JimChris Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 τοτε στην ελλαδα επρεπε να ειχαμε ολοι καρα μιας και για αυτα ειναι οι δρομοι ε? Απο ολο αυτο που εγραψα αυτο καταλαβες??
Toufas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Αναλογα το παιχνιδι ρε συ τουφα,αλλα το θεμα μας σε αυτήν την περίπτωση δεν είναι ο χρονος pscrazy Παντως την διαφορα 720Ρ εργου με 1080ι την βλεπω καθαρα στην Tv..κατεβασα το ΙΡ μαν σε 720 κ 1080 και φαινεται η διαφορα ειναι πιο "καθαρο"..εκτος και αν πια ειναι ιδεα μου λολ παω στοιχημα εχεις : Ip Man 2008 720p BluRay x264-AVS720.... και το 1080i suckarei.
Woof Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Ναι και το 1080Ρ DTS wiki...και βασικα ελεγα να σβήσω το 720Ρ αλλα το άλλο δεν εχει υπότιτλους και ακόμα δεν ασχολη8ικα. EDIT:Μολις τους βρήκα λολ
JimChris Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 η δημοσκόπηση που λες είναι τελείως άκυρη με το αντικέιμενο μας και θα σου πω το γιατί...σημασία έχει το ποσοστό που ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ με το gaming και πόσοι από αυτούς έχουν HDTV παράδειγμα σε μια χώρα 1000 ατόμων μπορεί μόλις οι 200 να έχουν HDTV αλλά αν από αυτούς οι 180 ασχολούνται με κονσόλες και gaming, το συμπέρασμα που βγαίνει αλλάζει εντελώς Σωστο το σκεπτικο σου αλλα αν δεις και εδω μονο το 18% των κατοχων καποιας κονσολας αγορασαν HDTV (τα πιο προσφατα στοιχεια που βρηκα) http://www.joystiq.com/2008/04/24/study-18-of-consumers-bought-hdtv-because-of-console/
Toufas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Ip Man 2008 x264 BD DTS 1080p AW Ip Man 2008 720p BluRay DTS x264-CtrlHD η μερα με την νυχτα και με τα 2 που εχεις
Woof Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Εχουν διάφορα σε ποιότητα?Αν ειναι να φαξω για το 1080Ρ.
ultralisk Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Σωστο το σκεπτικο σου αλλα αν δεις και εδω μονο το 18% των κατοχων καποιας κονσολας αγορασαν HDTV (τα πιο προσφατα στοιχεια που βρηκα)http://www.joystiq.com/2008/04/24/study-18-of-consumers-bought-hdtv-because-of-console/ πάλι λάθος δείγμα μου έδωσες το λινκ αυτό λέει ότι το 18% απο τους αγοραστές των HDTV ήταν λόγω κάποιας κονσόλας και όχι ότι των 18% των κατόχων κονσόλας πήραν HDTV διαβάστε λίγο πριν ποστάρετε 18% of HDTV purchasers
kabamaru21 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Α αυτο έφταιγε?Γιατι εγω νομιζα οτι φταίει οτι δεν γνώριζαν το μηχάνημα και κανανε οτι μπορούσαν για τοτε...Αραγε στο κιλλζονε 2 που ειναι 10 φορες πιο απαιτητικό εκει δεν φταίει η λιγη μνημη και η καρτα γραφικών? Η μηπως εκεί ως δια μαγείας αναβαθμίστηκε απο μονη τις Δεν γνωριζαν το μηχανιμα? πω πω δεν θελω να σου απανταω αλλα με τσιγκλιζεις. 1st party το εφτιαξαν ξερεις. απο αυτους που εχουν και λογο για τα specs της κονσολας κατα την δημιουργια της αλλα τι να ξερουν αυτοι ο woof τα ξερει καλυτερα. Στο killzone παλι πευτουν βροχη τα anisotropic kai antialazing και δεν ξερω γω τι αλλο.. Ρε φιλε νιωσε το εξης, οτι ενα καλος προγραματισμος-σχεδιασμος βοηθαει αρκετα αλλα αν δεν εχει το hardware απο πισω μην περιμενεις και πολλα. Τι θα γινει μαγικα θα κανουμε? Αυτα για σημερα παω για καφε cu
Woof Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) Ακομα προσπαθείς βλεπω...και κανεις μάλλον και οτι δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ . 1στ party το έφτιαξαν και αυτο σημαίνει οτι με το 1ο τους παιχνίδι εκμεταλλεύτηκαν την κονσόλα στο επακρο?Εσυ δεν ειπες οτι δε θα δουμε τιτλους στο PS3 με 4 η ισως ακομα και με 2Χ ΑΑ? Εγώ λοιπόν σου ανέφερα 2 τίτλους που ηδη υπάρχουν που εσυ ως "γνωστης" του hardware και του τι μπορει να κανει δεν βλεπω να το ξέρεις... Εγω δεν ειπα ποτε οτι το PS3 κανει παπαδες και ειναι πανω απο όλα,εσυ ειπες οτι ειναι "σκαρτο" η αν το προτιμάς άσχημα σχεδιασμένο το hardware. Ομως το κιλλζονε 2 και τα επόμενα παιχνίδια που βγαίνουν αλλα μας λενε.. Οι κοινοί τιτλοι ειναι καλύτεροι σε γενικές γραμμές στο 360 οχι γιατι το PS3 ειναι χειρότερο αλλα γιατι ειναι διαφορετικό.Και οποιος γνωρίζει 2-3 πραγματάκια και εχει παρακολουθήσει τις 2 κονσόλες καταλαβαίνει τι εννοώ. ΠΣ Καλα να περάσεις στην βολτα. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2009 από Woof
stratos313 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα σε όλους σας. Προσπάθησα να βγάλω μια άκρη μεταξύ αυτής της «κόντρας» των δύο κονσόλων, αλλά από τις τόσες σελίδες δεν τα κατάφερα. Σίγουρα η κάθε μια έχει τα υπέρ της και τα κατά της. Θέλω να σας αναφέρω την «περίπτωση» μου για να μου πείτε τη γνώμη σας και να με βοηθήσετε μιας και εγώ είμαι τελείως «εκτός» από το αντικείμενο κι έχω να ασχοληθώ με παιχνίδια εδώ και 4-5 χρόνια και αυτά σε PC. Να σας πω πρώτα απ’ όλα ότι έχω μια 40’ SAMSUNG Full HD τηλεόραση, ξεχωριστό ενισχυτή με ηχεία και DVD Player με θύρα USB από την οποία βλέπω τις ταινίες που κατεβάζω μέσω ενός Stick. Τώρα σκέπτομαι να πάρω μια παιχνιδομηχανή. Δεν έχω τον χρόνο να παίζω για ώρες, ούτε καν καθημερινά. Απλά τη θέλω για κανα Σ/Κ και αν τύχει καμιά καθημερινή. Από παιχνίδια, τίτλους και τα σχετικά, είμαι άσχετος. Όταν παλαιότερα έπαιζα, προτιμούσα παιχνίδια όπως το Warcraft (όχι το online), στρατηγικής, τρίτου προσώπου (splinter cell, resident evil κτλ.) ή όπως το παλιό Diablo ή το Dungeon Siegh. Γράφω τις προτιμήσεις μου γιατί κατάλαβα ότι έχει σχέση το είδος του παιχνιδιού με την κονσόλα. Με βάση τα παραπάνω τι προτείνετε ; Επίσης θέλω να ρωτήσω αν το xbox 360 μπορεί από θύρα USB να διαβάσει εξωτερικό σκληρό. Δοκίμασα στου αδερφού μου το PS3 ένα σκληρό 1 TB με ταινίες και μουσική και τον διάβασε για πλάκα. Και τέλος πια η διαφορά του απλού xbox 360 με το xbox 360 Elite, γιατί το δεύτερο είδα ότι κοστίζει 300 euro ενώ το πρώτο 180 euro. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων…
Woof Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα σε όλους σας. Να σας πω πρώτα απ’ όλα ότι έχω μια 40’ SAMSUNG Full HD τηλεόραση, ξεχωριστό ενισχυτή με ηχεία και DVD Player με θύρα USB από την οποία βλέπω τις ταινίες που κατεβάζω μέσω ενός Stick. Για multimedia το PS3 ειναι σαφως πιο καλη επιλογη.Με το PS3 media server κανεις τα παντα stream απο το PC σου μεσω καλωδίου εθερνετ ακομα και ΗD ταινιες. Τώρα σκέπτομαι να πάρω μια παιχνιδομηχανή. Δεν έχω τον χρόνο να παίζω για ώρες, ούτε καν καθημερινά. Απλά τη θέλω για κανα Σ/Κ και αν τύχει καμιά καθημερινή. Από παιχνίδια, τίτλους και τα σχετικά, είμαι άσχετος. Όταν παλαιότερα έπαιζα, προτιμούσα παιχνίδια όπως το Warcraft (όχι το online), στρατηγικής, τρίτου προσώπου (splinter cell, resident evil κτλ.) ή όπως το παλιό Diablo ή το Dungeon Siegh. Γράφω τις προτιμήσεις μου γιατί κατάλαβα ότι έχει σχέση το είδος του παιχνιδιού με την κονσόλα. Οποια και να αγορασεις για παιχνίδια δεν θα μείνεις δυσαρεστημένος.Οι περισσότεροι τιτλοι ειναι πια κοινοί.Μονο που το 360 εχει ενα αβανταζ το οτι παιζει και κόπιες με το κατάλληλο σπάσιμο φυσικά. Με βάση τα παραπάνω τι προτείνετε ; Επίσης θέλω να ρωτήσω αν το xbox 360 μπορεί από θύρα USB να διαβάσει εξωτερικό σκληρό. Δοκίμασα στου αδερφού μου το PS3 ένα σκληρό 1 TB με ταινίες και μουσική και τον διάβασε για πλάκα. Νομίζω οτι διαβάζει αλλα δεν ειμαι πολυ σίγουρος για αυτο. Και τέλος πια η διαφορά του απλού xbox 360 με το xbox 360 Elite, γιατί το δεύτερο είδα ότι κοστίζει 300 euro ενώ το πρώτο 180 euro. Η διαφορά ειναι στο εσωτερικό σκληρό και οτι δινει και καλωδιο HDMI αν θυμαμε καλα.Το μικρο δεν εχει σκληρο και το αλλο εχει 120αρι. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων… Αν την 8ελεις μονο για παιχνίδια το 360 λογο κοπιας ειναι καλύτερη επιλογή.Αν την 8ελεις και για κατι παραπάνω τοτε PS3.
Toufas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 αντε παλι παμε αλλη μια φορα: και στο xbox κανεις stream απο ethernet.....και τα παιχνιδια που ειναι κοινα ειναι πιο καλα στο xbox
nzeppos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Hello? Έχετε ακούσει την έννοια Extender for Windows Media Center? Αν όχι, μάθετε ότι και το 360 είναι μια τέτοια συσκευή. Άρα κάνει stream από Windows PC.
stratos313 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Όταν λέτε stream τι ακριβώς εννοείτε ; Να συνδεθεί το PC με την κονσόλα και να διαβάζει από εκεί τα αρχεία ; Μπορείς να παίξεις με αυτές τις κονσόλες διαδικτυακά παιχνίδια όπως το Warcraft ;
Woof Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) Stream μπορεί να κανει αλλα παίζει τα παντα οπως το PS3 media player? strato ναι αυτο ειναι stream.Μονο που στην περιπτώσει του PS3 εκτος απο αυτο μπορεις ν βαλεις και λινουχ λειτουργικό και να κανεις ακομα περισσότερα. ΠΣ και μια και εχει ο αδελφος σου PS3 κατέβασε τον PS3 media server και θα δεις τι εννοώ. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2009 από Woof
Προτεινόμενες αναρτήσεις