JUST-GAMER Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Όλοι οι ps3fanboys βρήκατε νέα καραμέλα με το αν τα παιχνίδια εκτός απο xbox360 βγαινουν και σε pc. Ορίστε κάποια πρόχειρα παιχνίδια που μου έρχονται και δεν θα βγουν σε pc. Gears of war 2 Ninja blade Star ocean Grand theft auto 4 lost & damned Ninja gaiden 2 Ορίστε και μερικά βίντεος με αποκλειστικά παιχνίδια του 360.
Woof Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Μην εισαι πολυ σιγουρος για το 1ο.Για το 2ο λογικά μάλλον δεν 8α βγει.
JUST-GAMER Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Ούτε το gears of war2 θα βγει για pc έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση από την epic.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Ορίστε κάποια πρόχειρα παιχνίδια που μου έρχονται και δεν θα βγουν σε pc. Grand theft auto 4 lost & damned ορίστε? ποιος ήρθε? opel με πόσο? http://www.play.com/Games/PC/4-/6187127/Grand-Theft-Auto-IV/Product.html GTA 4 PC http://www.play.com/Games/Xbox360/4-/8229501/Grand-Theft-Auto-IV/Product.html GTA 4 Xbox360 τι διαφορά έχουν?
Woof Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Ούτε το gears of war2 θα βγει για pc έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση από την epic. Η επικ πιστεύω λεει παραμύθια τις χαλιμας...αλλά ας περιμένουμε και θα δουμε.
JUST-GAMER Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 ορίστε? ποιος ήρθε? opel με πόσο? http://www.play.com/Games/PC/4-/6187127/Grand-Theft-Auto-IV/Product.html GTA 4 PC http://www.play.com/Games/Xbox360/4-/8229501/Grand-Theft-Auto-IV/Product.html GTA 4 Xbox360 τι διαφορά έχουν? Δεν ξέρω αν το πρόσεξες εγώ έγραψα grand theft auto 4 lost & damned αυτό μπορείς να το κατεβάσεις μέσω του xbox live και ειναι αποκλειστικο μονο για xbox360 και πουθενα αλλου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 aha, μάλιστα ok...downloadable expansion
alexzzz Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 και η διαφορά είναι? νέο παιχνίδι σε επίπεδο αποστολών σε μέγεθος 1/3 του GTA IV
john2gr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Η Epic καλά θα κάνει να κρατήσει για το X360 το GoW2 γιατί είναι σίγουρο ότι θα φάει τα μούτρα της και το παιχνίδι θα πατώσει στα PCs (είτε είναι καλό Port, είτε όχι). Θα φάει τρελό κράξιμο και θα χαντακωθεί εσκεμμένα το παιχνίδι μετά το τρισμέγιστο κλαψούρισμα για την πειρατία και το ότι δεν αξίζει να γίνει Port (συν όλες τις υπόλοιπες γελοίες δηλώσεις του Cliffy)
Pytzamarama Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Θα πουλησει οσο και το τελευταιο Unreal Tournament στο PC...θα το αγορασουν μονο οι κοντινοι συγγενεις των developers
nzeppos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Ναι, εν μία νυκτί θα ιδρυθούν σύλλογοι και πάσης φύσεως οργανώσεις με αποκλειστικό σκοπό να σαμποτάρουν το GoW2/PC, γιατί η βιβλιοθήκη των PC games βρίθει από παιχνίδια τέτοιου είδους ενώ παράλληλα ο καγκουρο-Κλιφ πρέπει να πάρει κι ένα καλό μάθημα. Όλοι μαζί να χαντακώσουμε εσκεμμένα το GoW2! Βγείτε στους δρόμοι! ... άντε, ακόμα? (προσωπικά πάντως δεν ενδιαφέρομαι, έχω ήδη τελειώσει το GoW2, δεν το παίζω online και δεν έχω όρεξη να ασχοληθώ πάλι μαζί του. Φοβερό παιχνίδι, αλλά πλέον περιμένω το GoW3. Θα προτιμούσα να συμμετάσχω σε μία οργάνωση με μοναδικό στόχο την κατακρεούργηση των στελεχών της Steam, που κοστολογούν παιχνίδια όπως το Empire Total War στα 50 ευρώ, όταν το ίδιο πράγμα μπορείς να το βρεις κάτω από 30 στο ebay. Αίσχος. Φωτιά και τσικούρι!)
dp@pa Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Και μην ξεχνάμε , δεν είναι μόνο lost and damned, Μην ξεχνάμε και το δεύτερο επεισόδιο.. Halo3 to ξεχάσατε? η κάνω λάθος και αυτό θα βγει PC?... Τα halo wars klp...ειναι στο Ps3?...δεν θυμάμαι
Woof Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Αν πάτωσε το GeOW 1 στο PC τοτε ισως δεν βγάλουν το 2.Όσο για την πειρατεία και στο 360 δίνει και παίρνει.Αν δεν ειχε κόπιες δεν νομίζω να το πέρνα ποτε μου,μια και με τίποτα δεν μπορώ να συντηρώ 2 κονσόλες με αυθεντικά.
tasoskont Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Για πείτε κάνα exclusive του xbox (που δεν θα βγεί και σε pc:rolleyes:) αν είναι να το αγοράσω και εγώ αφού έχει τόσα exclusives. To bikini zombie slayers είναι γαμάτο πάντως δε μπορώ να πώ γιατι ως γνωστον εχετε ολοι απο ενα δυνατο pc για να παιζετε τα παιχνιδια του xbox και παραμενει δυνατο καθε χρονο χωρις να χαλατε λεφτα για αναβαθμιση να γελασω τωρα η αυριο?????
Προτεινόμενες αναρτήσεις