Woof Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Για την ακρίβεια εδω το 360 φαίνεται αρκετά πιο θολό.Αλλα αν δεν τα δεις να παίζουν real time δεν μπορείς να καταλάβεις...Για δωσε λινκ ειμαι περιεργος να δω...
atomsk Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 OXI ..απο ένα screenshot κρίνεται το παιχνίδι λέμε. Και σε όποιον δεν αρέσει ας φέρει τα screenshot του να τα συγκρινουμε .. /sarcasm off
Woof Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Το είδα το βίντεο σε HD....και είναι όντως πιο θολο στο 360.Έχω την εντύπωση οτι έχει και χειρότερο framerate (περισσότερα slow downs..)..Πάντως απο οτι είδα τελικά μου αρέσει,δεν φαίνεται τόσο άσχημα σε HD.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 η CryEngine 3 είναι ακόμα σε beta στάδιο αν δεν κάνω λάθος...
Woof Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δεν ξέρω αν ειναι,αλλά αν ειναι ειναι και για τις 2 κονσόλες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 ναι αλλά δεν ξέρεις σε τι στάδιο θα είναι η τελική τους μορφή... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=305868 υπάρχει και topic για όποιον ενδιαφέρεται...
G_Zisis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Και σε beta να είναι,πώς γίνεται να είναι καλύτερα τα αποτελέσματα στο ps3,ενώ το xbox έχει πολύ πιο εύκολο προγραμματισμό?Να υποθέσω πως οι προγραμματιστές της crytek έκατσαν και δούλεψαν πολύ περισσότερο την ps3 έκδοση,τη στιγμή που σχεδόν κανένας 3rd dev δεν το έχει κάνει αυτό?
Woof Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Ελα ντε...Πάντως οπως και να εχει,φαίνεται αρκετά καλο.Στην αρχή δεν μου ειχε κάνει εντύπωση γιατί το ειχα δει σε μάπα quality.Αλλά ειδικά η σκηνή μέσα στο δασος φαίνεται πολυ μαματη...
Rebel21 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 εγώ δεν βλέπω και τίποτα τρελό στο video πάντως.λίγο tearing μέτρια textures και καλά psychics.οι εκρήξεις δεν συγκρίνονται καν με τα παιχνίδια της capcom.ελπίζω να μην βγάλουν κάνα crysis 2 και μας πάρει ο ύπνος πάλι με το maximum boring gameplay του. η πραγματική δύναμη της μηχανής θα φανεί στα pc οι κονσόλες έχουν αρκετά γερασμένο hardware πλέον για να περιμένουμε θαύματα.
Toufas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 και φυσικα το νερο απλα δεν υπαρχει σε ολη την εικονα οπως και η πλατη του τυπου (ο chris?)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Ελα ντε...Πάντως οπως και να εχει,φαίνεται αρκετά καλο.Στην αρχή δεν μου ειχε κάνει εντύπωση γιατί το ειχα δει σε μάπα quality.Αλλά ειδικά η σκηνή μέσα στο δασος φαίνεται πολυ μαματη... και για στην σπάσω, χάλια είναι και στα 2
Chris_85 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Ξεκολλατε ρεεεεε οποιος θελει φθηνο br player και παιχνιδομηχανη παιρνει το ps3, οποιος θελει απλα να παιζει φθηνα, παιρνει χβοχ. Μην μπαινετε στο τριπακι της μαλ***** για το ποια κονσολα εχει 1frame/sec παραπανω ή σε ποια κονσολα το μαχαιρι εχει 2 δοντια παραπανω..Αυτα ειναι μαρκετινιστικα τρικς για να αποβλακωνουν αι να χειραγωγουν τον κοσμο. Χαρειτε το gaming γ αυτο που προσφερει, δηλαδη την εμπειρια και την περιπετεια, και μην γινεστε προβατα.
anamenos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 ναι ρε Chris , αλλά δεν θέλουμε να μπούμε ούτε στο τριπάκι του Marketing , στο οποίο έχουν πέσει πολλά fanboys...
Woof Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Κρις τα λες μια χαρα φιλε.Και ασε τους αλλου να τραγουδάνε..που νε ρε η θωδη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις