Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Θα ερχόσουν εσύ και μετά θα ακούγαμε για την υπόλοιπη ζωή, γκρίνιες.. Να μου λείπει. k.s00r. Βαριεμαι να σου αναλυσω...Απλα θα σου πω οτι ο αδερφο σου εκανε την καλυτερη επιλογη!!! Ε, εγώ μπήκα στο κόπο να διαβάσω. Βρήκα τα Pros/Cons, και τον "ενημέρωσα" που θα πάει να τα σκάσει Credits on me! /Koritsi_Gia_PC
6xXx6 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) η λέξη exclusive χρησιμοποιείται μόνο για παιχνίδια που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού.π.χ. το mlb the show δεν θεωρείται exclusive γιατι βγήκε φέτος και για ps2,πόσο μάλλον τα games που βγαίνουν και σε pc. Παντός το κουτί του gear of war γραφή (exclusive game xbox 360) exclusive game σημαίνει πώς το παιχνίδι είναι αποκλειστικότητα σε μια κονσόλα η σε μια οικογένεια συστημάτων δηλαδή αμα βγει ένα παιχνίδι στο ps2 και στο ps3 δεν παβη να είναι exclusive της sony ετσι βλέπω και το gear of war μιας και της Microsoft ουσιαστικά τα pc θεωρούνται σύστημα της δεν είναι δυνατών να βγάλει η ms παιχνίδι και να μην βγει σε pc κάνας Άλος τη πιστεύει ? για μένα προσοπικά παιχνίδια που αξίζουν για το 360 είναι το lost odyssey,star ocean,geow 2 και splinter cell τα περισότερα αλλα είναι μέτρια. Ο καθένας έχει της απόψεις του Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2009 από 6xXx6
KaizerSoze Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Τελευταια φορα που ασχοληθηκα με κονσολες, η μαχη ηταν mega drive vs snes oποτε συμπαθατε με, προσπαθησα, αλλα 846 σελιδες ειναι παρα πολλες για καποιον ασχετο ΑΝ μπορει καποιος συντομα να μου εξηγησει σε 2-3 επιχειρηματα γιατι ps3 ή γιατι xbox360 ξερω οτι θα το εχουν ρωτησει αλλοι 200 ανθρωποι αλλα πραγματικα, θα ειναι πολυ πιο συντομο, εξαλλου δεν θελω απιστευτες λεπτομεριες. Πχ το αν το ps3 εχει 3500 τιτλους και το χβοχ 2000 δεν με καιει Για να βοηθησω, προς το παρον ειμαι στο pS=> Eχει blue-ray xbox=>συνδεεται ευκολα στο δίκτυο και παιζει σαν media center δεδομενου πως παιζω κυριως τα γνωστα αθλητικα παιχνιδια, λογικα να υπαρχει πχ pes στο ενα και οχι στο αλλο δεν παιζει, σωστα? Εχουμε τιποτα νεα για επομενη γενια?Γιατι και τα 2 ειναι ηδη ποσο, 3 χρονια περιπου που εχουν κανει το μπαμ?Μηπως πεθανουν σε 6 μηνες επειδη θα βγει πχ ps4?
mchrisober Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Φιλε μου δεν ξερω γιατι τοση ειρωνια, αλλα ναι μας μαθαινουν και αυτα στο πολυτεχνιο. Αλλα δεν νομιζω να ξερεις τπτ απο αρχιτεκτονικη υπολογιστων γι αυτα τα λες αυτα. Εσυ απλα περνεις το παιχνιδακι σου και το βλεπεις και λες τι ωραια τα γραφικα.... Τεσπα, επειδη δεν θελω να μπω σε λεπτομεριες που θα κουρασουν και δεν θα τις καταλαβεις, ασε πιο ειδικους σε θεμα hardware να αναλυσουν καποια πραγματα και σταματα τις κοροιδιες. Και πληροφοριακα ειμαι στο Πολυτεχνιο του Βολου στο ΤΜΗΥΤΔ. Εαν εχεις ακουσει τοτε δεν πρεπει να μιλας. Αντε γιατι στην Ελλαδα γιναμε ολοι ξαφνικα παντογνωστες....Ελεος..
Tilemaxx Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Τελευταια φορα που ασχοληθηκα με κονσολες, η μαχη ηταν mega drive vs snes oποτε συμπαθατε με, προσπαθησα, αλλα 846 σελιδες ειναι παρα πολλες για καποιον ασχετο ΑΝ μπορει καποιος συντομα να μου εξηγησει σε 2-3 επιχειρηματα γιατι ps3 ή γιατι xbox360 ξερω οτι θα το εχουν ρωτησει αλλοι 200 ανθρωποι αλλα πραγματικα, θα ειναι πολυ πιο συντομο, εξαλλου δεν θελω απιστευτες λεπτομεριες. Πχ το αν το ps3 εχει 3500 τιτλους και το χβοχ 2000 δεν με καιει Για να βοηθησω, προς το παρον ειμαι στο pS=> Eχει blue-ray xbox=>συνδεεται ευκολα στο δίκτυο και παιζει σαν media center δεδομενου πως παιζω κυριως τα γνωστα αθλητικα παιχνιδια, λογικα να υπαρχει πχ pes στο ενα και οχι στο αλλο δεν παιζει, σωστα? Εχουμε τιποτα νεα για επομενη γενια?Γιατι και τα 2 ειναι ηδη ποσο, 3 χρονια περιπου που εχουν κανει το μπαμ?Μηπως πεθανουν σε 6 μηνες επειδη θα βγει πχ ps4? Xbox 360>PS3 γιατί: Καλύτερο value for money κονσόλας-τιμής-παιχνιδιών, έτη φωτός καλύτερο online απο το τριτοκοσμικό PSN, Exclusive Downloadable content (Maps, όπλα, οχήματα, items), εγκατάσταση ολόκληρου του παιχνιδιού στον σκληρό με πολύ καλύτερα loading times, καλύτερη απόδοση στα multiplatform, καλύτερη τεχνική υποστήριξη, προσεχώς(?) IPTV, και διάφορα άλλα. Μην πετάξεις χρήματα για PS3. Όσον αφορά το Blu-Ray, αν έχεις βασικές γνώσεις encoding, μπορείς να δεις HD ταινίες και στο X360. Τώρα, η νέα γενιά αποκλείεται να έρθει πρίν το 2011.
Yperaspisths Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 επειδή μάλλον είσαι καινούριος μπορώ να σου βάλω εικόνες και δεν θα μπορείς να βρείς ποιο είναι το rip και ποιο το source. και ξέρεις ότι highdefinition υπήρχε πριν βγει το δισκάκι έτσι? ότι βγαίνουν έργα σε 1080 χωρίς να έχουν βγει σε bluray/hddvd? για πες μου σε ποιο ps3 είδες τα indiana jones και τα jurassic park γιατί εγώ τα είδα στο pc μου σε 1080p. φυσικα μπορω να σου βαλω και αλλα εργα που δεν εχουν βγει ακομα σε δισκακια... και για να ξαναπώ ότι είχα πει και παλιά, είστε αστείοι οι κάτοχοι ps3 ώρες ώρες. βλέπετε την διαφορα σε αυτό που είναι κατά 99.99% ίδιο με το bluray (από καλο group, όχι scene wars και 1click encode) και δεν βλέπετε την διαφορα στα multiplatform που κάνει μπαμ από χιλιόμετρο. Welcome back, Toufas Ratio: 1.802 UL: 10.69 TB DL:5.94 TB Completed torrents [show] - 955 Uploaded10,950.75 GB Downloaded6,078.10 GB Share ratio1.802 Bonus42202.696 μαλλον να παω να κατεβασω κανα mkv γιατι αυτα τα stats σε tracker μονο με hidef ειναι τιποτα μπροστα στα δισκακια που νοικιαζετε απο το seven. Μπα παλιος ειμαι. Θυμαμαι πολυ καλα τις εικονες που εβαλες. Φυσικα εβαλες αυτες που σε συνεφεραν για να κρυψεις την αληθεια. Εχω κατεβασει ταινιες mkv και δηλωνω οτι η ποιοτητα ειναι απειρως χειροτερη. Προτιμω να δωσω 15 ευρακια για να παρω ταινια απο amazon ,play κ.τ.λ , παρα να κατεβασω μια ταινια που δεν εχει την ποιοτητα ενος blu ray disc.
skanjos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Παντός το κουτί του gear of war γραφή (exclusive game xbox 360) exclusive game σημαίνει πώς το παιχνίδι είναι αποκλειστικότητα σε μια κονσόλα η σε μια οικογένεια συστημάτων δηλαδή αμα βγει ένα παιχνίδι στο ps2 και στο ps3 δεν παβη να είναι exclusive της sony ετσι βλέπω και το gear of war μιας και της Microsoft ουσιαστικά τα pc θεωρούνται σύστημα της δεν είναι δυνατών να βγάλει η ms παιχνίδι και να μην βγει σε pc κάνας Άλος τη πιστεύει ? Ο καθένας έχει της απόψεις του το κουτι του gears of war γραφει (exclusive game xbox 360) γιατί μέχρι τότε το παιχνίδι δεν είχε ανακοινωθεί ούτε για pc.exclusive σημαίνει καθαρα οτι δεν μπορείς να παίξεις το ίδιο παιχνίδι πουθενά αλλού συμπεριλαμβαμένου του pc. να και 2 παραδείγματα exclusives του xbox σύμφωνα με σενα
manifest Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Φιλε μου δεν ξερω γιατι τοση ειρωνια, αλλα ναι μας μαθαινουν και αυτα στο πολυτεχνιο. Αλλα δεν νομιζω να ξερεις τπτ απο αρχιτεκτονικη υπολογιστων γι αυτα τα λες αυτα. Εσυ απλα περνεις το παιχνιδακι σου και το βλεπεις και λες τι ωραια τα γραφικα....Τεσπα, επειδη δεν θελω να μπω σε λεπτομεριες που θα κουρασουν και δεν θα τις καταλαβεις, ασε πιο ειδικους σε θεμα hardware να αναλυσουν καποια πραγματα και σταματα τις κοροιδιες. συγνωμη κυριε ειδικε! :X:X παρακαλω συνεχιστε Και πληροφοριακα ειμαι στο Πολυτεχνιο του Βολου στο ΤΜΗΥΤΔ. Εαν εχεις ακουσει τοτε δεν πρεπει να μιλας.Αντε γιατι στην Ελλαδα γιναμε ολοι ξαφνικα παντογνωστες....Ελεος.. σου προτεινω CH3-COOH για τα νευρακια ελπιζω το μαθημα με την αρχιτεκτονικη του xbox κ ps3 να μην ειναι δυσκολο και να το περασεις! γιατι για το μαθημα με την αρχιτεκτονικη του ps4 (που την ξερουν απο τωρα οι καθηγητες σας) και θα ειναι το ultimate pwnage γιατι συνδυαζει και cpu και gpu:shock::shock: θελει σκονακι οπωσδηποτε manifest δεν ξερω εαν εισαι Πολυτεχνειο, εγω θα σε αφηνα μετεξεταστεο ! Τι εγινε ολο τα τζιμανια του Πολυτεχνειου πλακωσανε !!! Δεν λετε και στον Πρυτανη να ερθει μια βολτα.... ty <3 ναι κ γω πολυτεχνειο ειμαι χημικος μηχανικος
Toufas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Μπα παλιος ειμαι. Θυμαμαι πολυ καλα τις εικονες που εβαλες. Φυσικα εβαλες αυτες που σε συνεφεραν για να κρυψεις την αληθεια. Εχω κατεβασει ταινιες mkv και δηλωνω οτι η ποιοτητα ειναι απειρως χειροτερη. Προτιμω να δωσω 15 ευρακια για να παρω ταινια απο amazon ,play κ.τ.λ , παρα να κατεβασω μια ταινια που δεν εχει την ποιοτητα ενος blu ray disc. αν εσυ δεν ξερεις τι να κατεβασεις, δεν φταινε τα Mkv αλλα εσυ. δηλαδη τι εκανα για να κρυψω την αληθεια? συνωμοσία των εβραιων και αυτη? οποια ταινια και να σου βαλω δεν θα βρεις διαφορα, μερικες φορες με τα φιλτρα εχουν πιο καλο αποτελεσμα τα encodes: http://www.shrani.si/f/3l/7U/1EN1RrUk/3491src.png vs http://www.shrani.si/f/S/H1/44XCpFGC/3491.png και πες μου οτι τα ματια ειναι πιο χαλια στο encode να γελασουμε. και σου εβαλα το εργο που εχει την πιο καλη ποιοτητα εικονας μεχρι και σημερα. τα alien, τα jurassic park, τα indiana jones ποτε τα παραγγελνεις? γιατι εγω τα εχω σε 1080. ---------- Post added at 14:29 ---------- http://www.shrani.si/f/1D/S3/FkcAG7b/158730src.png vs http://www.shrani.si/f/3Q/uW/SPOUHD1/158730.png http://www.shrani.si/f/1z/f/3BHKZJPH/177351src.png vs http://www.shrani.si/f/1s/Lj/3EsOUXug/177351.png
mchrisober Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 φιλε μου δεν ειπα οτι ειμαι ειδικος...σε αντιθεση με σενα που μας το παιζεις φιρμα.... Αλλα φαε το ποπ κορνακι σου και ασε τους αλλους να μιλησουν... Α..και στο πολυτεχνιο της Κολοπετινιτσας που μαλλον εσυ φοιτας, μπορει και να μην εχετε το μαθημα Οργανωση Η/Υ, οποτε λογικο να μην ξερεις.. Ξυδακι τωρα...
6xXx6 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 lol:-(Όταν έλεγα μια Αλή γνώμη αινούσα καπριού τρίτου όχι να μου Πης την δίκια σου πάλη τες πα να και 2 παραδείγματα exclusives του xbox σύμφωνα με σενα σύμφωνα με την ms Θες να Πης άρα ολόκληρη Microsoft δεν ξερή τι σημαίνει exclusives ??? Και κατά λεγόμενα σου God of War επιδι βγήκε και σε ps3 εκτός από ps2 δεν θεωρείται exclusives???.... ήμαρτον
Udontneed2know Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 σύμφωνα με την ms Θες να Πης άρα ολόκληρη Microsoft δεν ξερή τι σημαίνει exclusives ??? και βεβαια ξερει, αλλα κατα την προσφιλη της τακτικη να λεει μισες αληθειες , λεει τα μη exclusive , exclusive. Και κατά λεγόμενα σου God of War επιδι βγήκε και σε ps3 εκτός από ps2 δεν θεωρείται exclusives???.... ήμαρτον God of War 1 & 2 βγηκαν μονο στο ps2 οποτε ειναι exclusive στο ps2, το chains of olympus βγηκε μονο στο psp οποτε ειναι exclusive στο psp, το God of war 3 θα βγει μονο στο ps3 οποτε θα ειναι exclusive του ps3, τοσο απλα ειναι τα πραγματα, exclusive ειναι ενα παιχνιδι που δεν βγαινει σε καμια αλλη πλατφορμα.
darklordvader77 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Εγώ το ΜΟΝΟ που είπα είναι ότι ΔΕΝ ασχολούμαι τόσο με κονσόλες επειδή δεν έχουν καμία δυνατότητα μπροστά στο PC. ΑΛΛΟΣ το έκανε Quote, μου πούλησε ειρωνεία σαν αδαής και με ανάγκασε να συνεχίσω το offtopic. Δε ξερω αν διαβασες το πρωι την απαντηση μου, πριν διαγραφει, κ παρεις το μηνυμα, αλλα μαλλον απ οτι καταλαβα οχι.. Κοιτα, εξ' αρχης ηταν λιγο ακυρο το σχόλιο σου σε αυτο το section.. ενα καλυτερο θα μπορουσε να ναι π.χ. να σου λεγαμε αν θα ναι καταλληλο το x360 για τον αδερφο σου,τι του αρεσει να παιζει,κτλ. Όπως έγραψε ξεκάθαρα και πιο πίσω ο 6xXx6. Σας πάω και τους 2. Δειξε μου τον φιλο σου να σου πω ποια εισαι (Apokleiros?? wtf! :lol:) απ οτι βλεπω αυτος κανει party τωρα, οποτε let the Loop continue..
trikkk Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 επειδή μάλλον είσαι καινούριος μπορώ να σου βάλω εικόνες και δεν θα μπορείς να βρείς ποιο είναι το rip και ποιο το source. και ξέρεις ότι highdefinition υπήρχε πριν βγει το δισκάκι έτσι? ότι βγαίνουν έργα σε 1080 χωρίς να έχουν βγει σε bluray/hddvd? για πες μου σε ποιο ps3 είδες τα indiana jones και τα jurassic park γιατί εγώ τα είδα στο pc μου σε 1080p. φυσικα μπορω να σου βαλω και αλλα εργα που δεν εχουν βγει ακομα σε δισκακια... και για να ξαναπώ ότι είχα πει και παλιά, είστε αστείοι οι κάτοχοι ps3 ώρες ώρες. βλέπετε την διαφορα σε αυτό που είναι κατά 99.99% ίδιο με το bluray (από καλο group, όχι scene wars και 1click encode) και δεν βλέπετε την διαφορα στα multiplatform που κάνει μπαμ από χιλιόμετρο. Welcome back, Toufas Ratio: 1.802 UL: 10.69 TB DL:5.94 TB Completed torrents [show] - 955 Uploaded10,950.75 GB Downloaded6,078.10 GB Share ratio1.802 Bonus42202.696 μαλλον να παω να κατεβασω κανα mkv γιατι αυτα τα stats σε tracker μονο με hidef ειναι τιποτα μπροστα στα δισκακια που νοικιαζετε απο το seven. Toufas, εισαι θεος, τιποτα άλλο
neovdr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Λοιπόν skanjos να σου ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα εκτός και αν αυτά που λες προκύπτουν από το γεγονός ότι φουμάρεις κανα ειδικό ντουμάνι οπότε και θα σε παρακαλέσω να μου πεις που το βρήκες... 1. Η Microsft έχει τα Windows και το xbox. Άλλα όταν βλέπεις σε ένα προϊόν Microsoft only on xbox σημαίνει ότι τη χρονική στιγμή που βγαίνει είναι exclusive στο xbox και σε κανα εξάμηνο μπορεί να βγεί για Windows. (Λέω Windows και όχι PC) Άρα τα παιχνίδια που προσπαθείς να πείς ότι δεν είναι exclusive ΕΙΝΑΙ exclusive σε Microsoft πλατφόρμες συνολικά. 2. Το να αναφέρεις λίγα καλά exclusives μέσα σε μια θάλασσα μέτριων παιχνιδιών είναι γελοίο. Κάτι αντίστοιχο έκαναν και οι τραπεζίτες με τα ενυπόθηκα δάνεια και κοίτα που βρισκόμαστε τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις