bahamut zero Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 atomsk...θα σου απαντησω μαλλον....οταν σταματησω να γελαω απο αυτα που διαβασα!!!!:lol::lol::lol::lol::lol: η πληρης ακυροτητα πραγματικα...μιλησες για δευτεροκλασατους multi τιτλους (resident evil 5 κανεις),εβαλες στο ιδιο τσουβαλι το υποχρεωτικο installation του ps3 με το ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ του 360......μιλας για exclusive.....επειδη για το 2009 η sony εχει περισσοτερα exclusives σημαινει οτι γενικα εχει περισσοτερα....φυσικα το οτι το 2008 και 2009 υπερτερουσε συντριπτικα στον τομεα αυτο το 360 το εχουμε ξεχασει......τι να σχολιασει κανεις......τοση ανοησια συμπυκνωμενη σε ενα ποστ δεν την πετυχαινεις ευκολα
atomsk Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 ωραίο το post σου... Making a point με 10 emotes ..ίσως να σε πάρουν ποιο σοβαρά αν βάλεις μερικές σειρές απο emotes ακομά, δεν νομίζεις ; Σε φαντάζομαι με μανία να κάνεις 10 click απανοτά για να βάλεις τα emotes ...λες και όσο πιο πολλά βάλεις τόσο καλύτερα θα "μου την πείς" *σειρά απο emotes here*
bahamut zero Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 ωραίο το post σου... Making a point με 10 emotes ..ίσως να σε πάρουν ποιο σοβαρά αν βάλεις μερικές σειρές απο emotes ακομά, δεν νομίζεις ; Σε φαντάζομαι με μανία να κάνεις 10 click απανοτά για να βάλεις τα emotes ...λες και όσο πιο πολλά βάλεις τόσο καλύτερα θα "μου την πείς" *σειρά απο emotes here* θα ηταν καλυτερο να σχολιασεις την ουσια των οσων εγραψα...εφοσον δεν το εκανες μπορω να υποθεσω οτι μαλλον ΔΕΝ μπορεις να πεις κατι...... α και τα emotes ειναι 11 οχι 10
Woof Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) woof παμε παλι.. το ps3 μπορει να βγαλει και 8χ στα φιλτρα και τα λοιπά με προφανή κοστος στα frame rate ε τι να το κανω αυτο..???? σκοπος ειναι στα παιχνιδια να εχεις καλα frames ( 30+ τουλαχιστον )και τα φιλτρα ανεβασμενα ωστε να μην ζοριζετε κανενας και να ειναι ολοι happy! σε ενα action παιχνιδι δε, που σφαζεις κανεις ρανεις ( sword πχ ) πρεπει να πρεπει να εχει αρκετααααα καλο fps, εγω ξενερωσα ασχημα! παιχνιδαρα δε αλλα ξενερωσα..(*) Υσ1 (για αυτο τον λογο αγορασα κονσολες για να ξεφύγω απο τα καρε καρε του υπολογιστη μου και τις αναβαθμίσεις και να τα πάλι μπροστα μου ) Υσ 2 (*) μην μου πεις σε καμια κοιλάδα που ειχε 1000 εχθρους σε γενικά σημεια στο παιχνίδι ενωω. Γενικως ολλα τα παιχνιδια του play χωλαίνουν τι να κανουμε τωρα.. στο ps4 θα τα φτιαξουν σωστα μαλλον Τι να στο πω αφου το πες και μονος σου Τα παιχνιδια που "χωλαίνουν" ειναι τα μουλτι και τα πρωτα exclusive βασικα μονο 1-2 8υμαμε που ειχαν frame rate drops οπως τα εννοείς.Κοιτα τα πολλα λογια ειναι φτωχια ετσι καλύτερα να περιμένουμε τα exclusive που εκει φαίνεται και τι μπορεί να κανει το καθε μηχάνημα. Που προς το παρων το αχρηστο μηχάνημα υπερτερεί..Στο μέλλον βλέπουμε. stratos313 Πρώτα απ' όλα ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Το PS3 media server τι είναι ; τι κάνει ; Μπορεί κάποιος να μου πει με δυο λόγια. Δεν μπορώ να το δω ή να το κατεβάσω γιατί ο αδερφός μου δεν έχει internet στο σπίτι του. Εγώ μάλλον στο PS3 θα καταλήξω, μιας και τις διαφορές στα παιχνίδια δεν νομίζω να τις καταλαβαίνω και αφού το πήρε πριν λίγες μέρες ο αδερφός μου, τουλάχιστον θα έχουμε κοινή κάβα παιχνιδιών. Μέσω διαδικτύου μπορείς να παίξεις ; και ναι τι παιχνίδια ; Μπορείτε να μου πείτε 2-3 που να μην είναι FPS ; Σας ευχαριστώ και πάλι... Με το PS3 media server μπορεις μεσω ethernet να δεις απο το PC σου φωτογραφιες,ταινιες,τραγουδια κτλπ στην τηλεόραση σου μεσο PS3. Μέσω διαδικτύου μπορείς να παίξεις και μάλιστα δωρεάν,το μονο που κάνεις ειναι να αγοράζεις το παιχνίδι .Τωρα για παιχνίδια που λες...δεν ξέρω τι σε ενδιαφέρει,εμένα Πχ μ αρεσε το Metal Gear Solid 4 (παίζεται ονλινε) τo oblivion το Ninja gaided sigma το Little big planet (παίζεται ονλινε) το bioshock,ποδοσφαιρακι κλασσικά σαν το προ ας πουμε που παιζεται ονλινε..και αλλα που δεν μου έρχονται τωρα στο μυαλο. Kai οπως ειπα και πριν μπορείς να βάλεις και λειτουργικό Linux και να το μετατρέψεις σε ενα μίνι PC. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2009 από Woof
atomsk Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 θα ηταν καλυτερο να σχολιασεις την ουσια των οσων εγραψα...εφοσον δεν το εκανες μπορω να υποθεσω οτι μαλλον ΔΕΝ μπορεις να πεις κατι...... α και τα emotes ειναι 11 οχι 10 τι να σου πω ρε καημένε... ότι το resident evil δεν αντιπροσοπευει όλα τα multilplatform; Η ότι συγκρίνεις την ποσότητα τίτλων σε κονσόλες που έχουν διαφορά κυκλοφορίας ένα χρόνο ; ...Θα απαντήσω και εγώ ...όπως ...απαντάς και εσύ ...μπάς και συνενοηθουμε ................:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Pytzamarama Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Ας δουμε,σε ποιες πλατφορμες παιζουν τα καλυτερα παιχνιδια/καλυτερες εκδοσεις: Arcade Driving Survival Horror RPG Sports JRPG Family Music Mech RTS Sim Driving Sandbox Beat em Up / Fighting πρεπει να ξεχασα καμποσα genres.Συμπληρωστε
dr_thodt Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 τι να σου πω ρε καημένε... ότι το resident evil δεν αντιπροσοπευει όλα τα multilplatform; Η ότι συγκρίνεις την ποσότητα τίτλων σε κονσόλες που έχουν διαφορά κυκλοφορίας ένα χρόνο ; ...Θα απαντήσω και εγώ ...όπως ...απαντάς και εσύ ...μπάς και συνενοηθουμε ................:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Nα σου υπενθυμησω οτι υπαρχουν multiplatform παιχνιδια που ειναι εξαιρετικης ποιοτητας και εχουν παρει απο πολυ καλες μεχρι φοβερες κριτικες...να σου θυμησω μερικα "μετρια" multiplatform games: GTA4 DMC4 SH: Homecoming Bioshock Orange Box Dead Space Condemned 2 Resident Evil 5 Lost Planet Burnout Paradise Pure Tomb Raider Underworld Prince Of Persia Assasin's Creed Mirror's Edge Street Fighter IV Call Of Duty 4/WaW Virtua Fighter 5 DiRT Fallout 3 Oblivion Rainbow Six Vegas 1/2 Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 Saints Row 2 FIFA '09 Far Cry 2 Virtua Tennis 3 EA Fight Night 3 Dark Sector The Darkness Midnight Club: Los Angeles Skate 1/2 Battlefield: Bad Company
KleKoR Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Πρώτα απ' όλα ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Το PS3 media server τι είναι ; τι κάνει ; Μπορεί κάποιος να μου πει με δυο λόγια. Δεν μπορώ να το δω ή να το κατεβάσω γιατί ο αδερφός μου δεν έχει internet στο σπίτι του. Εγώ μάλλον στο PS3 θα καταλήξω, μιας και τις διαφορές στα παιχνίδια δεν νομίζω να τις καταλαβαίνω και αφού το πήρε πριν λίγες μέρες ο αδερφός μου, τουλάχιστον θα έχουμε κοινή κάβα παιχνιδιών. Μέσω διαδικτύου μπορείς να παίξεις ; και ναι τι παιχνίδια ; Μπορείτε να μου πείτε 2-3 που να μην είναι FPS ; Σας ευχαριστώ και πάλι... Ρε φίλε αφού ο αδερφός σου έχει PS3 πάρε εσύ ένα xbox360 και θα είστε και οι δυο καλυμμένοι... Έτσι θα έχετε την δυνατότητα να παίξετε όλα τα exclusive παιχνίδια και από τις δύο κονσόλες... Προϋπόθεση να μένετε στο ίδιο σπίτι....
MiltoZ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 ειπα οτι ειναι τα ιδια με τα bluray, και ειδικα στις περιπτωσεις με τα cartoons ισως και πιο καλα. και protip: υπαρχει και αλλου high definition εκτος απο το bluray (hdtv),μαλλον απο εδω μεσα, δεν υπαρχει ατομο που εχει δει πιο πολυ high definition υλικο απο μενα, μιας και εδω και 3 χρονια βλεπω ΜΟΝΟ 720p+ ας παιξουμε λιγο ακομα: βρειτε πιο ειναι το Encode http://www.imagebam.com/image/9d5e4129618947 Vs http://www.imagebam.com/image/9a0fc229618948 http://achumpatoxford.com/u/files/165/ilysl/77370d0f3c6e295418e9a48aaef03dc7.png vS http://achumpatoxford.com/u/files/165/ilysl/478ea2b5df5b551dc50e7366a6f10fe7.png http://www.imagebam.com/image/9ca4cf26956761 vS http://www.imagebam.com/image/f1f91b26956762 http://achumpatoxford.com/u/files/85/8d97f5a7848422d72f414e546951bb81.png vS http://achumpatoxford.com/u/files/85/0c03ea2b57fe389fa6a84adb7a9b2473.png και ενα δωρακι που ξερετε ποιο ειναι τι http://comparescreenshots.slicx.com/comparison/3372 Κανείς? Ας δουμε,σε ποιες πλατφορμες παιζουν τα καλυτερα παιχνιδια/καλυτερες εκδοσεις:Arcade Driving Survival Horror RPG Sports JRPG Family Music Mech RTS Sim Driving Sandbox Beat em Up / Fighting πρεπει να ξεχασα καμποσα genres.Συμπληρωστε Σε όλες ανεξαιρέτως τις κατηγορίες υπερτερεί το 360, άλλωτε περισσότερο άλλωτε λιγότερο, είτε ποιοτικά/ ποσοτικά είτε ως προς τις καλύτερες multiplatform εκδόσεις. Το πολύ πολύ να έχω πέσει λίγο έξω και το ps3 να υπερτερεί σε μία, αλλά πολύ αμφιβάλλω. Κάποιοι από τους λόγους είναι ότι βγήκε έναν χρόνο νωρίτερα και ότι είναι πιο εύκολο στον προγραμματισμό και καλύτερα ζυγισμένο σαν μηχάνημα. Επίσης για μένα παίζει ρόλο ότι και το online τους είναι συνολικά καλύτερο στο 360, για να μην πω για χειριστήρια και αρχίσουμε πάλι.
KleKoR Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Αν τις εικόνες που έβαλες τις θεωρείς hd τότε συγχαρητήρια για το hd που βλέπεις τα τελευταία 3 χρόνια!!! Στο θέμα της σύγκρισης δεν θα μπω, θεωρώ ότι το ασυμπίεστο είναι καλύτερο από το συμπιεσμένο σε όλες τις μορφές, όχι μόνο στο βίντεο...
Toufas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Αν τις εικόνες που έβαλες τις θεωρείς hd τότε συγχαρητήρια για το hd που βλέπεις τα τελευταία 3 χρόνια!!! Στο θέμα της σύγκρισης δεν θα μπω, θεωρώ ότι το ασυμπίεστο είναι καλύτερο από το συμπιεσμένο σε όλες τις μορφές, όχι μόνο στο βίντεο... μαλλον εισαι γκαβος, γιατι ολα ειναι απο bluray αυτα. και μαθε και λιγα απο προγραμματισμο μιας και η συμπιεση ειναι βασικη αρχη στο να βγαινουν πιο καλα παιχνιδια. http://en.wikipedia.org/wiki/MegaTexture καλο διαβασμα
Woof Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 κάτω τα χέρια από τις καραμέλες του atomsk Καλα λεει πείτε τις δικες σας καραμέλες λολ
JimChris Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) Παιρνοντας αφορμη απο τη λιστα του DR THODT συμπληρωσα τη βαθμολογια που δινει το Metacritic στους κοινους τιτλους Τιτλος X-box 360 Ps3 GTA4 98 98 Eternal sonata 79 80 Devil may cry 84 84 Silent hill Homecoming 70 72 Bioshock 96 94 Orange Box 96 89 Dead Space 89 88 Condemned 2 81 82 alone in the dark 58 68 Resident Evil 5 85 86 Lost Planet 79 67 Burnout Paradise 88 87 Pure 85 83 Tomb Raider Underworld 75 75 Prince Of Persia 81 85 Assasin's Creed 81 80 Mirror's Edge 79 79 Army of two 72 74 Street Fighter IV 93 94 Call Of Duty 4 94 94 Call of duty world at war 85 84 Virtua Fighter 5 89 85 Fear 2 78 79 collin mc..DiRT 83 83 Fallout 3 93 91 Oblivion 94 93 Rainbow Six Vegas 1 89 86 Rainbox six Vegas 2 82 81 Ghost Recon Warfighter 2 86 84 Pes 2009 74 77 Saints Row 2 81 82 FIFA '09 87 87 Far Cry 2 85 85 Virtua Tennis 3 80 80 EA Fight Night 3 83 83 Dark Sector 72 72 The Darkness 82 80 Midnight Club: Los Angeles 81 82 Skate 86 85 skate 2 81 84 Nba live 09 77 75 Battlefield: Bad Company 83 84 Το X-box προηγειται σε 19 τιτλους το Ps3 σε 13 ενω σε 10 τιτλους εχουν την ιδια βαθμολογια Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2009 από JimChris
Προτεινόμενες αναρτήσεις