MiltoZ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Το οτι το 360 επαιζε μονο του στην νεα γενια για ενα χρονο το βγαζεις απ'εξω? Είναι μια παράμετρος που όμως δεν αλλάζει την γενική εικόνα Ωραια και εγω λεω οτι τα παει χαλια,δυσκολη περιοδος κτλ και παρ'όλα αυτα πουλαει οσο πουλαγε το 360 οταν φωναζατε οτι σαρωνε.Ε καποια στιγμη θα ερθει και η καλουτσικη περιοδος για το Ps3,αυτο λεω. Αν λες αυτό δεν διαφωνώ. Οχι δεν γνωριζω αν θα κανει τις ιδιες πωλησεις με το Ps2. 1.Το wii πιθανοτατα θα μεγαλωσει την αγορα και δεν θα κοψει απο τις αλλες 2 κονσολες. Οι Ιαπωνες καποια στιγμη θα παρουν ολοι κονσολα με next gen γραφικα και μαντεψε ποια θα ειναι αυτη. 2.Φαντασου οτι πουλαει τοσο με τετοια τιμη. 3.Αυτο θα το δουμε στο τελος. 4.Σωστο. 5.μπορει και χειροτερη γκρινια να υπηρχε τοτε. 1. Θα 'θελες 2. Πόσο πουλάει? Με αυτόν τον ρυθμό θα είναι πάντα πίσω. Πρέπει να πέσει στα $300. 3. Ποιό τέλος? Το 2017? Το ps2 συνεχισε την πορεια του ps1.Δεν με καταλαβες.Εγινε κατι επαναστατικο για να ''πεσει'' η sega και η Nintendo,τωρα ομως για να ''πεσει'' η sony πρεπει να γινει κατι αντιστοιχο. Το Live θα ειναι αυτο? H το wii mote? Εγω παντως αν μπορουσα να ψηφισω θα την εριχνα στο 2ο. Αλλα μπορει να μην αλλαξει και τιποτα παλι. To Wii60 Πάντως αλλάξει δεν αλλάξει δεν έγινε και τίποτα τρομερό, στην χειρώτερη θα έρθει το ps3 3ο σε πωλήσεις, μην το παίρνεις κατάκαρδα.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Καλως αλλα και παλι θα σου θυμίσω οτι έιχαμε συμφωνίσει οτι σκοπιμότητα υπήρχε είτε ετσι είτε αλλιως! Ναι ειχαμε συμφωνησει.υπαρχει σκοπιμοτητα Και κατα την ταπεινη μου γνώμη αν όντως ηταν αθώοι όλοι θα ακουγαμε και καμια ανακοινωση του στυλ.... " Απλα δεν ασχολουνται ρε συ. Τεσπα δεν ξερω,εγω την αποψη μου ειπα,την ακουσα και την δικη σου. Τουλαχιστον μπορουμε να κανουμε διαλογο μεσα σε ζουγκλα(ουκγα ουγκα) κατι ειναι και αυτο
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Πάντως αλλάξει δεν αλλάξει δεν έγινε και τίποτα τρομερό, στην χειρώτερη θα έρθει το ps3 3ο σε πωλήσεις, μην το παίρνεις κατάκαρδα. Εγω απλα ειπα το πως γινεται να αλλαξει η κατασταση συμφωνα με την οποια εμπειρια εχω.Αν αλλαξει κατι σε αυτην την γενια θα εχω να μαθω και κατι καινουριο που θα μου χρησιμευσει για αργοτερα.:-P
MiltoZ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Εγω απλα ειπα το πως γινεται να αλλαξει η κατασταση συμφωνα με την οποια εμπειρια εχω.Αν αλλαξει κατι σε αυτην την γενια θα εχω να μαθω και κατι καινουριο που θα μου χρησιμευσει για αργοτερα.:-P Αν κάτι θα έπρεπε να έχεις μάθει σίγουρα από την εμπειρία σου είναι ότι οι καταστάσεις αλλάζουν εύκολα από γενιά σε γενιά. :-P
mihranalthaqafi Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Den boro na katalavw re sy PDS13 ton logo pou yperaspizesai toso ma toso pathiasmeni mia konsola POU OUTE KAN EXEIS!!! An auto den einai fanboy tote ti einai? Kai oson afora ta grafimata pou dineis, exigoun apo mona tous tin xalia poreia tou ps3.. Exeis katalavei to onoma pou exei to playstation brand? einai dynaton na poulaei ligotera apo to xbox360? An synexisei me auti tin poreia tha vrisketai MONIMA pisw 5-6 ekatommyria.. OLOI opos kai esy kai ego perimename na bei to ps3 stin agora kai na psilosarwsei..An oxi na sarwsei toulaxiston tous prwtous mines na xeperasei to 360 kai na kalypsei grigora to keno.. Oxi mono den kalyptei to keno alla vrisketai kai pisw stis pwliseis auti tin stigmi!!! Nai an koitas sketa ta noumera to ps3 paei perifima, an koitaxeis omos ti kaneis se syggrisi me ton antagwnismo to ps3 paei APATO. Ms kai kyriws Nintendo kanei party! Mario PArty! Ola omos auta pou leme stin teliki einai anousia.. To thema einai ena. Milame gia games consoles. Akoma kai to GameBoy na exeis epilexei, ESENA proswpika ta games se kalyptoun? Giati pisteuw kai eimai sigouros 100% oti den yparxei katoxos xbox360 edw mesa pou na min exei "liwsei:mrgreen:" tin konsola sto gaming!!
scorer Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 EGO!! tin agorasa tin barethika...palepsa na tin flasharo...den ta katafera...tora ksanapaleuo na tin flasharo...ante na doume....kai ps3 ego sta 600 eura den to akoumpao....genika otidipote sony exo parei mou bgike elatomatiko...psifiaki...ps2...kinita sony ericsson...asta na pane....simptosi lete e....mporei den ksero....
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Den boro na katalavw re sy PDS13 ton logo pou yperaspizesai toso ma toso pathiasmeni mia konsola Eιναι παθιάρα κονσολα γι αυτο. POU OUTE KAN EXEIS!!! An auto den einai fanboy tote ti einai? Κοιτα το να υπερασπιζεσαι μια κονσολα(που ξερεις οτι θα σου προσφερει παραδοσιακα οτι και τα προηγουμενα PS) ειναι fanboysμος. Οταν δε την υπερασπιζεσαι μονο οταν και αφου ολοι εχουν βαλθει να την βγαλουν πατατα και ανυπαρκτη εισαι ακομα χειροτερο fanboy. Το να θαβουν οι υπολοιποι(ολοι σε αυτο το φορουμ) μια κονσολα... που ουτε καν εχουν Ειναι αντικειμενικη κριση. Τωρα ειμαστε οκ? Λοιπον επειδη ειμαι fanboy του κερατα για τους περισσοτερους και αποτελω πληγη και παρασιτο μεσα σε ενα αντικειμενικο φορουμ,θα προσπαθησω, αναγνωριζοντας παντα το επιπεδο που υπαρχει εδω και που σε καμια περιπτωση δεν θελω να χαλασω,να μην ξαναμολυνω την ωραια ατμοσφαιρα που εχετε. Εισαστε μια ωραια ατμοσφαιρα οπως και να το κανουμε.Αυτη ειναι η πραγματικοτητα.
modecris Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Τουλάχιστον εδώ δεν έχουμε ακούσει σχόλια του τύπου: τι λες ωρέ???τι με νοιάζει εμένα τι βγαίνει στην σαβούρα το xbox?? δλδ αυτοί κάνουν review για δικά μας παιχνίδια???χώρια που το παιχνίδη δεν μου αρέσει καθόλου....δικιά μου άποψη αύτη αλλά είμαι κάθετος στο ότι δεν με ενδιαφέρει να βλέπω reviews για παιχνίδια του xbox....η του wii η κάθε άλλης κονσόλας εκτός του ps3 κυρίος, αλλά και του psp . Και από Moderator. Ωραιότερη ατμόσφαιρα,τ`ομολογώ... ps3forums
MiltoZ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Eιναι παθιάρα κονσολα γι αυτο. Κοιτα το να υπερασπιζεσαι μια κονσολα(που ξερεις οτι θα σου προσφερει παραδοσιακα οτι και τα προηγουμενα PS) ειναι fanboysμος. Οταν δε την υπερασπιζεσαι μονο οταν και αφου ολοι εχουν βαλθει να την βγαλουν πατατα και ανυπαρκτη εισαι ακομα χειροτερο fanboy. Το να θαβουν οι υπολοιποι(ολοι σε αυτο το φορουμ) μια κονσολα... που ουτε καν εχουν Ειναι αντικειμενικη κριση. Τωρα ειμαστε οκ? Λοιπον επειδη ειμαι fanboy του κερατα για τους περισσοτερους και αποτελω πληγη και παρασιτο μεσα σε ενα αντικειμενικο φορουμ,θα προσπαθησω, αναγνωριζοντας παντα το επιπεδο που υπαρχει εδω και που σε καμια περιπτωση δεν θελω να χαλασω,να μην ξαναμολυνω την ωραια ατμοσφαιρα που εχετε. Εισαστε μια ωραια ατμοσφαιρα οπως και να το κανουμε.Αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Καταρχήν δεν ξέρεις αν θα σου προσφέρει παραδοσιακά ότι και τα προηγούμενα γιατί αν ήταν έτσι θα παίζαμε Atari τώρα. Έπειτα δεν την βγάζει κανείς ανύπαρκτη. Απλά λέμε ότι δεν πάει καλά. Μα αφού δεν πάει καλά τι θες να λέμε ότι κάτσε να δούμε να βγει το ένα και το άλλο? Τα λέγαμε αυτά και για το VF και για το NG και για το Lair και για το HS. Ωραία και που βγήκανε τι έγινε? Ή θα αλλάξει τα δεδομένα μήπως το HS? Πάλι τρίτη είναι. Αφού το μηχάνημα είναι ακριβό και το κόστος παραγωγής δεν αφήνει πολλά περιθώρια. Ακόμα χειρώτερα τα πάει σε πωλήσεις software. Εκεί μιλάμε για την καταστροφή την ίδια και ασφαλώς είναι κάτι που κοιτάνε οι devs. Και η Sony προσπαθόντας να μαζέψει την κατάσταση κάνει την μια λαλακία μετά την άλλη. Ε το σχολιάζουμε κι αυτό. Και έρχεσαι εσύ και προσπαθείς να βγάλεις ότι όλα είναι super για την Sony και ξανά προς την δόξα τραβά. Μα αφού ούτε εσύ δεν τα πιστυεύεις αυτά που λες, είναι λογικό να περιμένεις αντίδραση για αυτήν σου την εμμονή.
Stormwatch Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Τουλάχιστον εδώ δεν έχουμε ακούσει σχόλια του τύπου: Και από Moderator. Ωραιότερη ατμόσφαιρα,τ`ομολογώ... ps3forums Χαχαχα, modecris To τι γελιο ριχνω οταν μπαινω εκει δεν λεγεται Ειναι μαζεμενη ολη η παλιοπαρεα (Blizard προεξεχοντος) και τα νεα μελη ειναι το πολυ 12 χρονων Φοβερος θιασος
p3tran Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Τουλάχιστον εδώ δεν έχουμε ακούσει σχόλια του τύπου: τι λες ωρέ???τι με νοιάζει εμένα τι βγαίνει στην σαβούρα το xbox?? δλδ αυτοί κάνουν review για δικά μας παιχνίδια??? χώρια που το παιχνίδη δεν μου αρέσει καθόλου....δικιά μου άποψη αύτη αλλά είμαι κάθετος στο ότι δεν με ενδιαφέρει να βλέπω reviews για παιχνίδια του xbox....η του wii η κάθε άλλης κονσόλας εκτός του ps3 κυρίος, αλλά και του psp . Και από Moderator. Ωραιότερη ατμόσφαιρα,τ`ομολογώ... ps3forums παντως εγω πατωντας το λινκ ανησυχησα λιγο με τον blizard Ωραία games μπορεί να βγουν ακόμα και σε "σαβούρα" συστήματα. -> μπιλακο μου ελπιζω να εισαι καλα
mihranalthaqafi Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 NA eisai sigouros PDS oti otan xekinisei to PS3 na pairnei bros tha anagnwristei kai tha paradextei apo pollous edw mesa.. Kai tha to agorasoun kapoia stigmi ligo poly oi perissoteroi edw mesa.. Alla o,ti kai na les auti tin stigmi pou na xtypiesai katw ta nea DEN einai kala gia to PS3 kai auto fainetai kai anagnwrizetai..
stkamos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Φοβερος θιασος Storm απο οτι καταλαβες ο Θιασος εγινε περιπλανομενος:mrgreen:
FILIM0N Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 To οτι τα παει ασχημα ποιος το ειπε?ο Μπαμπης ο Σουγιας? Δες την πορεια του ps3 σε σχεση με του ps2. Mε το κοκκινο το Ps2 με το μπλε αν το βλεπεις ειναι το ps3. Βεβαια κανονικα θα επρεπε να το βλεπεις καθως επρεπε να ειναι καπως πιο χαμηλα αφου τα παει τοσο ασχημα Εγω περιμενω να αρχισει να τα πηγαινει καπως μετρια λοιπον μπας και δει προκοπη Δεν εχεις και αδικο παντως... το ps2 που εκανε περιπου τις ιδιες πωλησεις στο ιδιο διαστημα με το ps3,δεν τα πηγε και πολυ καλα στο τελος. 120.000.000 κονσολες και η πιο επιτυχημενη κονσολα ολων των εποχων.:roll: Αυτο τι ειναι? Παρηγορια στον αρρωστο?
ultralisk Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 -> μπιλακο μου ελπιζω να εισαι καλα φυσικά και είναι καλά...εμείς δεν ήμαστε καλά με την σαβούρα και εκτός αυτού φορτωθήκαμε και φόλες όπως το Bioshock και το Blue Dragon...ρε φέρτε πίσω τον Bill λέμε...και μάλιστα admin αυτήν την φορά :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις