Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To NinjaBlade ειναι εξαιρετικο παιχνιδι. Μην ξεχναμε και ποιοι ειναι απο πισω.

Tωρα για τα Sigma2. Θα το φτιαξει μια κατ ευφημισμο "Team Ninja". Ο Itagaki εχει φυγει και πηρε τα μεγαλα "μυαλα" μαζι του. Και κοιτα να δεις καμια πλακα να ειναι remake του NG2 αυτη τη φορα.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμ αυτο ακριβως θελω να πω.Δεν φτιάχνεις μια μηχανή γραφικών σε 1-2 χρονια.

Επεξ/σία από privateer
Δημοσ.
Ε μαλλον το laser τοτε.Ειδες αν διαβαζει DVD?Απο οτι λενε αλλάζει εύκολα.

Δεν διαβάζει τίποτα,δοκίμασα cd/dvd/bd,σε κάποια στιγμή μου εμφάνισε ένα corrupted αρχείο στα παιχνίδια και μου έγραψε the hdd is corrupted και έκανε rebuild.

Δημοσ.
Εμ αυτο ακριβως θελω να πω.Δεν φτιάχνεις μια μηχανή γραφικών σε 1-2 χρονια.

2 χρόνια είναι νορμάλ χρόνος να φτιάξεις μια μηχανή γραφικών και σου ξαναλέω μην μπλέκεις με την Unreal engine είναι διαφορετική περίπτωση.

Δες πχ το uncharted ξεκίνησαν το 2005 και βγηκε το 2007. Καινούργια μηχανή γραφικών σε νέο σύστημα και παρόλα αυτά μηχανή και παιχνίδι έτοιμα μέσα σε 2 χρόνια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 χρόνια είναι νορμάλ χρόνος να φτιάξεις μια μηχανή γραφικών και σου ξαναλέω μην μπλέκεις με την Unreal engine είναι διαφορετική περίπτωση.

Δες πχ το uncharted ξεκίνησαν το 2005 και βγηκε το 2007. Καινούργια μηχανή γραφικών σε νέο σύστημα και παρόλα αυτά μηχανή και παιχνίδι έτοιμα μέσα σε 2 χρόνια.

Να το κανω rephrase τοτε..

Κοιτα παίζουν πολλα ρολο.Ανάλογα με την μηχανή γραφικών την πολυπλοκότητα τις ποσο αναβαθμίσιμη είναι κτλπ.Δεν ειναι ολες η μηχανες ιδιες,και πιος μου λει εμενα οτι η μηχανη του κιλλζονε που εκανε 4 και οχι 5...χρόνια να φτιαχτεί,δεν θα ειναι εξελίξιμη?Μπορείς να γνωρίζεις πως εχει φτιαχτεί?

Το να λεμε α ναι το κιλλζονε ειναι μεν καλο αλλα εκανε να βγει και τοσα χρόνια,τοτε το ιδιο μπορει να ισχύει και για την Unreal engine.Καμια σχεση δεν εχει αν αλλες μηχανές γραφικών μπορει να βγουν και σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα.Το κιλλζονε ειναι τοπ δεν ειναι φυσικό η μηχανή του να ειναι και πιο πολύπλοκη?

gherudos

Για κοιτα μηπως ειναι ο σκληρος...τα DVD/CD θα επρεπε να τα διαβαζει.

Toufa το εβαλα μολις τωρα.Αρα μου ελεγε μλκιες....καλα δεν ειναι η πρωτη φορα.Οταν βρω φραγκα για DVD θα το γραψω λολ

Επεξ/σία από Woof
Δημοσ.
Δεν έχω άλλο σκληρό γαμώτο :(

Δε φαίνεται παντως να ειναι laser...ελπιζω να εκανες back up.Η να προλαβαίνεις να κάνεις λολ

Δημοσ.
ναι το ps3 δεν μπορει να δωσει τα ιδια γραφικα εκτος αν λες σε μηχανη που εχει φαει 5+ χρονια development μονο για το ps3. η sony τα πεταει στην μαπα ετσι σε οποιον πηρε ps3 (με οσο ειχε τοτε) οταν βγηκε με την ελπιδα οτι θα δει τα παιχνιδια που του λεγανε σε λιγο καιρο αφου αγορασε την κονσολα και ακομα δεν εχει δει.

Αυτο το μηνα το ps3 κλεινει 2 χρονια κυκλοφοριας στην αγορα, οποτε δεν ειναι και τοοοσο μεγαλο το διαστημα που μεσολαβησε για ενα παιχνιδι οπως το Killzone 2. Ειδικα αν λαβεις υποψην ολους τους ΑΑΑ τιτλους που εχουν κυκλοφορησει μεσα σ'αυτο το διαστημα στο μηχανημα της sony. Αφηστε που η μηχανη αυτη εξελιχθηκε σαφως με το σκοπο να χρησιμοποιηθει και σε αλλα παιχνιδια.

Οσο για το Νinja Gaiden 2 θεμα χρονου ηταν να ανακοινωθει απο τη στιγμη που πηρε ποδι ο Itagaki που ηταν ο μονος απο την tecmo που δεν τη παλευε με το ps3, και αφου ειχε κυκλοφορησει και το Sigma.

Δημοσ.
Δε φαίνεται παντως να ειναι laser...ελπιζω να εκανες back up.Η να προλαβαίνεις να κάνεις λολ

To laser είναι κατά 90%,δυστυχώς έχουν έλειψη και δεν μπορώ να βρώ άμεσα ανταλλακτικό παρά μόνο μετά από 1 εβδομάδα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι μωρέ... είναι διαφορετική περίπτωση επειδή πρωτοεμφανίστηκε και χρησιμοποιήθηκε το 1998 στο unreal και στην πραγματικότητα βρίσκεται στην ανάπτυξη 10+ χρόνια συν του ότι έχει δοκιμαστεί σε πολλούς τίτλους μέχρι τώρα, αλλά δε με συμφέρει να το λέω γιατί πριν κατηγορούσαμε την μηχανή του killzone για μακροχρόνια ανάπτυξη. Ουσιαστικά το μεγάλο overhawl στην unreal engine έγινε το 2003-4 λίγο πριν βγεί το unreal tournament 2005 και πριν φυσικά την κυκλοφορία του gow, μετρώντας πάλι ..surprise surprise ... τουλάχιστον 5 χρόνια ανάπτυξης μέχρι σήμερα...που είναι και πάλι αστείο διότι αν συγκρίνεις (τα τόσο αγαπημένα σας) screeshots απο gow1 και gow2 δε θα δεις καμία σχεδόν διαφορά...και έτσι καταλήγει κάποιος στο ηλίθιο συμπέρασμα πως το gow2 είναι gow 1,5.

Στη τελική, η μηχανή γραφικών του killzone αποδίδει και φαίνεται καλύτερη (αμφιβάλει κανείς; ) στο καβουρδιστήρη το PS3.

Επεξ/σία από atomsk
Δημοσ.
To laser είναι κατά 90%,δυστυχώς έχουν έλειψη και δεν μπορώ να βρώ άμεσα ανταλλακτικό παρά μόνο μετά από 1 εβδομάδα...

Απο ελλαδα θα το παρεις η απο εξωτερικο?Παντως δοκιμασε και με τον σκληρο μην τυχόν και το πάρεις τσαμπα.

Δημοσ.

Παντως για το service δεν εχει να πει τιποτα κανεις... Αψογη η MS εχει παραδεχτει εμμεσως πλην σαφως την μαλακια της.. και επισκευαζει και φλασαρισμενες κονσολες κ ολας!!! Εστειλα την δικια μου πριν απο 1 μηνα φλασαρισμενη με 3 rrod και μου στειλαν καινουργια!! Θα τα κανε αυτα η Sony σε αντιστοιχη περιπτωση;;;; Δεν μπορεις να ξερεις 100% αλλα απο το ιστορικο της γενικοτερα το service που παρεχει σε customers δινω παρα παρα παρα πολυ μικρη πιθανονοτητα να συνεβαινε...

Δημοσ.

Εγω απο οτι 8υμαμε με το Ps2 ακομα και χωρις εγγύηση που ηταν μου το άλλαξε.Αλλα εχει πιο πολυ να κανει σε πιον θα πέσεις παρα με την πολιτική τις εταιρίας.Που αν την ακολουθήσουν κατα γραμμα δεν πρέπει να το αλλάξει καμιά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...