Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως κρίνετε μια επιτυχημένη console :

ΧΡΗΣΤΕΣ:

1.Από τα γραφικά

2.Από τους τίτλους

3.Από τις extra δυνατοτητες(wifi........ktl)

4.Απο την ποιοτητα κατασκευεις

5.Από τις πωλήσεις

6.Από το χρόνο ενασχολήσεως με αυτές

7.άλλο.....

ΕΤΑΙΡΙΕΣ:

1.Από τους καινούριους χρήστες* που μπαίνουν στο "παιχνίδι"

2.Από τις πωλήσεις

3.Ίσως και από το χρόνο που βρίσκεσαι online σε ένα network

4.Δεν υπάρχει άλλος λόγος

*χρήστες που δεν έχουν ασχοληθεί με consoles ή βρίσκονταν σε "λάθος" εταιρία (οι άλλοι πανω κάτω θεωρούνται δεδομένοι:shock:).

Συμπέρασμα οι consoles πάνω κάτω είναι ίδιες και δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά και ούτε θα υπάρξει ελέω marketing . Το μόνο που θα διαφέρει πάντα είναι τα νούμερα (πχ. ps4,xbox 720 ). Έχετε πότε αναρωτηθεί πως ενώ ένας "απλός" χρήστης ξέρει τι θέλει (από hardware μέχρι software) οι εταιρίες δεν ξέρουν...και φορώντας παρωπίδες συνεχίζουν το δέκα λόγο τους (πχ ακριβό κόστος κατασκευής , πίεση χρόνου....) ? Επίσης μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι πλέον διαλέγουμε κάτι γιατί έχει "μεγαλύτερα" νούμερα (πχ. 1080p , 2XAA,...) . Μην το γελάτε ξέρω άτομο που αξιολογεί ένα παιχνίδι από τις "απαιτήσεις" που έχει:shock:.Μήπως έχουμε ξεχάσει την έννοια διασκέδαση...αν είναι δυνατόν να καθόμαστε και να μετράμε pixel,πωλήσεις,παραπάνω δεντράκια,.....(άπειρος ο κατάλογος):shock:.Συγνώμη κι'όλας αλλά είσαστε μάζα . Αυτά από εμένα ελπίζω να μην σας κούρασα :o

Υ.Γ. Υπάρχουν τόσα άλλα θέματα που χρειάζονται να στηρίζουμε τις επιλογές μας , αλλά σε τέτοια δεν αξίζει καν το κόπο.

Υ.Γ.Γ.Θυμάμαι παλιά ότι ένα cpu 133mhz μπορούσε να επεξεργαστεί antialiasing και άλλα εφέ χωρίς κάρτα γραφικών σε ικανοποιητικά επίπεδα (δύσκολος προγραμματισμός αλλά εφικτό ) .Demos νομίζω τα έλεγαν :rolleyes:.

Υ.Γ.Γ.Γ. Τα νούμερα δεν είναι κάνονας απλά μια ένδειξη

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπάρχει διαφορά ten-ten, δεν μπορώ αλλο με αυτο το επιχείρημα, αν δεν υπήρχε τότε όλοι θα είχαν πάρει την πιο φθηνή(XBOX) και δεν θα υπήρχε αυτό το thread.

• Super Moderators
Δημοσ.

μα γιατί δεν δείχνεις το Wii? :o

πέρασε και το PSP πλέον και έχει πουλήσει σχεδόν όσα κομμάτια έχουν πουλήσει Xbox360 & PS3 μαζί :P

mtylny83ykxjlgxy808s.jpg

Δημοσ.
Υπάρχει διαφορά ten-ten, δεν μπορώ αλλο με αυτο το επιχείρημα, αν δεν υπήρχε τότε όλοι θα είχαν πάρει την πιο φθηνή(XBOX) και δεν θα υπήρχε αυτό το thread.

Έχω λεφτά και θέλω να τα σκορπάω άσκοπα, μου αρέσει το blue ray , μου αρέσει το πράσινο κουμπάκι , με γεμίζει περισσότερο το πράσινο χρώμα του Xbox και άλλα που δεν μπορείς να φανταστείς ...και οι διαφορές τους δεν είναι ουσιαστικές γιατί εκεί που χάνει το ένα κερδίζει το άλλο και πάει λέγοντας ...γενικά στο σύνολο φτάνουμε στο σημείο να λέμε ότι είναι ίδιες .

Αναδημοσιεύετε νούμερα συνέχεια και ρωτάω εγώ ο βλάκας :

Τι σημαίνουν αυτά για εσάς ?

Σας βοηθάνε στην επιλογή console?

Συμπεραίνετε ότι μια console είναι καλύτερη από την άλλη ?

Γνωρίζετε τις παραμέτρους αυτών των νούμερων (χρονική διάρκεια, τύπος ερευνάς....κτλ)?

Πραγματικά γιατί από τα παραπάνω σας βοηθάνε αυτά τα νούμερα (η οτιδηποτε άλλο)

Περιμένω απαντήσεις

Υ.Γ. Γνώμες θέλω να ακούσω έτσι για να κάνουμε κουβέντα και όχι να πείσει ο ένας τον άλλον για κάτι

Υ.Γ.Γ Γιατί δεν υπάρχουν charts για πωλήσεις πχ επεξεργαστών ....γιατί απλά επιλέγουμε.... δόξα το θεό το marketing εκτός από σαβούρες μας δίνει και επιλογές οι οποίες είναι ανάλογα τις ανάγκες μας και τα δικά μας κριτήρια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Ακριβώς...

vgchartz.jpg

+1 Χρόνο που κυκλοφορεί το xbox στην αγορά... οι πωλήσεις βγαίνουν ίδιες αναλογικά. Γιατί αν είναι έτσι να συγκρίνουμε και το PS2 (ή όποια άλλη κονσόλα έχει κάνει τρελές πωλήσεις) με το 360 και να καταλήξουμε στο συμπέρασμα πως το PS2 > Xbox360 :fear:

Η μήπως το γεγονός πως το wii πούλησε 41 mil το κάνει καλύτερο απο το PS3 και xbox360; Αφού παραθέτε κάτι τέτοια επιχειρήματα (αριθμούς) φαντάζομαι πως είστε φανατικοί του wii.:rolleyes:

Βασικά θα έπρεπε να αναρωτιέται κανείς γιατί το xbox δεν κοντράρει το wii ...μιας και βρίσκοντε στην ίδια τιμή πλέον, ενώ ταυτόχρονα είναι τεχνολογικά πιο εξελιγμένο και έχει και halogears.

Επεξ/σία από atomsk
  • Super Moderators
Δημοσ.
Η μήπως το γεγονός πως το wii πούλησε 41 mil το κάνει καλύτερο απο το PS3 και xbox360; Αφού παραθέτε κάτι τέτοια επιχειρήματα (αριθμούς) φαντάζομαι πως είστε φανατικοί του wii.:rolleyes:

σχεδόν 48, το αδικείς :P

Δημοσ.

Ten ten σε γενικές γραμμές συμφωνούμε...Ιδιες μεν δεν είναι αλλα οπως είπες εχει η καθε μια τα δικα τις.

Δημοσ.
Ακομα προσπαθείς βλεπω...και κανεις μάλλον και οτι δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ .

1στ party το έφτιαξαν και αυτο σημαίνει οτι με το 1ο τους παιχνίδι εκμεταλλεύτηκαν την κονσόλα στο επακρο?Εσυ δεν ειπες οτι δε θα δουμε τιτλους στο PS3 με 4 η ισως ακομα και με 2Χ ΑΑ?

Εγώ λοιπόν σου ανέφερα 2 τίτλους που ηδη υπάρχουν που εσυ ως "γνωστης" του hardware και του τι μπορει να κανει δεν βλεπω να το ξέρεις...

Εγω δεν ειπα ποτε οτι το PS3 κανει παπαδες και ειναι πανω απο όλα,εσυ ειπες οτι ειναι "σκαρτο" η αν το προτιμάς άσχημα σχεδιασμένο το hardware.

Ομως το κιλλζονε 2 και τα επόμενα παιχνίδια που βγαίνουν αλλα μας λενε..

Οι κοινοί τιτλοι ειναι καλύτεροι σε γενικές γραμμές στο 360 οχι γιατι το PS3 ειναι χειρότερο αλλα γιατι ειναι διαφορετικό.Και οποιος γνωρίζει 2-3 πραγματάκια και εχει παρακολουθήσει τις 2 κονσόλες καταλαβαίνει τι εννοώ.

ΠΣ Καλα να περάσεις στην βολτα.

woof παμε παλι.. το ps3 μπορει να βγαλει και 8χ στα φιλτρα και τα λοιπά με προφανή κοστος στα frame rate ε τι να το κανω αυτο..???? σκοπος ειναι στα παιχνιδια να εχεις καλα frames ( 30+ τουλαχιστον )και τα φιλτρα ανεβασμενα ωστε να μην ζοριζετε κανενας και να ειναι ολοι happy! σε ενα action παιχνιδι δε, που σφαζεις κανεις ρανεις ( sword πχ ) πρεπει να πρεπει να εχει αρκετααααα καλο fps, εγω ξενερωσα ασχημα! παιχνιδαρα δε αλλα ξενερωσα..(*)

Υσ1 (για αυτο τον λογο αγορασα κονσολες για να ξεφύγω απο τα καρε καρε του υπολογιστη μου και τις αναβαθμίσεις και να τα πάλι μπροστα μου )

Υσ 2 (*) μην μου πεις σε καμια κοιλάδα που ειχε 1000 εχθρους σε γενικά σημεια στο παιχνίδι ενωω. Γενικως ολλα τα παιχνιδια του play χωλαίνουν τι να κανουμε τωρα.. στο ps4 θα τα φτιαξουν σωστα μαλλον:mrgreen:

Δημοσ.

Το βλέπω να έρχεται... στην επόμενη γενιά κονσολών το μέτρο σύγκρισης θα είναι το κόστος του Transparency FSAA και του 16xAF :P

Δημοσ.

καλα ποσες φορες θα βαλετε chart με πωλησεις ενω ξερετε οτι δεν στεκει σαν επιχειρημα?

εκατομμυρια μυγες τρωνε σκατα, φατε και σεις

και lol thumb800x800_3288277685_c69c55ef3a_o.png

Δημοσ.
Stream μπορεί να κανει αλλα παίζει τα παντα οπως το PS3 media player?

strato ναι αυτο ειναι stream.Μονο που στην περιπτώσει του PS3 εκτος απο αυτο μπορεις ν βαλεις και λινουχ λειτουργικό και να κανεις ακομα περισσότερα.

ΠΣ και μια και εχει ο αδελφος σου PS3 κατέβασε τον PS3 media server και θα δεις τι εννοώ.

Πρώτα απ' όλα ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Το PS3 media server τι είναι ; τι κάνει ;

Μπορεί κάποιος να μου πει με δυο λόγια. Δεν μπορώ να το δω ή να το κατεβάσω γιατί ο αδερφός μου δεν έχει internet στο σπίτι του.

Εγώ μάλλον στο PS3 θα καταλήξω, μιας και τις διαφορές στα παιχνίδια δεν νομίζω να τις καταλαβαίνω και αφού το πήρε πριν λίγες μέρες ο αδερφός μου, τουλάχιστον θα έχουμε κοινή κάβα παιχνιδιών.

Μέσω διαδικτύου μπορείς να παίξεις ; και ναι τι παιχνίδια ;

Μπορείτε να μου πείτε 2-3 που να μην είναι FPS ;

Σας ευχαριστώ και πάλι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οι καραμέλες

- Στην αρχή ήταν τo folding τώρα βέβαια ούτε αναφορά.

- Κατόπιν, μέχρι να φάει την ήττα το HDVD, οι ταινίες ήταν ατού του xbox ενώ αφού αποσύρθηκε και ξεχάστηκε, το PS3 αποτελλεί jack of all trades με μειονέκτημα στα παιχνίδια.

- Μετά ήταν το γεγονός πως το PS3 δεν είχε exclusive παιχνίδια ..εδώ και αν έχετε βάλει φελό.

- Ύστερα σας πείραζαν τα installation αλλα μόλις το xbox απέκτησε installation, ξαφνικά ξεχάσατε και αυτή τη καραμέλα.

- Αργότερα κοροιδεύετε το Home, μέχρι που η MS αντέγραψε την Nintendo. Ξαφνικά το network socializing είναι plus στα χαρακτηριστικά του χbox.

- Μέχρι και το PS3 έχετε κατηγορήσει για υψηλά hardware failure rates όταν στο xbox η μάστιγα του RROD έχει μείνει με κόκκινα γράμματα στην ιστορία του gaming (και το O να αναβοσβήνει).

Η παρούσα καραμέλα είναι τα συκγριτικά στα multiplatform και πως μερικά screenshot μπορούν να κάνουν ένα ολόκληρο παιχνίδι unplayable για τους PS3 οwners. Και γενικώς πόσο βλάκες είναι που δεν αγοράζουν xbox για απολαύσουν τα extra pixels που μπορεί να τους προσφέρει σε (κατα 90%) δευτεροκλασάτους τίτλους. Πετάξτε λοιπόν τα PS3 σας , αφήστε στην άκρη τα PS3 exlcusives (βαρίεμαι να ξαναγράφω την λίστα με τα 15-20 exclusives που ΘΑ βγουν) και αγοράστε xbox για να μπορείτε άνετα να μετράτε τους κόκκους στο χωμα και να διακρίνετε πεντακάθαρα την ακμή στο πρόσωπο του ήρωα (και να την συκρίνετε με την δικιά σας).

Απο τα παραπάνω και μόνο φαίνεται πως κάποιοι εδω μέσα κοροιδεύετε τους εαυτούς σας (ξέρετε ποιοι έχετε πιπιλήσει τις παραπάνω "καραμέλες" ουκ ολίγες φορές). Όπως καταλαβαίνετε, όσοι ουδέτεροι παρακολουθείτε το thread, η υποκρισία και η βλακεία εδω μέσα ξεχιλίζουν απο τα πατζάκια.

P.S. Μή μπείτε στο κόπο να απαντήσετε για τις "καραμελες"...εξάλου εσείς οι ίδιοι τα έχετε πει... ουκ ολίγες φορές.

Επεξ/σία από atomsk
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...