Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Koritsi_Gia_PC δεν εχεις δοκιμασει ΧΒΟΧ LIVE ?

Ειναι με απλα λογια Η ΑΠΟΛΥΤΗ ONLINE ΕΜΠΕΙΡΙΑ καμια σχεση με οσα αναφερεις!

Ειναι προσωπικα για μενα το ιδιο το ΧΒΟΧ το XBOX LIVE ! χωρις ΧΒΟΧ LIVE δεν υπαρχει για μενα ΧΒΟΧ!

Οσο για το PS3 , μαυρα χαλια! περιμενουμε κανενα σοβαρο exclusive οταν θυμηθει η sony να μας πεταξει! Οσο περναει ο καιρος τοσο σπανια το βαζω σε λειτουργια! ΝΕΚΡΗ ΚΟΝΣΟΛΑ χωρις υπερβολη...

skanjos σοβαρεψου man! Μου θυμιζει τον γελειο Ιαπωνα με την λιστα στην Ε3 στην παρουσιαση της SONY! Eνα τζατζικι στο τραπεζι 5 και γρηγορα....

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα έπαιρνα XBOX360, γιατί ήδη στη παρέα υπάρχει το PS3 και γιατί πρέπει να σπαστούν περισσότερο τα αμόρε μας. Πλησιάζουμε σε χρόνια γάμου..Χαχαχα

Ποιος είπε ότι οι κονσόλες είναι για τα παιδιά που εξαρτώνται από τους γονείς;

Μπύρες, Pro, παρέα και οι γυναίκες σε άλλο σπίτι..

Δημοσ.

Ειναι προσωπικα για μενα το ιδιο το ΧΒΟΧ το XBOX LIVE ! χωρις ΧΒΟΧ LIVE δεν υπαρχει για μενα ΧΒΟΧ!

Οσο για το PS3 , μαυρα χαλια! περιμενουμε κανενα σοβαρο exclusive οταν θυμηθει η sony να μας πεταξει! Οσο περναει ο καιρος τοσο σπανια το βαζω σε λειτουργια! ΝΕΚΡΗ ΚΟΝΣΟΛΑ χωρις υπερβολη...

skanjos σοβαρεψου man! Μου θυμιζει τον γελειο Ιαπωνα με την λιστα στην Ε3 στην παρουσιαση της SONY! Eνα τζατζικι στο τραπεζι 5 και γρηγορα....

xbox 360 last serius exclusive gears of war 2 octomber 2008 ,ps3 great exclusives this year infamous,killzone 2......σορι ρε φιλε αλλα δεν πιστευω οτι έχεις ps3....και εσυ ρε φίλε μου θυμίζεις τον χοντρό αμερικάνο που πάει και τρώει στα macdonalds......

Δημοσ.
xbox 360 last serius exclusive gears of war 2 octomber 2008 ,ps3 great exclusives this year infamous,killzone 2......σορι ρε φιλε αλλα δεν πιστευω οτι έχεις ps3....

Ποιο Infamous ασε μας τωρα! Μετα το killzone 2 παταρι η κονσολα λεμε.... και online το Killzone μετριοτητα, το παρατησα....

Δημοσ.
Μπα τα φτωχα παιδακια κατεβαζουν mkv που πανε κιολας να μας συγκρινουν την ποιοτητα τους με αυτη των blu ray. Α και να μας πεις που κατεβαζεις τις ταινιες που δειχνουν το ιδιο καλα με blu ray, γιατι εγω βρισκω συμπιεσμενες για να χωρανε και σε dvd. Αλλοι κατεβαζουν την ποιοτητα του ηχου, αλλα κατεβαζουν την αναλυση κ.τ.λ

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:23 ----------

Μπα κανενα. Και εγω πριν παρω ps3 τον πιστεψα προς στιγμην. Δοκιμασε να κατεβασεις mkv. Ειναι εξαιρετικα σπανιο να βρεις καλη ποιοτητα ανταξια με αυτη ενος blu ray disc.

επειδή μάλλον είσαι καινούριος μπορώ να σου βάλω εικόνες και δεν θα μπορείς να βρείς ποιο είναι το rip και ποιο το source. και ξέρεις ότι highdefinition υπήρχε πριν βγει το δισκάκι έτσι? ότι βγαίνουν έργα σε 1080 χωρίς να έχουν βγει σε bluray/hddvd? για πες μου σε ποιο ps3 είδες τα indiana jones και τα jurassic park γιατί εγώ τα είδα στο pc μου σε 1080p. φυσικα μπορω να σου βαλω και αλλα εργα που δεν εχουν βγει ακομα σε δισκακια...

και για να ξαναπώ ότι είχα πει και παλιά, είστε αστείοι οι κάτοχοι ps3 ώρες ώρες. βλέπετε την διαφορα σε αυτό που είναι κατά 99.99% ίδιο με το bluray (από καλο group, όχι scene wars και 1click encode) και δεν βλέπετε την διαφορα στα multiplatform που κάνει μπαμ από χιλιόμετρο.

Welcome back, Toufas

Ratio: 1.802 UL: 10.69 TB DL:5.94 TB

Completed torrents [show] - 955

Uploaded10,950.75 GB Downloaded6,078.10 GB Share ratio1.802 smile1.gif Bonus42202.696

μαλλον να παω να κατεβασω κανα mkv γιατι αυτα τα stats σε tracker μονο με hidef ειναι τιποτα μπροστα στα δισκακια που νοικιαζετε απο το seven.

Δημοσ.
Ποιος είπε ότι οι κονσόλες είναι για τα παιδιά που εξαρτώνται από τους γονείς;

Μπύρες, Pro, παρέα και οι γυναίκες σε άλλο σπίτι..

Hehehehehehe :P:p

Άραγε αν τα έφτιαχνες με εμένα και άφηνα τις "γυναίκες" και ερχόμουν να σας πετάξω τα μάτια έξω.. θα χαλούσα την κλισέ αυτή ατμόσφαιρα? :P :o

Ναι βρε καμάρι μου.. αλλά δεν μου περιγράφεις τι είναι να μάθω και εγώ! Σε λίγο θα πάρει XBOX ο αδερφός μου (το είπα πιο πίσω), να μην ξέρω? :-)

/Koritsi_Gia_PC

Δημοσ.

Θα ερχόσουν εσύ και μετά θα ακούγαμε για την υπόλοιπη ζωή, γκρίνιες.. Να μου λείπει. :rolleyes:

Δημοσ.
Hehehehehehe :P:p

Άραγε αν τα έφτιαχνες με εμένα και άφηνα τις "γυναίκες" και ερχόμουν να σας πετάξω τα μάτια έξω.. θα χαλούσα την κλισέ αυτή ατμόσφαιρα? :P :o

Ναι βρε καμάρι μου.. αλλά δεν μου περιγράφεις τι είναι να μάθω και εγώ! Σε λίγο θα πάρει XBOX ο αδερφός μου (το είπα πιο πίσω), να μην ξέρω? :-)

/Koritsi_Gia_PC

Βαριεμαι να σου αναλυσω...Απλα θα σου πω οτι ο αδερφο σου εκανε την καλυτερη επιλογη!!!

Δημοσ.

Ας πω κι εγω την γνωμη μου, η μονη κονσολα που ειχα ειναι το xbox. Αρκετα καλη κονσολα, βεβαια τωρα ειναι παρατημενη κατω απο την τηλεοραση και παιζει οποτε θυμαται ο αδερφος μου που ειναι 3η δημοτικου.

Η αληθεια ειναι οτι το PC ειναι αρκετα μπροστα, αλλα δυστυχως για να εχεις καλη ποιοτητα θες να ριξεις αρκετα λεφτα, και εννοω να πας σε οθονη 26αρα και πανω.

Απο την αλλη μπορεις να παιξεις σχεδον ολα τα παιχνιδια με μηδαμηνο κοστος και αν γνωριζεις μερικα βασικα απο software.

Οι κονσολες ειναι ετοιμες να παιξουν , αφου και αυτος ειναι ο μονος λογος που εχουν καταστευαστει.

Τωρα για να μιλησουμε και ποιο εμπεριστατομενα, επειδη σπουδαζω σε Πολυτεχνειο και οι καθηγητες μου ασχολουνται πολυ με γραφικα και γενικα την αρχιτεκτονικη και των 2 xbox360 και PS3 αυτα που μας εχουν πει ειναι οτι το 360 εχει καλυτερα γραφικα γιατι εκει εχουν ριξει το βαρος αυτοι που το εφτιαξαν, ενς το PS3 εχει πιο πολυ επεξεργαστικη ισχυει.

Επισης μας ειπαν οτι το PS4 οταν θα βγει θα πεταει και θα παει τα παιχνιδια σε αλλο επιπεδο αφου θα συνδιαζει και τα 2.

Τελος ενας ακομη λογος για να αγορασεις το xbox360, με βλεπω να το παιρνω συντομα, ειναι το Xbox Live, που νομιζω οτι δεν υπαρχει ανθρωπος που να εχει παιξει εκει και να μην του αρεσει. Επισης και το Project Natal πιστευω οτι θα απογειωσει και τους ποιο απαιτητικους αν τελικα υλοποιηθει πληρως..

Αυτα απο μενα....

Δημοσ.
δεν μιλούσα για exclusives στην λίστα μου ,είναι τα games που θέλω,για exclusives έλεγα πιο πάνω οτι πρέπει να είναι η απόφαση σχετικά με το ποιά κονσόλα θα διαλέξεις.

καλά πας που πας ξυπόλυτος στα αγκαθια?είναι δυνατόν να συγκρίνεις τα επερχόμενα ps3 exclusives μετα 360 ones?

* Uncharted 2: Among Thieves

* MAG

* Agent

* Final Fantasy XIV Online(pc too)

* The Last Guardian

* Gran Turismo 5

* God of War III

* White knight chronicles

* Demons soul

* Final fantasy versus xiii

* Rachet and clank future

* Heavy rain

χμ....... βλέποντας αυτη τη λίστα έχεις δίκαιο το 360 έχει καλύτερα exclusives coming.......(sarcasm)

.

Το ξερό ότι μιλαγες γενικά απλός βρήκα αφορμή για να επιστρέψουμε στο θέμα :-)εγω έγραψα κάπια τυχαία που μου ήρθαν στο μυαλό αλλά από τη βλέπω το πύρες σοβαρά Και με αναγκάζεις να φτιάξω λίστα τες πα έγραψα και εγώ μερικά για να ξερής πώς δεν τίθεται θέμα διαφοράς στης αποκλειστικότητες αν και υπάρχουν δεκάδες exclusive game του 360(και του ps3 βεβαία ) που δεν έχoουν γραφτή

• Viva Piñata:
  • Banjo-Kazooie
  • Fable II
  • Gears of War
  • Halo
  • STAR OCEAN: The Last Hope
  • Mass Effect
  • Alan Wake
  • Forza Motorsport
  • Left 4 Dead 2
  • Crackdown
  • SPLINTER CEL
  • Blue Dragon
  • GTA IV (Diamond, version)
  • ninja blade
  • Lost Odyssey

για το τέλος θα κρατήσω αυτό που είπες

τα eternal sonata/tales of vesperia η Ps3 έκδοση είναι τραγικά καλύτερη

,

αν είναι σαν το Ghostbusters ευχαριστώ δεν θα Πάρο !!:-(

ghostbusters-ps3-xbox.gif

Δημοσ.
Ας πω κι εγω την γνωμη μου, η μονη κονσολα που ειχα ειναι το xbox. Αρκετα καλη κονσολα, βεβαια τωρα ειναι παρατημενη κατω απο την τηλεοραση και παιζει οποτε θυμαται ο αδερφος μου που ειναι 3η δημοτικου.

Η αληθεια ειναι οτι το PC ειναι αρκετα μπροστα, αλλα δυστυχως για να εχεις καλη ποιοτητα θες να ριξεις αρκετα λεφτα, και εννοω να πας σε οθονη 26αρα και πανω.

Απο την αλλη μπορεις να παιξεις σχεδον ολα τα παιχνιδια με μηδαμηνο κοστος και αν γνωριζεις μερικα βασικα απο software.

Οι κονσολες ειναι ετοιμες να παιξουν , αφου και αυτος ειναι ο μονος λογος που εχουν καταστευαστει.

Τωρα για να μιλησουμε και ποιο εμπεριστατομενα, επειδη σπουδαζω σε Πολυτεχνειο και οι καθηγητες μου ασχολουνται πολυ με γραφικα και γενικα την αρχιτεκτονικη και των 2 xbox360 και PS3 αυτα που μας εχουν πει ειναι οτι το 360 εχει καλυτερα γραφικα γιατι εκει εχουν ριξει το βαρος αυτοι που το εφτιαξαν, ενς το PS3 εχει πιο πολυ επεξεργαστικη ισχυει.

Επισης μας ειπαν οτι το PS4 οταν θα βγει θα πεταει και θα παει τα παιχνιδια σε αλλο επιπεδο αφου θα συνδιαζει και τα 2.

Τελος ενας ακομη λογος για να αγορασεις το xbox360, με βλεπω να το παιρνω συντομα, ειναι το Xbox Live, που νομιζω οτι δεν υπαρχει ανθρωπος που να εχει παιξει εκει και να μην του αρεσει. Επισης και το Project Natal πιστευω οτι θα απογειωσει και τους ποιο απαιτητικους αν τελικα υλοποιηθει πληρως..

Αυτα απο μενα....

Αυτα σας λενε στο Πολυτεχνειο!!! :lol::lol:

Δημοσ.
lol Φυσικά και είναι μιλώ πάντα για το καινούργιο Splinter Cell και left4dead 2 ειναι μονο για 360 kai pc οπός και το alan wake και gear of war

αυτη ειναι η λεξη κλειδι :-D

exclusive θα ειναι αν βγουν μονο για το xbox

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:36 ----------

Αυτα σας λενε στο Πολυτεχνειο!!! :lol::lol:

εμενα με ανησυχει πιο πολυ οτι οι καθηγητες ασχολουνται με τις κονσολες :shock:

σε πιο πολυτεχνειο εισαι? γιατι στο δικο μου τετοια δεν μας εχουν πει ποτε!

offtopic τελος απο μενα

Δημοσ.
αυτη ειναι η λεξη κλειδι :-D

exclusive θα ειναι αν βγουν μονο για το xbox

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:36 ----------

εδώ μιλάμε για console το pc είναι εκτός ανταγωνισμού άσε που το τοπικ είναι 360 vs ps3 απο την στιγμή που δεν υπαρχή στην αλλη κονσόλα θεωρείτε exclusive

εμενα με ανησυχει πιο πολυ οτι οι καθηγητες ασχολουνται με τις κονσολες :shock:

hahahaha

όλοι έχουν δικαίωμα στο παιχνίδι

Δημοσ.

manifest δεν ξερω εαν εισαι Πολυτεχνειο, εγω θα σε αφηνα μετεξεταστεο !

Τι εγινε ολο τα τζιμανια του Πολυτεχνειου πλακωσανε !!!:lol:

Δεν λετε και στον Πρυτανη να ερθει μια βολτα....

Δημοσ.

η λέξη exclusive χρησιμοποιείται μόνο για παιχνίδια που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού.π.χ. το mlb the show δεν θεωρείται exclusive γιατι βγήκε φέτος και για ps2,πόσο μάλλον τα games που βγαίνουν και σε pc.

όσον αφορά την παρακάτω λίστα είναι γεμάτη με παλιά games και μερικά δεν είναι exclusive,αλλα και πάλι αν τα συγκρίνεις με τα παλιά του ps3 πάλι δεν υπάρχει σύγκριση ,mgsiv,uncharted,heavenly sword,motorstorm1/2,resistance 1/2,disgaea 3,valkyria cronicles,folklore,infamous,killzone 2,lbp,naruto storm,warhack,rachet and clank ,singstar(εδω έβαλες το viva pinata να μην βάλω το singstar το οποίο είναι το τοπ party game...)

* Viva Piñata:

* Banjo-Kazooie

* Fable II

* Gears of War no exclusive

* Halo

* STAR OCEAN: The Last Hope

* Mass Effect no exclusive

* Alan Wake no exclusive

* Forza Motorsport

* Left 4 Dead 2

* Crackdown

* SPLINTER CEL

* Blue Dragon

* GTA IV (Diamond, version)

* ninja blade

* Lost Odyssey

για μένα προσοπικά παιχνίδια που αξίζουν για το 360 είναι το lost odyssey,star ocean,geow 2 και splinter cell τα περισότερα αλλα είναι μέτρια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...