Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
τι λες ρε gheduro το δικο μου το ονομα γιατι το εμπλεκεις?εχω δωσει κανα δικαωμα για τετιοου ειδους σχολια?για σε παρακαλω πολυ λες οτι θες!ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΕΣ!

Γιατι εχω δωσει εγω!

Μην δινεις βαση στον χρηστη gherudo , απλα αγνοησε τον , αυτο κανω και εγω.

Μην απαντας σε προσωπικες επιθεσεις του

ΚΑΙ εμεις gherudo εχουμε ps3 αλλα εχουμε και ματια να βλεπουμε την αληθεια και την δυναμη να την λεμε (περα απο καθε συναισθηματισμο) . Με playstation μεγαλωσαμε, αλλα τι να κανω να αρχιζω να λεω οτι ολα ειναι καλα και οτι η κονσολα ΠΕΤΑΕΙ !

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
Γιατι εχω δωσει εγω!

Μην δινεις βαση στον χρηστη gherudo , απλα αγνοησε τον , αυτο κανω και εγω.

Μην απαντας σε προσωπικες επιθεσεις του

lol, λες και υπήρχε περίπτωση να το παραδεχτείς ρε Apokleire...

Δημοσ.

Ηρεμία ας μείνουμε στο θέμα μας (όσο γίνεται), είναι που είναι οριακά τα πράγματα, να μην κλειδωθεί κιόλας, δεν λέει...

Δημοσ.

Eγω δεν εχω καταλαβει γιατι να κλειδωθει? Ειπαμε κατι κακο ?

Το θεμα δεν ειναι XBOX 360 VS PS3 ?

Δεν βρισκω λογο κλειδωματος ....

Δημοσ.
Eγω δεν εχω καταλαβει γιατι να κλειδωθει? Ειπαμε κατι κακο ?

Το θεμα δεν ειναι XBOX 360 VS PS3 ?

Δεν βρισκω λογο κλειδωματος ....

Δες τις προηγούμενες απαντήσεις που έχουν δωθεί στο θέμα... Είναι out of topic όλες... Π.χ. ο darhe ρωτάει τι σημαίνει το trollαρει :-)

Φιλικά.

Δημοσ.

μετα το σημερινο δεν προκειτε να ξανασχολιασω τπτ.!μαλλον δεν χωρανε νεοι χρηστες με αποψη εδω μεσα!

Δημοσ.

Εγώ ένα ξέρω,θέλει η τατιάνα να κρυφτεί αλλά η τατιανιά δεν την αφήνει και μην το παίζεις αθώα και παναγία δεν μας πείθεις.

Δημοσ.
Εγώ ένα ξέρω,θέλει η τατιάνα να κρυφτεί αλλά η τατιανιά δεν την αφήνει και μην το παίζεις αθώα και παναγία δεν μας πείθεις.

πια τατιάνα Στεφανιδου??:X

Δημοσ.
Όταν με το καλό βγει θα δούμε αν είναι συνέχεια του mgs4 ή ένα καινούργιο mgs.

καλα κατσε και περιμενε εσυ να δεις τον snake στην κονσολα σου, και προς ενημερωση σου το επομενο MGS που θα εχει σχεση με την ολη ιστορια θα βγει στο PSP , ουτε στο 360 ουτε στο PS3.

Δημοσ.

πια τατιάνα Στεφανιδου??:X

θέλει η τατιάνα να κρυφτεί αλλά η Χαρά δεν την αφήνει ήθελε να πει ο gherudos....

αλλά η Χαρά ως γνωστών αγνοείται... οπότε έβαλε όποια είναι εύκαιρη....:P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...