Woof Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) To Gears 2 έκανε 2 χρόνια να βγει και η μηχανή εξελισσόταν αυτά τα 2 χρόνια. Επίσης η epic δεν είναι κανένα τεράστιο studio (απο άποψης ατόμων) και είχε παράλληλα να βγάλει το ut3 ενδιάμεσα για όλα τα formats. Οπότε εντελώς άκυρο το παραδειγμά σου. Καναν 2 χρονια να φτιαξουν το unreal engine απο αρχη?Αλλο εξελισσόταν φιλε αλλο φτιαχνεις μηναχνη γραφικων απο αρχη. mihranalthaqafi Μην αγνοείς το βασικο θεμα που ειναι η μηχανή γραφικών και οχι το παιχνίδι. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2009 από Woof
MiltoZ Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 το ninja gaiden 2 ειναι παιχνιδαρα με τρελλο gameplay και οι ps3 fans μας ειχαν ζαλισει τον ερωτα με τα framerates.. ναι εχανε καπου και επισης η καμερα ηταν δυστροπη.. still one of the best games για το 360.. γαργαρα τωρα λεμεεεεεε Απλά είανι το καλύτερο action/fighting που μπορεί να παίξει κάποιος σήμερα. Το gow2 και το dmc4 και τα άλλα, μπροστά του είναι.... να τα πω εύκολα?
Toufas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 εγώ πάντως παιδιά είμαι ψείρας σε μερικά θέματα και ένα από αυτά είναι η camera...αν δεν με βολεύει δεν μπορώ και ξενερώνω πολύ εύκολα. έπαιξα προχτές το ninja blade και μου άρεσε πιο πολύ αλλα μετά από 10 λεπτά έβαλα πάλι το sf4 να παίξω online
Woof Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Το NG2 ηταν πολύ πιο ευκολο απο το 1....το 1 ακομα δεν εχω καταφέρει να το τελειώσω. Το ninja blade το εχω αλλα δεν το εχω καν κοπιάρει...μου ειπε ενας φιλος εχει καλα γραφικα αλλα η μαχες λει γίνονται πατώντας κουμπιά σε sequence?Αν ειναι ετσι με βλεπω να το σβήνω...
klainmaingr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Ειρωνία;Μόλις χάλασε το PS3 μου Ouch.. Περαστικά.. Τουλάχιστον κάνα ταξίδι κέρδισες; Laser? Άντε καιρός να πάρεις 360 Απλά είανι το καλύτερο action/fighting που μπορεί να παίξει κάποιος σήμερα. Το gow2 και το dmc4 και τα άλλα, μπροστά του είναι.... να τα πω εύκολα? Δυσκολότερο θα έλεγα.. όχι απαραίτητα καλύτερο... Εμένα ας πούμε με τρέλανε και το θεωρώ μέγιστη παιχνιδάρα ακριβώς γιατί με πόρωνε με τη δυσκολία του.. Αν ήταν πιο εύκολο μάλλον θα ήταν και κάπως πιο αδιάφορο..
MiltoZ Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Το NG2 ηταν πολύ πιο ευκολο απο το 1....το 1 ακομα δεν εχω καταφέρει να το τελειωσω. Εντάξει, δεν είναι πολύ πιο εύκολο... Εγώ το 2 δεν έχω τελιώσει αλλά θέλω κάποια στιγμή (που θα έχω όρεξη για τόσο τσίτες) να τα ξαναπιάσω. Η κάμερα πάντως δεν μου φάνηκε τόσο πρόβλημα όσο ακούω.
Woof Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δεν το πα και καλα με κακη πρόθεση,πιστεύω η δυσκολία του ειναι πολυ ισορροπημένη σχετικά με του 1.Έμενα το 1 με αποκαρδιώνει σε σημείο να μην θέλω να το παίξω,παρά είναι δύσκολο... gherudos Τι ακριβός σου κανει?Και ποτε το ειχες παρει.
Toufas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Το ninja blade το εχω αλλα δεν το εχω καν κοπιάρει...μου ειπε ενας φιλος εχει καλα γραφικα αλλα η μαχες λει γίνονται πατώντας κουμπιά σε sequence?Αν ειναι ετσι με βλεπω να το σβήνω... σαν το god of war δηλαδη?
Woof Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Χμ ισως δεν το πα καλα ε?Εννοώ οτι σου βγάζει να πατας κουμπια στην ο8ονη για να κάνεις την κίνηση...μου πε ομως οτι το κανει παντου σε καθε μαχη,οχι στα bosses οπως το gow.Ελπιζω να το πα καλα τωρα ?Εσυ το έπαιξες δεν λες?Αρα τα ξέρεις τι θελω να πω.
gherudos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δεν διαβάζει δισκάκια,αλλά δεν τα εμφανίζει καν,κατεβάζω το fw update μήπως και δω άσπρη μέρα αλλιώς θα αλλάξω το laser μόνος μου,έχοντας παιχνίδια και τραγούδια 500Ε στο δίσκο δεν με συμφέρει να μου δώσουν άλλη κονσόλα και να χάσω τα πάντα
Woof Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δεν διαβάζει δισκάκια,αλλά δεν τα εμφανίζει καν,κατεβάζω το fw update μήπως και δω άσπρη μέρα αλλιώς θα αλλάξω το laser μόνος μου,έχοντας παιχνίδια και τραγούδια 500Ε στο δίσκο δεν με συμφέρει να μου δώσουν άλλη κονσόλα και να χάσω τα πάντα Ε μαλλον το laser τοτε.Ειδες αν διαβαζει DVD?Απο οτι λενε αλλάζει εύκολα.
Toufas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Χμ ισως δεν το πα καλα ε?Εννοώ οτι σου βγάζει να πατας κουμπια στην ο8ονη για να κάνεις την κίνηση...μου πε ομως οτι το κανει παντου σε καθε μαχη,οχι στα bosses οπως το gow.Ελπιζω να το πα καλα τωρα ?Εσυ το έπαιξες δεν λες?Αρα τα ξέρεις τι θελω να πω. στα bosses στο βγαζει η σε οτι εχει σχεση με αυτα (δηλαδη να κανεις dodge) ειναι σαν το god of war το παιχνιδι στην μαχη.
Woof Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 στα bosses στο βγαζει η σε οτι εχει σχεση με αυτα (δηλαδη να κανεις dodge) ειναι σαν το god of war το παιχνιδι στην μαχη. Αρα η νορμαλ μαχες ειναι οκ ε?Τοτε μου ελεγε @@ριες...
privateer Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Καναν 2 χρονια να φτιαξουν το unreal engine απο αρχη?Αλλο εξελισσόταν φιλε αλλο φτιαχνεις μηναχνη γραφικων απο αρχη. mihranalthaqafi Μην αγνοείς το βασικο θεμα που ειναι η μηχανή γραφικών και οχι το παιχνίδι. H unreal engine που χρησιμοποιεί το gears είναι η έκδοση 3 μια game engine που εξελίσετε εδώ και χρόνια (απο το 1998). Η 3 δηλαδή είναι εξέλιξη της 2/2.5 οπότε δεν ξεκίνησαν απο το μηδέν οπως υποθέτω εννοείς. Λογικά η μεγάλη δουλειά πάνω της ξεκίνησε το 2004 και μέχρι το 2006 είχε βγεί και το gears.
Προτεινόμενες αναρτήσεις