pscrazy Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 τι λες ρε gheduro το δικο μου το ονομα γιατι το εμπλεκεις?εχω δωσει κανα δικαωμα για τετιοου ειδους σχολια?για σε παρακαλω πολυ λες οτι θες!ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΕΣ! Γιατι εχω δωσει εγω! Μην δινεις βαση στον χρηστη gherudo , απλα αγνοησε τον , αυτο κανω και εγω. Μην απαντας σε προσωπικες επιθεσεις του ΚΑΙ εμεις gherudo εχουμε ps3 αλλα εχουμε και ματια να βλεπουμε την αληθεια και την δυναμη να την λεμε (περα απο καθε συναισθηματισμο) . Με playstation μεγαλωσαμε, αλλα τι να κανω να αρχιζω να λεω οτι ολα ειναι καλα και οτι η κονσολα ΠΕΤΑΕΙ !
giorgos147 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Χμμμ... I think that ban or topic lock is on the way (Α λα ελληνικά:νομίζω οτι ο αποκλεισμός ή το κλείδωμα του topic έρχεται...)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Γιατι εχω δωσει εγω! Μην δινεις βαση στον χρηστη gherudo , απλα αγνοησε τον , αυτο κανω και εγω. Μην απαντας σε προσωπικες επιθεσεις του lol, λες και υπήρχε περίπτωση να το παραδεχτείς ρε Apokleire...
G_Zisis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Είσαι τρελός?Τέτοια war threads δεν πρέπει κλειδώνονται.Είναι η διασκέδαση του forum!
Tilemaxx Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Ηρεμία ας μείνουμε στο θέμα μας (όσο γίνεται), είναι που είναι οριακά τα πράγματα, να μην κλειδωθεί κιόλας, δεν λέει...
pscrazy Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Eγω δεν εχω καταλαβει γιατι να κλειδωθει? Ειπαμε κατι κακο ? Το θεμα δεν ειναι XBOX 360 VS PS3 ? Δεν βρισκω λογο κλειδωματος ....
giorgos147 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Eγω δεν εχω καταλαβει γιατι να κλειδωθει? Ειπαμε κατι κακο ?Το θεμα δεν ειναι XBOX 360 VS PS3 ? Δεν βρισκω λογο κλειδωματος .... Δες τις προηγούμενες απαντήσεις που έχουν δωθεί στο θέμα... Είναι out of topic όλες... Π.χ. ο darhe ρωτάει τι σημαίνει το trollαρει Φιλικά.
darklordvader77 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 let the fun begins! ο δασκαλος του tr*lling να ξεκινησει το 1ο εισαγωγικο κεφαλαιο..
darhe13 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 μετα το σημερινο δεν προκειτε να ξανασχολιασω τπτ.!μαλλον δεν χωρανε νεοι χρηστες με αποψη εδω μεσα!
gherudos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Εγώ ένα ξέρω,θέλει η τατιάνα να κρυφτεί αλλά η τατιανιά δεν την αφήνει και μην το παίζεις αθώα και παναγία δεν μας πείθεις.
6xXx6 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Εγώ ένα ξέρω,θέλει η τατιάνα να κρυφτεί αλλά η τατιανιά δεν την αφήνει και μην το παίζεις αθώα και παναγία δεν μας πείθεις. πια τατιάνα Στεφανιδου??
Udontneed2know Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Όταν με το καλό βγει θα δούμε αν είναι συνέχεια του mgs4 ή ένα καινούργιο mgs. καλα κατσε και περιμενε εσυ να δεις τον snake στην κονσολα σου, και προς ενημερωση σου το επομενο MGS που θα εχει σχεση με την ολη ιστορια θα βγει στο PSP , ουτε στο 360 ουτε στο PS3.
KleKoR Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Εγώ ένα ξέρω,θέλει η τατιάνα να κρυφτεί αλλά η τατιανιά δεν την αφήνει και μην το παίζεις αθώα και παναγία δεν μας πείθεις. πια τατιάνα Στεφανιδου?? θέλει η τατιάνα να κρυφτεί αλλά η Χαρά δεν την αφήνει ήθελε να πει ο gherudos.... αλλά η Χαρά ως γνωστών αγνοείται... οπότε έβαλε όποια είναι εύκαιρη....
anamenos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 http://www.eurogamer.net/articles/fight-night-round-4-technical-knockout-on-ps3-blog-entry άρχισε να καταρρίπτεται και η φήμη ότι για χειρότερα αποτελέσματα του PS3 έφταιγαν τα ports από το 360 Ghostbusters και τώρα FNR4...
privateer Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 http://www.eurogamer.net/articles/xbox-360-vs-ps3-face-off-round-20
Προτεινόμενες αναρτήσεις