Tilemaxx Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 http://www.eurogamer.net/articles/xbox-360-vs-ps3-face-off-round-20 Το απόλυτο άρθρο που βουλώνει τα στόματα όλων των PStards.
gherudos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Εγώ θέλω να δώ την Μπίλιω Τσουκαλά σε HD γίνεται;Μπορεί να το κάνει αυτό το ΧΒΟΧ 360;Αν μπορεί θα το γυρίσω κι εγώ σε ΧΒΟΧ.
The_Sheep Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 το αστειο ειναι το γεγονος οτι επειδη οι "δημιουργοι" του παιχνιδιου καναν καποιου ειδους συμφωνια με την Sony για time exclusive στην ευρωπη, αν θυμαμαι καλα, βγαιναν και λεγαν οτι το παιχνιδι μας ΘΑ ειναι καλυτερο στο PS3, το Ps3 κανει πραγματα που δεν μπορει με τιποτα να κανει to 360 και για αυτο θα φαινεται καλυτερα στο Ps3. Παλι καλα που δεν καναν επίτηδες χαλια την εκδοση του 360 για να στηριξουν τα λεγομενα τους. "For the record, the PS3 version [of Ghostbusters] is softer due to the 'quincunx' antialiasing filter and the fact we render at about 75% the resolution of the 360 version," explains the studio. "So you cannot directly compare a screen shot of one to the other unless you scale them properly. The PS3 does have less available RAM than the 360 - but we managed to squeeze 3 out of 4 textures as full size on the PS3."
Tilemaxx Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Εγώ θέλω να δώ την Μπίλιω Τσουκαλά σε HD γίνεται;Μπορεί να το κάνει αυτό το ΧΒΟΧ 360;Αν μπορεί θα το γυρίσω κι εγώ σε ΧΒΟΧ. Θα γύριζες στο Xbox μόνο και μόνο για τη Μπήλιω? Δεν λέει
gherudos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Θα γύριζες στο Xbox μόνο και μόνο για τη Μπήλιω? Δεν λέει Σε παρακαλώ,πρόσεχε τα λόγια σου,η Μπήλιω είναι μορφή,θέλω να την βλέπω σε 1920Χ1080 και να την απολαμβάνω γιατί να γυρίσω σε ΧΒΟΧ για χάρη του Ghostbusters I think that I ll pass
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Ποιος ξέθαψε το fanboy topic πάλι... FANBOI TOPIC ονομάζεται ένα Topic που όσο και να επιχειρηματολογήσει η μία πλευρά, δεν θα υπάρξει κατάληξη. Κοινώς, το Topic που τα επιχειρήματα είναι άχρηστα. Αρχικά, θέλω να πω πως σιχαίνομαι τις κονσόλες για τον αυτονόητο λόγο του ότι δεν φτάνει καμία ούτε το 1% των δυνατοτήτων ενός PC (Έχεις Computer? Τι να κάνεις τα δείγματα..). Όμως έχω βρει πολλάκις την ευκαιρία να τιμήσω τις 2 αναφερόμενες κονσόλες, έκανα και μια ερευνούλα προσφάτως και έχω να πω πως υπάρχουν κραυγαλέες διαφορές ανάμεσά τους και ήδη μερικά Posts ανέφεραν αρκετές. Δεν θα μπω στο κόπο να κάνω πινακάκια με Pros/Cons για να σας πίσω φυσικά, επειδή δεν με ενδιαφέρει.. Αν ο FAN του PS1 θέλει PS3, να πάει να το πάρει.. Αν ο κόσμος ήταν έξυπνος, πως θα ξεχωρίζαμε εμείς? Για κάνα comment ήρθα.. Ή απλά κοιτάνε μόνο τα γραφικά και παίζουν μόνο για να βλέπουν ωραία... Και με μειονέκτημα; Δεν ευχαριστιούντε το παιχνίδι Πως σκατά γίνεται να χρησιμοποιείς το επιχείρημα του Graphics = XBOX, Gameplay = PS3, αφού μιλάτε για τα ΙΔΙΑ παιχνίδια? Τόσο ίδια που μιας και έχασε όλα τα σημαντικά x-clusive της η Sony.. πιο ίδια δεν γίνεται. Πως γινεται δηλαδη τα αποκλειστικα παιχνιδια του PS3 να ειναι super απο πλευρας γραφικων και ολα τα multiplatform να ειναι χαλια? Δεν εννοω σε συγκριση με το XBOX. Εννοω πως γινεται να βγαινει το KillZone με τις γραφικαρες και μετα να σκαει το Ghostbusters και να λες ποτε βγηκε αυτο, το 2004? Άρα συμφωνούμε όλοι πως το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Ποσώς ενδιαφέρει τον κάθε πιτσιρικά το ΓΙΑΤΙ η κονσόλα του δεν έχει καλούς shaders or w/e.. Είτε η κονσόλα του PS3 έχει περισσότερους ή λιγότερους πυρήνες, είτε η Sony του έχει σκάσει λ7 ή όχι.. είτε έχει το force των star wars άλλα αδικείται από τους Coders των Games.. το αποτέλεσμα είναι ότι υστερεί μπροστά στο XBOX (ΛΙΓΟ ή ΠΟΛΥ) και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει ντε και καλά να το υποστηρίξουν οι κάτοχοί του.. Αν όλα λέτε ότι πάνε καλά, πως σκατά θα γίνει καλύτερο οέο.. Το ίδιο είχα πει κάποτε και για τα γραφικά του Diablo3. (Δηλαδή ΚΑΙ εδώ θα μπορούσε να πεταχτεί ο Klaneimain και να πει, "ΟΥΑΡΓΚΧ ΟΛΟΛ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΠΑΙΞΕ ΛΙΝΕΑΤΖ ΕΣΥ. ΕΙΜΑΙ ΦΑΝ ΤΗΣ ΣΟΝΥ. ΣΟΝΥ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΝΥ. ΚΛΑΙΩ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ. ΤΕΛΟΣ." και να μου κάνει μερικά Quotes των άλλων τυφλών..). * Εγώ μια φορά έκανα τη δική μου έρευνα (η οποία δεν με δυσκόλεψε καθόλου) επειδή ενδιαφέρετε ο αδερφός μου για κονσόλα.. και η ζυγαριά έπεσε προς τη μια πλευρά. Εσείς.. κουρέψτε το ωό. * Και ο νοών νοείτω. /Koritsi_Gia_PC
Tilemaxx Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 FANBOI TOPIC ονομάζεται ένα Topic που όσο και να επιχειρηματολογήσει η μία πλευρά, δεν θα υπάρξει κατάληξη. Κοινώς, το Topic που τα επιχειρήματα είναι άχρηστα. Αρχικά, θέλω να πω πως σιχαίνομαι τις κονσόλες για τον αυτονόητο λόγο του ότι δεν φτάνει καμία ούτε το 1% των δυνατοτήτων ενός PC (Έχεις Computer? Τι να κάνεις τα δείγματα..). Όμως έχω βρει πολλάκις την ευκαιρία να τιμήσω τις 2 αναφερόμενες κονσόλες, έκανα και μια ερευνούλα προσφάτως και έχω να πω πως υπάρχουν κραυγαλέες διαφορές ανάμεσά τους και ήδη μερικά Posts ανέφεραν αρκετές. Δεν θα μπω στο κόπο να κάνω πινακάκια με Pros/Cons για να σας πίσω φυσικά, επειδή δεν με ενδιαφέρει.. Αν ο FAN του PS1 θέλει PS3, να πάει να το πάρει.. Αν ο κόσμος ήταν έξυπνος, πως θα ξεχωρίζαμε εμείς? Για κάνα comment ήρθα.. Πως σκατά γίνεται να χρησιμοποιείς το επιχείρημα του Graphics = XBOX, Gameplay = PS3, αφού μιλάτε για τα ΙΔΙΑ παιχνίδια? Τόσο ίδια που μιας και έχασε όλα τα σημαντικά x-clusive της η Sony.. πιο ίδια δεν γίνεται. Άρα συμφωνούμε όλοι πως το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Ποσώς ενδιαφέρει τον κάθε πιτσιρικά το ΓΙΑΤΙ η κονσόλα του δεν έχει καλούς shaders or w/e.. Είτε η κονσόλα του PS3 έχει περισσότερους ή λιγότερους πυρήνες, είτε η Sony του έχει σκάσει λ7 ή όχι.. είτε έχει το force των star wars άλλα αδικείται από τους Coders των Games.. το αποτέλεσμα είναι ότι υστερεί μπροστά στο XBOX (ΛΙΓΟ ή ΠΟΛΥ) και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει ντε και καλά να το υποστηρίξουν οι κάτοχοί του.. Αν όλα λέτε ότι πάνε καλά, πως σκατά θα γίνει καλύτερο οέο.. Το ίδιο είχα πει κάποτε και για τα γραφικά του Diablo3. (Δηλαδή ΚΑΙ εδώ θα μπορούσε να πεταχτεί ο Klaneimain και να πει, "ΟΥΑΡΓΚΧ ΟΛΟΛ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΠΑΙΞΕ ΛΙΝΕΑΤΖ ΕΣΥ. ΕΙΜΑΙ ΦΑΝ ΤΗΣ ΣΟΝΥ. ΣΟΝΥ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΝΥ. ΚΛΑΙΩ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ. ΤΕΛΟΣ." και να μου κάνει μερικά Quotes των άλλων τυφλών..). * Εγώ μια φορά έκανα τη δική μου έρευνα (η οποία δεν με δυσκόλεψε καθόλου) επειδή ενδιαφέρετε ο αδερφός μου για κονσόλα.. και η ζυγαριά έπεσε προς τη μια πλευρά. Εσείς.. κουρέψτε το ωό. * Και ο νοών νοείτω. /Koritsi_Gia_PC Σωστή είσαι, άλλα όχι ούτε 1% των δυνατοτήτων του υπολογιστή. Ένα 50-60% είναι.
6xXx6 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 και 1% να είναι ( που είναι δηλαδή ) δεν θα αγοράσει κάποιος κονσόλα για τα απίστευτα γραφικά αλλά για να παίζει της παιχνιδάρες που δεν κυκλοφορούν για pc δίστιχος(και για κάτι accessories τυπου Natal)
Fronimitis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Ναι αλλά για να συγκρίνεις ένα PC με ένα Xbox360 θα πρέπει το PC να είναι ίδιας αξίας με την κονσόλα.Αν υπάρχει PC 240 ευρώ που να παίζει όπως ένα Xbox360 τότε πάω πάσο. Εν το μεταξύ όλο τα ίδια και τα ίδια λέμε.Το θέμα έχει κάνει τον κύκλο του 300 φορές.Το καλό είναι τουλάχιστον ότι δεν χρειάζεται κάποιος να διαβάσει όλες τις σελίδεςτου θέματος απο την αρχή...Τις 5 τελευταίες να διαβάσει κι έχει καταλάβει τι παίζει...
G_Zisis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Koritsi_Gia_PC,πιστεύω πως υπάρχουν κάτοχοι ps3 που λένε άνετα πως η κονσόλα δεν τα πάει και πολύ καλά σε κάποιους τομείς. Τώρα,το ότι εσύ έβγαλες συμπέρασμα και έκανες μια επιλογή για το ποια κονσόλα είναι καλύτερη,και μάλιστα με "κραυγαλέες διαφορές" (το μεταφέρω όπως το είπες),δεν πρέπει να σε κάνει τόσο σίγουρη για το τι ισχύει όντως.Αν μιλούσες μόνο για τα multi-platform,τότε εντάξει.Τα exclusives όμως πώς μπόρεσες να τα βάλεις κάτω και να τα συγκρίνεις αντικειμενικά? Πιστεύω πως στην επιλογή μιας κονσόλας υπάρχει και η υποκειμενικότητα,άρα κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτος.
dr_thodt Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 FANBOI TOPIC ονομάζεται ένα Topic που όσο και να επιχειρηματολογήσει η μία πλευρά, δεν θα υπάρξει κατάληξη. Κοινώς, το Topic που τα επιχειρήματα είναι άχρηστα. Αρχικά, θέλω να πω πως σιχαίνομαι τις κονσόλες για τον αυτονόητο λόγο του ότι δεν φτάνει καμία ούτε το 1% των δυνατοτήτων ενός PC (Έχεις Computer? Τι να κάνεις τα δείγματα..). Αν ο κόσμος ήταν έξυπνος, πως θα ξεχωρίζαμε εμείς? * Και ο νοών νοείτω. /Koritsi_Gia_PC Πρεπει να ειναι joke account...
darklordvader77 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 ειναι joke απο μονο του,δεν χρειαζεται account..
Tilemaxx Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Το νεο exclusive του PS3: No offence, αλλά μου άρεσε
Προτεινόμενες αναρτήσεις