Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω αδυνατω να καταλαβω πως καποιος μπορει να υποστηριζει μια εταιρια, αν καποια αλλη του προσφερει περισσοτερα για τα λεφτα που σκαει.. Εγω προσωπικα η μονη εταιρια που αγοραζω σταθερα και δεν την αλλαζω, ειναι η n*** σε παπουτσια μπασκετ. Και αυτο γιατι ειχα σακατευτει ν φορες με παπουτσια αλλων εταιριων και δε με παιρνει να κοψω κι αλλους χιαστους για να δω αν τελικα οντως η an** η καποια αλλη εβγαλε παπουτσια της προκοπης..

Αλλα σε ενα μηχανημα οπως ειναι η παιχνιδομηχανη, για μενα ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα, ζυγιζω τις αναγκες μου και βλεπω ποια εταιρια με καλυπτει με τα λιγοτερα λεφτα..

σορρυ για το οφτοπικ

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ αγόρασα και τις 2 και απολαμβάνω τα παιχνίδια και τα ατού τις καθε κονσόλας.Ασε άλλους να ονειρεύονται παιχνίδια που ενω τα θέλουν μονο και μονο απο κομπλα, δεν αγοράζουν το τάδε μηχάνημα και το βρίζουν.Είναι πραγματικά για γέλια η φάση...και δείχνει και ποσο για τα μπαζα είμαστε σαν κοινωνία.

Δημοσ.

Ναι αλλά το να πάρεις και τις δύο δεν ενδείκνυται σαν λύση γενικά. Αν έχεις τα λεφτά γούστο σου καπέλο σου αλλά ο περισσότερος κόσμος δεν μπορεί να διαθέσει 600 ευρώ για να πάρει και τις δύο και μετά 60αρια για τα παιχνίδια του PS3. Εγώ περισσότερο πιστεύω, έχεις λεφτά πάρε PS3, δεν έχεις, παίρνεις 360 arcade ή τπτ.

Δημοσ.

Μπορείς να παρεις όποια εσυ 8ελεις και για οποιοδήποτε λογο.Άλλο όμως το τι παίρνεις και άλλο το να "βρίζεις" οτι ΔΕΝ έχεις.Εκει παει και το πρόβατο του κρις.Πηρα και τις 2 γιατι τοτε ειχα τα χρήματα και γιατι ηθελα να παιζω ολα τα παιχνιδια.

Δημοσ.

Και οι δύο κονσόλες έχουν ωραία παιχνίδια.

Εγώ προσωπικά όπως και ο φίλος woof τις έχω και τις δύο

αν και χρειάστηκε να κλέψω και να εκβιάσω για να πάρω την

δεύτερη (αστεείζομαι) και βλέπω πως και οι δύο έχουν πλεονεκτήματα

και μειωνεκτήματα.

Όταν βλέπεις όμως κάποιους τύπους να βρίζουν παιχνίδια όπως GoW2/MGS4

(λέω ένα από κάθε κονσόλα) απλά και μόνο επειδή ανήκει στο

"αντίπαλο στρατόπεδο" ε αυτό είναι στη καλύτερη περίπτωση κωμικοτραγικό

Δημοσ.

Όλα αυτά έχουν ειπωθεί 10δες φορές στις προηγούμενες σελίδες(απο την αρχή ακόμα του τόπικ).. Το πόσο πιάσαν τόπο μπορείτε να το δείτε απο τη σημερινή κατάντια που οι κονσόλες έχουν εξισωθεί ΑΚΟΜΑ περισσότερο και παρόλαυτα κάποιοι συνεχίζουν να consolewarάρουν.

Δημοσ.

Οποιος ψάξει σε sites όπως το play.com και ιδιαίτερα το amazon.co.uk θα βρει εντυπασιακές προσφορές ακόμη και σε σχετικά νέα games που γίνονται ακόμη καλύτερες αν συνυπολογίσουμε την πτώση της αγγλικής λίρας έναντι του €. Δεν υπάρχει λόγος να πληρώνει κανένας 60άρια - ούτε στο PS3, ούτε στο 360.

Δημοσ.

Υπάρχουν αρκετά ξένα eshops, σαν αυτά που ανέφερες, που λόγω αφορολογήτου (ή άλλων λόγων) πουλάνε πολύ φθηνότερα από τους ντόπιους retailers. Ας μην ξεχνάμε και το ebay, όπου κι εκεί βρίσκουμε εξαιρετικές τιμές. Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να αγοράσουμε ένα παιχνίδι από τους εδώ καταστηματάρχες, τέλος. Ενδεικτικά το -όχι και τόσο καινούριο- Call of Duty: World at War, που ψήνομαι να αγοράσω εδώ και αρκετό καιρό, εξακολουθεί να πωλείται στα 30-35 ευρώ στο ebay (#1 στο Xbox Live γαρ, διαφορετικά θα ήταν ακόμα φθηνότερο) ενώ οι... εδώ το κρατάνε σταθερά στα 50-60 ευρώ. Ποιός ο λόγος να το πάρω από εδώ λοιπόν?

Δημοσ.

Μακριά από e-bay! Καλύτερα να πληρώσεις κάτι παραπάνω για να πάρεις κάτι από αλλού παρά να πετάξεις τα λεφτά άμα σου κάτσει σρταβή. Παίρνεις για παράδειγμα ένα παιχνίδι. Που ξέρεις ότι θα σου παίζει και δεν είναι πχ γρατζουνισμένο? Και αν είναι ο άλλος θα το δεχθεί πίσω ή θα σου πει ότι το γρατζούνισες εσύ? Άλλο παράδειγμα τα MS points. Ακούω συχνά περιστατικά από codes που δεν δουλεύουν, και δεν νομίζω να βγάζεις εύκολα άκρη.

Δημοσ.

Δε ξέρω, εγώ δεν έχω καλή εικόνα γιατί έχω ακούσει διάφορα. Ίσως αν προσέξεις αυτό που λες να μην έχεις πρόβλημα, αλλά 100% σίγουρος δεν νομίζω ότι μπορείς να είσαι.

Δημοσ.

Αν ο άλλος έχει 10000 πωλήσεις και 99% βαθμολογία.. Δύσκολα να έχεις πρόβλημα..

(και αυτά είναι στατιστικά που παίζουν στους καλούς πωλητές)

Δημοσ.
Μακριά από e-bay! Καλύτερα να πληρώσεις κάτι παραπάνω για να πάρεις κάτι από αλλού παρά να πετάξεις τα λεφτά άμα σου κάτσει σρταβή. Παίρνεις για παράδειγμα ένα παιχνίδι. Που ξέρεις ότι θα σου παίζει και δεν είναι πχ γρατζουνισμένο? Και αν είναι ο άλλος θα το δεχθεί πίσω ή θα σου πει ότι το γρατζούνισες εσύ? Άλλο παράδειγμα τα MS points. Ακούω συχνά περιστατικά από codes που δεν δουλεύουν, και δεν νομίζω να βγάζεις εύκολα άκρη.

Και εγω ειμουν πολυ σκεπτικος..αλλα μετα απο περισσοτερο ψαξιμο δεν υπαρχει αυτος ο φοβος. Μεχρι στιγμης ολοι ηταν σωστη προς τις αγορες μου. Αλλα με την προηποθεση πως βλεπεις τα reviews, μεχρι 99% εισαι οκ...κατω απο αυτο, πρεπει να το ψαξεις λιγο, να μαθεις γιατι εχει τετοια review. Διαβαζε και τι λενε η αλλοι χρηστες. Και ολα θα πανε καλα...εχουν παντα φωτογραφιες, για το προιον.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...