Woof Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Μπορει και να μην τον ενδιαφερει ομως,και εγω εδω που τα λεμε ολα απο το νετ τα κατεβάζω,(blu ray rips που τα παιζω με τον άπαιχτο ps3 mediaplayer ) αλλά δεν με χαλάει να εχω και το Blu ray.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Aψογο για αυτο που ηταν. Δεν ηταν το βασικο παιχνιδι. Κατι σαν demo. το demo ενός game έχει θεωρητικά τόσο βασικά πράγματα και είναι free, δεν το πληρώνεις... Το τι λενε τα fanboys ελαχιστα με ενδιαφερει. δεν σε ενδιαφέρει τι λες? περίεργο... oh wait εσυ δεν ησουν που ελεγες οτι κατεβαζεις ταινιες απο το ιντερνετ που εχουν καλλιτερη ποιοτητα απο blu ray? δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο ο Toufas
Toufas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) Tαινιες βλεπεις στο dvd player ? Εχεις δοκιμασει να δεις μερικες blu ray movies? oh wait εσυ δεν ησουν που ελεγες οτι κατεβαζεις ταινιες απο το ιντερνετ που εχουν καλλιτερη ποιοτητα απο blu ray? ειπα οτι ειναι τα ιδια με τα bluray, και ειδικα στις περιπτωσεις με τα cartoons ισως και πιο καλα. και protip: υπαρχει και αλλου high definition εκτος απο το bluray (hdtv), μαλλον απο εδω μεσα, δεν υπαρχει ατομο που εχει δει πιο πολυ high definition υλικο απο μενα, μιας και εδω και 3 χρονια βλεπω ΜΟΝΟ 720p+ ας παιξουμε λιγο ακομα: βρειτε πιο ειναι το Encode http://www.imagebam.com/image/9d5e4129618947 Vs http://www.imagebam.com/image/9a0fc229618948 http://achumpatoxford.com/u/files/165/ilysl/77370d0f3c6e295418e9a48aaef03dc7.png vS http://achumpatoxford.com/u/files/165/ilysl/478ea2b5df5b551dc50e7366a6f10fe7.png http://www.imagebam.com/image/9ca4cf26956761 vS http://www.imagebam.com/image/f1f91b26956762 http://achumpatoxford.com/u/files/85/8d97f5a7848422d72f414e546951bb81.png vS http://achumpatoxford.com/u/files/85/0c03ea2b57fe389fa6a84adb7a9b2473.png και ενα δωρακι που ξερετε ποιο ειναι τι http://comparescreenshots.slicx.com/comparison/3372 Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2009 από Toufas
kabamaru21 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Eισαι προγραμματιστης της sony ? Σταματα να παπαγαλιζεις απο το site του xbox360 και επισης σταματα να το παιζεις ειδικος. Εγω δεν το παιζω ειδικος και αυτα που λεω ειναι αποψεις ανθρωπων που εχουν γνωσεις. Το τι λενε τα fanboys ελαχιστα με ενδιαφερει.Οπως ειπα και πιο πριν το ps3 ειναι δυνατοτερο συστημα ,αλλα πιο πολυπλοκο. Μονο παπαγάλος δεν ειμαι φιλε.. απλα εχω κανει μια ερευνα αγορας πριν το αγορασω, και εχω δει τι λενε ολοι οι developer και αυτοι που κανουν τα παιχνιδια, εχω δει τα γαμιο specs της κονσολας εχω και δυο 3εις γνωσεις παραπανω στο θεμα.. τωρα εαν αυτα που εγραψες ειναι γνωσεις ειδικων γαμησετα....!!!!! Το ps3 μονο δυνατοτερο cpu εχει ανδιαμφισβητητα αλλα ετσι οπως εχει υλοποιηθεί το συστημα μενει πισω απο τον ανταγωνισμο τι να κανουμε τωρα, ολες οι εταιρίες κανουν μαλακιες, ε εκανε και η σονυ καποιες στο ps3 γινοντε αυτα. Περι πολυπλοκότητας: εχουν περασει 2 χρονια και κατι περίπου, ολες οι εταιριες εχουν εξοικειωθει με το hardware και τα οπτικα αποτελεσματα (και στο xbox ) ποιανουν ταβανι. Σου υπογραφω οτι ολλα τα multiplatform θα ειναι παντα καλυτερα στο xbox. Ακομι και στο uncharted ασπουμε δεν υπαρχει καμια δυνατη περιπτωση να δουμε 4*AA ισως οχι και 2*ΑΑ. Αυτα περι γραφικων.. Αλλα στον πουτσο μου τα γραφικα και τα φιλτρα εγω το παιχνιδι να ειναι πωρωτικο και τι στον κοσμο! Woof επειδή πετάχτηκες σαν την πορδη και είσαι τοσο σίγουρος οτι λεω πίπες πήγαινε προσωπικά εσύ και προγραμματισε στο ps3 ενα νέο crisis και βγαλεμε μαλάκα.
biscoto Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 δηλαδη στο resident evil που ειναι απο τους πιο αναμενομενους τιτλους σου φενεται η διαφορα στο 1 pixel ? αν ναι θες οφθαλμιατρο. και (μαλλον κανω λαθος σε αυτο) το resident δεν ηταν αυτο που ειχε σαν κεντρικη πλατφορμα αναπτυξης το ps3?μα δεν εχω κατσει να δω screenshots... εγω παραδεχομαι οτι τα περισσοτερα game ειναι χειροτερα οταν δεις screenshot και μετρησεις frame κλπ αλλα αυτα φενοντε οταν παιζεις?? 2 παραδειγματα. επαιξα GTAIV και Assasins creed σε ενα φιλο και παρολο που λεγοντε τοσα πολλα για την ανωτεροτητα στο χβοχ πραγματικα δεν παρατηρησα διαφορες παιζοντας. Αν ηταν τοσο τραγικες οι διαφορες δεν θα τα επαιζα και στο ps3... my 2 cents ειναι σιγουρος οτι στο xbox θα ητανε ελαχιστα καλυτερο, πως να το κανουμε τωρα δηλαδη.. τι κριμα που δεν ειναι στο xbox ε..
Woof Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) KAbamaru21 θα στο προγραμματίσω οταν δεις και εσυ ενα νεο crysis στο 360 που ειναι και ανώτερο όπως λες.Άλλα ρε φιλε απο την αλλη...οταν το λες εσυ και ο θεος ποιος μπορεί να σου φέρει αντίρρηση. Αλλα ετσι εγκυκλοπαιδικά το uncharted εχει 2χ ΑΑ και heavenly sword 4Χ ΑΑ... Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2009 από Woof
JimChris Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Στις 11 Δεκεμβριου του 2008 η εταιρεια δημοσκοπησεων Νielsen διεξηγαγε ερευνα στην αμερικη με θεμα ποσοι ηταν κατοχοι τηλεορασεων υψηλης ευκρινειας HDTV.Tο ποσοστο ειναι τραγικα μικρο για την μητροπολη του καπιταλισμου.Μολις ενα 22.3% κατεχει τηλεοραση HD χωρις να διευκρινιζεται αν ειναι Fullhd η hd ready.Αντιστοιχα ποσοστα δεν εχω για Ελλαδα αλλα ειμαι σιγουρος οτι ειναι πολυ μικροτερα.Το θεμα ειναι οτι Ωραια τα συγκριτικα τεστ για γραφικα και 720p kai 1080p και πιο μηχανημα κανει τριπλο antialiasing αλλα δυστυχως οι περισσοτεροι απο εμας δεν μπορουμε να τα διακρινουμε στην 24 crt τηλεοραση μας η στο 17 μονιτορ.Και ειμαστε οι πλειοψηφια
Woof Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Εγώ ευτυχώς έστω και απο σποντα αγόρασα μια 720Ρ πριν 1+ χρονο και ξέφυγα απο την πλειοψηφία..μπορει να μην ειναι 1080Ρ αλλα και 1080ι που βλεπω δεν με χαλάει καθόλου.
Toufas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Στις 11 Δεκεμβριου του 2008 η εταιρεια δημοσκοπησεων Νielsen διεξηγαγε ερευνα στην αμερικη με θεμα ποσοι ηταν κατοχοι τηλεορασεων υψηλης ευκρινειας HDTV.Tο ποσοστο ειναι τραγικα μικρο για την μητροπολη του καπιταλισμου.Μολις ενα 22.3% κατεχει τηλεοραση HD χωρις να διευκρινιζεται αν ειναι Fullhd η hd ready.Αντιστοιχα ποσοστα δεν εχω για Ελλαδα αλλα ειμαι σιγουρος οτι ειναι πολυ μικροτερα.Το θεμα ειναι οτι Ωραια τα συγκριτικα τεστ για γραφικα και 720p kai 1080p και πιο μηχανημα κανει τριπλο antialiasing αλλα δυστυχως οι περισσοτεροι απο εμας δεν μπορουμε να τα διακρινουμε στην 24 crt τηλεοραση μας η στο 17 μονιτορ.Και ειμαστε οι πλειοψηφια τοτε στην ελλαδα επρεπε να ειχαμε ολοι καρα μιας και για αυτα ειναι οι δρομοι ε?
kabamaru21 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 @Woot: εσενα δεν μπορει σε πεισει ουτε ο Θεος ουτε εγω. Στο heavenly sword μιας που το ανεφερες οταν το επαιζα, τα fps πηγαίνανε τοσο αργα που σχεδον μετραγα τα καρε. Εκει δεν εφτεγε η καρτα γραφικων και η λιγη ram? Τεσπα παραιτουμαι πες-κανε οτι θες.
pscrazy Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Εγώ ευτυχώς έστω και απο σποντα αγόρασα μια 720Ρ πριν 1+ χρονο και ξέφυγα απο την πλειοψηφία..μπορει να μην ειναι 1080Ρ αλλα και 1080ι που βλεπω δεν με χαλάει καθόλου. γιατι ποιος βλεπει 1080p ρε φιλε, ασε τα παραμυθια που πουλανε.....1080p upscaling εχει καταντισει μαρκετινιστικο κολπο για να πουλανε FULL HD -1080π=1920x1080 και 1600p= 2560x1600 θα δεις μονο σε pc , ολα τα αλλα ειναι 720p με πολυ ζορι!
Woof Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 @Woot: εσενα δεν μπορει σε πεισει ουτε ο Θεος ουτε εγω. Στο heavenly sword μιας που το ανεφερες οταν το επαιζα, τα fps πηγαίνανε τοσο αργα που σχεδον μετραγα τα καρε. Εκει δεν εφτεγε η καρτα γραφικων και η λιγη ram? Τεσπα παραιτουμαι πες-κανε οτι θες. Α αυτο έφταιγε?Γιατι εγω νομιζα οτι φταίει οτι δεν γνώριζαν το μηχάνημα και κανανε οτι μπορούσαν για τοτε...Αραγε στο κιλλζονε 2 που ειναι 10 φορες πιο απαιτητικό εκει δεν φταίει η λιγη μνημη και η καρτα γραφικών? Η μηπως εκεί ως δια μαγείας αναβαθμίστηκε απο μονη τις
Toufas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 In November 2004, Just Add Monsters became Ninja Theory and continued the development of PlayStation 3 first-party game Heavenly Sword, which launched some three years later in Christmas 2007. ε αλλο 3 χρονια αλλο 4 The game was first announced at E3 2005, with a tech demo on display, while the first gameplay footage was shown two years later at E3 2007.[7] Killzone 2 was released worldwide late February 2009.
ultralisk Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Στις 11 Δεκεμβριου του 2008 η εταιρεια δημοσκοπησεων Νielsen διεξηγαγε ερευνα στην αμερικη με θεμα ποσοι ηταν κατοχοι τηλεορασεων υψηλης ευκρινειας HDTV.Tο ποσοστο ειναι τραγικα μικρο για την μητροπολη του καπιταλισμου.Μολις ενα 22.3% κατεχει τηλεοραση HD χωρις να διευκρινιζεται αν ειναι Fullhd η hd ready.Αντιστοιχα ποσοστα δεν εχω για Ελλαδα αλλα ειμαι σιγουρος οτι ειναι πολυ μικροτερα.Το θεμα ειναι οτι Ωραια τα συγκριτικα τεστ για γραφικα και 720p kai 1080p και πιο μηχανημα κανει τριπλο antialiasing αλλα δυστυχως οι περισσοτεροι απο εμας δεν μπορουμε να τα διακρινουμε στην 24 crt τηλεοραση μας η στο 17 μονιτορ.Και ειμαστε οι πλειοψηφια η δημοσκόπηση που λες είναι τελείως άκυρη με το αντικέιμενο μας και θα σου πω το γιατί...σημασία έχει το ποσοστό που ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ με το gaming και πόσοι από αυτούς έχουν HDTV παράδειγμα σε μια χώρα 1000 ατόμων μπορεί μόλις οι 200 να έχουν HDTV αλλά αν από αυτούς οι 180 ασχολούνται με κονσόλες και gaming, το συμπέρασμα που βγαίνει αλλάζει εντελώς
Woof Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 In November 2004, Just Add Monsters became Ninja Theory and continued the development of PlayStation 3 first-party game Heavenly Sword, which launched some three years later in Christmas 2007. ε αλλο 3 χρονια αλλο 4 The game was first announced at E3 2005, with a tech demo on display, while the first gameplay footage was shown two years later at E3 2007.[7] Killzone 2 was released worldwide late February 2009. Αναλογα το παιχνιδι ρε συ τουφα,αλλα το θεμα μας σε αυτήν την περίπτωση δεν είναι ο χρονος pscrazy Παντως την διαφορα 720Ρ εργου με 1080ι την βλεπω καθαρα στην Tv..κατεβασα το ΙΡ μαν σε 720 κ 1080 και φαινεται η διαφορα ειναι πιο "καθαρο"..εκτος και αν πια ειναι ιδεα μου λολ
Προτεινόμενες αναρτήσεις