Yperaspisths Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Halo ODST. Forza 3, Halo Wars, Ninja Blade, Race Pro, Star Ocean, Lost Planet 2, όπως και όλα αυτά που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα αλλά αναμένονται όπως το Lost Odyssey 2, Crackdown 2 και άλλα που μου διαφεύγουν ή που δεν ξέρουμε (γιατί ως γνωστόν η ΜΣ σε αντίθεση με την Σονυ δεν ανακοινώνει τα παιχνίδια της 5 χρόνια πριν) όπως και οι δεκάδες αποκλειστικοί τίτλοι που υπάρχουν ήδη, πότε ακριβώς θα βγουν στο pc ή στο ps3? Oλα αυτα τα παιχνιδια ειναι κατωτερα απο τα αντιστοιχα του ps3. Το halo ειναι υπερεκτιμημενο μεχρι εκει που δεν παει και το halo wars ειναι αστειο. GT5>>>>>FORZA 3 Eπισης το lost planet 2 μετα απο κανα 6μηνο θα το δουμε και στο ps3. Οπως ειδαμε και το bioshock και θα δουμε και το mass effect 2 κ.τ.λ
Woof Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Star ocean και lost planet 2 τα βλέπω να βγαίνουν.Ασε που παρόλο που το 360 εχει κάμποσα RPG δυστυχώς πατώνουν τα περισσότερα σε πωλήσεις,εμένα με βολεύει ομως για οσο καιρό βγάζουν μια κα τα παίρνω τσαμπε.
Pytzamarama Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Το halo ειναι υπερεκτιμημενο μεχρι εκει που δεν παει και το halo wars ειναι αστειο. GT5>>>>>FORZA 3 Πες μου οτι κανεις χιουμορ...
Woof Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Ανάλογα με τα παιχνίδια που προτιμάει κανένας ουτε εμένα μου άρεσαν τα Halo...Ακομα και το κιλλζονε το παίζω μονο για τα γραφικά του,σαν παιχνίδι με αφήνει αδιάφορο.
MiltoZ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) Eπισης το lost planet 2 μετα απο κανα 6μηνο θα το δουμε και στο ps3. Άμα δεν έχεις κάτι να το στηρίξεις είναι ανούσιο να το λες. Κι εγώ σου λέω ότι σε λίγο θα βγει στο 360 το mgs. Άσε που μετά από την πατάτα που κάνανε στο 1 που βγήκε μάλιστα πολύ αργότερα (και όχι μετά από 6 μήνες) και σε σχέση με το πόσο πούλησε, πολύ αμφιβάλω. edit: έβαλα λινκ για τo Mass effect 1 αντί για το 2 Τεσπά, και το 2 δεν έίναι ακόμα σίγουρο: http://www.vg247.com/2009/02/06/mass-effect-2-ea-refuses-to-confirm-ps3-version/ Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2009 από MiltoZ
pscrazy Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Oλα αυτα τα παιχνιδια ειναι κατωτερα απο τα αντιστοιχα του ps3. Το halo ειναι υπερεκτιμημενο μεχρι εκει που δεν παει και το halo wars ειναι αστειο. GT5>>>>>FORZA 3 Eπισης το lost planet 2 μετα απο κανα 6μηνο θα το δουμε και στο ps3. Οπως ειδαμε και το bioshock και θα δουμε και το mass effect 2 κ.τ.λ Sorry οπως ειδαμε και το LOST PLANET 1 στο PS3 , αμα ειναι ετσι να μου λειπει καλυτερα . Οπως και το resident evil 5 στο ps3 !!!!;)
Toufas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 και καλά κάνεις, εγω λεω τι παιζετε ...τωρα τι θα κανεις εσυ, δεν με ενδιαφερει να σου πω την αληθεια. Ουτε με νοιαζει τι παιζει τι και ποιος παιζει τι...εδω εσεις δινεται τα λεφτα για να παρετε αυτο που θελετε, δεν στα δινω εγω...εγω και τα 2 εχω, και βλεπω την αληθεια...δεν χρειαζεται να μου το πει καποιος αλλος. Ξερω ενα πραγμα παντως, Εγω ηθελα μια παιχνιδομηχανη, και οχι multimedia, οχι πως το χβοχ360 δεν ειναι και αυτο Multimedia, αλλα φτιαχτικε καθαρα για GAMING PURPOSES!..και οχι ολα τα υπολοιπα που λεει η Σονυ. Γιαυτο το πηρα. Και πηρα και το PS3, αφου ειχα ηδη 2 χβοχ360, ανταλλαξα το ενα χβοχ360 με το Ps3, συμφερε, αλλα το βλεπω ακομη να μαζευει σκονη. ΕΙχα παρει το HAWX στο PS3, αλλα το μετανιωσα, αφου στο χβοχ360, φενεται και παιζετε καλυτερα... ειναι στον καθενα...αν καπιοος εχει και τις δυο κονσολες, θα σου πει το ιδιο, προτιμα το Χβοχ360....ετσι δεν ειναι?...αν οχι,δεν πειραζει, αφου ξερω τι παιζετε....και δεν κρυβομαι πισω απο τα αδικα λεφτα που εσκασα... για το ps3 ελεγα ρε αρχηγε
nzeppos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Τα Halo ούτε κι εμένα μου αρέσουν αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι υπερεκτιμημένα με τον απίστευτο χαμό που συνεχίζει να γίνεται μετά από 7 χρόνια στο Live (ναι, εφτά). Μάλλον θέμα γούστου είναι. Όσο για το GT5, εγώ δεν είμαι καν σίγουρος ότι είναι καλύτερο από το Forza2, πόσο μάλλον από το 3, το οποιο συν τοις άλλοις δεν έχουμε ιδέα πώς θα είναι (παρ' ολ' αυτά θα προτιμούσα να παίξω το GT5, για τον απλούστατο λόγο ότι το PS3 υποστηρίζει την G25 ενώ το 360 ποτέ, έτσι όπως το πάνε).
dp@pa Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 για το ps3 ελεγα ρε αρχηγε Ναι ρε...λολ..το καταλαβα..δεν στην λεω, απλα λεω την σκεπτικη μου σε ολο το θεμα!
Yperaspisths Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Sorry οπως ειδαμε και το LOST PLANET 1 στο PS3 , αμα ειναι ετσι να μου λειπει καλυτερα . Οπως και το resident evil 5 στο ps3 !!!!;) Eιδες και εσυ την διαφορα απο το demo ε? Οι διαφορες στα γραφικα του resident 5 ειναι ελαχιστες που δυσκολα τις διακρινει καποιος.
Toufas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=15076664&postcount=259 ναι ρε demo ειναι και αυτο.... ελεος
MiltoZ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Τα Halo ούτε κι εμένα μου αρέσουν αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι υπερεκτιμημένα με τον απίστευτο χαμό που συνεχίζει να γίνεται μετά από 7 χρόνια στο Live (ναι, εφτά). Μάλλον θέμα γούστου είναι. Όσο για το GT5, εγώ δεν είμαι καν σίγουρος ότι είναι καλύτερο από το Forza2, πόσο μάλλον από το 3, το οποιο συν τοις άλλοις δεν έχουμε ιδέα πώς θα είναι (παρ' ολ' αυτά θα προτιμούσα να παίξω το GT5, για τον απλούστατο λόγο ότι το PS3 υποστηρίζει την G25 ενώ το 360 ποτέ, έτσι όπως το πάνε). Αρκεί που θα είναι καλύτερο από το forza2. Nough said Όσο για την G25 έχεις τα δίκια σου που παραπονιέσαι.
ultralisk Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Eιδες και εσυ την διαφορα απο το demo ε? Οι διαφορες στα γραφικα του resident 5 ειναι ελαχιστες που δυσκολα τις διακρινει καποιος. ναι όντως πολύ δύσκολα μπορείς και καλύτερα...ξαναπροσπάθησε
evilsonic665 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Ο "υπερασπιστής" μου θυμίζει αυτό : http://www.youtube.com/watch?v=fwEkU5H1Wew
Woof Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Συγνώμη και ολας...αυτο τωρα το λινκ το έδωσες για να δείξεις οτι φαίνονται η διαφορές η οτι δεν φαίνονται...γιατί βλέποντας το 1 βίντεο εγω εμφανείς διαφορές δεν είδα,εκτος και αν παίζεται με μεγεν8υτικους φακους και τις βλέπεται εσείς,τοτε παω πάσο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις