Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δηλαδη για να καταλαβω.

να μην πουμε οι 3 και 60 παιχνιδια που ειναι λογικο οτι θα βγουνε (γιατι δεν εχουν γινει επίσημα ) αλλα εσεις μπορειτε να λετε οτι ολα τα παιχνιδια του xbox θα βγουνε στο pc (που δεν το εχει πει κανενας)

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
δηλαδη για να καταλαβω.

να μην πουμε οι 3 και 60 παιχνιδια που ειναι λογικο οτι θα βγουνε (γιατι δεν εχουν γινει επίσημα ) αλλα εσεις μπορειτε να λετε οτι ολα τα παιχνιδια του xbox θα βγουνε στο pc (που δεν το εχει πει κανενας)

αυτό το εμείς λέμε, εσείς λέτε είναι κάπως... μου θυμίζει δημοτικό....

καθρεφτάκι, βασιλική εξαίρεση κλπ....B)

Δημοσ.
δηλαδη για να καταλαβω.

δεν ειπα αυτο......να λεμε μονο τα επισημα...και για τις 2 πλευρες πρεπει να ισχυει αυτο,αλλιως την κατσαμε

Δημοσ.
To bikini zombie slayers είναι γαμάτο πάντως δε μπορώ να πώ :lol:

1- πολλοί το έχουν λόγω της ταινίας. Αν σου αρέσει αυτό το στυλ ταινιών, διασκεδάζεις μία χαρά και με το παραπάνω. Επειδή έχει τις λέξεις "bikini" και "zombie" στην ίδια πρόταση σημαίνει πως είναι μούφα; Nice...

2- άλλοι τίτλοι δεν υπάρχουν πέρα από τα exclusives; Λες και κανένας δε θα παίξει Resident Evil, Street Fighter (ανώτερο από ΚΑΘΕ EXCLUSIVE μέχρι στιγμής), Dead Space, Fallout 3 κλπ. Από τη στιγμή που τα περισσότερα games πλέον είναι multiplatform, ο μόνος λόγος να επιλέξει κάποιος κονσόλα είναι τα λιγοστά exclusives. Θέλει κάποιος να παίξει Ninja Gaiden, Gears Of War, Mass Effect, Fable και Forza; Να πάρει 360. Θέλει κάποιος MGS, Little Big Planet, Gran Tourismo, Killzone και Valkyria Chronicles; Να πάρει ps3. Πού στα κομμάτια κολλάμε; Games είναι για να περνάμε την ώρα μας, όχι πυρηνική φυσική.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1- πολλοί το έχουν λόγω της ταινίας. Αν σου αρέσει αυτό το στυλ ταινιών, διασκεδάζεις μία χαρά και με το παραπάνω. Επειδή έχει τις λέξεις "bikini" και "zombie" στην ίδια πρόταση σημαίνει πως είναι μούφα; Nice...

καθόλου nice θα έλεγα

* GameSpot Score 2.5 terrible

http://www.gamespot.com/xbox360/action/chambarabeautyx/index.html?tag=result;title;0

2- άλλοι τίτλοι δεν υπάρχουν πέρα από τα exclusives; Λες και κανένας δε θα παίξει Resident Evil, Street Fighter (ανώτερο από ΚΑΘΕ EXCLUSIVE μέχρι στιγμής), Dead Space, Fallout 3 κλπ. Από τη στιγμή που τα περισσότερα games πλέον είναι multiplatform, ο μόνος λόγος να επιλέξει κάποιος κονσόλα είναι τα λιγοστά exclusives. Θέλει κάποιος να παίξει Ninja Gaiden, Gears Of War, Mass Effect, Fable και Forza; Να πάρει 360. Θέλει κάποιος MGS, Little Big Planet, Gran Tourismo, Killzone και Valkyria Chronicles; Να πάρει ps3.

υπάρχουν και αυτοί που τα multiplatform τα παίζουν στο pc μαζί με κάθε exclusive για pc. Με την αγορά ps3, κάποιος που έχει και PC καλύπτει μεγαλύτερη γκάμα παιχνιδιών γιατί όπως είπαμε το xbox δεν έχει exclusives αλλά time exclusives. Και τα exclusives του PS3 δεν είναι λιγοστά...όχι επειδή το xbox τα μετράει στα δάχτυλα θα πρέπει και το PS3 να έχει τα ίδια. Ήδη ανέφερα καμιά 15αριά τίτλους που θα βγούνε στον επόμενο χρόνο.

Πού στα κομμάτια κολλάμε; Games είναι για να περνάμε την ώρα μας, όχι πυρηνική φυσική.

Kολλάμε στο ότι το PS3 έχει παιχνίδια να έρχοντε, στο xbox περιμένετε τα multiplatforms και κατόπιν τα συγκριτικά που σας ταίζουν για να νομίζετε πως το xbox υπερτερεί. Επίσης η πλάκα είναι πως όταν βγαίνει κάποιο PS3 exclusive το περνάτε απο κόσκινο προκειμένου να βρείτε το παραμικρό ελλάτωμα και κατόπιν μαζέυεστε στα thread του συγκεκριμένου για να τρολάρετε, κάνοντας copy/paste ότι biased και ηλίθιο άρθρο μπορεί να φανταστεί κανείς (killzone και mgs threads π.χ.). Βέβαια για το gears of war 2 δεν είδα να αναφέρει κανείς ότι το multiplayer κομμάτι του είναι τελείως BROKEN.

Επεξ/σία από atomsk
Δημοσ.

το κοσκινο ειναι διαφορες σαν το resident evil 5 που εβαλε ο privateer? γιατι αν δεν βλεπεις τις διαφορες εκει μαλλον θες οφθαλμιατρο.

και για πες μου πως εσυ ξερεις πως οτι βγαινει στο xbox ειναι time exclusive? μαλλον εχεις και εσυ κοσκινο στο τι διαβαζεις στο net.

και εγω σου λεω οτι οκ σε ολα εχεις δικιο. ΟΤΑΝ βγουνε παιχνιδια σαν το grand turismo 5 που πληρωσες το demo τα λεμε παλι για το πια κονσολα εχει τα πιο καλα/πολλα exclusives

Δημοσ.

συγκινητικός ο atomsk...ο τελευταίος των Μοϊκανών ένα πράμα

δεν μπορεί να καταλάβει ότι οι περισσότεροι ασχολούνται με gaming ή σε PC ή σε κονσόλες και όχι και στα 2...το να συντηρείς ένα αξιοπρεπές PC και να τα σκας και στις κονσόλες δεν είναι εύκολο

Δημοσ.

Εν ολιγοις, οι πιο γνωστες μηχανες γραφικων (UT3.0, UT3.5, MT, Dunia, Vicious κτλ που θα μας πανε μεχρι την 8η γενια ) και ειναι υπευθυνες για το 70% των τιτλων εχουν και θα εχουν σαφως και με τρελη διαφορα καλυτερα αποτελεσματα στο 360.

Development cycles 5 ετων για να βγαλεις ενα αξιοπρεπες παιχνιδι δεν χωρανε πλεον.

ngulpf.gif

Δημοσ.

pytzama lol ρε μαν λεω εβαλε το clip να δειξει τα οτι νανε hitboxes και μετα βλεπω την μπαλαρινα

Δημοσ.
Εν ολιγοις, οι πιο γνωστες μηχανες γραφικων (UT3.0, UT3.5, MT, Dunia, Vicious κτλ που θα μας πανε μεχρι την 8η γενια ) και ειναι υπευθυνες για το 70% των τιτλων εχουν και θα εχουν σαφως και με τρελη διαφορα καλυτερα αποτελεσματα στο 360.

Development cycles 5 ετων για να βγαλεις ενα αξιοπρεπες παιχνιδι δεν χωρανε πλεον.

ngulpf.gif

Aν εσύ την ομογενοποίηση μηχανών γραφικών σε όλα τα συστήματα την αντιλαμβάνεσε σαν ποιότητα εγώ την αντιλαμβάνομαι σαν fast-food. Ο ποιό λογικός άνθρωπος μπορεί να σκεφτεί πως ένα παιχνίδι/μηχανή γραφικών, φτιαγμένα για ένα σύστημα και μόνο, μπορεί να είναι πιο ποιοτικά απο ένα παιχνίδι φτιαγμένο για 5.

Αυτό που φαίνεται να ενδιαφέρει τα studios ,είναι να βγάζουν multiplatforms όσο πιο γρήγορα γίνεται και να τα πουλάνε σε πολλές πολλές πλατφόρμες , εξού και ο όρος fast food. Εγώ τουλάχιστον δεν υποστηρίζω αυτό το μοντέλο ανάπτυξης, γιατί μόνο σε ανάπτυξη δεν συμβάλει. Ναι, υπάρχουν multiplatforms τα οποία είναι εξαιρετικά αλλά κατα ένα μεγάλο ποσοστό είναι τα ίδια και τα ίδια ενώ αρκετά δεν έχουν λόγο ύπαρξης, παρόλα αυτά βγαίνουν σε διάφορες πλατφόρμες.

Το γνωρίζω πως οι περισσότεροι δεν έχουν και pc, αυτοί καλό θα ήταν να πάρουν ένα xbox αν δεν είναι διαθετιμένοι να σκάσουν λεφτά στην αρχή. Εγώ πάντα μιλάω απο την μεριά αυτών που έχουν ένα pc , που στην τελική δεν χρειάζεται να είναι high-end, κάποιες βασικές γνώσεις για optimisation να έχεις και με 2 χρονών PC παίζεις άνετα ότι κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή. Και ξαναλέω πως όποιος ασχοληθεί με κονσόλες, λεφτά θα σκάσει στην τελικη, θέλει δε θέλει. Είτε για περιφεριακά, είτε για 2η κονσόλα, είτε για συνδρομές, είτε για αυθεντικά. Η MS έχει ρίξει λεφτά στα services και το marketing ενώ η Sony ρίχνει λεφτά σε studios που αναπτύσουν αποκλειστικά για το PS3. Μόνοι σας έχετε πεί άπειρες φορές στο παρελθόν (πλέον δεν το λέτε) πως την κονσόλα την πέρνεις για παιχνίδια και εγώ συμπληρώνω πως την κονσόλα την πέρνω για αποκλειστικότητες. Αν μπορεί κάποιος να μου παραθέσει κάποια λίστα παιχνιδιών που θα τα δώ μόνο στο xbox πάω σήμερα κιόλας να πάρω την arcade έκδοση.

και το gifaki είναι ένα καλό παράδειγμα του κόσκινου που ανέφερα πιο πάνω.

Δημοσ.

Ατομσκ μην περιμένεις να βρεις την λογική εδω,μονο φανατικούς θα βρεις.Στην τελικη τι σε νοιάζει ασε να χτυπιούνται κατω σαν χταπόδια εσυ πάιζε τα παιχνιδάκια σου και στα @@ σου.

Δημοσ.
το κοσκινο ειναι διαφορες σαν το resident evil 5 που εβαλε ο privateer? γιατι αν δεν βλεπεις τις διαφορες εκει μαλλον θες οφθαλμιατρο.

Καλά, δεν λές να καταλάβεις εσύ. Δεν με ενδιαφέρουν οι διαφορές στα multiplaforms όταν ξέρω πως η κονσόλα μου έχει παιχνίδια που είναι κομμένα και ραμμένα για αυτήν! Τα multiplatforms είναι ένα σε 2η μοίρα. Όσα πιστεύω πως αξιζουν θα τα αγοράσω βέβαια γιατί θεωρώ πως οι διαφορές είναι γελοίο κριτήριο για να μην παίξει κάποιος το fallout 3 σε PS3 π.χ.

και για πες μου πως εσυ ξερεις πως οτι βγαινει στο xbox ειναι time exclusive?

ε Microsoft είναι αυτή, δεν χρειάζετε να είσαι ο μάντης Καλχας για να βγάλεις αυτό το συμπέρασμα. Αλλά ok, άντε συμφωνώ πως όλα τα exclusive του xbox είναι πραγματικά exclusive. Πόσα έχουν ανακοινωθεί είπαμε; :rolleyes:

και εγω σου λεω οτι οκ σε ολα εχεις δικιο. ΟΤΑΝ βγουνε παιχνιδια σαν το grand turismo 5 που πληρωσες το demo τα λεμε παλι για το πια κονσολα εχει τα πιο καλα/πολλα exclusives

εδώ ξεκινάει το loop πάλι...τι να μας πείς και εσύ που πληρώνεις για να παίζεις online...και πάει λέγοντας.

Δημοσ.

και 100 παιχνιδια να σου βαζαμε θα λεγες α θα βγουν στο pc

εγω σου λεο το air combat 6, πηγαινε παρε το xbox σημερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Ατομσκ μην περιμένεις να βρεις την λογική εδω,μονο φανατικούς θα βρεις.Στην τελικη τι σε νοιάζει ασε να χτυπιούνται κατω σαν χταπόδια εσυ πάιζε τα παιχνιδάκια σου και στα @@ σου.

Όπως έχω ξαναπεί, πρέπει να ακούγεται και μια άλλη άποψη εδω μέσα πέρα απο τα flames γιατί πολλοί σχηματίζουν λάθος γνώμη απο κάτι τέτοια thread. Τhread στα οποία καταδικάζεις παιχνίδια με ένα gifaki, μια screenshot ή ένα "αντικειμενικό" άρθρο. :-(

και 100 παιχνιδια να σου βαζαμε θα λεγες α θα βγουν στο pc

εγω σου λεο το air combat 6, πηγαινε παρε το xbox σημερα.

το ace combat 6, αν εννοείς αυτό φαίνεται καλο, πότε βγαίνειl;

Πες εσύ παιχνίδια και βλέπουμε αν θα βγούν σε PC ή PS3.

Επεξ/σία από atomsk
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...