Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπ, με μπερδεψατε εσεις οι 2

Βασικα

1. alex αποτι ειχα καταλαβει σαν multimedia platform το xbox ηταν καλυτερο, τελικα οχι ε?Το blue ray δεν λεω, καλο για να μην παρω ξεχωριστο αλλα εαν το xbox ειναι καλυτερο σε αυτα που θελω τοτε θα το χαραμιζα. στην ουσια σε θεματα δικτυωση και interface το ps εχει οτι και το χβοχ ΚΑΙ blue-ray?

2. φιλε pscrazy, σε καταλαβαινω αλλα περισσοτερο μιλας για τις δικες σου αναγκες. Εγω δεν σκοπευω να παιζω ενα νεο παιχνιδι καθε μηνα. το live βεβαια ειναι μια αλλη ιστορια γιατι οντως, πολλα παιχνιδια στην ουσια στο δικτυακο απογειωνονται.

Ειναι και το θεμα της τιμης ρε γαμωτο. Οπως την κοβω την κατασταση, αυτα που θελω τα δινουν και τα 2(εκτος απο το live που ολοι λενε του xbox ειναι καλυτερο) και στην ουσια μου φαινεται=>100Ε παραπανω=blue ray. Καπως ετσι δεν ειναι?

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κοίτα, αν μιλάμε καθαρά για το gaming κομμάτι, για μένα το xbox είναι καλύτερο.

Πιο φθηνή κονσόλα, παίζει κόπιες, στο μεγαλύτερο ποσοστό συγκρίσεων παιχνιδιών τα γραφικά είναι καλύτερα, οι αποκλειστικοί τίτλοι του ps3 (που όπως φαίνεται δεν σε πολύ ενδιέφεραν κιόλας) χάνονται ένας- ένας.

Το μόνο κακό είναι το μη δωρεάν live (με ένα αστείο κόστος 30ε τον χρόνο) το οποίο από ότι λένε είναι όμως πολύ καλύτερο (δεν το ξέρω δεν έχω πείρα από ps3 σε αυτό το θέμα)

Στο multimedia για μένα το ps3 είναι καλύτερο και για το wireles (extra στο xbox) και για τον σκληρό (μέχρι 120gb στο xbox και πολύ ακριβώς εκτός αν κάνεις μοντα) και λεπτομέρειες όπως το ότι παίρνει Linux και γίνεται κανονικό πισι...

Στο pro/fifa που θα παίζεις εσύ (και όπως φαντάζομαι κάνα μπάσκετ κτλ) διαφορά στο gaming δεν θα δεις πλην των 68€ λιγότερα στην αγορά του game από ένα άδειο double layer δισκάκι.

Δημοσ.

Φιλαρακο δικια σου η τελικη αποφαση....

Προσωπικα δεν θα αλλαζα το απιστευτο και αναπαντεχω λιωσιμο μου πανω στο xbox 360 με κανενα blu ray, red ray, yellow ray player...

Αποψη μου παντα....

Δημοσ.

Ρε παιδιά πλάκα κάνετε? Τί να τα κάνουμε τα bluray. Κατέβασε εκεί όλα τα mkv ή bluray iso στο pc σου, και πάρε με 80 ευρώ έναν media player hd που κυκλοφορεί και είσαι κομπλέ! Δεν υπάρχει bluray. Ούτε στην Ραφήνα δεν βλέπουν πια!!!!!

Για μένα το 360 είναι μονόδρομος. Το ps3 το είχα και το πούλησα! Αυτό τα λέει όλα. Για την ώρα όμως λιώνω το grand slam tennis στο wii το οποίο το θεωρώ το κορυφαίο παιχνίδι της χρονιας...

Το ps3 είναι για κλάματα αυτή την στιγμή. Σόρρυ αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Είναι τελευταίο παντού σχεδόν σε όλο τον κόσμο σε πωλήσεις, περιμένουμε 5 χρόνια ένα Gt και ακόμα βλέπουμε μόνο video σε εκθέσεις!! Ε έλεος πια!!!

Η κοροιδία έχει και τα όριά της. Πλέον ξεφτιλίστηκε και το pro και δεν ξέρουν πού να κρυφτούν στην sony...Χαχαχα!!!

• Super Moderators
Δημοσ.
xD Σπέρνεις ρε άτομο.. :lol:

Να σε ρωτήσω κάτι που το είχα απορία.. το PSCrazy δεν είναι το Abbrevi8ed PlayStationCrazy?

ναι μόνο που διάλεξε το nick αυτό επειδή είχε φάει ban ως Apokleiros/Darkhero και ήθελε ξεκάρφωμα στην αρχή... :P

Δημοσ.
. Αν θεωρείς πως δεν είσαι χαζός, θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις τον Google και να ψάξεις τα θετικά και τα αρνητικά της κάθε κονσόλας μόνος σου. (Και εγώ από εκεί διαφωτίστηκα, από κανένα Fanboi helpdesk)

H χειροτερη συμβουλη που θα μπορουσες να μου δωσεις:lol::lol:

Πονεσε το κεφαλι μου, τοσα πολλα ειναι close call, τοσα αρθρα μεχρι και πολυ προσφατα που σου λενε "Εκει αυτο, εκει το αλλο" που τουμπανιασα

Τεσπα, αν κατεληξα καπου ειναι

ps3:

Kαλυτερο σαν media center, συνδεσιμοτητα και δικτυωση

xbox:

καλυτερο για gaming, πολυ ανωτερο το xbox live

Το προβλημα ποιο ειναι τωρα...Επειδη δεν ειμαι τρελος gamer αρχισα να κλεινω προς ps3. ΟΜΩΣ, μετα λεω "Τηλεορασαρα εχω, υποστηριζει παπαδες, με dlna και νεο pc θα παρουμε και στην ουσια θα βλεπω hd σειρες και ταινιες απο εκει και αμα λαχει βρισκουμε και player στο pc για mkv, και γιναμε. Παμε για xbox". ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ διαβαζω οτι πληρωνουμε το live. Ειναι ομως 100Ε φθηνοτερο!!

ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ!!:mad::mad::mad:

Δημοσ.

Πονεσε το κεφαλι μου, τοσα πολλα ειναι close call, τοσα αρθρα μεχρι και πολυ προσφατα που σου λενε "Εκει αυτο, εκει το αλλο" που τουμπανιασα

ps3:

xbox:

Το προβλημα ποιο ειναι τωρα...Επειδη δεν ειμαι τρελος gamer αρχισα να κλεινω προς ps3. ΟΜΩΣ, μετα λεω "Τηλεορασαρα εχω, υποστηριζει παπαδες, με dlna και νεο pc θα παρουμε και στην ουσια θα βλεπω hd σειρες και ταινιες απο εκει και αμα λαχει βρισκουμε και player στο pc για mkv, και γιναμε. Παμε για xbox". ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ διαβαζω οτι πληρωνουμε το live. Ειναι ομως 100Ε φθηνοτερο!!

Αν είσαι whore της Sony και casual gamer πάρε PS3, αν είσαι πραγματικός gamer και δεν ενδιαφέρεσαι για περιττά μπιχλιμπίδια και Blu-Ray πάρε X360.

Δημοσ.

ps3:

xbox:

Τα 40 κατι ευρω τον χρονο μιλας?...Δοκιμασε το LIve και θα καταλαβεις, γιατι ειναι καλυτερο. Συνχαινομαι το ονλινε του PS3, ασε που και voice chatting σχεδον δεν υπαρχει, και οταν υπαρχει, ακούγεται χαλια. Εχω και τις δυο κονσολες, και στο PS3< ουτε μπαινω, οπως μπαινω με το Xboxlive. Μπορει να μην καταλαβεις διαφορες, αλλα θα καταλαβεις στην ποιοτητα.

Επισης, τα 100 ευρω που λεμε ειναι φτηνότερα...αν θελεις, αλλαζεις φιρμware και παιζεις με κοπιες, αντι να σκας 70 ευρω για PS3...pαιχνιδια.

Δεν χανεις με χβοχ360, παρτο, και θα δεις πολλα ακομη απο αυτην την κονσολα.

Δημοσ.
Αν είσαι whore της Sony και casual gamer πάρε PS3, αν είσαι πραγματικός gamer και δεν ενδιαφέρεσαι για περιττά μπιχλιμπίδια και Blu-Ray πάρε X360.

Aν εισαι πραγματικος gamer παιρνεις pc. Οι κονσολες προοριζονται κατα την αποψη μου ειναι για sports games και για ταινιες. Μαζευεσαι με φιλαρακια και λιωνεις στο pro ,στο fifa, στο 2κ9 και μετα βλεπεις και ταινιες.

Αν θελω να παιξω left for dead,call of duty κ.τ.λ ,θα παιξω στο pc και οχι στο xbox ,γιατι ειναι γνωστο και στις πετρες οτι keyboard+mouse>gamepad

Δημοσ.

Αν είσαι πραγματικός gamer, τα έχεις όλα (ή αν όχι όλα, τα περισσότερα :P). Ξεκολλάτε από τις ετικέτες ρε σεις, απλά have fun ;)

Δημοσ.

kaizer 29 λιρες τον χρονο ειναι το live... παιχνιδομηχανη θες, δεν θες ουτε Jukebox ουτε να βλεπεις φωτογραφιες.

παρε το xboxaki να σε σπασουμε online

Δημοσ.

Δεν ειμαι σονυ-φαν αλλα δεν ειμαι και φανατικος gamer. Τεσπα, σε καθε περιπτωση ΜΑΛΛΟΝ προς το παρον παω για xbox.

Απο δικτυα την ψιλοπαλευω, το ιδιο και απο υπολογιστες, η samsung μου κανει παπαδες, μαλλον θα προτιμησω να στησω το δικτυακι μου και να βλεπω τα hd μου ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ απο pc και να κρατησω τα 100Ε και να εχω και πιο φθηνα παιχνιδια. Εξαλλου μπορεις να κανεις πολλες πατεντες για media center.

Δημοσ.

ναι δεν εχει wireless το xbox απο την μαμα του, αλλα υπαρχουν τροποι να το κανεις να εχει χωρις να τα σκασεις και εκει. επισης, μην παρεις την 120αρα εκδοση imho, και η 60αρα ειναι μια χαρα

---------- Post added at 13:07 ----------

με tversity κανεις stream τα mkv στο xbox απο οσο ξερω, εξαλλου η ms εδειξε 1080p video σε stream, χωρις να dlareis τιποτα (silverlight)

Δημοσ.
Για την ώρα όμως λιώνω το grand slam tennis στο wii το οποίο το θεωρώ το κορυφαίο παιχνίδι της χρονιας...

Συμφωνώ απόλυτα και επαυξάνω.

Δημοσ.
Συμφωνώ απόλυτα και επαυξάνω.

το παιχνιδι της χρονιας...http://www.gamespot.com/wii/sports/grandslamtennis/review.html δεν νομιζω..!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...