Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα επιχειρήματα σας με έχουν αφοπλίσει. :P

/Koritsi_Gia_PC

Τα επιχειρήματα χρειάζονται όταν γίνεται σοβαρή κουβέντα....

Αρχικά, πολύ εκτός θέματος, το Lineage2 δεν έχει καμία σχέση με το WOW και τη DotA. Δεν έχει καμία σχέση η τακτική του με τη Blizzard.. διότι πολύ απλά το Grafics Engine του κάνει ΑΛΜΑΤΑ μετά από κάθε update. Προχθές που έβαλα το τελευταίο Throne π.χ να δω τι λέει, έχασα ΚΑΙ frames με Overclocked σύστημα και με 8800GT. Νομίζω καταλαβαίνεις πως κάθε άλλο παρά παλιό δεν είναι.. στο λέω απλά να μην σε πιάσουν αδιάβαστο.

/Koritsi_Gia_PC

Άρα αφού έχει καλά γραφικά είναι και καινούριο...

Οι μηχανισμοί, το gameplay μας αφήνουν αδιάφορους...

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καποιοι προσπαθουν να μειωσουν την αρμαδα τιτλων του ΧΒΟΧ, οτι και καλα δεν ειναι exclusive και αλλα τετοια!

PS3 fans ηρεμιστε! Το χβοχ ειτε το θελετε ειτε οχι, με βαση τα παιχνδια και την ποιοτητα που εχει σε αυτα εχει βαλει στην γωνια το SONY και το γορθοκοπαει, ουτε ο rocky balboa δεν εφαγε τετοιο ξυλο στις ταινιες του.

Το χβοχ το εχει σαπισει στο ξυλο το ps3!

3 χρονια μετα το λανσαρισμα βλεπουμε τα παιχνιδια της SONY σε trailers σε Ε3....

Θα πω και το εξης , ξερετε ποσα παιχνιδια ειναι exclusive απο θεμα απο οπτικης ποιοτητας αφου εκει τα παιζω γιατι στο ps3 απο τα bugs στα graphics απλα δεν παιζονται αμα εχεις ΧΒΟΧ! -> RESIDENT EVIL, FAR CRY 2, FALLOUT, CONDEMNED 2, GTA4, GRID, μερικα απο μια λιστα που ειναι πανω απο 100 παιχνιδια....

Μερικα exclusive που αγαπησα στο xbox ειναι : 1) kameo, 2) forza 2, 3) crackdown 4) halo 3, 5) halo wars, 6) PGR 3 and 4, 7) banjoo kazoe, 8) gears of war 2 9) gears of war (xbox live) 10. lost odyssey

Θελετε να κανω μια λιστα που αγαπησα στο Ps3 : 1) heavenly sword 2) uncharted 3)motostorm 1 (to 2 απλα οπτικα αθλιο) 4) little big planet 5) mgs4 6) Κillzone 2 (με διαφορα το καλυτερο single game στο ps3)

Αυτα απο εμενα ....

Επεξ/σία από pscrazy
Δημοσ.
Λοιπόν skanjos να σου ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα εκτός και αν αυτά που λες προκύπτουν από το γεγονός ότι φουμάρεις κανα ειδικό ντουμάνι οπότε και θα σε παρακαλέσω να μου πεις που το βρήκες...

1. Η Microsft έχει τα Windows και το xbox. Άλλα όταν βλέπεις σε ένα προϊόν Microsoft only on xbox σημαίνει ότι τη χρονική στιγμή που βγαίνει είναι exclusive στο xbox και σε κανα εξάμηνο μπορεί να βγεί για Windows. (Λέω Windows και όχι PC) Άρα τα παιχνίδια που προσπαθείς να πείς ότι δεν είναι exclusive ΕΙΝΑΙ exclusive σε Microsoft πλατφόρμες συνολικά.

2. Το να αναφέρεις λίγα καλά exclusives μέσα σε μια θάλασσα μέτριων παιχνιδιών είναι γελοίο. Κάτι αντίστοιχο έκαναν και οι τραπεζίτες με τα ενυπόθηκα δάνεια και κοίτα που βρισκόμαστε τώρα.

1.lost planet only on xbox βγήκε και σε ps3.tales of vesperia only on xbox βγήκε και σε ps3.η δεν το είδες το πιο πίσω ποστ μου η κάνεις τον τυφλό.δεν υπάρχει Microsoft exclusive όπως δεν υπάρχει sony exclusive game.πχ το ffxiv online δεν είναι exclusive.πχ2 μπορώ το gears of war να το παίξω σε ένα sony vaio laptop......

2.καθαρά άποψη σου φίλος,εμένα μπορεί να μου αρέσει το heavenly sword ο άλλος το είπε πατάτα πιο πρίν ,στον pscrazy του αρέσει,περι γούστου κολοκυθόπιτα που λένε.όταν στις λίστες του xbox βάζετε το viva pinata και το banzo γιατί στην λίστα του ps3 να μην βάλω το rachet?και πραγματικά θεωρείς μέτρια τα uncharted2,gow3,heavy rain,last guardian,gt5,ffversus xiii 7/12 games που ανάφερα και τα 2 jrpgs δεν τα βάζω άντε πες δεν είναι του γούστου σου .... το agent είναι απο rockstar north οπότε θα τα σπάει όπως όλα τα αλλα project τους. είπαμε να έιστε fanboys αλλα κάποια πράγματα να τα λέτε με το όνομα τους,τα καλά games είναι καλα games.σαν το metal gear solid που το λέτε movie gear solid και μετά σας πετάει ενα τίμερ ο κοτζίμα και τρίβετε τα χέρια σας και πιάνουν φωτιά.......αυτό μου την σπάει με τους xbox fanboys,εγω το λέω είμαι ps fan αλλα τα παιχνίδια του xbox που μαρέσουν τα λέω (mass effect,geow1/2,lost odyssey,star ocean4,splinter cell,halo 3)δεν τα θάβω...

Δημοσ.

skanjo μην συγκρινεις το rachet , με τα kameo και banjo! respect στην RARE παιδια!

Σε λιγο θα μου πειτε και το resistance! Kανουμε χατιρια σε ανυπαρκτα games και περνουν μεγαλες βαθμολογιες.

Κοιτα οσο για το mgs4 , δεν μου αρεσε το παιχνιδι σαν gameplay, μου αρεσε το δεσιμο με τα cutscenes . Εαν δεν ειχε τα cut scenes θα ειχε φαει ΠΟΡΤΑ που λεμε. Ο οπτικος τομεας του παιχνιδιου στο gameplay μεταξυ φθορας και αφθαρσιας. Α ρε konami με τα engines σου

Δημοσ.
μια χαρα ηταν τα γραφικα του mgs4...ειδικα εκει που γυρνας πισω στο shadow moses τα σπαει..

O καθε ενας απο εμας με τα γουστα του...Θυμαμαι το Παρισι σαν πιστα, αισχος παιδια αλλα sorry. Θυμαμαι τις πιστες στα χωραφια, ΜΑΠΑ! Το shadows moses περα απο την χιονοθυελα που μαμουσε ολα τα αλλα ηταν ps2 HD...

Καλα HD Mgs ετσι για να το λεμε, γιατι σε σκηνες μαχης το ps3 οποιος το καταλαβε εκανε την κλασικη ps2 καθιερωμενη τακτικη απο sony να ριχνει την αναλυση στα μισα για να κραταει τα fps σε ενα σεβαστο επιπεδο...

Εγω ενας pcakias απο γεννημα θρεμα που λεμε , οταν τα βλεπω αυτα ξερναω...

Δημοσ.

εμενα η αποψη μου για αυτο το παιχνιδι ειναι οτι προκειτε για εξαιρετικο παιχνιδι...με ποιοτικοτατα γραφικα εξαιρετικο σεναριο κ υπεροχη μουσικη!δεν ειναι τυχαιο που πηρε κ εξαιρετικες βαθμολογιες απο παντου..αν κατι ειναι μειον ειναι τα πολυ μγαλα βιντεακια που εχει!αλλα ετσι ειναι ο hideo....

Δημοσ.

έλεος τι άλλο θα ακούσουμε για το mgsiv.....το παιχνίδι είναι χαλαρά η καλύτερη gaming εμπειρία current gen,και ότι κακόβουλα σχόλια μόνο σαν ζήλια ακούγεται.αν εξερέσω το valkyria chronicles το mgsiv είναι το top current gen game για μένα πάντος και όπως φαίνεται για άποιρα site που το δώσαν πέρυσι goty ενώ είχε σκληρό ανταγωνισμό απο το πιο overhyped game gtaiv και απο το καλύτερο 360 game gears of war 2.

πραγματικά το γεγονός οτι το Mgsiv δεν θα πάει ποτέ στο 360 φάνηκε στην φετινή ε3 και έχει τσούξει αρκετά αποτι βλέπω χεχεχε

Δημοσ.
έλεος τι άλλο θα ακούσουμε για το mgsiv.....το παιχνίδι είναι χαλαρά η καλύτερη gaming εμπειρία current gen,και ότι κακόβουλα σχόλια μόνο σαν ζήλια ακούγεται.αν εξερέσω το valkyria chronicles το mgsiv είναι το top current gen game για μένα πάντος και όπως φαίνεται για άποιρα site που το δώσαν πέρυσι goty ενώ είχε σκληρό ανταγωνισμό απο το πιο overhyped game gtaiv και απο το καλύτερο 360 game gears of war 2.

πραγματικά το γεγονός οτι το Mgsiv δεν θα πάει ποτέ στο 360 φάνηκε στην φετινή ε3 και έχει τσούξει αρκετά αποτι βλέπω χεχεχε

Fanboy detected. Το GTA IV ήταν πολύ καλύτερο απο το MGS4.

Δημοσ.
Fanboy detected. Το GTA IV ήταν πολύ καλύτερο απο το MGS4.

Τo GTAIV ένα από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών από τους απλούς gamers, πολύ κακό από τα PS3 fanboys. Είπαμε ότι δεν είναι exclusive, δεν αξίζει...

Δημοσ.
Τo GTAIV ένα από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών από τους απλούς gamers, πολύ κακό από τα PS3 fanboys. Είπαμε ότι δεν είναι exclusive, δεν αξίζει...

Τα πιο αστείο επιχείρηματα των PStards για το GTA IV το ξέρεις? Δεν έχει λέει τόσο fun όσα τα προηγούμενα, δεν έχει μεγάλη πόλη, δεν χρειαζόμαστε τόσο ρεαλισμό κ.τ.λ. Αλλά ξέχασα, PS3 παίζετε.

Δημοσ.
Τα πιο αστείο επιχείρηματα των PStards για το GTA IV το ξέρεις? Δεν έχει λέει τόσο fun όσα τα προηγούμενα, δεν έχει μεγάλη πόλη, δεν χρειαζόμαστε τόσο ρεαλισμό κ.τ.λ. Αλλά ξέχασα, PS3 παίζετε.

το overhyped τωρα εσείς πως το βγάζεται κακό παιχνίδι μόνο εσείς οι lemmings μπορείτε.... hype πάντε δείτε τι σημαίνει η λέξη... και βρείτε μου εσείς ενα παιχνίδι που είχε περισότερο Hype απο το gtaiv,παρόλαυτα το Mgsiv το κέρδισε σύμφωνα με τα μεγαλύτερα σιτε,τώρα εσείς αν θέλετε να βλέπετε φαντάσματα οτι οι Ps3 users μισουν το gtaiv τι να πω.....

Δημοσ.
το overhyped τωρα εσείς πως το βγάζεται κακό παιχνίδι μόνο εσείς οι lemmings μπορείτε.... hype πάντε δείτε τι σημαίνει η λέξη... και βρείτε μου εσείς ενα παιχνίδι που είχε περισότερο Hype απο το gtaiv,παρόλαυτα το Mgsiv το κέρδισε σύμφωνα με τα μεγαλύτερα σιτε,τώρα εσείς αν θέλετε να βλέπετε φαντάσματα οτι οι Ps3 users μισουν το gtaiv τι να πω.....

Είχε hype, αλλά ήταν πολύ καλύτερο απο το MGS4. Τώρα κανένα site δεν ανέφερε οτι το MGS4 κέρδισε το GTA IV, τα βραβεία που τους δώθηκαν απο διάφορα site ήταν σχεδόν τα ίδια. Μην προσπαθήτε άδικα να θεοποιήσετε το MGS4, και να ρίξετε σκατά στο GTA IV, δεν σας βγαίνει ρε γαμώτο...

Δημοσ.
Είχε hype, αλλά ήταν πολύ καλύτερο απο το MGS4. Τώρα κανένα site δεν ανέφερε οτι το MGS4 κέρδισε το GTA IV, τα βραβεία που τους δώθηκαν απο διάφορα site ήταν σχεδόν τα ίδια. Μην προσπαθήτε άδικα να θεοποιήσετε το MGS4, και να ρίξετε σκατά στο GTA IV, δεν σας βγαίνει ρε γαμώτο...

είχε τεράστιο hype ,διαφημίσεις απο περιοδικά μέχρι και τηλεοπτικες εκπομπές,αλλο overhyped αλλο overrated.....δεν ρίχνω σκατα στο gtaiv είναι παιχνιδάρα ,εσεις ρίχνετε σκατα στο mgsiv και το υποτιμάτε επειδή δεν ειναι στο 360 εκει είναι η διαφορά.και τα περισσότερα μεγάλα σίτε και οι χρήστες σε αυτα σε polls διαλέγουν το mgsiv για goty 2008.

Δημοσ.

850 σελιδες και ακομα να καταλαβετε αν καποιο απο τα 2 μηχανηματα ειναι καλυτερο.

Το ενα κοστιζει πλεον 200€?το αλλο 250€?

Ε παρτε και τα 2 ρε παιδια να ειστε ενταξει;).Σας βλεπω ολους και σκατε σκατε...Αραχτε ρε(διαβαστε και για καμια εξεταστικη μερικοι:-)).

ΥΓ:"Η αποψη ειναι σαν τη κw!λ0τρυπιδα.Ολοι εχουν και απο 1".

Και επειδη οι αποψεις ειναι διαφορετικες...Μη καθεστε και σκατε για ανουσια πραγμματα...Ρε 800+σελιδες αναλυσεις για το αν καποιο απο τα 2 ειναι τουμπανομηχανημα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...