Tilemaxx Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Αυτήν την εικόνα που έδειχνε λίγο πριν την έκθεση E3 στο σάϊτ του δημιουργού των mgs την είχες δει? To 5 νούμερο που αχνοφαίνεται τι σημαίνει δηλαδή ότι είναι νέο mgs όπως έλεγες? MGS Rising λέγεται. Δεν είναι το 5. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:47 ---------- οχι η καρτα που εχει το ps3 ειναι πιο χαλια, και προσπαθει ο cell να την βοηθησει. για αυτο και το αργο drive για αυτο και τα dummy data, για αυτο και τα ασυμπιεστα πραγματα. Σίγουρα, αλλά όχι και φοβερή που έλεγε ο Απόκλειρος
Mafariel Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Γελάω ασταμάτητα με την απίστευτη κόντρα των παιδιών για το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη. Και ξέρετε μία είναι η απάντηση, η κονσόλα που σε κάνει να περνάς καλά όταν διαλέγεις να την χρησιμοποιήσεις. Σκεφτήκατε ποτέ ότι όλα έιναι θέμα χρημάτων?( Η ms έχει και τα βάζει η sony προσπαθεί με την διαφήμιση. Αντι να παλέψουμε για την δημιοουργία και κατασκευή καλύτερων παιχνιδιών μαλώνουμε μεταξύ μας για λαλακίες. Τι και αν λέγεται PS3 , τι και αν λέγεται XBOX360 ή PSP ή PC ή WII όλα τον ίδιο σκοπό δεν έχουν? Και κάτι τελευταίο : Στην κόντρα αναφέρεται ο όρος αποκλειστικότητα ..... μην το κουράζεται δεν ισχύει ( βλέπε FF13, MGS) και άλλα τα οποία θα ακολουθήσουν αποδεικνύουν εν μέσω οικονομικής κρίσης η φθηνότερη κονσόλα με τον πιο δυνατό οικονομικά υποστηρικτή θα πουλησει περισσοτερο ΑΜΗΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tilemaxx Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Γελάω ασταμάτητα με την απίστευτη κόντρα των παιδιών για το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη. Και ξέρετε μία είναι η απάντηση, η κονσόλα που σε κάνει να περνάς καλά όταν διαλέγεις να την χρησιμοποιήσεις. Σκεφτήκατε ποτέ ότι όλα έιναι θέμα χρημάτων?( Η ms έχει και τα βάζει η sony προσπαθεί με την διαφήμιση.Αντι να παλέψουμε για την δημιοουργία και κατασκευή καλύτερων παιχνιδιών μαλώνουμε μεταξύ μας για λαλακίες. Τι και αν λέγεται PS3 , τι και αν λέγεται XBOX360 ή PSP ή PC ή WII όλα τον ίδιο σκοπό δεν έχουν? Και κάτι τελευταίο : Στην κόντρα αναφέρεται ο όρος αποκλειστικότητα ..... μην το κουράζεται δεν ισχύει ( βλέπε FF13, MGS) και άλλα τα οποία θα ακολουθήσουν αποδεικνύουν εν μέσω οικονομικής κρίσης η φθηνότερη κονσόλα με τον πιο δυνατό οικονομικά υποστηρικτή θα πουλησει περισσοτερο ΑΜΗΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ε ναι, αλλά όταν κάποιος προσπαθεί να βγάλει το άσπρο μάυρο, πρέπει να του εξηγήσεις οτι δεν είναι μαύρο αλλά άσπρο.
giorgos147 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Αυτήν την εικόνα που έδειχνε λίγο πριν την έκθεση E3 στο σάϊτ του δημιουργού των mgs την είχες δει? To 5 νούμερο που αχνοφαίνεται τι σημαίνει δηλαδή ότι είναι νέο mgs όπως έλεγες? Βλέπω κάθισες και έψαξες για να με βγάλεις out... Ε; Ε, τι να σου πω... Και όμως... Metal gear solid rising λέγεται, και ΑΝ εχεις παρακολουθησει την E3, ο Hideo είχε πει για μια εντελώς νέα εμπειρία... Για αυτό σταμάτα
anamenos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 http://www.lensoftruth.com/?p=10974 πως γίνεται το port να είναι καλύτερο από το original, μπορεί να το εξηγήσει κάποιος??
darhe13 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 για το wii που εχει πατησει κ 360 κ ps3 δεν λεει κανενας τπτ...50εκατ πωλησεις εχει!!!μας την εκανε η nintendo!xixi
alexzzz Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Το κακό με το ξέθαμα του τόπικ είναι ότι οι καινούργιοι χρήστες αναφέρονται σε χιλιοειπωμένα πράγματα
gherudos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Αν αναφέρεσαι στον darhe13->darkHero->pscrazy->Apokleiros και οι moderators τον αφήνουν να trollarei συνεχώς,ενώ όταν εγώ είχα trollarei με έκαναν ΒΑΝ 1 μήνα.Μπράβο στη διαχείριση του insomnia που παρά τα reports που κάνω συνεχίζει να με αγνοεί.
JUST-GAMER Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 MGS Rising λέγεται. Δεν είναι το 5. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:47 ---------- Σίγουρα, αλλά όχι και φοβερή που έλεγε ο Απόκλειρος Ναι το ξέρω ότι λέγεται rising κάθε mgs δεν έχει και ένα δευτερεύον τίτλο. Στην ουσία όμως είναι το 5. Άλλωστε και το mgs4 δεν είχε σαν δευτερεύον τίτλο τον "guns of the patriot". Όταν με το καλό βγει θα δούμε αν είναι συνέχεια του mgs4 ή ένα καινούργιο mgs. Βλέπω κάθισες και έψαξες για να με βγάλεις out... Ε;Ε, τι να σου πω... Και όμως... Metal gear solid rising λέγεται, και ΑΝ εχεις παρακολουθησει την E3, ο Hideo είχε πει για μια εντελώς νέα εμπειρία... Για αυτό σταμάτα Ναι εε και για πες μου σε ποιο mgs δεν έχουν πει ότι θα πρόκειται για μια εντελώς νέα εμπειρία, θα τρίβετε τα μάτια σας(Ή κάτι αντίστοιχο) ώστε να προωθήσουν το νέο mgs και να πουλήσει. Αυτά είναι μαρκετιστικα κόλπα φίλε μου και αν δεν το καταλαβαίνεις δεν φταίω εγώ γι' αυτό.
G_Zisis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Είναι σίγουρο ότι θα είναι καινούργιο mgs.Όχι μόνο στο story,αλλά και το gameplay μάλλον θα είναι μια νέα εμπειρία (σύμφνα με τον kojima).
Tilemaxx Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Ναι το ξέρω ότι λέγεται rising κάθε mgs δεν έχει και ένα δευτερεύον τίτλο.Στην ουσία όμως είναι το 5. Άλλωστε και το mgs4 δεν είχε σαν δευτερεύον τίτλο τον "guns of the patriot". Όταν με το καλό βγει θα δούμε αν είναι συνέχεια του mgs4 ή ένα καινούργιο mgs. ΔΕΝ είναι το 5. ΔΕΝ είναι sequel του 4. Χρησιμοποιεί άλλη μηχανή γραφικών. Είναι κάτι σαν spin-off.
darhe13 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Αν αναφέρεσαι στον darhe13->darkHero->pscrazy->Apokleiros και οι moderators τον αφήνουν να trollarei συνεχώς,ενώ όταν εγώ είχα trollarei με έκαναν ΒΑΝ 1 μήνα.Μπράβο στη διαχείριση του insomnia που παρά τα reports που κάνω συνεχίζει να με αγνοεί. τι λες ρε gheduro το δικο μου το ονομα γιατι το εμπλεκεις?εχω δωσει κανα δικαωμα για τετιοου ειδους σχολια?για σε παρακαλω πολυ λες οτι θες!ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΕΣ!
Tilemaxx Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 τι λες ρε gheduro το δικο μου το ονομα γιατι το εμπλεκεις?εχω δωσει κανα δικαωμα για τετιοου ειδους σχολια?για σε παρακαλω πολυ λες οτι θες!ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΕΣ! Μην ψαρώνεις, όλοι οι καινούργιοι περνάνε καψόνια
JUST-GAMER Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 ΔΕΝ είναι το 5. ΔΕΝ είναι sequel του 4. Χρησιμοποιεί άλλη μηχανή γραφικών. Είναι κάτι σαν spin-off. Όταν με το καλό βγει θα δούμε αν είναι συνέχεια του mgs4 ή ένα καινούργιο mgs. Πιστεύω σου εχω απαντήσει είδη.
darhe13 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Μην ψαρώνεις, όλοι οι καινούργιοι περνάνε καψόνια το λεει για πλακα η σοβαρα?κ τι σημαινει trollarei?
Προτεινόμενες αναρτήσεις