JUST-GAMER Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Πάλι τα ίδια.... Εισαι αστείος Δε θα είναι mgs 5... Θα είναι νέο MGS...Και θα είναι multiplatform. Αν εγώ είμαι αστείος εσύ τι είσαι λοιπόν? Γιατί είπα εγώ πουθενά ότι θα είναι αποκλειστικό για 360? Το θέμα είναι ότι ποτέ των ποτών κανένα μα κανένα metal gear solid παιχνίδι δεν είχε βγει σε καμιά άλλη κονσόλα πέρα του playstation όπως και τα παιχνίδια final fantasy & tekken αλλά εντελώς ξαφνικά για πρώτη φορά το ένα μετά το άλλο "αποκλειστικά" παιχνίδια της sony έρχονται για πρώτη φορά και σε άλλη κονσόλα πέρα της sony. Αυτό αν μη τι άλλο δεν σημαίνει κάτι?
giorgos147 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Αν εγώ είμαι αστείος εσύ τι είσαι λοιπόν?Γιατί είπα εγώ πουθενά ότι θα είναι αποκλειστικό για 360? Το θέμα είναι ότι ποτέ των ποτών κανένα μα κανένα metal gear solid παιχνίδι δεν είχε βγει σε καμιά άλλη κονσόλα πέρα του playstation όπως και τα παιχνίδια final fantasy & tekken αλλά εντελώς ξαφνικά για πρώτη φορά το ένα μετά το άλλο "αποκλειστικά" παιχνίδια της sony έρχονται για πρώτη φορά και σε άλλη κονσόλα πέρα της sony. Αυτό αν μη τι άλλο δεν σημαίνει κάτι? Πρώτα απο ολα... Η E3 ήταν πριν δύο εβδομάδες... Είσαι αργός Δεύτερον, ναι... Είχε βγει το MGS 2 substance για υπολογιστή.
Fronimitis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Εμένα πάλι γιατί μου φαίνονται ίδιες οι 2 κονσόλες στα γραφικά;Στους ίδιους τίτλους βλέπω το ίδιο παιχνίδι και στις 2 κονσόλες αν εξαιρέσεις πως στο PS3 μου φαίνονται κάπως πιο σκοτεινά.Σε ότι τίτλο ίδιο κι αν δοκιμάσαμε με τους φίλους μου,ίδιο παιχνίδι είδαμε και στις 2 κονσόλες κι οι 3 μας(εγώ έχω xbox360 κι οι 2 κολλητοί μου έχουν PS3) με την μόνη διαφορά αυτό που σας είπα με την λίγο λιγότερη φωτεινότητα στο PS3.Γκαβομάρα έχω ρε γαμώτο κι εσείς βλέπετε τεράστιες διαφορές;
darhe13 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Πρώτα απο ολα... Η E3 ήταν πριν μια εβδομάδα... Είσαι αργός Δεύτερον, ναι... Είχε βγει το MGS 2 substance για υπολογιστή. κ για xbox
giorgos147 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 κ για xbox Αυτή είναι ενημέρωση Ευχαριστώ πολύ.
JUST-GAMER Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Πρώτα απο ολα... Η E3 ήταν πριν δύο εβδομάδες... Είσαι αργός Δεύτερον, ναι... Είχε βγει το MGS 2 substance για υπολογιστή. Δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά είπα κονσόλα δεν είπα πουθενά τίποτα για υπολογιστή εκτός αν εσύ πιστεύεις ότι ο υπολογιστής είναι μια κονσόλα.
giorgos147 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά είπα κονσόλα δεν είπα πουθενά τίποτα για υπολογιστή εκτός αν εσύ πιστεύεις ότι ο υπολογιστής είναι μια κονσόλα. Οπα ρε σκληροπυρινικέ gamer... Όπως είδες απάντησε πιο πάνω ο darhe13 Εγώ δε σε κακολογώ... Εσύ γιατί με κοκαλογείς; (Όχι οτι σε έχω πάρει στο ψιλό... Απλά έχω καιρό να δω τόσο xbox fan άτομο ) Λοιπόν, σταματάω εδώ εγώ...
darhe13 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Αυτή είναι ενημέρωση Ευχαριστώ πολύ. δεν το ειπα ειρωνικα γιωργο.!ακυρο το σχολιο νομιζα οτι νομιζες οτι το ειπα ειρωνικα..!
JUST-GAMER Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Λάθος μου λοιπόν περί του mgs και ότι δεν είχε βγει ποτέ σε άλλη κονσόλα αφού μερικά είχαν βγει και για άλλες κονσόλες. Ζητάω συγνώμη για την παραπληροφόρηση.
giorgos147 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 δεν το ειπα ειρωνικα γιωργο.! Ούτε εγώ.... Αλήθεια Τον άλλον ειρωνεύομαι
butters9013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Εμένα πάλι γιατί μου φαίνονται ίδιες οι 2 κονσόλες στα γραφικά;Στους ίδιους τίτλους βλέπω το ίδιο παιχνίδι και στις 2 κονσόλες αν εξαιρέσεις πως στο PS3 μου φαίνονται κάπως πιο σκοτεινά.Σε ότι τίτλο ίδιο κι αν δοκιμάσαμε με τους φίλους μου,ίδιο παιχνίδι είδαμε και στις 2 κονσόλες κι οι 3 μας(εγώ έχω xbox360 κι οι 2 κολλητοί μου έχουν PS3) με την μόνη διαφορά αυτό που σας είπα με την λίγο λιγότερη φωτεινότητα στο PS3.Γκαβομάρα έχω ρε γαμώτο κι εσείς βλέπετε τεράστιες διαφορές; Τις διαφορές τις βλέπουν μόνο τα sites του χώρου και τα fanboys. Αν δεν ανήκεις σε μία απ τις παραπάνω κατηγορίες μην ανησυχείς.
Toufas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 δηλαδη στην εικονα του ghostbusters δεν βλεπετε διαφορα ε?..
giorgos147 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 δηλαδη στην εικονα του ghostbusters δεν βλεπετε διαφορα ε?.. Υπάρχουν και άτομα όμως Toyfa, που δε κοιτάνε τα γραφικά, αλλά κοιτάνε το gameplay και γενικότερα τη τροπή του παιχνιδιού(ιστορία...κ.λπ.)
JUST-GAMER Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 δηλαδη στην εικονα του ghostbusters δεν βλεπετε διαφορα ε?.. Έλα ρε τουφα κι εσύ σιγά μωρέ τι διάφορα επειδή η εικόνα του ps3 είναι θολή σε σχέση με αυτή του 360. Απλά δεν θα είχε εστιάσει καλά η φωτογραφική μηχανή. Όσοι δεν θέλουν να δουν τις διαφορές δεν τις βλέπουν ή απλά τις λένε απειροελάχιστες ή αμελητέες.
giorgos147 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Έλα ρε τουφα κι εσύ σιγά μωρέ τι διάφορα επειδή η εικόνα του ps3 είναι θολή σε σχέση με αυτή του 360.Απλά δεν θα είχε εστιάσει καλά η φωτογραφική μηχανή. Όσοι δεν θέλουν να δουν τις διαφορές δεν τις βλέπουν ή απλά τις λένε απειροελάχιστες ή αμελητέες. Ή απλά κοιτάνε μόνο τα γραφικά και παίζουν μόνο για να βλέπουν ωραία... Και με μειονέκτημα; Δεν ευχαριστιούντε το παιχνίδι
Προτεινόμενες αναρτήσεις