Tilemaxx Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 τα μεγαλα παιδια εχουν mkv και ts και ολοκληρα rips απο δισκακια... Τούφα έχεις gamertag?
Yperaspisths Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 τα μεγαλα παιδια εχουν mkv και ts και ολοκληρα rips απο δισκακια... Μπα τα φτωχα παιδακια κατεβαζουν mkv που πανε κιολας να μας συγκρινουν την ποιοτητα τους με αυτη των blu ray. Α και να μας πεις που κατεβαζεις τις ταινιες που δειχνουν το ιδιο καλα με blu ray, γιατι εγω βρισκω συμπιεσμενες για να χωρανε και σε dvd. Αλλοι κατεβαζουν την ποιοτητα του ηχου, αλλα κατεβαζουν την αναλυση κ.τ.λ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:23 ---------- Έχει κι ένα δίκιο ο toufas εδώ που τα λέμε... Μπα κανενα. Και εγω πριν παρω ps3 τον πιστεψα προς στιγμην. Δοκιμασε να κατεβασεις mkv. Ειναι εξαιρετικα σπανιο να βρεις καλη ποιοτητα ανταξια με αυτη ενος blu ray disc.
G_Zisis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Επειδή έχω ασχοληθεί,γι' αυτό το λέω.Είναι ίσως λίγο δύσκολο.Απλά το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να είσαι γραμμένος σε έναν καλό private tracker.Αν και πολλές φορές καλά mkv υπάρχουν και στους public trackers. Πάντως,το ότι συμπαθώ το mkv,δεν με κάνει να αντιπαθώ το blu-ray.Πιστεύω πως και τα δύο ωφελούν,το καθένα με τον τρόπο του.
gherudos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Yperaspisths παραφέρεσαι,αν θες να πείς κάτι πες το όμορφα,μη βάζεις ταμπέλες,δεν νομίζω τα φτωχά παιδάκια να έχουν ούτε ps3 αλλά ούτε xbox.
klainmaingr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) /Koritsi_Gia_PC Άχουτο μωρέ... Παρακαλώ να μην αναφέρεσαι σε εμένα σε συζητήσεις τις οποίες δεν παρακολουθώ. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2009 από klainmaingr
NickTG Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Αρχικά, θέλω να πω πως σιχαίνομαι τις κονσόλες για τον αυτονόητο λόγο του ότι δεν φτάνει καμία ούτε το 1% των δυνατοτήτων ενός PC (Έχεις Computer? Τι να κάνεις τα δείγματα..). /Koritsi_Gia_PC Και η 6 χρονών ανιψιά μου αρχίζει και παίρνει πρέφα πως μόνο καφέ δεν φτιάχνω στο Personal Computer μου.. ακόμα.. Joke είναι να κάνεις Self-owned Quotes ενώ είσαι ~20 y/o μαντραχαλαίος και να μη γνωρίζεις ούτε τα basics. Αλλά θα μεγαλώσετε.. anytime now. Μπορώ να ξεκαθαρίσω στο αργό κοινό πως το 1% σίγουρα δεν στόχευε μονάχα το Gaming, αλλά και πάλι.. GAMING αποκαλείς το να κάθεσαι με μια γ__κονσόλα που δεν μπορείς να παίξεις ένα RPG? Ένα MMORPG? Μια DotA? Να το ΒΡΑΣΩ, και στο Gaming ανάπηρα είναι τα ρημάδια.. Όπως είπε κάποιος παραπάνω, το XBOX, το Polystation και το Gameboy Pocket είναι για τους "Gamers" που ακόμα ταΐζονται από τους γονείς τους (Αργό κοινό: Τα λ7 είναι ο λόγος ύπαρξής τους). Θα δουλέψουν, θα βγάλουν τα λεφτουδάκια τους και αν ακόμα έχουν πρωτεύων hobby το Gaming, θα αφήσουν τις ανάπηρες παιχνιδομηχανές και θα μπουν στην ευθεία.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Πρεπει να ειναι joke account... ειναι joke απο μονο του,δεν χρειαζεται account.. ownage κανει καποιος που ξερει σε ποιον απευθυνεται και με βαση τα λεγομενα του.. οποτε σιγουρα αρκετοι εδω ξερουν τις αποψεις σου, όμως αυτο δε σημαινει πως ξερεις τις δικες μας/ηλικια, οποτε καλυτερα να μη μιλας εκ του ασφαλους λόγω της αγνοιας σου.. p.s. ακομη τρωγεσαι με τον klainmain?? τι σου κανε πια το παιδι?? Σε αφησε εγγυο? Σοβαρα, ειναι πιθανο εσυ τελικα να το χες το προβλημα, αφου εσυ τα ξαναφερνεις στην επιφανεια.. κ σε ασχετο θεμα με το old time classic favourite σου DiabloIII+Clainmaingr=L.F.E.E.E. κοπελιά σίγουρα δεν το ξέρεις οπότε θα σε διαφωτίσω λέγοντας ότι χροοοοοοοοοονια παίζονται RPG στις κονσόλες...τα περισσότερα μάλιστα all time classic παιχνίδια, τα πρωτοείδαμε στις κονσόλες λες για MMORPG και DotA...δεν είναι τυχαίο ότι αναφέρεσε σε ένα είδος παιχνιδιών (ΜΜΟ) και σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι (DotA) που και τα δύο εμφανίστηκαν τα τελευταία χρόνια μόλις...μόνο και μόνο αυτό δείχνει ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΗ είσαι σε ότι αφορά το gaming...ΔΕΝ ΣΚΑΜΠΑΖΕΙΣ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ και μόνο που ασχοληθήκαμε πολύ είναι...πήγαινε τρόλαρε στο PC section καλύτερα Τα επιχειρήματα σας με έχουν αφοπλίσει. Klaneimain sowy, χρειάστηκα το mature παράδειγμα της PWNZORD αντίδρασης σου στο τότε Fanboi topic. Σε φώναξε ο τσίρος, διάβασες, κατάλαβες, κλείνει το θέμα. /Koritsi_Gia_PC
iznodur Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 koritsi gia pc φαινεται απο αυτα που γραφεις και η ηλικια σου, υποστηρίζεις pc εγω όπως και πολλοί άλλοι υποστηρίζουμε κονσόλες στο gaming ,το θέμα αυτου του τοπικ δεν ειναι κονσολα vs pc εγω πχ θελω να παιζω στην κονσόλα καθαρό gaming και ουτε να ασχολουμε με drivers , γιατι κολλαει εκει γιατι εδω , κατεβασε αυτους τους οδηγους .. οχι τους αλλους Κλπ κλπ πως το λενε ρε παιδι μου δεν θελω να σπαταλάω άσκοπο χρόνο θελω απλά να ανοίγω την κονσόλα και να παίζει όπως και πολοί άλλοι νομίζω(γιατι εχουμε και άλλες δουλειες να κάνουμε),επίσης δε θέλω να σκάω 1000 ευρώ κάθε χρόνο για το σουπερ ντούπερ pc και να θαυμάζω τα υπέροχα γραφικά , ακόμη θελω καινουργιες ιδέες στο gaming και αυτό κυρίως κακά τα ψέματα το προσφέρουν οι κονσόλες αλλα τι σου λέω τώρα εσύ παίζεις παιχνίδια 5 ετίας dota α και lineage kai wow οκ τι να σου πω τώρα...
pscrazy Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Προσωπικα το pc εχω για gaming πανω απο ολα. Τις κονσολες τις εχω μονο για τα αποκλειστικα games...ολα τα αλλα στο pc. Τα οποια τα παιζω πολυ ανωτερα απο αποψη ποιοτητας εικονας. Το koritsi gia pc σε καποια που λεει εχει δικιο αλλα ο τροπος που τα γραφει ειναι λαθος. Αναλογα του budget της τσεπης του καθενα απο εμας κανει και τις κινησεις του.... Εν γνωση μου στο pc θελω να τα σκαω αλλα θελω και να βλεπω απο αποδοση στην εικονα, ολα τα games τα παιζω με 1920χ1200+χ8ΑΑ+χ16ΑF .... Bεβαια ολα αυτα εδω μεσα ειναι offtopic Εαν μου λεγανε , τι θα διαλεγες να κρατησεις απο τα 3 μηχανηματα (PC, XBOX 360 , PS3) ? Η απαντηση μου χωρις δευτερη σκεψη θα ηταν ΧΒΟΧ 360 , γιατι απλα εχει το υπερτατο θετικο που ουτε το pc εχει, και αναφερομαι στο ΧΒΟΧ LIVE!
skanjos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 ετσι απο το πουθενά pc gaming ,πάντα υπάρχει κάποιος hermit που θα ρίξει μια ss από crysis χαχαχαχαχαχα. καλα ρε είναι δυνατόν το θέμα είναι Ps3 vs xbox360 οχι pc vs consoles.μπείτε οντοπι,ανοίξτε άλλο θέμα να μαλώσουμε για το pc vs consoles . οντοπικ διαλέγω ps3 τα exclusives του είναι απίστευτα και τα πρωτειμώ,τωρα όποιος κάθετε και αναλύει τα τεχνικά και τις μπούρδες κάθε κονσόλας λεει το μακρύ και και το κοντό του ,το μόνο που μετράει είναι τα exclusives εκεί είναι η διαφορά,και οι 2 κονσόλες έχουν καταπληκτικά παιχνίδια αλλα αν έχεις την μία κονσόλα δεν χρειάζεσαι την άλλη εκτός αν σου τρέχουν λεφτά απο τα μπατζάκια,εγώ που έχω ps3 θέλω uncharted2,assasins creed 2 ,gt5,tekken6,tales of vesperia,white knight chronicles,demons soul ,pes 2010,bayonetta και όλα αυτα βγαίνουν φέτος....... για τουχρόνου ffxiii,gow3,heavy rain και θα ανακοινωθεί πολύ πραμα στο tokyo game show που με ενδιαφέρει jrpg fan.αντε βγαλτα πέρα ,για να έχεις 2 κονσόλες θες 2 δουλιές αν ευχαριστιέσαι το gaming χεχε.
6xXx6 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 διαλέγω ps3 τα exclusives του είναι απίστευτα και τα πρωτειμώ,τωρα όποιος κάθετε και αναλύει τα τεχνικά και τις μπούρδες κάθε κονσόλας λεει το μακρύ και και το κοντό του ,το μόνο που μετράει είναι τα exclusives εκεί είναι η διαφορά,και οι 2 κονσόλες έχουν καταπληκτικά παιχνίδια αλλα αν έχεις την μία κονσόλα δεν χρειάζεσαι την άλλη εκτός αν σου τρέχουν λεφτά απο τα μπατζάκια,εγώ που έχω ps3 θέλω uncharted2,assasins creed 2 ,gt5,tekken6,tales of vesperia,white knight chronicles,demons soul ,pes 2010,bayonetta και όλα αυτα βγαίνουν φέτος....... για τουχρόνου ffxiii,gow3,heavy rain και θα ανακοινωθεί πολύ πραμα στο tokyo game show που με ενδιαφέρει jrpg fan.αντε βγαλτα πέρα ,για να έχεις 2 κονσόλες θες 2 δουλιές αν ευχαριστιέσαι το gaming χεχε. τα assasins creed 2 ,,tekken6,tales of vesperia,tales of vesperia,demons soul ,pes 2010,bayonetta Που ανέφερες δεν είναι exclusives του ps3 και κατά την ταπεινή μου άποψη το 360 έχει σημαντικότερες αποκλειστικότητες πλέον από το ps3 πχ( alan wake,Left4dead, star ocean 4,Splinter Cell,Gear of war. και αλλά) έτσι για να επιστρέψουμε επί του θέματος λίγο
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Εχουν πλακα παντως τα greeklish. Δεν είναι Greeklish, είναι English (Afta einai greeklish) koritsi gia pc φαινεται απο αυτα που γραφεις και η ηλικια σου, υποστηρίζεις pc εγω όπως και πολλοί άλλοι υποστηρίζουμε κονσόλες στο gaming ,το θέμα αυτου του τοπικ δεν ειναι κονσολα vs pc εγω πχ θελω να παιζω στην κονσόλα καθαρό gaming και ουτε να ασχολουμε με drivers , γιατι κολλαει εκει γιατι εδω , κατεβασε αυτους τους οδηγους .. οχι τους αλλους Κλπ κλπ πως το λενε ρε παιδι μου δεν θελω να σπαταλάω άσκοπο χρόνο θελω απλά να ανοίγω την κονσόλα και να παίζει όπως και πολοί άλλοι νομίζω(γιατι εχουμε και άλλες δουλειες να κάνουμε),επίσης δε θέλω να σκάω 1000 ευρώ κάθε χρόνο για το σουπερ ντούπερ pc και να θαυμάζω τα υπέροχα γραφικά , ακόμη θελω καινουργιες ιδέες στο gaming και αυτό κυρίως κακά τα ψέματα το προσφέρουν οι κονσόλες αλλα τι σου λέω τώρα εσύ παίζεις παιχνίδια 5 ετίας dota α και lineage kai wow οκ τι να σου πω τώρα... Αρχικά, πολύ εκτός θέματος, το Lineage2 δεν έχει καμία σχέση με το WOW και τη DotA. Δεν έχει καμία σχέση η τακτική του με τη Blizzard.. διότι πολύ απλά το Grafics Engine του κάνει ΑΛΜΑΤΑ μετά από κάθε update. Προχθές που έβαλα το τελευταίο Throne π.χ να δω τι λέει, έχασα ΚΑΙ frames με Overclocked σύστημα και με 8800GT. Νομίζω καταλαβαίνεις πως κάθε άλλο παρά παλιό δεν είναι.. στο λέω απλά να μην σε πιάσουν αδιάβαστο. Νομίζεις ότι ξεκίνησα να βάζω το PC στο Topic αλλά κάνεις λάθος.. Εγώ το ΜΟΝΟ που είπα είναι ότι ΔΕΝ ασχολούμαι τόσο με κονσόλες επειδή δεν έχουν καμία δυνατότητα μπροστά στο PC. ΑΛΛΟΣ το έκανε Quote, μου πούλησε ειρωνεία σαν αδαής και με ανάγκασε να συνεχίσω το offtopic. Για το θέμα της "προετοιμασίας" που θέλει το κάθε παιχνίδι στο PC για παίξει σε καταλαβαίνω.. Για εμένα δεν είναι τίποτα, επειδή πολύ απλά το έχω συνηθίσει τόσα χρόνια. Ξέρεις όμως γιατί και πάλι είναι ανώτερο? Διότι εκεί που εσύ θα αγοράσεις έναν τίτλο και θα τον παίξεις, εγώ καθημερινά θα μπορώ να τον modάρω με patches και updates (είτε σε ένα Game χωρίς αίμα να το κάνω splatter, είτε να είναι PRO και να του βάλω νέες μεταγραφές παικτών, είτε να του καλυτερέψω τα γραφικά βάζοντας περισσότερα δέντρα στο background κτλπ κτλπ). Ελπίζω να καταλαβαίνεις πως υπερτερεί σε ότι και να σκεφτείς. Προσωπικα το pc εχω για gaming πανω απο ολα. Τις κονσολες τις εχω μονο για τα αποκλειστικα games...ολα τα αλλα στο pc. Όπως έγραψε ξεκάθαρα και πιο πίσω ο 6xXx6. Σας πάω και τους 2. Και εγώ ζηλεύω τα Final Fantasy και το Ninja Gaiden και τέτοιοι τίτλοι είναι οι μόνοι λόγοι που θα χαρώ όταν δω μια κονσόλα σε ένα σπίτι φίλου. (Βέβαια εμένα μερικοί τίτλοι δεν αρκούν να με πείσουν.. ) ο τροπος που τα γραφει ειναι λαθος. Oh come on.. δεν ήξερα ότι βρίσκομαι σε νηπιαγωγείο. Τα πρώτα άτομα που μου απάντησαν εξέφρασαν τη γνώμη τους ώριμα και άψογα, δεν φταίμε εμείς για το "Baby on board" ΧΒΟΧ LIVE! Επειδή δεν γνωρίζω, μου εξηγείς τι είναι? Αν είναι κάτι σαν Ladder που υποστηρίζει όλα τα XBOX 360 Games και μπορείς να παίζεις Online (φαντάζομαι).. τι διαφορά έχει από το κάθε Gamespy και το (BROAD) Online Gaming των PC (Είναι και Free, στο XBOX άκουσα ότι ΚΑΙ σύνδεση χρειάζεσαι ΚΑΙ κάρτα χρόνου)? /Koritsi_Gia_PC
manifest Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 τα assasins creed 2 ,,tekken6,tales of vesperia,tales of vesperia,demons soul ,pes 2010,bayonetta Που ανέφερες δεν είναι exclusives του ps3 και κατά την ταπεινή μου άποψη το 360 έχει σημαντικότερες αποκλειστικότητες πλέον από το ps3 πχ( alan wake,Left4dead, star ocean 4,Splinter Cell,Gear of war.) και αλλά ( έτσι για να επιστρέψουμε επί του θέματος λίγο ;p ) γιατι αυτα ειναι exclusives του xbox? lulz οσο για το pc vs consoles: 500Ε ειναι αρκετα για ενα normal gaming pc 2-3 φορες καλυτερο απο κονσολα (ολα τα multiplat σε 1280χ1024 4χAA 16χΑF 60fps κ λιγα λεω :devil:)
6xXx6 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 γιατι αυτα ειναι exclusives του xbox? lulz lol Φυσικά και είναι μιλώ πάντα για το καινούργιο Splinter Cell και left4dead 2 ειναι μονο για 360 kai pc οπός και το alan wake και gear of war
skanjos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 lol Φυσικά και είναι μιλώ πάντα για το καινούργιο (Splinter Cell και left4dead 2) το alan wake ειναι μονο για 360 kai pc δεν μιλούσα για exclusives στην λίστα μου ,είναι τα games που θέλω,για exclusives έλεγα πιο πάνω οτι πρέπει να είναι η απόφαση σχετικά με το ποιά κονσόλα θα διαλέξεις. καλά πας που πας ξυπόλυτος στα αγκαθια?είναι δυνατόν να συγκρίνεις τα επερχόμενα ps3 exclusives μετα 360 ones? * Uncharted 2: Among Thieves * MAG * Agent * Final Fantasy XIV Online(pc too) * The Last Guardian * Gran Turismo 5 * God of War III * White knight chronicles * Demons soul * Final fantasy versus xiii * Rachet and clank future * Heavy rain χμ....... βλέποντας αυτη τη λίστα έχεις δίκαιο το 360 έχει καλύτερα exclusives coming.......(sarcasm) και το demons soul είναι ps3 exclusive.....και περίμενε και μια ευχαριστη έκπληξη σχετική με το star ocean στο tokyo game show.και για τα eternal sonata/tales of vesperia η Ps3 έκδοση είναι τραγικά καλύτερη ,με μπόλικο extra content όπως japan voice,quests and new characters......
Προτεινόμενες αναρτήσεις