Tilemaxx Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 είχε τεράστιο hype ,διαφημίσεις απο περιοδικά μέχρι και τηλεοπτικες εκπομπές,αλλο overhyped αλλο overrated.....δεν ρίχνω σκατα στο gtaiv είναι παιχνιδάρα ,εσεις ρίχνετε σκατα στο mgsiv και το υποτιμάτε επειδή δεν ειναι στο 360 εκει είναι η διαφορά.και τα περισσότερα μεγάλα σίτε και οι χρήστες σε αυτα σε polls διαλέγουν το mgsiv για goty 2008. GTA IV Game of the Year Award 2008 πήρε από τα: Gametrailers Kotaku Game Informer Spike TV GiantBomb ActionTrip MGS4 Game of the Year Award 2008 πήρε από τα: IGN Gamespot Gamezine PALGN Εμείς δεν υποτιμάμε το MGS4, αλλά όποιο PS fanboy ρωτήσεις για το MGS4 θα σου πεί "OMG πιάνει 50gb DL Blu-Ray" Αυτή η καραμέλα δεν λέει να λιώσει. Ότι επιχείρημα έχει να κάνει γύρω απο PS3 vs 360, γίνεται χαλκομανία με αυτή την ηλίθια φράση για χέσιμο. Το MGS4 είναι ένα εξαιρετικό action-adventure για το PS3, τίποτα παραπάνω. Το GTA IV είναι απλά ενα τεράστιο Next-gen επίτευγμα, που θα συνεχίζει να κάθεται βαρύ σε πολλούς PStards για πολλά χρόνια ακόμα.
skanjos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 GTA IV Game of the Year Award 2008 πήρε από τα: Gametrailers Kotaku Game Informer Spike TV GiantBomb ActionTrip MGS4 Game of the Year Award 2008 πήρε από τα: IGN Gamespot Gamezine PALGN Εμείς δεν υποτιμάμε το MGS4, αλλά όποιο PS fanboy ρωτήσεις για το MGS4 θα σου πεί "OMG πιάνει 50gb DL Blu-Ray" Αυτή η καραμέλα δεν λέει να λιώσει. Ότι επιχείρημα έχει να κάνει γύρω απο PS3 vs 360, γίνεται χαλκομανία με αυτή την ηλίθια φράση για χέσιμο. Το MGS4 είναι ένα εξαιρετικό action-adventure για το PS3, τίποτα παραπάνω. Το GTA IV είναι απλά ενα τεράστιο Next-gen επίτευγμα, που θα συνεχίζει να κάθεται βαρύ σε πολλούς PStards για πολλά χρόνια ακόμα. gametrailers και spike tv,να θυμίσω τα αποιρα comparison videos που εχουν βάλει λάθος footage επιτηδες?τεσπα δεν ειναι εκει το θέμα,εγώ πάντος το βλέπω:Το mgs IV είναι απλά ενα τεράστιο Next-gen επίτευγμα, που θα συνεχίζει να κάθεται βαρύ σε πολλούς xbots για πολλά χρόνια ακόμα.και ισως ξεχνάς οτι ο pstard μπορεί να παίξει το gtaiv και δεν το θάβει (απλα βλέπετε φαντάσματα κάποια ατομα)ενω οι xbots μια ζωη θα κλαινε για το mgsiv....
darklordvader77 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Θελετε να κανω μια λιστα που αγαπω να μισω στο Ps3 : 1) heavenly sword 2) uncharted 3)motostorm 1 (to 2 απλα οπτικα αθλιο) 4) little big planet 5) mgs4 6) Κillzone 2 (με διαφορα το καλυτερο single game στο ps3) Αυτα απο εμενα .... fixed ! ρε παιδες ας απολαυσει ο καθενας αυτα που του προσφερει το μηχανημα του, δεν ειναι για ολους το ιδιο. π.χ. δεν εχω ακουσει ενα σοβαρο επιχειρημα του apokeirou(/darkhero/pscrazy) για το mgs4 γιατι το ενα ξινιζει το αλλο του βρωμαει.. δεν το σεβεται σαν παιχνιδι, κ αδυνατω να το πιστεψω οτι το χει τερματισει.. οτι εδωσε λεφτα στην konami!! μα καλα μαζοχας ειναι?? απ την αλλη ομως να σεβομαστε ομως κ τα γουστα των αλλων. Αν του αρεσει κανενος π.χ. περισσότερο το splinter cell θα το καταλαβω.. με αλλα λογια ας συγκρινουμε ομοια πραγματα οπου μπορουμε, γιατι συγκριση μεταξυ gta4/mgs4 δεν υφισταται, ειναι απλα διαφορετικου τυπου παιχνιδια. Στους μισους θα αρεσει το ενα, στους αλλους μισους το αλλο, οποτε καθαρα υποκειμενικο θεμα ειναι. replayability με διαφορετικους τροπους περασματος πιστας/easter eggs/cinematics το ενα, replayability με ανοιχτο gameplay/ποικιλια αποστολων το αλλο. κ τα 2 κορυφαια στον τομεα τους με αλλα λογια.. Γενικα μη πιανεστε στις π@π@ριες του apokleirou αν κανετε search θα δειτε οτι προκειται για διαταραγμενη προσωπικοτητα όπως το GW στο MGS2 οταν μπηκε ο ιος.. αλλα λεει τωρα, αλλα ελεγε πριν 6 μηνες, αλλα πριν 1 χρονο.. μη δινετε αξια σε botάκια
Tilemaxx Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 gametrailers και spike tv,να θυμίσω τα αποιρα comparison videos που εχουν βάλει λάθος footage επιτηδες?τεσπα δεν ειναι εκει το θέμα,εγώ πάντος το βλέπω:Το mgs IV είναι απλά ενα τεράστιο Next-gen επίτευγμα, που θα συνεχίζει να κάθεται βαρύ σε πολλούς xbots για πολλά χρόνια ακόμα.και ισως ξεχνάς οτι ο pstard μπορεί να παίξει το gtaiv και δεν το θάβει (απλα βλέπετε φαντάσματα κάποια ατομα)ενω οι xbots μια ζωη θα κλαινε για το mgsiv.... Κανένας δεν κλαίει για το MGS4. Ίσως εσείς να κλαίτε που χάσατε την αποκλειστικότητα του MGS, και το βγάλατε σκάρτο απο τώρα. Τεσπα ας μην κάνουμε άλλο derail με αυτά τα 2.
darklordvader77 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 σκαρτο ποιος το βγαλε τωρα?? δε θυμαμαι κανεναν απ το forum να το λεει.. δεν κλαει κανεις, επειδη πηγε και στο x360, απλα όντας multiplatform δεν θα χει τα μεγιστο optimization που χε το 4 στη μια κονσολα.. βεβαια απ την αλλη μεγαλυτερο κοινο μπορει να σημαινει κ πιο προσεγμενη δουλεια,δε ξερεις ποτε με αυτους τους Ιαπωνες.. Κ καλυτερα που δεν πηγε το 4, θα ταν οπως στο πρωτο xbox. barely playable port..
Tilemaxx Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 σκαρτο ποιος το βγαλε τωρα?? δε θυμαμαι κανεναν απ το forum να το λεει.. δεν κλαει κανεις, επειδη πηγε και στο x360, απλα όντας multiplatform δεν θα χει τα μεγιστο optimization που χε το 4 στη μια κονσολα.. βεβαια απ την αλλη μεγαλυτερο κοινο μπορει να σημαινει κ πιο προσεγμενη δουλεια,δε ξερεις ποτε με αυτους τους Ιαπωνες.. Κ καλυτερα που δεν πηγε το 4, θα ταν οπως στο πρωτο xbox. barely playable port.. Αυτο το τελευταίο δεν το έπιασα, τι εννοείς? Αν είναι αυτό που φαντάζομαι μιλάμε για τρελό γέλιο...
darklordvader77 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 μιλω για το κακιστο port του MGS2: Substance στο πρωτο Xbox αν δεν το καταλαβες.. τυγχανει να το χω κ στις 3 εκδοσεις (ps2/xbox/pc) μιας κ ειναι απ τα αγαπημενα μου παιχνιδια. παρ' ολο το ανωτερο hardware του ειχε κολληματα/πτωση fps κ χαλια χειρισμο.. ψεματα? να μη μιλησω κ για το twin snakes στο Gamecube που κ παλι πιο δυνατο ηταν το hardware του, ειχε κ αυτο σε σημεια αρκετο framedrop.. ε αμα μεταφερεις οπως ειναι τη μηχανη γραφικων,χωρις optimazation λογικο δεν ειναι? αυτος ειναι ο ορισμος του κακου port με αλλα λογια..
darhe13 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 ρε θηριο πηρες 3 φορες το ιδιο παιχνιδι......αυτο θα πει mgsfan...αν κ πολλοι λενε οτι το 2 ηταν το χειροτερο συγκριτικα με τα αλλα mgs!!
darklordvader77 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 θεωρηθηκε ετσι απο μερικους, λογω Raiden που δικαιολογειται,διοτι ειναι gay! (κ αρεσει στις 17χρονες Γιαπωνεζουλες που δεν τους αρεσαν αυτου του ειδους τα παιχνιδια-το χε πει στο document of mgs ο kojima χαριτολογοντας. το νινι..σερνει παιχνιδια τελικα!!) κατα τα αλλα, φοβερο gameplay,cutscenes,μουσικη, αλλα κυριως ιστορια! μετα τους 2 τερματισμους, καταλαβαινεις τι γινεται.. οποιος θελει, ας διαβασει την VR Theory και το Legacy of MGS2 που παραθετω εδω: http://www.metagearsolid.org/reports_mgs2.html ειναι πολλά,το ξερω, αλλα θα λυθουν αρκετες αποριες κ θα καταλαβετε το μηνυμα του kojima σε αυτο το παιχνιδι. Δε βγαινουν καθε μερα τετοια. επισης για οποιον ενδιαφερεται να δει το μαρτυριο του Kojima κ ολα τα μηνυματα που φωναζουν στο MGS4 οτι δεν αντεχει αλλο, θελει να πεθανει ο snake,για να μη ξαναφτιαξει αλλο παιχνιδι mgs, ας διαβασει εδω: http://www.metagearsolid.org/reports_mgs4.html
KaizerSoze Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Nα ρωτησω κατι?1080p το ΧBOX μπορει να αναπαραγει? Γιατι αποτι βλεπω στο eshop 720p και 1080i βλεπω αλλα 1080 progressive δεν βλεπω ps. στο Πλαισιο παντως λενε 1080p, μιλαω για την εκδοση Elite που εχει τα καλωδια μεσα και τον 120αρη σκληρο. Προς τα εκει εχω καταληξει γιατι δεν καιγομαι να αρχισω να παιζω HALO αμεσα ούτε με νοιαζει να γλυτωσω 100Ε αλλα να πεσω στα 256MB μνημης ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:09 ---------- Ρε σεις, μουπε ενας φιλος πουχει ps3 οτι και αυτο υποστηριζει συνδεση σε δικτυο και μαλιστα wireless πως εχει 80g σκληρο εσωτερικο, 2 θυρες usb, media center, εξισου ισχυρο αν οχι καλυτερο επεξεργαστη και δεδομενου και του blue ray μηπως να παω προς τα εκει? Ξαναλεω, δεν αποτελει 1ο κριτηριο για μενα η πληθωρα παιχνιδιο, ενα Pro το εχουν και τα δυο
pscrazy Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Nα ρωτησω κατι?1080p το ΧBOX μπορει να αναπαραγει?Γιατι αποτι βλεπω στο eshop 720p και 1080i βλεπω αλλα 1080 progressive δεν βλεπω ps. στο Πλαισιο παντως λενε 1080p, μιλαω για την εκδοση Elite που εχει τα καλωδια μεσα και τον 120αρη σκληρο. Προς τα εκει εχω καταληξει γιατι δεν καιγομαι να αρχισω να παιζω HALO αμεσα ούτε με νοιαζει να γλυτωσω 100Ε αλλα να πεσω στα 256MB μνημης ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:09 ---------- Ρε σεις, μουπε ενας φιλος πουχει ps3 οτι και αυτο υποστηριζει συνδεση σε δικτυο και μαλιστα wireless πως εχει 80g σκληρο εσωτερικο, 2 θυρες usb, media center, εξισου ισχυρο αν οχι καλυτερο επεξεργαστη και δεδομενου και του blue ray μηπως να παω προς τα εκει? Ξαναλεω, δεν αποτελει 1ο κριτηριο για μενα η πληθωρα παιχνιδιο, ενα Pro το εχουν και τα δυο Kαι τα 2 μπορουν να αναπαραγουν 1080p σημα! Θα σου προτεινα ΧΒΟΧ 360 χαλαρα απο πολλες αποψεις, αλλα αμα οι φιλοι σου εχουν το mpeeestation 3 , παρε αυτο, να μην τους πας κοντρα μετα οτι τα παιχνιδια σου παιζουν καλυτερα στο χβοχ και τους το λες πως παιζεται εσεις χωρις ΑΑ, μουντα χρωματα.....:-D
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 mpeeestation 3 xD Σπέρνεις ρε άτομο.. Να σε ρωτήσω κάτι που το είχα απορία.. το PSCrazy δεν είναι το Abbrevi8ed PlayStationCrazy? Πραγματικά αν ήσουν τόσο FAN του PS (που το έκανες και Nn σου) και είδες τα χάλια και τα μείον του και άλλαξες μεριά.. είσαι πολύ ώριμο άτομο. Δύσκολα αλλάζει κάποιος όχθη, όπως και εγώ π.χ ακόμα και εδώ στο Forum έγραφα πολλές μπούρδες υπέρ των AMD (στα χρόνια της καταστροφής τους) μέχρι να κάνω τα διαβάσματα μου και να γυρίσω στους Intel. Ελπίζω να μην έβγαλα λάθος συμπεράσματα.. Για πες και εσύ.. Ontopic: Φίλε KaizerSoze, η αλήθεια είναι ότι εδώ μέσα κυκλοφορούν άτομα που δεν είναι αντικειμενικά και ντρέπομαι να σου πω ποια κονσόλα να αγοράσεις. Αν θεωρείς πως δεν είσαι χαζός, θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις τον Google και να ψάξεις τα θετικά και τα αρνητικά της κάθε κονσόλας μόνος σου. (Και εγώ από εκεί διαφωτίστηκα, από κανένα Fanboi helpdesk) /Μαρία
KaizerSoze Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Ρε σεις, ουτε ''με την μοδα θελω να παω'' ουτε με τα φιλαρακια, 30 χρονων μαντραχαλος ειμαι. @pscrazy Θα σου προτεινα ΧΒΟΧ 360 χαλαρα απο πολλες αποψεις, Για πες... Γιατι οτι ρωτησα,usb, σκληρος, δικτυωση, επεξεργαστη, αποτι ειδα/μου ειπαν ολα τα διαθετη και το Playstation ΣΥΝ το blueray Ενα επιπλεον προβλημα ειναι οτι δεν εχω pc στο σπιτι για 15 μερες ακομα οποτε δεν μπορω να ψαξω με την ησυχια μου. Γιαυτο σας τα πρηζω εδω, σορρυ κιολας
alexzzz Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Kaizer... έχω xbox αλλά για αυτό που θέλεις εσύ πάρε ps3... αφού θέλεις ένα παιχνίδι στην χάση και στη φέξη που σημαίνει ότι δεν σε νοιάζει αν είναι κόπια ή original και πιο πολύ media center και να εκμεταλλευτής και το blue ray, πιστεύω ότι σου ταιριάζει πιο πολύ.
pscrazy Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) Κοιτα sonakias μεχρι το κοκαλο ειμαι ακομη και τωρα, αλλα την αληθεια πρεπει να την λεω οπως τουλαχιστον τη ζω εγω....Να το παιζω ευχαριστημενος ενω δεν ειμαι! -Οτι το χβοχ μου δινει την καλυτερη ευχαριστηση απο ολα τα μηχανηματα ειναι κακο να το πω? -Οτι εχω κανει μια απιστευτη online παρεα στο xbox live και λιωνουμε παρεα, ειναι κακο να το πω? -Οτι το xbox live ειναι αιωνες καλυτερο απο το on line μεσαιωνα του ps3, ειναι κακο να το πω? -Οτι το HOME ειναι μια αποτυχια, ειναι κακο να το πω? -Οτι ολοι οι φιλοι μου που πηραν Ps3 πηραν και μετα χβοχ 360 για να παιζουν! και το ps3 το εχουν για κανενα first party τιτλο οταν θυμηθει να μας πεταξει η sony, ειναι κακο να το πω? -Το οτι η sony μας εταζε λαγους με πετραχιλια, αλλα μεχρι τωρα δεν εχουμε δει τιποτα απο τα δυο , ειναι κακο να το πω? -Το οτι εχει καταντησει αστειο το ολο θεμα με το GT5, ειναι κακο να το πω? -Το οτι δεν με ενδιαφερουν καθολου, οπως και στους φιλους μου οι blu ray δυνατοτητες της κονσολας (το 99% των gamer δεν το ενδιαφερει), ειναι κακο να το πω? -Οτι τα παιχνιδια κατα 99,999% ειναι χειροτερα στο ps3 σε αντιστοιχια με του ΧΒΟΧ 360(αλλα λιγοτερο και αλλα κανουν ΜΠΑΜ), ειναι κακο να το πω? Συμπερασμα: Γιατι θα πρεπει να ειμαι ευχαριστημενος απο την sony, της το χρωσταω δεν το καταλαβα. Ωραια επαιξα μεχρι τωρα 5 τιτλους αλλα μεχρι εκει! Περιμενω αλλους 5 να παιξω και μετα στην αποθηκη! Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2009 από pscrazy
Προτεινόμενες αναρτήσεις