atomsk Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) γιατι ως γνωστον εχετε ολοι απο ενα δυνατο pc για να παιζετε τα παιχνιδια του xbox και παραμενει δυνατο καθε χρονο χωρις να χαλατε λεφτα για αναβαθμιση να γελασω τωρα η αυριο????? Δεν νομίζω πως μίλησα για κάποιον άλλο, Επίσης το pc μου έχω να το αναβαθμήσω 2 χρόνια και μπορώ να παίξω ότι θελώ αυτή τη στιγμή. Περιμένω να μου πείτε τα exclusive του xbox που θα βγούνε. Και μην ξεχνάμε , δεν είναι μόνο lost and damned, Μην ξεχνάμε και το δεύτερο επεισόδιο.. Halo3 to ξεχάσατε? η κάνω λάθος και αυτό θα βγει PC?... Τα halo wars klp...ειναι στο Ps3?...δεν θυμάμαι To Halo τάβλι ξέχασες ...επίσης τα κλπ αν θες ανάλυσε μου λίγο. πραγματικά έχετε χάσει τη μπάλα, σας ρωτάω για παιχνδια exclusive που ΘΑ βγούνε (πόσο να το τονίσει κανείς περισσότερο; ) Και μου λέτε για παιχνίδια που ήδη έχουν βγεί με αμβφισβητούμενο το exclusivity τους. God of war έχει το xbox; Uncharted 2 ; Infamous; white knight chronicles; demon souls ; mars; dc universe; agency; Heavy rain; Wardevil; MAG; GT5; Quantum Theory; Εταιρίες που θα ανακοινώσουν exclusive τίτλους για το xbox σε κάποιο μελλοντικό conference; (Team ICO, Insomniac π.χ.) Tίποτα άλλο; εκτός απο το ριμάδι το halo και τα 13 spin offs αυτού, το gears of war και το downloadable content που έχουν ήδη βγεί αλλά παρόλα αυτά βγαίνετε και υπερασπίζεστε την αποκλειστικότητα τους στο xbox για κάποιο περίεργο λόγο. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2009 από atomsk Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Woof Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δεν ξέρω για τον ατομσκ αλλά εγω θα αγοράσω σίγουρα 5-6 απο αυτα,που θεωρώ παιχνιδαρες και δεν θέλω να τα χάσω..
atomsk Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 atomsk Θα τα αγοράσεις όλα αυτά??? 6 απο αυτά σίγουρα αλλά τι σχέση έχει αυτό ; Πες μου τώρα πως σε χαλάει να έχεις μεγάλη συλλογή απο exclusive, φτιαγμένα αποκλειστικά για την κονσόλα σου . Με την ίδια λογική μπορώ να απαντήσω και εγώ για την πληθώρα fastfood/multiplatform τίτλων που κατά ένα μεγάλο ποσοστό είναι σαβούρες (για εμένα τουλάχιστον). Όχι πως τα exclusive είναι όλα διαμάντια, όπως και δεν θα είναι και μερικά απο αυτά που πρόκειται να βγούνε. Και πάλι όμως ξέρω ότι η κονσόλα την οποία ακριβοπλήρωσα είτε PS3, είτε xbox, είτε wii είναι αυτό επενδυει σε καινούργια franchise για το σύστημα της και δεν αρκείτε στα multiplatform για να μαζέψει κόσμο.
bahamut zero Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δεν ξέρω για τον ατομσκ αλλά εγω θα αγοράσω σίγουρα 5-6 απο αυτα,που θεωρώ παιχνιδαρες και δεν θέλω να τα χάσω.. κι εγω το ιδιο
yakuza Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δεν νομίζω πως μίλησα για κάποιον άλλο, Επίσης το pc μου έχω να το αναβαθμήσω 2 χρόνια και μπορώ να παίξω ότι θελώ αυτή τη στιγμή. Περιμένω να μου πείτε τα exclusive του xbox που θα βγούνε. To Halo τάβλι ξέχασες ...επίσης τα κλπ αν θες ανάλυσε μου λίγο. πραγματικά έχετε χάσει τη μπάλα, σας ρωτάω για παιχνδια exclusive που ΘΑ βγούνε (πόσο να το τονίσει κανείς περισσότερο; ) Και μου λέτε για παιχνίδια που ήδη έχουν βγεί με αμβφισβητούμενο το exclusivity τους. God of war έχει το xbox; Uncharted 2 ; Infamous; white knight chronicles; demon souls ; mars; dc universe; agency; Heavy rain; Wardevil; MAG; GT5; Quantum Theory; Εταιρίες που θα ανακοινώσουν exclusive τίτλους για το xbox σε κάποιο μελλοντικό conference; (Team ICO, Insomniac π.χ.) Tίποτα άλλο; εκτός απο το ριμάδι το halo και τα 13 spin offs αυτού, το gears of war και το downloadable content που έχουν ήδη βγεί αλλά παρόλα αυτά βγαίνετε και υπερασπίζεστε την αποκλειστικότητα τους στο xbox για κάποιο περίεργο λόγο. Σε αντιθεση με την σονυ που ανακοινώνει παιχνίδια που βγαινουν 3 χρόνια μετα η μικροσοφτ συνηθως περιμενει 6 μήνες πριν βγούνε για να τα ανακοινώσει. Όσο για exclusives που θα βγούνε υπάρχουν αρκετά που απλα δεν εχουν ανακοινωθει επίσημα πχ forza 3 fable 3 gears of war 3 halo osdt crackdown 2 mass effect 2 time exclusive πιθανον και άλλα που δεν γνωρίζουμε καποια απο τα οποία θα ανακοινωθούν στην ε3 οπως ειπαν οσο για την λίστα που παρεθεσες τα μόνα που είνα σίγουρη αγορά είναι τα god of war/gt5/uncharted τα υπόλοιπα έχουν πολλά ακόμη να αποδείξουν
ultralisk Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 βάλε και Huxley, Alan Wake, Ninja Blade, Ninety nine nights 2, All Points Bulletin, HALO WARS (ουπς, βγήκε πριν 1 βδομάδα δεν μετράει)
Woof Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Αυτα και αν θα βγουν σε 3 χρονια...το mass effect 2 απο οτι φαινεται ίσως να μην είναι καν time exclusive.Ασε το Alan Wake το πανε για 10 ετια λολ
yakuza Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 μόνο το alan wake έχει καθυστερήσει για αυτο και η μσ πήρε το μαθημα της σε αντιθεση με την σονυ. όσο για τα υπόλοιπα που ανέφερα και μόνο το γεγονος οτι το φορζα πχ θα ανακοινωθει και θα βγει νωρίτερα απο το gt5 τα λέει όλα για το πως λειτουργούν οι 2 εταιρείες πάνω σε αυτο το θεμα
bahamut zero Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 βάλε και Huxley, Alan Wake, Ninja Blade, Ninety nine nights 2, All Points Bulletin, HALO WARS (ουπς, βγήκε πριν 1 βδομάδα δεν μετράει) καλα αντι να σβησεις το halo wars καθησες και εγραψες ολοκληρη παρενθεση για να πεις οτι βγηκε?μηπως το εκανες για να φαινεται και μεγαλη η προταση??? ρε παιδια γραψτε αυτα που εχουν ανακοινωθει μονο επισημα...αμα ειναι να γραφουμε και τα αλλα θα ερθει καποιος ps fanboy και θα αρχισει λα λεει killzone 3,motorstorm 3, νεο rachet and clank και θα γινει ξεφτιλα...αντικειμενικα μιλωντας το ps3 τη δεδομενη περιοδο περιμενει περισσοτερα exclusives...ε και?τα τελευταια 2 χρονια σε αυτον τον τομεα υπερτερουσε το 360..αρα δεν εγινε και τιποτα
KleKoR Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 God of war έχει το xbox; Uncharted 2 ; Infamous; white knight chronicles; demon souls ; mars; dc universe; agency; Heavy rain; Wardevil; MAG; GT5; Quantum Theory; αυτά θα τα τιμήσω!!!!!
ultralisk Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 καλα αντι να σβησεις το halo wars καθησες και εγραψες ολοκληρη παρενθεση για να πεις οτι βγηκε?μηπως το εκανες για να φαινεται και μεγαλη η προταση??? το είπα προφανώς με δόση ειρωνείας γιατί μπορεί να πει κάποιος ότι "τωωωρα, αφού έχει κυκλοφορήσει", ενώ πριν μια βδομάδα αν είχε γίνει η συζήτηση θα μπορούσαμε να το αναφέρουμε και είναι ένα σοβαρό exclusive
Woof Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 μόνο το alan wake έχει καθυστερήσει για αυτο και η μσ πήρε το μαθημα της σε αντιθεση με την σονυ. όσο για τα υπόλοιπα που ανέφερα και μόνο το γεγονος οτι το φορζα πχ θα ανακοινωθει και θα βγει νωρίτερα απο το gt5 τα λέει όλα για το πως λειτουργούν οι 2 εταιρείες πάνω σε αυτο το θεμα Τα λει όλα,αλλά οχι αυτά που νομίζεις οτι λει...
KleKoR Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Τα λει όλα,αλλά οχι αυτά που νομίζεις οτι λει... τα λέει τα πάντα όλα, το'να τ'άλλο πες το και έτσι ξέρω'γω...
atomsk Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 οσο για την λίστα που παρεθεσες τα μόνα που είνα σίγουρη αγορά είναι τα god of war/gt5/uncharted τα υπόλοιπα έχουν πολλά ακόμη να αποδείξουν κάτι μας είπες τώρα. και για εμένα, κανένα απο τα xbox exclusives δεν αποτελεί σίγουρη αγορά
Προτεινόμενες αναρτήσεις