papahlamidas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Το E74 δεν καλύπτεται το ότι του το έκαναν είναι πολύ τυχερός.Είναι που θα πέσεις...Μιλάμε για την 3ετη ε γιατί μέσα στο χρονο δεν εχει πρόβλημα. Φίλε μην λες πράγματα που ακούς και δεν είσαι πραγματικά σίγουρος! Την Παρασκευή 20/03/2009 πήρα τηλ στην MS για το E74 και αύριο περιμένω τηλ από την UPS για να έρθουν για παραλαβή. Ότι βλακείες διαβάζεται μην της λέτε εάν δεν είστε σίγουροι. Ξέρω άτομο που έχει στήλη 3 φόρες την ίδια κονσόλα για επισκευή και τις 2 από τις 3 ήτανε για Ε74.
JimChris Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Όχι δεν είναι καμία συνομωσία!! Στο άρθρο προσπαθεί να μας πεί ότι μια αύξηση της τάξεως δεκάδων Ε74 είναι ραγδαία! Ας γελάσω, όταν για το RROD υπήρχαν δεκάδες χιλιάδες χρήστες που είχαν πρόβλημα τώρα κάνουμε φασαρία για μια εκατοστή κονσόλες. Επιπλέον δεν είδα να λένε στο άρθρο ότι αυτό αντικαθιστά το RROD στις καινούργιες κονσόλες, δικιά σου είναι η εικασία??? Δεν παρεθεσα το αρθρο για να ξεκινησω πολεμο απλα απο τις απαντησεις σας να δω αν ισχυει. Ισως το εκανα post σε λαθος thread.To αρθρο του joystick.com αναφερει απλα την ραγδαια αυξηση του Ε74 και παραθετει και τα hits στο google.Αυτο που με παραξενεψε ειναι η απαντηση ενος τεχνικου που γραφει οτι το Ε74 φτιαχνεται ακριβως οπως το Rrod http://www.google.com/trends?q=e74%2C+rrod&ctab=0&geo=all&date=all&sort=0 Kαι εχεις δικιο δεν λεει για τις καινουργιες κονσολες αλλα ολες μετα το update του Nxe Με την ευκαιρια το Ε74 εχει τριετη εγγυηση?
Woof Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) Φίλε μην λες πράγματα που ακούς και δεν είσαι πραγματικά σίγουρος!Την Παρασκευή 20/03/2009 πήρα τηλ στην MS για το E74 και αύριο περιμένω τηλ από την UPS για να έρθουν για παραλαβή. Ότι βλακείες διαβάζεται μην της λέτε εάν δεν είστε σίγουροι. Ξέρω άτομο που έχει στήλη 3 φόρες την ίδια κονσόλα για επισκευή και τις 2 από τις 3 ήτανε για Ε74. Ρε σι παλαμίδα.....η 3ετη εγγύηση κάλυπτε μονο το RROD τωρα αν την επέκτειναν γιατι βγηκε και καινούριο φρούτο στην φορα άλλο θεμα.Να σε δω να το έκανες αυτο που λες πριν ενα χρόνο που το Ε74 δεν ηταν τόσο διαδεδομένο (όπως φαίνεται να ειναι σήμερα..) και θα σου έλεγα αν στην άλλαζαν.Και εγω ξερω ατομα απο ξενα forums που ειχαν το πρόβλημα και δεν το δεχόταν η MS,και κάνανε ενα σορο αλχημιες για να πετύχουν RROD. JimChris Φτιαχνεται ακριβώς οπως το Rrod γιατι ειναι απο την ιδια αίτια.Υπερ8ερμανση,απλά αντί να λιώσει τις κολλήσεις τις GPU λιώνει τις κολλήσεις του ANA chip.Είναι οπου σε πετυχη ... Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2009 από Woof
KleKoR Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Κάποιοι εδώ μέσα το παίζουν έξυπνοι και επειδή δεν έχουν τι θα πουν ειρωνεύονται... και κάποιοι άλλοι μιλάνε με αποδείξεις... οι παρακάτω εικόνες είναι από το ίδιο site, βγάλτε λοιπόν τα συμπεράσματά σας...
Woof Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Κρεκορ σορρυ αλλα εχουν δίκιο...εχει ενα δύο παλούκια πιο πολλά η δεύτερη εικόνα στο 360,ζητωωωωω
neovdr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Κρεκορ σορρυ αλλα εχουν δίκιο...εχει ενα δύο παλούκια πιο πολλά η δεύτερη εικόνα στο 360,ζητωωωωω Το ζήτημα δεν είναι πόσα παλούκια υπάρχουν! Το ζήτημα είναι ότι υπάρχουν διαφορές για τις οποίες πολλοί εδω μέσα επιμένουν ότι δεν υπάρχουν. Πώς να το κάνουμε υπάρχουν κάνει μπάμ. Αλλά και εσύ έχεις δίκιο απλώς δεν χρησιμοποιείς τη σωστή φρασεολογία, γεγονός που κάνει αρκετούς να σου επιτίθενται. Θα μπορούσες να πείς ότι υπάρχουν διαφορές αλλά εσύ δεν τις θεωρείς σημαντικές και δεν σε πειράζουν αφού διασκεδάζεις το ίδιο. Το ίδιο απευθύνω και στους υπόλοιπους που αρνούνται την ύπαρξη διαφορών.
Woof Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) neovdr Και να 8ελεις να μιλήσεις σωστά με τοση ειρωνεία που βλέπεις εδω απο αρκετούς δεν μπορείς.Πρέπει να μιλάνε σωστά για να έχουν την απαίτηση να τους απαντάνε και σωστά.Ειδες εσυ να μιλησω "ασχημα" σε κάποιον που μιλάει νορμαλ? Και να ξερεις οτι το παίζω στο 360 γιατι ειναι τσάμπα,αλλα αυτου του τυπου τους φανμποισμους δηλαδή τους εχω σιχαθεί κυριολεκτικά. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2009 από Woof
KleKoR Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Κρεκορ σορρυ αλλα εχουν δίκιο...εχει ενα δύο παλούκια πιο πολλά η δεύτερη εικόνα στο 360,ζητωωωωω Δεν έχει να κάνει με τα παλούκια αλλά για το πόσο θολή είναι η δεύτερη εικόνα του ps3... Για τα παλούκια κάνεις λάθος... και θα σου πω γιατί... η εικόνα του ps3 είναι τραβηγμένη λίγο αργότερα με αποτέλεσμα τα πολλά παλούκια αριστερά να μην φαίνονται.... Αν δεν μπορείς να καταλάβεις τι εννοώ θα στο δείξω με φωτογραφίες....
klainmaingr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Εγώ αυτό που καταλαβαίνω οτι όποιος παίζει στο 360 spammάρει περισσότερες σφαίρες.
Woof Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δε χρειαζετε ρε σι κρεκορ ξερω οτι υπάρχουν διαφορές,αλλα ειναι πραγματικά βλακεία να συζητάμε τωρα για κάτι τοσο "μικρο".Εγω εβαλα και τα 2 ντεμο και δεν ειδα τπτ τωρα να καθόμαστε απο πανω με μικροσκόπιο και να λεμε ζητωωωωω το 360 η το PS3 ειναι πιο καλο εδω,αρα ειναι πιο καλη κονσόλα ας πουμε.Ε πως να το κάνουμε ειναι κουταμάρα... EDIT:Πιο θολη ειναι γιατι λογικά χρησιμοποιούν το Quinix Aa η καπως ετσι.
KleKoR Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Εγώ αυτό που καταλαβαίνω οτι όποιος παίζει στο 360 spammάρει περισσότερες σφαίρες. όχι ρε, απλά στο ps3 είναι πιο εύκολο ώστε να το τερματίσουν οι χαζοί που πιάστηκαν κορόιδο από τη sony και πήραν ps3...
klainmaingr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Ή απλά όσοι παίζουν 360 είναι άσχετοι και newbs... We'll never know.
KleKoR Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δε χρειαζετε ρε σι κρεκορ ξερω οτι υπάρχουν διαφορές,αλλα ειναι πραγματικά βλακεία να συζητάμε τωρα για κάτι τοσο "μικρο".Εγω εβαλα και τα 2 ντεμο και δεν ειδα τπτ τωρα να καθόμαστε απο πανω με μικροσκόπιο και να λεμε ζητωωωωω το 360 η το PS3 ειναι πιο καλο εδω,αρα ειναι πιο καλη κονσόλα ας πουμε.Ε πως να το κάνουμε ειναι κουταμάρα... εμένα η συγκεκριμένη εικόνα μου είχε κολλήσει και μου είχαν κάνει τρομερή εντύπωση οι διαφορές... παίζοντας λίγο το παιχνίδι διαπίστωσα οτι αυτή η εικόνα του ps3 μόνο ψεύτικη μπορεί να είναι... προσοχή δεν λέω ότι στο ps3 είναι καλύτερο γιατί δεν μπορώ να το ξέρω, αυτό που ξέρω όμως είναι ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι δεν αντιπροσωπεύει το παιχνίδι στο ps3... EDIT:Πιο θολη ειναι γιατι λογικά χρησιμοποιούν το Quinix Aa η καπως ετσι. και η προηγούμενη που παρέθεσα πιο πάνω γιατί δεν είναι έτσι? και γιατί δείχνει καλύτερη στο ps3....και είναι από το ίδιο site έτσι...
Woof Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Εγώ δεν το εχω στο ps3 αλλά το ντεμο που έχω μου φαίνεται ιδιο με του 360...φυσικά δεν κάθομαι απο πανω με μεγεθυντικούς φακούς οπως μερικά sites.Αλλα και κανένας δεν παίζει και με μεγεθυντικό φακο ε.Ειδικά αυτο το παιχνίδι εχει τις πιο μικρές διαφορές...
atomsk Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 screenshots θέλετε ; καλή όρεξη... δώρο τα γυαλιά μυωπίας με την xbox έκδοση
Προτεινόμενες αναρτήσεις