Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

*D@Rk P-yChO*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εντάξει ρε παιδιά απλά δεν καταλαβάινω γιατί τόσος πόλεμος. Όποιος έχει xbox360 είναι ένας ευτυχισμένος κάτοχος κονσόλας και όποιος έχει ps3 είναι επίσης ευτυχισμένος κάτοχος κονσόλας (τουλάχιστον από εδώ και πέρα που βγαίνουν όλες οι παιχνιδάρες). Τα επιχειρήματα του στυλ το ps3 δεν έχει παιχνίδια δεν ευσταθούν μιας και τα παιχνίδια βγαίνουν και θα βγουν ακόμα περισσότερα. Τα επιχειρήματα του στυλ το xbox360 δεν συγκρίνεται με το ps3 επίσης δεν ευσταθούν. Η xbox είναι μια αξιοπρεπής κονσόλα που παρ'όλο που πάσχει τεχνολογικά σε σχέση με το ps3 οι τίτλου που κυκλοφορούν γι' αυτό το έχουν καταξιώσει και το έχουν ανεβάσει στην πρωτιά. Όποια κονσόλα από τις δύο κι αν έχει κάποιος δεν πρόκειται να μείνει δυσαρεστημένος. Απορώ γιατί τόσος ντόρος. Εγώ προσωπικά προτιμώ το ps3 και για λόγους design kαι για λόγους τίτλων που πρόκειται να κυκλοφορήσουν άμεσα και για λόγους hardware και features. Το επιχείρημα ότι το ps3 δεν έχει "σπάσει" ακόμα μου ακούγεται γελείο. Δεν πήρα το ps3 για να παίζω σπασμένα. Τα παιχνίδια τα αγοράζω για τον εξής λόγο. Δεν έχω χρόνο για να παίζω τα πάντα. Αγοράζω 1-2 παιχνίδια το δίμηνο και παίζω με τα καλύτερα. Όποιος δεν έχει λεφτά δεν αγοράζει και δεν παίζει. Είναι έτσι δυστυχώς. Είναι σαν να λέει κάποιος: "ξέρεις η ferrari είναι μια μαλακία αυτοκίνητο γιατί είναι ακριβό και έχει ακριβό service". Ακραίο παράδειγμα ίσως αλλά το πιάνετε το νόημα. Όποτε ειρήνη αδέρφια. Το σημαντικό είναι να συνηδειτοποιήσουμε ότι όλοι, ανεξαρτήτως κονσόλας...είμαστε πάνω απ' όλα GAMERS!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To oti loipon ap' oti les kai esi o idios den exei paei kala se pwliseis to ps3 den soy leei kati? Oso gia to texnika poy les edw an koitaxeis se paliotera post tha vreis sigritiko texnikwn xaraktiristikwn twn 2 konsolwn kai sto mono poy einai kalitero to ps3(antikimenika kai oxi kat' eme antikimenika) einai to blu - ray se tipota allo. An den vriskeis to sigritiko link pesmoy na soy to pw egw poy to exw proxeiro. Twra oso gia ta paixnidia pistepse me file moy kaneis den agorazei mia konsola gia na pairnei 1 - 2 paixnidia to mina alla poly perissotera ara...

To oti loipon ap' oti les kai esi o idios den exei paei kala se pwliseis to ps3 den soy leei kati? Oso gia to texnika poy les edw an koitaxeis se paliotera post tha vreis sigritiko texnikwn xaraktiristikwn twn 2 konsolwn kai sto mono poy einai kalitero to ps3(antikimenika kai oxi kat' eme antikimenika) einai to blu - ray se tipota allo. An den vriskeis to sigritiko link pesmoy na soy to pw egw poy to exw proxeiro. Twra oso gia ta paixnidia pistepse me file moy kaneis den agorazei mia konsola gia na pairnei 1 - 2 paixnidia to mina alla poly perissotera ara...

Όχι το ότι δεν έχει πάει καλά σε πωλήσεις δεν μου λέει απολύτως τίποτα. Γιατί να μου λέει; Δεν έχει πάει καλά γιατί δεν έχει τίτλους. Από μέσα Σεπτέμβρη όμως και μετά αρχίζουν οι πρώτοι καλοί τίτλοι.

Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά η χρήση του cell μπορεί να ανυψώσει την κονσόλα στα ύψη αν και εφόσον βρεθεί ένας "οικονομικός" τρόπος εκμετάλευσής του από τους devs. Δεν αναφέρομαι σε ram και gpu. Το xbox ίσως να επικρατεί εκεί αλλά πρέπει να έχουμε υπόψη ότι οι κονσόλες πλέον σήμερα δεν είναι σαν τους pc. Δεν κρίνονται οι αποδόσεις τους σύμφωνα με τα υποσυστήματά τους ξεχωριστά αλλά στο σύνολο. Ακόμα και αν κάποιοι ισχυρίζονται ότι το xbox υπερτερεί στο σύνολο όσον αφορά το hardware ποσώς με ενδιαφέρει. Πρέπει να καταλάβουμε ότι υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και στις δύο κονσόλες. Η χρήση του blu-ray που θίγεις μόνο έτσι επιφανειακά δεν είναι ένα μικρό πλεονέκτημα. Blu-ray = περισσότερα ασυμπίεστα γραφικά και ήχος κάτι το οποίο είναι σημαντικό αν θέλουμε να μιλάμε για next-gen εικόνα και ήχο.

Κοίτα, εγώ αγόρασα την κονσόλα για να παίζω 1-2 παιχνίδια τον μήνα. Οπότε τι να πιστέψω; Εκτός αν εσύ κατέχεις την απόλυτη γνώση και έχεις κάνει και κανά γκάλοπ στα πέριξ της γειτονιάς σου και έβγαλες συμπέρασμα. Επιλέγω τα παιχνίδια που παίρνω, επιλέγω τα παιχνίδια που παίζω. Τελιώνω τα παιχνίδια που παίρνω και παίζω. Αν τώρα βγουν 3-4 (ή και παραπάνω) must games μέσα σε ένα μήνα θα τα πάρω. Δεν τρέχει τίποτα. Ο κανόνας πάντως λέει ότι δεν πρόκειται όλα τα παιχνίδια που θα βγουν μέσα σε ένα μήνα να είναι καλά ή να σε ενδιαφέρουν (ποτέ δεν θα αγόραζα NFL).

Άρα τι...

Ο καθένας όπως τη βρίσκει. Από εκεί και πέρα για την πείνα κολοκυθόπιτα.

Το σχετικό link όχι δεν θα το χρειαστώ...παρ' όλο που το έχεις πρόχειρο. Να' σαι καλά πάντως για την καλή πρόθεση.:-D

Loipon file epeidi den vlepw na kanei pisw kanenas apo toys dyo as to teleiwsoyme edw giati o kathe enas mas exei tin apopsi toy kai den leei na tin allazei. Oso gia to blu ray poy les mporei na to antimetopisei to 360 vgazontas paixndidia me perissotera apo ena dvd9 opws to blue drafon poy einai 3 dvd9 ara....

Oso twra gia to poia konsola einai kaliteri kati videakia poy sigrinoyn tis 2 konsoles vazontas to idio paixnidi xwrizontas tin othoni sta dio kai paizontas akrivws sto idios simeio sto paixnidi exeis prosexei oti sta perissotera paixnidia toy ps3 einai san na exeis anevasei poli to brightness.

3 diskakia to blu drakon xa xa xa na ta katostisi.eleos re akoma en arxisame,diladi apo tu xronu gears 3 disk.

καλυτερα gears σε 3 δισκακια, παρα resistance σε 1 bluray. πολυ καλυτερα θα ελεγα.

xa xaxa ;)

Κακό πράγμα να είσαι κολλημένος πάλι...

Εγώ μόλις έκλεισα ΧΒΟΧ αλλα συνεχίζω να πιστεύω πως το ps3 είναι καλύτερο...

Γενικά με την πτώση της τιμής και με ένα αξιοπρεπές mod θα γίνει σφαγή...

Δεν νομίζω πως είμαι ο μόνος που σκέφτεται έτσι..

Ένα ΧΒΟΧ για να κάνω την nextgen δουλειά μου μιας και είναι φθηνούτσικο και moddarete έυκολα και με την πρώτη ευκαιρία θα αρπάξω το ps3...

Πόσοι άραγε απο τα 120εκ που πήραν το ps2 περιμένουν αυτή την πρώτη ευκαιρία; Αφήστε το καλύτερα... :}

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...