Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Infamous;

demon souls ;

Heavy rain;

Wardevil;

MAG;

Quantum Theory;

Aν αφαιρεσεις τα high-profile games απο την λιστα που μας εδωσες τα υπολοιπα δεν ειναι κ πολλα υποσχομενα, πιο πολυ μοιαζουν με γεμισματα για την δημιουργια "εντυπωσιακων" λιστων.

Επισης εβγαλα απο την λιστα τα DC Universe, Agency, Mars γιατι δεν ειναι exclusives...θα βγουνε κ για PC.

Οσο για τα μελλοντικα exclusives του 360 ας περιμενουμε μεχρι την GDC και Ε3'09 και μετα συζηταμε.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Aν εσύ την ομογενοποίηση μηχανών γραφικών σε όλα τα συστήματα την αντιλαμβάνεσε σαν ποιότητα εγώ την αντιλαμβάνομαι σαν fast-food. Ο ποιό λογικός άνθρωπος μπορεί να σκεφτεί πως ένα παιχνίδι/μηχανή γραφικών, φτιαγμένα για ένα σύστημα και μόνο, μπορεί να είναι πιο ποιοτικά απο ένα παιχνίδι φτιαγμένο για 5.

Ο Carmack και οι λοιποι guru διαφωνουν μαζι σου.

Δεν ειναι fast food το γεγονος οτι δεν θελει κανεις να σπαταλαει 5 ΧΡΟΝΙΑ για να φτιαξει ενα ΑΠΛΑ αξιοπρεπες παιχνιδι.

Και το δυστυχημα ειναι οτι για να βγει κατι στο PS3 που να μην ειναι για γελια ή για κλαματα, θελει ΤΟΣΟ χρονο.

Νομοτελειακα οδηγουμαστε στο συμπερασμα οτι σε ολο το lifespan του θα εχει 7-8 αξιοπρεπεις exclusive τιτλους.

Δεν θα δωσω 500 ευρω για 7 παιχνιδακια αδερφε. Εσυ καλα κανεις και τα χωνεις.Δικα σου ειναι.

Και αυτες οι λιστες...ελεος...και το KZ2 απο το 2005 στις λιστες το βαζατε και βγηκε τωρα...

Δημοσ.
Ο Carmack και οι λοιποι guru διαφωνουν μαζι σου.

Δεν ειναι fast food το γεγονος οτι δεν θελει κανεις να σπαταλαει 5 ΧΡΟΝΙΑ για να φτιαξει ενα ΑΠΛΑ αξιοπρεπες παιχνιδι.

γιατί ο Carmack έκανε ένα 6μηνο να φτιάξει την μηχανή γραφικών του rage...:lol:

Δημοσ.

Ακριβως! Και την πολυετη καθυστερηση την πληρωσε.

Κοιτα ποσοι ειναι licencees της UT και ποσοι των idTech5

Δεν σημαινει οτι αυτη η διανοια δεν πιστευει στην αναγκαιοτητα των μηχανων γραφικων/φυσικης.

Ο Carmack την πατησε διοτι υπερεκτιμησε την τεχνικη προοδο των μηχανηματων που απευθυνεται.

Το Rage θα βγει το 2010 btw.

Δημοσ.
Η Epic καλά θα κάνει να κρατήσει για το X360 το GoW2 γιατί είναι σίγουρο ότι θα φάει τα μούτρα της και το παιχνίδι θα πατώσει στα PCs (είτε είναι καλό Port, είτε όχι). Θα φάει τρελό κράξιμο και θα χαντακωθεί εσκεμμένα το παιχνίδι μετά το τρισμέγιστο κλαψούρισμα για την πειρατία και το ότι δεν αξίζει να γίνει Port (συν όλες τις υπόλοιπες γελοίες δηλώσεις του Cliffy)

Αφού είναι αλήτες ρε! Αντί να φτάχνουν παιχνίδια να παίζει τσάμπα ο κόσμος (και δε μιλάμε για όποιον κι όποιον, εδώ μιλάμε για pc gamerz) κοιτάνε μόνο την τσέπη τους. :P

edit: άκυρο το υπόλοιπο ποστ, άλλον νόμιζα ότι είχα κουοτάρει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομοτελειακα οδηγουμαστε στο συμπερασμα οτι σε ολο το lifespan του θα εχει 7-8 αξιοπρεπεις exclusive τιτλους.

Δεν θα δωσω 500 ευρω για 7 παιχνιδακια αδερφε. Εσυ καλα κανεις και τα χωνεις.Δικα σου ειναι.

Για να μετρήσουμε τα 7-8 αποκλειστικά παιχνιδάκια:

Heavenly Sword

Uncharted

God Of War 3

Uncharted 2

Siren Blood Curse

Gran Turismo Prologue

Gran Turismo 5

Metal Gear Solid 4

Ratchet and Clank

Ratchet And Clank Age Of Booty

Loco Roco

Singstar

Killzone 2

Little Big Planet

Resistance Fall Of Man

Resistance 2

Socom

Motorstorm

Motorstorm 2

Disgaea 3

Valkyria Chronicles

Afro Samurai

The Legend Of Spyro: Dawn Of The Dragon

Lair

Heavy Rain

Infamous

Fabula Nova Crystallis: Final Fantasy XIII

Final Fantasy XIII Versus

Και μην ξεχνάμε και το νέο project της Team Ico που θα ανακοινωθεί σε λίγες ημέρες.Για να υπολογίσουμε,ναι έχεις δίκιο είναι μόνο 7-8 τα exclusive παιχνίδια,όχι δεν είναι 7-8,2 είναι όλα κι όλα!!!

Επεξ/σία από gherudos
Δημοσ.
Aν αφαιρεσεις τα high-profile games απο την λιστα που μας εδωσες τα υπολοιπα δεν ειναι κ πολλα υποσχομενα, πιο πολυ μοιαζουν με γεμισματα για την δημιουργια "εντυπωσιακων" λιστων.

Lol, γεμίσματα ; Kάποιος μου είχε βάλει κατί xbox live games και το bikini slayer σε λίστα με xbox exclusive...

πάρε και άλλα

Ratchet & Clank: Future 2

Yakuza 3

Xedge

SuperCar Challenge

Data Fly

πάω να παίξω κάνα killzone online laters :-D

• Super Moderators
Δημοσ.
Disgaea 3

με την πρώτη ματιά το διάβασα ως Diarrhea 3...

αυτή η γαστρεντερίτιδα μέσα στα Χριστούγεννα μου έχει αφήσει κουσούρι...

Δημοσ.

o σπυρος και ο αφροσαμουραις ειναι μονο στο ps3 καλα λες...

με το ff13 μας τα πρηζετε απο τοτε που βγηκε το ps3 μην λετε παλι τα ιδια.

Δημοσ.

Η λιστα μπαζει (πχ Afro Samurai κτλ) και μιλας για 2005-απειρο...με 1 σοβαρο JRPG! :)

Παρε μερικα 360 console exclusives που μου ερχονται στο κεφαλι για το 2009

Halo ODST

Halo Wars

Ninja Blade

Alan Wake (?)

Star Ocean 4

Dungeon Hero

Velvet Assassin

Divinity 2

Champions Online

Kingdom Under Fire 2

Splinter Cell Conviction

Huxley

Prey 2

Theseis

Venetica

Warhound

Two Worlds: Temptation

Dead Island

Forza 3

White Gold

Battlestations: Pacific

Age of Conan

Age of Pirates

Ninety Nine Nights 2

Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned

Lost Planet 2

Δημοσ.

καλα παιδια...το star ocean 4 τα σπαει...ποιος περιμενςι μεχρι το καλοκαιρι..το vesperia γιατι δεν το εβαλες?exclusive της ms δεν ειναι και αυτο?

Δημοσ.

Επειδή κάποιοι λένε μόνο για παιχνίδια που ΘΑ βγουν και δεν τα βρίσκουν αρκετά για να πάρουν ένα 360, θα πω το προφανές ότι υπάρχει ήδη μια τεράστια λίστα με αποκλειστικά παιχνίδια που είναι από κάθε άποψη καλύτερη από την αντίστοιχη του ps3. Μάρτυράς μου το Metacritic.

Δημοσ.

Για τα ιαπωνικα RPG πχ Star ocean 4 μην εισαι και τοσο σιγουρος,για time exclusives τα κοβο.

Αν θα παρει 360 η Ps3 λιγο μετραει,το γελιο ειναι οταν εχεις και τα 2 και βρίζεις το ενα απο τα 2,ουσιαστικά ειναι σαν να βρίζεις τον εαυτό σου λολ Να δω ποτε θα ξεκολλήσει το κεφάλι σας και θα ευχαριστιέστε τα παιχνίδια τις κάθε κονσόλας χωρίς να λεμε @@ριες...

Δημοσ.
Για τα ιαπωνικα RPG πχ Star ocean 4 μην εισαι και τοσο σιγουρος,για time exclusives τα κοβο.

εγω παντως δεν μπορω να περιμενω να βγει εκδοση για ps...οπως και να το κανουμε το ps στα jrpg μπαζει σε αντιθεση με το 360.....εγω το λεω ο κυριος λογος που πηρα 360 ειναι τα jrpg που ειναι και η αγαπημενη μου κατηγορια videogames...blue dragon.lost odyssey,vesperia,star ocean are more than enough for me

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...