atomsk Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 α καλαααααα....δηλαδη εσυ οταν μιλας για επανασταση του god of war εννοεις στον τομεα του σεναριου????κριμα φιλε,εμενα με ενδιαφερει η επανασταση στο gameplay....οσο για το σεναριο ελληνικη μυθολογια ειδαμε σε πολλους τιτλους πριν το gow αλλα μαλλον εισαι πολυ μικρος για να τα θυμασαι αυτα...τεσαπ το σταματαω εδω απο τη μερια μου μιας και αρκετα βγηκα offtopic...οσο για το halo και το gears ειπαμε πιο πανω τι αλλαγες εκαναν οι οποιες ακολουθηθηκαν και εγιναν το standard του ειδους...αυτο ειναι επανασταση μην μπερδευσεσαι με το concept art..αυτο μπορει να υπαρχει ακομα και χρονια πριν ασχοληθει η εταιρεια με την κατασκευη του τιτλου δεν είναι concept art αυτα .. και άλλες εικόνες απο τότε
bahamut zero Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 ισως αν διαβαζες καλυτερα τα ποστ θα εβλεπες οτι υπαρχουν επιχειρηματα που λενε γιατι τα HALO και τα gears of war ειναι επαναστατικα...το τελευταιο ηταν μαλιστα το πρωτο καθαρο next gen game της γενιας
Toufas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 το halogears επαναστατικά ??? :lol::lol::lol::lol: (toufas mode) τι πιο επαναστατικό είχε το halo απο το unreal tournament ή quake ; ωχ ..μη μου πεις οτι ήταν το πρώτο multiplayer fps που βγήκε σε κονσόλα ή τίποτα τέτοιο και ξαφνικά όλα τα 15χρονα ανακάλυψαν τα FPS ...άρα το Halo είναι επαναστατικό. Και το gears of boredom 1 ήταν η αφορμή που ποτέ δεν μπήκα στο κόπο να παίξω το 2. δεν ειμαι εγω με τα smilies μας μπερδευεις... και δες πιο πριν που ειπανε οτι ειναι επαναστατικο το halo
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Παρε ενα δωρακι thresh θα προτιμούσα να μου έλεγες ότι θα σταματήσεις να γράφεις μπούρδες, αλλά μάλλον άδικα ελπίζω... όταν καταλάβεις τι σημαίνει επαναστατικό τα ξαναλέμε, μέχρι τότε keep posting fanboy...(αν και λογικά θα σταματήσεις όπως και με τα topics των GTX260)
dr_thodt Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Απο αποψη γραφικων το πρωτο god of war εκμεταλευτηκε το 200% των δυνατοτητων του ps2 και ηταν ο καλυτερος οπτικα τιτλος. Στο gameplay επισης εφερε επανασταση με massive battles, τεραστιους εχθρους κ.τ.λ Oχι δεν ειναι οι αγαπημενες μου σειρες. Δεν βλεπω χαζοαμερικανιες. Οι αγαπημενες σειρες των xbots ειναι οι powerpuff girls και hello kitty adventures,αφου ειναι γνωστο οτι οι κατοχοι xbox 360 δεν ξεπερνουν την ηλικια των 10 ετων. Αλλωστε ειναι φτηνη η κονσολα και μπορει η μαμα και ο μπαμπας να την αγορασουν στα πιτσιρικια τους 1. Μassive battles στο GoW? WTF? αλλο game πρεπει να επαιξα εγω... τεραστιοι εχθροι? μηπως μιλας για το επος που λεγεται Shadow of the Clossus? γιατι αυτο ηταν το game που εφερε στη μοδα τα μεγαλα bosses. 2. Eιναι δυνατον να σε παρει κανεις σοβαρα αν λες περι "powerpuff girls και hello kitty adventures" και πιστιρικαδων που τους παιρνει η μαμα 360 επειδη ειναι φτηνο? ελεος...
klainmaingr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Το οτι οι μάπες που λέτε παραπάνω είναι ωραία παιχνίδια δεν τα κάνει σε καμία περίπτωση επαναστατικά... Μία απο τα ίδια με καλύτερα γραφικά είναι..
Toufas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 atomsk μπερδεύεις το concept με το development. άλλο φτιάχνουμε maps και μοντέλα για να δείξουμε την μηχανή και άλλο τα παίρνουμε αυτά και κάνουμε ένα παιχνίδι πάνω σε αυτά. και massive bosses? μάλλον δεν έχετε παίξει metroid
bahamut zero Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 τελικα ανακοινωθηκε σημερα οτι το mass effect θα κυκλοφορησει για pc και 360 στις αρχες του 2010...cant wait!!!
yakuza Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 ατομ αστο εχεις μπερδεψει την βουρτσα με την .... και η πρωτη εικονα που εβαλες ειναι απο μουλτι πίστα του παιχνιδιου που βγηκε 6 μηνες αργοτερα. η 2η ειναι στο στυλ του γκιαρς αλλα δεν υπαρχει πουθενα στο παιχνιδι τετοιο σημειο
dr_thodt Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) το halogears επαναστατικά ??? :lol::lol::lol::lol: (toufas mode) τι πιο επαναστατικό είχε το halo απο το unreal tournament ή quake ; ωχ ..μη μου πεις οτι ήταν το πρώτο multiplayer fps που βγήκε σε κονσόλα ή τίποτα τέτοιο και ξαφνικά όλα τα 15χρονα ανακάλυψαν τα FPS ...άρα το Halo είναι επαναστατικό. Και το gears of boredom 1 ήταν η αφορμή που ποτέ δεν μπήκα στο κόπο να παίξω το 2. Κοιτα αν σκεφτεις οτι το πρωτο Halo εβαλε το health regenaration στο genre, εβαλε πληρες (local και με system link) campaign co-op και το ΑΙ των εχθρων του (που μιλαμε για game του 2001) ξεσκιζει το 99% των παιχνιδιων που κυκλοφορουν σημερα ισως καταλαβεις γιατι μερικοι το θεωρουμε ιστορικο κ ακρως επαναστατικο/επιδραστικο game. Tωρα για το Gears μονο κ μονο οτι εφερε στη μοδα στοιχεια οπως τα cover system και revives στα shooters με παμπολλους κλεφτες αλλους καλους κ αλλους κακους, το οτι ειναι ο λογος που το online co-op εχει γινει must πλεον στα περισσοτερα games και οτι ηταν το πρωτο game σε αυτη τη γενια που επεσαν σαγονια με τα γραφικα του και ακομα θεωρειται απο τα καλυτερα οπτικα games επισης ισως σημαινει κατι για την ποιοτητα του game...ειναι ξεκαθαρο οτι δεν εχεις ασχοληθει με τα παραπανω games αλλα κ να εχεις ασχοληθει εισαι τοσο fanboy που αποκλειεται να εβρισκες κατι καλο στα παραπανω games...κριμα εσυ χανεις. τελικα ανακοινωθηκε σημερα οτι το mass effect θα κυκλοφορησει για pc και 360 στις αρχες του 2010...cant wait!!! Πες τα ρε φιλε..αντε στην GDC να δουμε κ κανενα gameplay trailer...ειμαι περιεργος να δω αν η Bioware θα χρησιμοποιησει την UE3.5 στο ΜΕ2. GOTY 2010 confirmed. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2009 από dr_thodt
john2gr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 και η πρωτη εικονα που εβαλες ειναι απο μουλτι πίστα του παιχνιδιου που βγηκε 6 μηνες αργοτερα. η 2η ειναι στο στυλ του γκιαρς αλλα δεν υπαρχει πουθενα στο παιχνιδι τετοιο σημειο Όλες οι εικόνες είναι από PC tech demo της Epic (υπάρχει και video που παρουσιάζουν τον φωτισμό με έναν Locast και στο τέλος κάνει την εμφάνισή του σε ένα σκοτεινό περιβάλλον κι ο Brumak). Επίσης μην ξεχνάμε ότι το Halo1 είχε εμφανιστεί για πρώτη φορά σε MAC & PC την εποχή της Voodoo3 (για να μην πούμε ότι ήταν strategy που μετά έγινε third person... αλλά τα ξέρετε πάνω κάτω αυτά ), ενώ το GoW ήταν να κυκλοφορήσει αποκλειστικά στα PCs στα πρώτα του στάδια. PS: Και τα δύο χρόνια είναι λίγος χρόνος ανάπτυξης για ένα παιχνίδι. Το health regeneration και τα revives τα θεωρώ εντελώς ελεεινά features που σκοπό είχαν να κάνουν ευκολότερα τα παιχνίδια (σε λίγο μερικοί θα βγάλετε σαν ατού και το auto-lock στα FPS των κονσολών )
yakuza Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 η 2η εικονα ειναι απο το tech demo που ειχαν παρουσιασει την ue. αυτη εδω την εικονα μπορεις να μου βρεις λινκ που να αποδεικνυει οτι ειναι απο το γνωστο tech demo?
Yperaspisths Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 θα προτιμούσα να μου έλεγες ότι θα σταματήσεις να γράφεις μπούρδες, αλλά μάλλον άδικα ελπίζω... όταν καταλάβεις τι σημαίνει επαναστατικό τα ξαναλέμε, μέχρι τότε keep posting fanboy...(αν και λογικά θα σταματήσεις όπως και με τα topics των GTX260) Ξερω καλα τι σημαινει η λεξη ''επανασταση'' και για αυτο την χρησιμοποιω. Απο εκει και περα ειχα δικιο και για την gtx260(που ελεγα οτι ειναι ανωτερη καρτα απο την 4870)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 ο γιατρός έχει πει να σου λέμε ναι...γλυτώνουμε έτσι αρκετό κόπο και χρόνο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις