Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

*D@Rk P-yChO*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το μοναδικό πρόβλημα των Saturn και Dreamcast (και συνάμα το πλεονέκτημα της Sony) ήταν η μηδενική τους third party υποστήριξη. Τώρα πως ξαφνικά μερικοί είδατε την επανάσταση... ένας Θεός το ξέρει :P .

Μεγάλη και σωστή κουβέντα φίλε John. Αυτη τη στιγμή αν υπήρχε σωστη υποστήριξη από την SEGA και 3rd party developers δεν θα μιλάγαμε για PS3 allα για DC3.

Τυχαίνει να έχω Dreamcast ακόμη και όντως έβαζε τα γυαλιά σε ότι κυκλοφορούσε εκείνη την εποχή.

Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω γιατι φίλε PDS σου φένεται τόσο αδιανόητο η Sony να έκανε κατι τέτοιο. Μεσα στο αθρο που ανάφερα χτες, πρόσφατα ανακαλύφτικαν ένα κάρο εταιρείες να κανουν τέτοιες "μαμουνιες" μαζί και με την MS και την Sony και όχι μονο αναφερόμενο στο θέμα Halo 3.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σε μυρίζομαι για κλασσικό fanboy PDS, το οποίο μάλιστα ετοιμάζεται να πετάξει την ρουκέτα ότι η Sony είχε επαναστατήσει στην δόνηση, όταν στην πραγματικότητα η Nintendo είχε προλάβει και είχε κυκλοφορήσει το Rumble Pack για το N64 :roll: . Ή μήπως να θυμηθούμε από που "έκλεψε" η Sony τα sticks; Μήπως και πάλι το χειριστήριο του N64 ήταν το πρώτο με το stick-άκι; :roll: . Ή μήπως ήταν επαναστατικό το CD-ROM, όταν και το Saturn διέθετε CD-Drive. Μου φαίνεται ότι ο αμαθής είσαι εσύ... πράγμα λογικό άλλωστε αφού δεν ακολουθείς την αγορά αλλά μονάχα μια εταιρεία :P

Τυχαίνει να έχω Dreamcast ακόμη και όντως έβαζε τα γυαλιά σε ότι κυκλοφορούσε εκείνη την εποχή.

Το DC ειναι η πιο αδικοχαμενη κονσολα αλλα δεν φταiει η sega που δεν την υποστηριζαν 3οι.

Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω γιατι φίλε PDS σου φένεται τόσο αδιανόητο η Sony να έκανε κατι τέτοιο. Μεσα στο αθρο που ανάφερα χτες, πρόσφατα ανακαλύφτικαν ένα κάρο εταιρείες να κανουν τέτοιες "μαμουνιες" μαζί και με την MS και την Sony και όχι μονο αναφερόμενο στο θέμα Halo 3.

Μα αφου συμφωνησαμε πριν οτι ειναι καποιος απο μεσα αλλα δεν σημαινει αυτο οτι ειναι καποιο σοβαρο στελεχος και εξηγησα τους λογους.

Ας μην αρχισουμε και αυτο ομως το θεμα γιατι δεν προλαβαινω να απανταω:P:p

Σε μυρίζομαι για κλασσικό fanboy PDS, το οποίο μάλιστα ετοιμάζεται να πετάξει την ρουκέτα ότι η Sony είχε επαναστατήσει στην δόνηση, όταν στην πραγματικότητα η Nintendo είχε προλάβει και είχε κυκλοφορήσει το Rumble Pack για το N64 :roll: . Ή μήπως να θυμηθούμε από που "έκλεψε" η Sony τα sticks; Μήπως και πάλι το χειριστήριο του N64 ήταν το πρώτο με το stick-άκι; :roll: . Ή μήπως ήταν επαναστατικό το CD-ROM, όταν και το Saturn διέθετε CD-Drive. Μου φαίνεται ότι ο αμαθής είσαι εσύ... πράγμα λογικό άλλωστε αφού δεν ακολουθείς την αγορά αλλά μονάχα μια εταιρεία :P

Ειμαι κλασικο fanboy ναι και πεταω ρουκετες.

Το οτι λες εσυ ολες αυτες τις ασυναρτησιες που και καλα θα σου πω εγω κανοντας και χαρακτηρισμους(fanboy,πεταω ρουκετες)ειναι φυσιολογικο ετσι?

Μαθε λοιπον οτι τιποτα απο αυτα που λες δεν θα σου ελεγα και η επαναστατικοτητα του πρωτου Playstation δεν εχει σχεση με το Hardware...

Μαλλον εσυ δειχνεις sony hater αυτην την στιγμη.:roll:

Εμπρος στο δρομο που χαραξε ο Blizzard.... :mrgreen:

Σε παρακαλω να μην με συγκρινεις με κανεναν.

Αμα εχεις κατι να πεις για μενα πες το και ασε τα (:mrgreen:) τους χαρακτηρισμους και τα gifs.

αντε γιατι πολυ θαρρος σας εχουν δωσει εδω μεσα.

Μαθε λοιπον οτι τιποτα απο αυτα που λες δεν θα σου ελεγα και η επαναστατικοτητα του πρωτου Playstation δεν εχει σχεση με το Hardware...

Άκυρο post αλλά whatever. Αν θες πες την επανάσταση που εννοείς να έχουμε και μια εικόνα του τι εννοείς ;)

αντε γιατι πολυ θαρρος σας εχουν δωσει εδω μεσα.

Και θα μας τον κοψεις τωρα εσυ με αυτα που λες;Το οτι δεν παει καλα το PS3 δεν μου το πε ο Μπαμπης ο Σουγιας αλλα ολοι οι αναλυτες της αγορας αν και για σενα ολοι αυτοι ειναι μ@%@κες.Το ps1 ωντος αργησε να παρει μπροστα αλλα μετα τις καταλληλες τρικλοποδιες της Sony στη Sega προχωρησε.Το PS2δεν ειχε κανενα προβλημα επικρατησης μιας και στην ουσια επαιζε μονη της.Ηρθε η Ms εριξε το τυρακι το XBOX1 και με την δευτερη κινηση της εχει ριξει το PS3 στα αζητητα.Φαντασου ακομα και εσυ που εισαι fan περιμενεις να πεσει η τιμη του και να βγει και κανενας τιτλος για να το παρεις.Λοιπον ευχησου να γινουν αυτα τα 2 πριν τα Χριστουγεννα που μας ερχονται γιατι αν παει ετσι στην εορταστικη περιοδο παπαλα τα 20000000 κομματια θα τα πιασει το 2010...

Η επαναστικότητα λοιπόν του PSX δεν αφορά ούτε το hardware, ούτε τα περιφερειακά. Αυτό μας λες. Ρε μπας και ζηλέψατε τους προγόνους μας και είπατε για το γ@μώτο να κάνετε μια επανάσταση και εσείς; :mrgreen: . Ή μήπως χρησιμοποιείτε έτσι στο ντούκου την λέξη επειδή ακούγεται ωραία; Πες την επανάσταση, όχι πες την :mrgreen:

Επειδη δεν προσεχεις τι γραφω και μαλιστα τις απαντησεις που σου δινω δεν φταιω εγω.

Η Sega ή μαλλον ολοι εχασαν την μαχη απο μια κονσολα(Playstation) που προσεγγισε την αγορα της εποχης καπως διαφορετικα και με επαναστατικο τροπο για την εποχη.

Τωρα τι διαφορετικο και επαναστατικο βλεπεις απο το 360,την ΜS κτλ?Το χρημα?:roll:

Μιλησα εγω για hardware-software ?

Η επανασταση που εφερε ηταν η διογκωση της αγορας της βιομηχανιας του gaming και οτι αυτο σημαινει.

Αυτο ελεγα αυτο λεω και τωρα.

Αν δεν σου αρεσει, το κουβαδακι σου και σε αλλη παραλια....

Οπα,θα μας διωξεις επειδη σου καναμε παρατηρηση.

Τι εισαι αρχηγος εδω και θα κανεις οτι θες?

Με τους δικους σου νομους ειμαι εδω?

Κοιτα οποτε γουσταρω εγω θα φυγω.

Μεχρι τοτε λοιπον οτι γουσταρω θα λεω για σενα και για τον καθενα αν με ενοχλησει κατι ,το καταλαβες?

Αντε ψαξε για κανα gif τωρα.

Η επανασταση που εφερε ηταν η διογκωση της αγορας της βιομηχανιας του gaming και οτι αυτο σημαινει.

Αυτο ελεγα αυτο λεω και τωρα.

Εσυ ξερεις τι σημαινει;γιατι αυτο που λες ειναι παντελος ατοπο...

ρε blizzard13, ημαρτον!! θα ψαξω εγω για gif. αντε παιξε ps2 τωρα να ηρεμησεις :D

...και για να πουμε και κατι επικοδομητικο σε αυτη τη σελιδα, εσεις που <<ανησυχειτε>> για το 3rd party support,

ΑΝ δεν το εχετε καταλαβει, τα 2 ΜΟΝΑΔΙΚΑ 3rd party games που μεχρι στιγμης δεν εχουν ανακοινωθει στο 360,

ειναι το metal gear και το final fantasy.

σκεφτειτε το λιγο και αμα ανησυχειτε ακομα, τα ξαναλεμε ;)

Οπα,θα μας διωξεις επειδη σου καναμε παρατηρηση.

Τι εισαι αρχηγος εδω και θα κανεις οτι θες?

Με τους δικους σου νομους ειμαι εδω?

Κοιτα οποτε γουσταρω εγω θα φυγω.

Μεχρι τοτε λοιπον οτι γουσταρω θα λεω για σενα και για τον καθενα αν με ενοχλησει κατι ,το καταλαβες?

Αντε ψαξε για κανα gif τωρα.

Εγω; Γιατι να σε διωξω;

Ισα ισα, σε συγχαιρω που προσπαθεις φιλοτιμα να καλυψεις το κενο του Bliz...

Μα αφου συμφωνησαμε πριν οτι ειναι καποιος απο μεσα αλλα δεν σημαινει αυτο οτι ειναι καποιο σοβαρο στελεχος και εξηγησα τους λογους.

Ας μην αρχισουμε και αυτο ομως το θεμα γιατι δεν προλαβαινω να απανταω:P:p

Καλως αλλα και παλι θα σου θυμίσω οτι έιχαμε συμφωνίσει οτι σκοπιμότητα υπήρχε είτε ετσι είτε αλλιως! Και κατα την ταπεινη μου γνώμη αν όντως ηταν αθώοι όλοι θα ακουγαμε και καμια ανακοινωση του στυλ.... "ο 3ος μπαντζανακης του ξαδερφου της καθαρηστριας ητανε που το εκανε και απολυθικε" η κατι τέτοιο. Αλλα και οι μεν και οι δε εχουν λερωμένη την φωλια τους. Ανταγωνισμος ειναι και ολες οι εταιρειες χρησιμοποιούν θεμιτα ή αθέμιτα μεσα για να κυριαρχίσουν.

Εγω; Γιατι να σε διωξω;

Ισα ισα, σε συγχαιρω που προσπαθεις φιλοτιμα να καλυψεις το κενο του Bliz...

Εισαι μαγκας και αλανι,εισαι και στο σωστο φορουμ οπου η βλακεια αποθεωνεται (δες και τα αλλα ποστ) δεν εχω να πω κατι αλλο.

Σου ευχομαι να μεγαλωσεις καποια στιγμη.Περαστικα σου.

Συγκινηθηκες?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...