αλλοι ειναι ασχετοι κτλπ. Αν δεν γινει θα πιστεψω οτι ηρθε το τελος του insomnia.Βεβαια αν γινει θα βγαλω pop corn...

Δημοσ.

Οι διαξιφισμοί είναι περισσότερο για τον τρόπο που μερικοί εκφράζονται..Και όχι για το ποιά κονσόλα ή PC είναι καλύτερο..Όλοι είπαμε τις απόψεις μας.Σεβαστές όλες απλά μερικοί/ες δεν σέβονται τις απόψεις των υπολοίπων και εκφράζονται με άσχημο τρόπο.

p.s Goodnight είμαι έτοιμος να κλατάρω..Αύριο πάλι!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...