Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ συμφωνώ ότι από e-bay δεν παίζει κανένα πρόβλημα αν φερθείς έξυπνα.

1. Να αγοράζεις μόνο από άτομα με positive feedback >99% κατά προτίμηση Power Sellers γιατί θα στα στείλουν και πιο γρήγορα.

2. Να κοιτάς στο detailed feedback τα αρνητικά comments του τελευταίου μήνα. Έτσι αν ο χρήστης είχε θετικά comments για πολύ καιρό αλλά τελευταία έχει αρχίσει να "κάνει νερά" μπορείς να το καταλάβεις.

3. Να προτιμάς το e-bay.co.uk ιδιαίτερα για προϊόντα για κονσόλες. Έτσι τα παιχνίδια είναι στάνταρ PAL και δεν μπλέκεις με Κίνα/Αμερική τελωνεία και τέτοια.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
δεν παιρνεις απο ατομα με 0 rating...

απο το ebay δεν ειχα ποτε προβλημα.

Μια από τα ίδια αν προσέχεις από ποιον αγοράζεις τότε δεν έχεις πρόβλημα.

Μακριά από e-bay! Καλύτερα να πληρώσεις κάτι παραπάνω για να πάρεις κάτι από αλλού παρά να πετάξεις τα λεφτά άμα σου κάτσει σρταβή. Παίρνεις για παράδειγμα ένα παιχνίδι. Που ξέρεις ότι θα σου παίζει και δεν είναι πχ γρατζουνισμένο? Και αν είναι ο άλλος θα το δεχθεί πίσω ή θα σου πει ότι το γρατζούνισες εσύ? Άλλο παράδειγμα τα MS points. Ακούω συχνά περιστατικά από codes που δεν δουλεύουν, και δεν νομίζω να βγάζεις εύκολα άκρη.

Εσύ μάλλον δεν θα πρόσεξες και θα αγόρασες από άτομο που δεν είχε κάλο feedback.

Αντιθέτως είχα πρόβλημα με κάποια σάϊτς που είχανε Microsoft points cards άλλα ευτυχώς μου γύρισαν τα λεφτά πίσω στο paypal account μου.

Για εμένα το paypal είναι από τα ποιο αξιόπιστα σάϊτ ώστε να μην χάσεις τα λεφτά σου.

Δημοσ.
Μια από τα ίδια.

Αντιθέτως είχα πρόβλημα με κάποια σάϊτς που είχανε microsoft points cards άλλα ευτυχώς μου γύρισαν τα λεφτά πίσω στο paypal account μου.

Για εμένα το paypal είναι από τα ποιο αξιόπιστα σάϊτ ώστε να μην χάσεις τα λεφτά σου.

Ναι και μέσω "επικοινωνίας" είναι. Δηλαδή αν έχεις πάρει κάτι απο ebay και ο πωλητής δεν σου απαντά σε τυχών ερωτήσεις μόνο μια απλή αναφορά σε προσφυγή στο paypal τον μετατρέπει αυτόματα σε ομιλητικό!!:P

Δημοσ.
Αν ο άλλος έχει 10000 πωλήσεις και 99% βαθμολογία.. Δύσκολα να έχεις πρόβλημα..

(και αυτά είναι στατιστικά που παίζουν στους καλούς πωλητές)

Εντάξει, άμα ο άλλος έχει τέτοια στατς παίρνεις με κλειστά μάτια.

Δημοσ.

Αν δεν έχει απλά τον αγνοείς σαν να μην υπάρχει δεν το διακινδυνεύεις να αγοράσεις από έναν που δεν έχει καλό feedback και μετά λες "Μακριά από e-bay!" στους μελλοντικούς αγοραστές ebay αποτρέποντας τους να κάνουν οποιαδηποτε κίνηση.

Δημοσ.
Εντάξει, άμα ο άλλος έχει τέτοια στατς παίρνεις με κλειστά μάτια.

Οι περισσότεροι power sellers σε αυτά τα στατιστικά παίζουν. Μή σου πώ και καλύτερα.

Δημοσ.
Αν δεν έχει απλά τον αγνοείς σαν να μην υπάρχει δεν το διακινδυνεύεις να αγοράσεις από έναν που δεν έχει καλό feedback και μετά λες "Μακριά από e-bay!" στους μελλοντικούς αγοραστές ebay αποτρέποντας τους να κάνουν οποιαδηποτε κίνηση.

Καλά, κι εσένα σου χαλάω την πελατεία και παρεξηγήθηκες? :P

Δημοσ.

Όχι ρε προς θεού απλά σου λέω τι πιστεύω ότι είναι σωστότερο να κάνεις για ένα σάϊτ που είναι γνωστό παγκόσμια και μπορείς να βρεις τα πάντα σε πολύ καλές τιμές.

Πάντα φιλικά και χωρίς παρεξήγηση.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
ελα με το παιχνιδι του κιλου μωρε...

Μήπως εκεί που έγραψες "κιλού" αντί για ι ήθελες να βάλεις ω και ντράπηκες; :P

Δημοσ.

Τι έγινε μετά από πολύ καιρό υπήρξε νέο ποστ σε αυτό το τοπικ.

Ps3 fans το ακούσατε το νέο?

To metal gear solid 5 θα βγει και στο 360(Ακόμα άλλο ένα ΤΕΩΣ αποκλειστικό παιχνίδι της sony βγαινει και στην αντίπαλη κονσόλα:lol:. Γιατί άραγε?:cry:)

Τι να κάνουμε όταν λέγαμε παλιότερα ότι το ps3 δεν πρόκειται πότε(Σε αυτή τη γενιά κονσολών) να περάσει το 360 κάποιοι έλεγαν περιμένετε και θα δείτε την πραγματική δύναμη του επεξεργαστή του ps3.

Όντως τον είδαμε είναι τόσο δυνατός που τα παιχνίδια που μεχρι τώρα έβγαιναν γι' αυτόν τον επεξεργαστή επομένως και γι' αυτή τη κονσόλα φοβήθηκαν:lol: και είπαν να πάνε και σε άλλες κονσόλες.

Τι θολούρα είναι αυτή στην έκδοση του ps3???Τρέχω αμέσως να πάρω 360 για να παίξω ghostbusters.:P:-D

Ακόμα δεν το έχεις πάρει πρέφα ότι η πληθώρα multiplatform παιχνιδιών είναι καλύτερη στο 360 παρά στο ps3.

Δημοσ.

Πάλι τα ίδια.... :-(

Ps3 fans το ακούσατε το νέο?

To metal gear solid 5 θα βγει και στο 360

Εισαι αστείος :-)

Δε θα είναι mgs 5... Θα είναι νέο MGS...Και θα είναι multiplatform. :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...