Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εγω παντως δεν μπορω να περιμενω να βγει εκδοση για ps...οπως και να το κανουμε το ps στα jrpg μπαζει σε αντιθεση με το 360.....εγω το λεω ο κυριος λογος που πηρα 360 ειναι τα jrpg που ειναι και η αγαπημενη μου κατηγορια videogames...blue dragon.lost odyssey,vesperia,star ocean are more than enough for me

Και εγω για αυτό το πηρα για να μην χασω μερικα RPG που μ άρεσαν.Αλλα και για τα μουλτι να τα παίρνω εκεί κοπιες ^^

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
το Theseis ποτε επιτέλους θα κυκλοφορήσει?

αυτο σαν ανεκδοτο ακουγεται πλεον δυστυχως...απο οτι ξερω εχει διαλυθει η μιση ομαδα αναπτυξης και δεν το βλεπω το παιχνιδι να βγαινει..........

Και εγω για αυτό το πηρα για να μην χασω μερικα RPG που μ άρεσαν.Αλλα και για τα μουλτι να τα παίρνω εκεί κοπιες ^^

καλα ποιος θα το περιμενε να εχει jrpg το 360 και οχι το ps παντως....εγω ετσι κι αλλιως τα παιρνω αυθεντικα οποτε δε με πολυνοιαζει

Δημοσ.

Του αι λουτσου απο οτι φαίνεται.Αυτό και αν έχει ανακοινω8ει αιώνες...Ελπίζω μόνον να βγει.

Αυθεντικά μονο τα παιχνιδια του πλαυ3 και εχω και 2-3 του 360 RPG αλλα δεν γίνεται να συντηρώ 2 μαζι και ειδικα τωρα που δεν δουλευω,αρκετα εχει ανέβει η καρτα..αρα το ενα κοπιες...

edit:Οπ...διλαδι παει το θεσεις ?Κριμα...Btw το killzone 2 εχει απίστευτα lights και efe..

Δημοσ.
o σπυρος και ο αφροσαμουραις ειναι μονο στο ps3 καλα λες...

με το ff13 μας τα πρηζετε απο τοτε που βγηκε το ps3 μην λετε παλι τα ιδια.

Ναι ρε Toufas,ενώ όλα τα άλλα που ανέφερα δεν είναι αποκλειστικά ;)

Τα 2 παιχνίδια final fantasy που αναφέρω είναι αποκλειστικά,το μόνο που θα δείτε στο 360 θα είναι ένα port του final fantasy XIII.

Επίσης GTA Lost And Damned όπως και πολλά άλλα παιχνίδια δεν είναι exclusive υπάρχουν/θα βγούν και στο pc.Επίσης πολλά από τη λίστα που αναφέρεις είναι time exclusive όπως Splinter Cell,Lost Planet,Star Ocean 4 και άλλα.

Δημοσ.

Πανω απο τη προχειρη λιστα εχω υπογραμμισμενο το "console exclusives".Να σας θυμισω επισης οτι εδω ειναι το console subforum και το thread 360vsPS3.

Τωρα πως βαφτισες εσυ τα LostPlanet2, SplinterCellC ως time exclusive,δεν μπορω να το καταλαβω...

Δημοσ.

Αλλο ενα ενδιαφερον στατιστικο

COD4 has 11m Live, 4m PSN players

"I'm delighted that we just reached 11 million unique players on Xbox Live and we've got over 4 million on PSN," Bowling said, according to eyewitnesses (who'd had a bit to drink so don't blame us if the wording isn't exact).

Το killzone 2 παρολο το hype ακόμη στα 500κ είναι?:lol:

Επίσης GTA Lost And Damned όπως και πολλά άλλα παιχνίδια δεν είναι exclusive υπάρχουν/θα βγούν και στο pc.Επίσης πολλά από τη λίστα που αναφέρεις είναι time exclusive όπως Splinter Cell,Lost Planet,Star Ocean 4 και άλλα.

μπορείς να παιξεις αυτα τα παιχνίδια στο πσ3 σου ναι η οχι?

Δημοσ.
Αλλο ενα ενδιαφερον στατιστικο

Το killzone 2 παρολο το hype ακόμη στα 500κ είναι?:lol:

μπορείς να παιξεις αυτα τα παιχνίδια στο πσ3 σου ναι η οχι?

Εσύ μπορείς να παίξεις στο XBOX 360 τα God Of War,Uncharted,Heavenly Sword και όλα τα άλλα;Ή μήπως μπορείς να τα παίξεις στο pc σου;

Δημοσ.

μην απαντας σε ερώτηση με ερώτηση :P

και οχι δεν μπορώ να παιξω την ¨παιχνιδαρα¨ των 6 ωρών και τίγκα στο tearing heavenly sword

thx god :lol:

Δημοσ.

Γιατί παίζεις εσύ Lost Planet 2/Splinter Cell;Με τις λέξεις θα παίζουμε;Η ουσία είναι μια,δεν θα παίξετε ποτέ τα παιχνίδια που ανέφερα αν δεν πάρετε PS3.Αντιθέτως αυτά που αναφέρθηκαν για exclusive στο 360 θα τα παίξουμε και στον υπολογιστή και κάποια μάλιστα και στο PS3 αφού είναι time exclusives.

Δημοσ.

Αν η σονυ ειχε κατι αντίστοιχο του Microsoft Windows Live, τοτε θα βλέπατε και τα exclusives της Σονυ kai στο PC. Τρελλη ειναι η ΜΣ να μην βγαλει έχτρα χρήμα και από το Windows Live Service της? Δηλαδή, το αντίστοιχο του Χβοχ360 Live για Pc

Δημοσ.

θα τα παιξω τοτε μολις βγει emulator

ιδια λογικη εχει αυτο με οσα λες εσυ για timed exclusive

Δημοσ.
θα τα παιξω τοτε μολις βγει emulator

ιδια λογικη εχει αυτο με οσα λες εσυ για timed exclusive

και καλά κάνεις, εγω λεω τι παιζετε ...τωρα τι θα κανεις εσυ, δεν με ενδιαφερει να σου πω την αληθεια. Ουτε με νοιαζει τι παιζει τι και ποιος παιζει τι...εδω εσεις δινεται τα λεφτα για να παρετε αυτο που θελετε, δεν στα δινω εγω...εγω και τα 2 εχω, και βλεπω την αληθεια...δεν χρειαζεται να μου το πει καποιος αλλος. Ξερω ενα πραγμα παντως, Εγω ηθελα μια παιχνιδομηχανη, και οχι multimedia, οχι πως το χβοχ360 δεν ειναι και αυτο Multimedia, αλλα φτιαχτικε καθαρα για GAMING PURPOSES!..και οχι ολα τα υπολοιπα που λεει η Σονυ. Γιαυτο το πηρα. Και πηρα και το PS3, αφου ειχα ηδη 2 χβοχ360, ανταλλαξα το ενα χβοχ360 με το Ps3, συμφερε, αλλα το βλεπω ακομη να μαζευει σκονη. ΕΙχα παρει το HAWX στο PS3, αλλα το μετανιωσα, αφου στο χβοχ360, φενεται και παιζετε καλυτερα... ειναι στον καθενα...αν καπιοος εχει και τις δυο κονσολες, θα σου πει το ιδιο, προτιμα το Χβοχ360....ετσι δεν ειναι?...αν οχι,δεν πειραζει, αφου ξερω τι παιζετε....και δεν κρυβομαι πισω απο τα αδικα λεφτα που εσκασα...:P

Δημοσ.
Αντιθέτως αυτά που αναφέρθηκαν για exclusive στο 360 θα τα παίξουμε και στον υπολογιστή και κάποια μάλιστα και στο PS3 αφού είναι time exclusives.

Halo ODST. Forza 3, Halo Wars, Ninja Blade, Race Pro, Star Ocean, Lost Planet 2, όπως και όλα αυτά που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα αλλά αναμένονται όπως το Lost Odyssey 2, Crackdown 2 και άλλα που μου διαφεύγουν ή που δεν ξέρουμε (γιατί ως γνωστόν η ΜΣ σε αντίθεση με την Σονυ δεν ανακοινώνει τα παιχνίδια της 5 χρόνια πριν) όπως και οι δεκάδες αποκλειστικοί τίτλοι που υπάρχουν ήδη, πότε ακριβώς θα βγουν στο pc ή στο ps3?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...