Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Aν εισαι πραγματικος gamer παιρνεις pc. Οι κονσολες προοριζονται κατα την αποψη μου ειναι για sports games και για ταινιες. Μαζευεσαι με φιλαρακια και λιωνεις στο pro ,στο fifa, στο 2κ9 και μετα βλεπεις και ταινιες.

Αν θελω να παιξω left for dead,call of duty κ.τ.λ ,θα παιξω στο pc και οχι στο xbox ,γιατι ειναι γνωστο και στις πετρες οτι keyboard+mouse>gamepad

Τι άλλο θα διαβάσουμε..... :confused: :confused: :confused:

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Aν εισαι πραγματικος gamer παιρνεις pc. Οι κονσολες προοριζονται κατα την αποψη μου ειναι για sports games και για ταινιες. Μαζευεσαι με φιλαρακια και λιωνεις στο pro ,στο fifa, στο 2κ9 και μετα βλεπεις και ταινιες.

Αν θελω να παιξω left for dead,call of duty κ.τ.λ ,θα παιξω στο pc και οχι στο xbox ,γιατι ειναι γνωστο και στις πετρες οτι keyboard+mouse>gamepad

ike-facepalm.jpg

Δημοσ.
ναι μόνο που διάλεξε το nick αυτό επειδή είχε φάει ban ως Apokleiros/Darkhero και ήθελε ξεκάρφωμα στην αρχή... :P

Ρε κάνε εκεί κάνα Reply σε κάνα /q που μας γράφεις, και άσε τα παιδιά να κάνουν ένα Fresh Start..

Αν είσαι πραγματικός gamer, τα έχεις όλα (ή αν όχι όλα, τα περισσότερα :P). Ξεκολλάτε από τις ετικέτες ρε σεις, απλά have fun ;)

Γιάνναρε (δεν είμαστε στο ίδιο room εμείς? :rolleyes:), θα έλεγα πως αυτό που περιγράφεις είναι κυρίως φραγκάτος, shopaholic ή αναποφάσιστο πιτσιρίκι που δεν λυπάται τα λ7 του πατέρα του :P

Τι άλλο θα διαβάσουμε..... :confused: :confused: :confused:

Λίγο-πολύ μαζεμένα μια χαρά τα λέει.. Άσε τις ειρωνείες, γίνεσαι κουραστικός..

Άμα γουστάρεις απάντα του σαν ΑΝΘΡΩΠΟΣ και πες του "Όχι ρε φίλε, δεν είναι για Sports και για Fighting μόνο.. αλλά και για FPS και MMO! Και στα τέτοια μας το Split-screen ability του, δεν μας ενδιαφέρει να μαζευόμαστε με τη παρέα μας και να παίζουμε Games στο ίδιο δωμάτιο.. To close with, Mouse = Sucks.. δεν έχει ακρίβεια.com"

..κόψε το spam και χρησιμοποίησε τα μαγικά επιχειρήματα σου να μας φτιάξεις τη διάθεση.

/Μαρία

Δημοσ.
Ρε κάνε εκεί κάνα Reply σε κάνα /q που μας γράφεις, και άσε τα παιδιά να κάνουν ένα Fresh Start..

Γιάνναρε (δεν είμαστε στο ίδιο room εμείς? :rolleyes:), θα έλεγα πως αυτό που περιγράφεις είναι κυρίως φραγκάτος, shopaholic ή αναποφάσιστο πιτσιρίκι που δεν λυπάται τα λ7 του πατέρα του :P

Άμα γουστάρεις απάντα του σαν ΑΝΘΡΩΠΟΣ και πες του "Όχι ρε φίλε, δεν είναι για Sports και για Fighting μόνο.. αλλά και για FPS και MMO! Και στα τέτοια μας το Split-screen ability του, δεν μας ενδιαφέρει να μαζευόμαστε με τη παρέα μας και να παίζουμε Games στο ίδιο δωμάτιο.. To close with, Mouse = Sucks.. δεν έχει ακρίβεια.com"

..κόψε το spam και χρησιμοποίησε τα μαγικά επιχειρήματα σου να μας φτιάξεις τη διάθεση.

/Μαρία

bot_not.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απάντηση σαν ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Όχι ρε φίλε, δεν είναι για Sports και για Fighting μόνο.. αλλά και για FPS και MMO! Και στα τέτοια μας το Split-screen ability του, δεν μας ενδιαφέρει να μαζευόμαστε με τη παρέα μας και να παίζουμε Games στο ίδιο δωμάτιο.. To close with, Mouse = Sucks.. δεν έχει ακρίβεια.com

Δεν χρειάζεται σχολιασμός στο μήνυμα του Υπερασπιστή..

Sorry κιόλας..Αλλά τα περισσότερα παιχνίδια είναι κομμένα και ραμμένα για να παίζουν ΣΕ κονσόλες ΜΕ Gamepad..

Σαφέστατα υπάρχουν και παιχνίδια για υπολογιστή που παίζονται ΜΟΝΟ με keyboard+mouse αλλά δεν νομίζω ας πούμε ότι όποιος παίζει manager ή sims ή MMO να παίρνει κανέναν τίτλο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ GAMER!

Επεξ/σία από nikos21aek
Δημοσ.

/Μαρία

Το ποιος spamαρει και ποιος έχει δίκιο θα το αφήσω για τους άλλους.

Απαντάω σαν άνθρωπος όπου αξίζει αλλά μιας και μου το ζητάς ΤΟΣΟ ΕΥΓΕΝΙΚΑ θα απαντήσω.

Τα λέει μια χαρά αν νομίζετε ότι υπάρχουν μόνο Strategy, FPS και MMORPG.

Αλλά επέτρεψε μου να παίζω πιο άνετα σε κονσόλα:

Platform --> Mario, Banjo-Kazooie, Jak, Ratchet and Clank

Action --> God of War, Devil May Cry κλπ

Racing (χωρις έξτρα τιμόνια)

Παιχνίδια που δεν υπάρχουν καν σε υπολογιστή:

Oι σειρές:

The Legend of Zelda

Final Fantasy

Tales

Shenmue

Persona

Metroid

Castlevania

Πως μπορεί να λέγετε κάποιος πραγματικός gamer αν δεν έχει πάιξει το Ocarina of Time, το Shadow of the Colossus, το Shenmue, το Οkami, το Ico;

Πως ξέρει τι είναι τα platform αν δεν έχει παίξει Mario 64;

Πως γίνεται κάποιος να είναι οπαδός των FPS και να μην έχει παίξει Goldeneye 64;

Πως θα παίξεις JRPG χωρίς κονσόλα;

Κάντε τώρα κανένα καινούριο χαρακτήρα στο Lineage και στο WOW και αφήστε μας στο σκοτάδι με τις κονσόλες.

ΥΓ: Περιττό να πω ότι έχω και υπολογιστή για παιχνίδια.

Δημοσ.

Μην αναγκασεται το κοριστι για Pc να απαντησει γιατι μπορει να σου φτιαξει 15 λιστες σαν τις δικες σου με παιχνιδια απο pc!

Συγκρινουμε το pc gaming που εχει οπαδους επι 10 φορες τους οπαδους των κονσολων μαζι!

Και τελικα να βγαλει εσενα μηgamer!

Δημοσ.
μπορει να σου φτιαξει 15 λιστες σαν τις δικες σου με παιχνιδια απο pc!

Μπάαααα:P

το pc gaming εχει οπαδους επι 10 φορες τους οπαδους των κονσολων μαζι!

Ξανά μπάααα:P(Για την ιστορία το pc gaming μένει ζωντανό από 4-5 τίτλους)

Βρε και ξανα ματα μπάαα τρίτη φορά...:-D

Δημοσ.

Πως μπορεί να λέγετε κάποιος πραγματικός gamer αν δεν έχει πάιξει το Ocarina of Time, το Shadow of the Colossus, το Shenmue, το Οkami, το Ico;

Πως γίνεται κάποιος να είναι οπαδός των FPS και να μην έχει παίξει Goldeneye 64;

Έπιασες την γενιά των 32Bit (άντε έβαλες και μερικά που ήταν από το N64). Πήγαινε λίγο πιο πίσω γιατί στα 16Bit ήταν καλύτερες εποχές για τις κονσόλες με τα Snes και MegaDrive. Βέβαια αν πάμε στο παρελθόν θα βρούμε και στο PC ΜΕΓΑΛΑ ονόματα οπότε δεν πιστεύω να συμφέρει κάποιον να ανοίξουμε τέτοια κουβέντα (να θυμάστε ότι στο PC ακόμα μπορεί να παίξει κάποιος τα old-school PC games ΚΑΙ τα old-school consoles με τους emulators... χωρίς να χρειαστεί να προβεί σε νέες αγορές hardware. Αν κάποιος έχει μόνο κονσόλα να δω τι θα κάνει για να παίξει τα κλασικά όπως αποκαλούμε παιχνίδια της 16Bit γενιάς).

Κάτι ωραία platforms όπως το Abuse υπήρχαν στο PC, ενώ να θυμίσω ότι το MDK έφερε πρώτο την διόπτρα στα third/first person shooters. Και γίνεται άνετα να είσαι οπαδός των FPS και να μην έχεις παίξει το Goldeneye, δεν είναι δα και το Doom ή το Quake. Και τέλος, τα JRPGs εδώ και καιρό βρίσκουν τον δρόμο τους στα PCs.

Γιάνναρε (δεν είμαστε στο ίδιο room εμείς? ), θα έλεγα πως αυτό που περιγράφεις είναι κυρίως φραγκάτος, shopaholic ή αναποφάσιστο πιτσιρίκι που δεν λυπάται τα λ7 του πατέρα του

Αντιθέτως. Πριν αρκετό καιρό θα έλεγα ότι θα ήταν καλή αγορά το Χ360 με τα exclusives του αλλά για μένα έχει αντιστραφεί λίγο το κλίμα τον τελευταίο καιρό. Υπάρχουν μερικά παιχνίδια στο PS3 που καλώς ή κακώς ποτέ δεν θα δούμε στο PC. Uncharted 2, GoW3, Heavy Rain και The Last Guardian μου έχουν κινήσει το ενδιαφέρον. Τα "πραγματικά" exclusives του Χ360 από την άλλη δεν με έχουν τρελάνει (Alan Wake, Lost Planet 2 και Conviction έρχονται στα PCs άλλωστε. Μόνο το Forza3 είδα που είναι προνόμιο του Χ360). Καλά εντάξει το Wii που μου έκαναν δώρο μαζεύει αράχνες αλλά δεν έχει σημασία, είχε φάση όταν έπαιζα γκολφ με μια φίλη μου και τις έριχνα κλωτσιές για να μην βάλει στην τρύπα το μπαλάκι :lol: :lol:.

Οπότε ναι, την φάση τους την έχουν και οι τρεις κονσόλες και όλο και κάτι θα κερδίσεις από κάποια αν μπορείς να τις αποκτήσεις (και δεν θα μπαίνεις στο τρυπάκι του <<Είναι καλύτερο αυτό;>> <<Δεν με νοιάζει το τάδε παιχνίδι παρόλο που αν έβγαινε στην κονσόλα μου θα το έπαιζα. Έχω το άλλο που είναι παρόμοιο>> κλπ κλπ). Από εκεί και πέρα κάνεις επιλογή μετά, ξέρεις τι χάνεις και τι κερδίζεις και δεν μετανιώνεις για την επιλογή σου (ή δίνεις μούτσα στον εαυτό σου και αγοράζεις κάτι άλλο μετά :P)

PS: Ποιο κανάλι;

Ξανά μπάααα:P(Για την ιστορία το pc gaming μένει ζωντανό από 4-5 τίτλους)

Για την ιστορία, ακόμα και παιχνίδια όπως το GRAW2 ζουν και βασιλεύουν στην Online PC κοινότητα. Και δόξα τον Θεό, υπάρχουν παλικάρια με τρελές ικανότητες που χαίρεσαι να παίζεις μαζί τους κι ας χάνεις. Και δεν είναι τυχαίο που αρκετά PC exclusives franchises έγιναν multiplatform, δεν είναι τυχαία τα Indie games, δεν είναι τυχαία τα Mods (από τα οποία βρίσκουν δουλειά αρκετά ταλαντούχα άτομα)

Δημοσ.

@john2gr Συμφωνώ σε όσα λες..

Δεν είπε κανείς κάτι αντίθετο από όσα λες..Τις ενστάσεις? μας περί "πραγματικού gamer" και mouse>gamepad διατυπώσαμε..

Τώρα για το pc gaming θα μου επιτρέψεις να πιστεύω ότι έχει πάρει την κατιούσα και μένει ζωτανό εξαιτίας πολύ λίγων τίτλων..Αν πιστεύεις ότι η μεταφορά των PC exclusives franchises στις κονσόλες κρατάει το pc gaming ζωντανό..μάλλον δεν καταλαβαίνεις γιατί γίνεται η μεταφορά..

Δημοσ.
Έπιασες την γενιά των 32Bit (άντε έβαλες και μερικά που ήταν από το N64). Πήγαινε λίγο πιο πίσω γιατί στα 16Bit ήταν καλύτερες εποχές για τις κονσόλες με τα Snes και MegaDrive.

Και γίνεται άνετα να είσαι οπαδός των FPS και να μην έχεις παίξει το Goldeneye, δεν είναι δα και το Doom ή το Quake.

Και τέλος, τα JRPGs εδώ και καιρό βρίσκουν τον δρόμο τους στα PCs.

Τα παιχνίδια που έχω βάλει είναι στη γενιά των 64 και 128 bit.

Όντως δεν είναι Doom και Quake.

Είχε περισσότερες καινοτομίες και από τα 2 μαζί.

Ποια JRPG και πόσα;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:49 ----------

Μην αναγκασεται το κοριστι για Pc να απαντησει γιατι μπορει να σου φτιαξει 15 λιστες σαν τις δικες σου με παιχνιδια απο pc!

Συγκρινουμε το pc gaming που εχει οπαδους επι 10 φορες τους οπαδους των κονσολων μαζι!

Επειδή μάλλον δε διάβασες καλά την κουβέντα να βοηθήσω.

Όπως ανέφερα και παραπάνω έχω και PC για παιχνίδια.

Η διαφωνία ξεκίνησε από το παρακάτω:

Με αυτά που έχω θα είναι λίγο δύσκολο να με βγάλει μη Gamer.

Όταν στα 5 άλλα παιδάκια έπαιζαν κυνηγητό στην πλατεία εγώ έφτανα στην τελυταία πίστα του Shinobi με ένα 20αρικο.

Δημοσ.
Απάντηση σαν ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Δεν χρειάζεται σχολιασμός στο μήνυμα του Υπερασπιστή..

Sorry κιόλας..Αλλά τα περισσότερα παιχνίδια είναι κομμένα και ραμμένα για να παίζουν ΣΕ κονσόλες ΜΕ Gamepad..

Σαφέστατα υπάρχουν και παιχνίδια για υπολογιστή που παίζονται ΜΟΝΟ με keyboard+mouse αλλά δεν νομίζω ας πούμε ότι όποιος παίζει manager ή sims ή MMO να παίρνει κανέναν τίτλο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ GAMER!

Άστο.. που να απαντούσες και αλλιώς.. :P

Βέβαια αν πάμε στο παρελθόν θα βρούμε και στο PC ΜΕΓΑΛΑ ονόματα οπότε δεν πιστεύω να συμφέρει κάποιον να ανοίξουμε τέτοια κουβέντα

Δεν βρίσκω το λόγο.. τους τίτλους που αναφέρει τους αγάπησα/αγαπήσαμε και τώρα κοιτάω να αγαπήσω και κανέναν φρεσκότερο απλά μέσω του καλύτερου τρόπου που μπορώ. :o

Δεν έχει σχέση με το Topic αυτό.

Το ποιος spamαρει και ποιος έχει δίκιο θα το αφήσω για τους άλλους.

Απαντάω σαν άνθρωπος όπου αξίζει αλλά μιας και μου το ζητάς ΤΟΣΟ ΕΥΓΕΝΙΚΑ θα απαντήσω.

Τα λέει μια χαρά αν νομίζετε ότι υπάρχουν μόνο Strategy, FPS και MMORPG.

Αλλά επέτρεψε μου να παίζω πιο άνετα σε κονσόλα:

Platform --> Mario, Banjo-Kazooie, Jak, Ratchet and Clank

Action --> God of War, Devil May Cry κλπ

Racing (χωρις έξτρα τιμόνια)

Παιχνίδια που δεν υπάρχουν καν σε υπολογιστή:

Oι σειρές:

The Legend of Zelda

Final Fantasy

Tales

Shenmue

Persona

Metroid

Castlevania

Κάντε τώρα κανένα καινούριο χαρακτήρα στο Lineage και στο WOW και αφήστε μας στο σκοτάδι με τις κονσόλες.

ΥΓ: Περιττό να πω ότι έχω και υπολογιστή για παιχνίδια.

Αρχικά ψηφίζω ότι είσαι off (+Με το πάθος του Klaneimain. Σας έχει επηρεάσει όλους και αναφέρεστε με ταύλα και CAPS παλιούς τίτλους λες και δεν τους έχουμε παίξει εμείς επειδή ουρήσαμε σε πηγάδι.) :P

Αλλά ξέρεις κάτι, εμένα η γνώμη μου είναι αυτή. Όπου Gamepad = Console και όπου Mouse = PC, κάνε την αντικατάσταση και δες τι Genre μας σερβίρει καλύτερα η κάθε πλατφόρμα (αν θες πες ΠΙΑ, δεν με ενδιαφέρει).

Υπάρχουν μερικά παιχνίδια στο PS3 που καλώς ή κακώς ποτέ δεν θα δούμε στο PC.

Δεν είναι πλεονασμός όμως το να δίνεις ~300$ και να αγοράζεις μια ολόκληρη κονσόλα για έναν ή μερικούς τίτλους? =/

PS: Ποιο κανάλι;

PS: Νόμισα ότι σε είδα στο #Gamers :o

/Μαρία

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...